[quote=shikamaru;1452946]בא לי לפתוח מ"ת על דאנגאנרונפה, אבל אני עדיין לא בטוח בנוגע לכמה דברים :\[/quote]
במה אתה לא בטוח?
Printable View
[quote=shikamaru;1452946]בא לי לפתוח מ"ת על דאנגאנרונפה, אבל אני עדיין לא בטוח בנוגע לכמה דברים :\[/quote]
במה אתה לא בטוח?
מה זה ח''ח?
חיזוק חיובי נראלי
חיזוק חיובי כן..
שאאאאאלום
עזרה בבקשה - [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54890[/url]
[quote=alien;1452953]במה אתה לא בטוח?[/quote]
קודם כל איך לנהל את המשחק, חשבתי על זה שכל הודעה שכותבים במשחק עצמו היא בעצם שיח בין הרשומים, וכל פעם שמישהו יכנס לחדר חדש המידע על מה נמצא בחדר יועבר לכולם (משום שזה כמו שלב החקירה) או לעשות כך שכל אחד יצטרך לחקור בעצמו (מה שיכול לעצבן יותר את השחקנים) יש לי עוד אופציות מעניינות אבל אני עדיין צריך לפתח אותן.
עכשיו כשמישהו רוצה לנקוט בפעולה שהוא לא רוצה שכולם ידעו (לא חייב אפילו לרצוח מישהו, אלא פשוט לחקור לבד או משהו כזה) לעשות זאת בה"פ כמובן, והבעיה היא שאפשר להסתכל מי שולח הודעות פרטיות למי ואז להבין שמישהו עושה משהו, מה שקצת הורס.. ועכשיו כמישהו כן יהרוג מישהו חייבים להישאר רמזים אחרת אין טעם ואנשים פשוט ינחשו מי הרוצח, ובנוסף צריך פעילות מלאה של 16 (במשפט לדוגמה) ככה שיש קצת "באגים" וזה מה שאני בתכלס לא במאה אחוז עליו.
אם אתה מתחיל לשלוח הודעה פרטית, אבל אז פותח בtab חדש חלון אחר שבו מופיע הפורום, זה ייראה כאילו אתה לא מסתכל על הדף שפתחת בtab השני כי הפעולה הזו בוצעה אחר כך.
[quote=lordabizi;1452969]אם אתה מתחיל לשלוח הודעה פרטית, אבל אז פותח בtab חדש חלון אחר שבו מופיע הפורום, זה ייראה כאילו אתה לא מסתכל על הדף שפתחת בtab השני כי הפעולה הזו בוצעה אחר כך.[/quote]
אני יודע את זה, הבעיה אם אנשים אחרים יישמו את זה ^^
אתה יכול לכתוב שמומלץ לעשות דבר כזה כדי שלא יהיה אפשר לעלות עליהם, ומשם זה אחריות שלהם אם הם רוצים להסתיר את המעשים שלהם או לא.
[quote=shikamaru;1452967]קודם כל איך לנהל את המשחק, חשבתי על זה שכל הודעה שכותבים במשחק עצמו היא בעצם שיח בין הרשומים, וכל פעם שמישהו יכנס לחדר חדש המידע על מה נמצא בחדר יועבר לכולם (משום שזה כמו שלב החקירה) או לעשות כך שכל אחד יצטרך לחקור בעצמו (מה שיכול לעצבן יותר את השחקנים) יש לי עוד אופציות מעניינות אבל אני עדיין צריך לפתח אותן.
עכשיו כשמישהו רוצה לנקוט בפעולה שהוא לא רוצה שכולם ידעו (לא חייב אפילו לרצוח מישהו, אלא פשוט לחקור לבד או משהו כזה) לעשות זאת בה"פ כמובן, והבעיה היא שאפשר להסתכל מי שולח הודעות פרטיות למי ואז להבין שמישהו עושה משהו, מה שקצת הורס.. ועכשיו כמישהו כן יהרוג מישהו חייבים להישאר רמזים אחרת אין טעם ואנשים פשוט ינחשו מי הרוצח, ובנוסף צריך פעילות מלאה של 16 (במשפט לדוגמה) ככה שיש קצת "באגים" וזה מה שאני בתכלס לא במאה אחוז עליו.[/quote]
זה באמת קשה לעשות כזה
[quote=itayqt;1452938]מי ירשם למ"ת שלי אם אני אפתח?[/quote]
אם הוא יהיה וב אז אני. אבל,אתה יכול לעזור לי במשחק שלי במקום נדב? הוא לא מגיב בקצב שאני צריך(וענה רק פעם אחת)
[QUOTE=Odin Borson;1452975]אם הוא יהיה וב אז אני. אבל,אתה יכול לעזור לי במשחק שלי במקום נדב? הוא לא מגיב בקצב שאני צריך(וענה רק פעם אחת)[/QUOTE]
איזה משחק?
[quote=itayqt;1452978]איזה משחק?[/quote]
לא של פוקימון,לשלוח לך? ואתה מסכים במקום נדב שהגיב רק פעם אחת?
[quote=shikamaru;1452967]קודם כל איך לנהל את המשחק, חשבתי על זה שכל הודעה שכותבים במשחק עצמו היא בעצם שיח בין הרשומים, וכל פעם שמישהו יכנס לחדר חדש המידע על מה נמצא בחדר יועבר לכולם (משום שזה כמו שלב החקירה) או לעשות כך שכל אחד יצטרך לחקור בעצמו (מה שיכול לעצבן יותר את השחקנים) יש לי עוד אופציות מעניינות אבל אני עדיין צריך לפתח אותן.
עכשיו כשמישהו רוצה לנקוט בפעולה שהוא לא רוצה שכולם ידעו (לא חייב אפילו לרצוח מישהו, אלא פשוט לחקור לבד או משהו כזה) לעשות זאת בה"פ כמובן, והבעיה היא שאפשר להסתכל מי שולח הודעות פרטיות למי ואז להבין שמישהו עושה משהו, מה שקצת הורס.. ועכשיו כמישהו כן יהרוג מישהו חייבים להישאר רמזים אחרת אין טעם ואנשים פשוט ינחשו מי הרוצח, ובנוסף צריך פעילות מלאה של 16 (במשפט לדוגמה) ככה שיש קצת "באגים" וזה מה שאני בתכלס לא במאה אחוז עליו.[/quote]
במקום ה.פ אפשר סקייפ