-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509660][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"קרב אחד על אחד" אומרת הנערה וזורקת לאוויר פוקדור אדום. מתוך הפוקדור יוצאת פוקימון קטנה וחומה, בעלת אוזניים חומות וארוכות [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/buneary.png[/IMG]. "קדימה באנרי השתמשי במתקפת דחיפה על הוניליט שלו!" קוראת הנערה והפוקימונית שלה יוצאת למתקפה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"וניליט, נסה לבלום את התנועה שלה עם פעימת מים! בלי קשר לכמה זה עובד, נסה לזוז הצידה ולתקוף עם חנית קרח!" אורה לוניליט.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509660][FONT=times new roman]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
מכריח בחיים לא. נותן אופציות חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את בלדום מהכדור שלו והוא מסתכל לרגע להבין על איזה עץ מדובר, ולאחר כחצי שנייה, הוא כבר טס כשראשו זוהר באור כסוף- לבן לעבר העץ, ומעוצמת המתקפה העץ רועד בפראות וטיילו המופתע מחליק מהענף ונופל למטה, רק בשביל להיפגע ישירות ממתקפת ההורדה של בלדום שלך.
טיילו הפצוע פורש כנפיים ומתחיל לנופף בכנפיו- פותח את פיו וצרחה חזקה נשמעת מפיו, מה שגורם לבלדום שלך טיפה להסתחרר, ולא להבחין במתקפה המהירה של טיילו, הפוגע בבלדום, ומעיף אותו טיפה אחורנית.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני צריך לזכור לא ללכת בגישה של משחקי מחשב אלא בגישה של הסדרה, במשחקים אני לא לוכד כלום בד"כ עד שלב יחסית מתקדם חחח
~~~~~~
'זה לא ישפיע על בלדום' אחשוב עם חיוך זחוח 'אבל יפה שהוא לא מוותר, אני בטוח שהמכה הזאת הייתה קשה'
"צא מזה בלדום" אצעק לו ואחכה שטיילו יתקוף שוב, מתי שהוא קרוב יחסית אורה לבלדום "מהר, ראש ברזל, תתנגש בו בזמן שהוא תוקף!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509654]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
במהירות כמו אמן פארקור, אתה קופץ מהחלון ונוחת על האדמה, מעט מסוחרר, אבל אתה מחזיק את הפוקדור של טיילו בידך ומתחיל ללכת במהירות לעבר המקום שבוא ראית את האישה הזאת. 'מוזר' אתה חושב לעצמך וממשיך ללכת בזהירות, מנסה כמה שפחות רעשים. אתה הולך במבוך של העיר החשוכה- אחרי הכל יש עוצר. השקט חודר, וצללי הלילה מתחילים לאופף מסביבך. אתה מסתכל לכל צד וצמרמורת עוטפת אותך. אחרי כמה פניות, אתה מגיע למבוי סתום. אתה מסתובב, וקולט את האישה המוזרה עומדת מולך והיא מחייכת אליך בחיוך רעבתני.
"שלום" אומרת בקול חצי שר "הלכת לאיבוד?" שואלת, וקולה עושה לך צמרמורת של החיים. "כן.. כן" מלמלת לעצמה "אני יודעת שהוא מאמן, אני רואה את הפוקדור בידיו. מה טיילו? מעניין" ממשיכה לדבר כאילו לצדדים. המראה המוזר עוד יותר מלחיץ אותך, ואתה נדחק מעט לפינה . "חיחיחי" מצחקקת ומרימה את ידה על פיה ונראה כאילו הרוחות סיפרו לה בדיחה, שרק היא מבינה ושומעת "אם אין ברירה אז אין ברירה" אומרת ואז בשינוי דרסטי בפרצופה, שעד עכשיו היה כשל נערה בגילך, מעט מטורפת, אבל פניה נאות, ועכשיו עומדת מולך שדה נוראית, באנשי מטורפת, עם מבט של דם בעיניים.
"אני אהרוג גם אותו" מלמלת, אבל קולה גם הוא משתנה- משל ילדה קטנה ומעופפת לאישה בוגרת ומנוסה והיא שולחת מתוך כדור שחור עם כתמים אדומים עליו פוקימון שחור משחור, שעיניו זוהרות באור אפל ואדום [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mightyena.png[/IMG].
"קרן על!" צורחת האישה המטורפת והמייטנה שלה פותח את פיו בנהימה ובועה של אור כתור אדום מתחילה להתגשם בפיו.
היא אפילו לא מחכה שתשחרר את הפוקימון שלך- היא מכוונת ישירות עליך![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סוואבלו, שום טיילו לא יהיה פה!
~~~~
במבט נחרד והמום אזנק מהר הצידה להציל את נפשי ולשרוד. ׳החתיכת *&$#!*% ניסתה הרגע להרוג אותי!׳ אחשוב מבועט.
בו בזמן, אוציא החוצה הן את סוואבלו והן את אריאדוס, במצב שכזה לא אבחר להיות הוגן.
אפקוד על העכביש לתקוף אותם בחזיזי רעל בתקווה אף להרעיל את המייטיאנה שלה!
ומן העבר השני על סוואבלו להשתמש ב׳צווחת על׳.
אתבונן בה ובפוקימון שלה ואטרף ממחשבות ״מה משונה כלכך עם השניים האלו? מה קורה כאן? אני חייב להבין מי היא ומה המטרות שלה, חייב להביס אותה ולחקור!׳
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
איזו סצינה טלנובלית יצרת לנו! מאסטרו!
~~~
"מה עשית?!" אתה זועם, רוטט מכעס, כלכך רצית את הרייהורן הזה.
אליסה צוהלת ומאושרת מהפוקימון הראשון שלך והשמחה שלך כמו רעל באוזנים!
בעוד היא מרימה את הפוקדור את עט אליה ומתחיל לגעור ״כפויית טובה עלובה, זה היה אמור להיות הריהורן שלי!" היא מביטה בך מבוהלת.
אינך מפסיק, פשוט לא שולט בזה אגרופך קמוצים, ואתה פשוט רותח ומשתולל "את יודעת משהו? אפילו התשלום על לעזור לך לא שווה את זה!" וצורח "את חוצפנית! רמאית! פחדנית! מגעילה! ומרגיזה! זה מה שאת ולא יותר הבנת?!" אליסה נשברת למולך, נרתעת ממך לאחור כשהיא רועדת מבכי.
אתה מחליט שזהו זה, כאן אתה נוטש אותה. ואתה אכן מפנה לה גב ובהליכה מהירה מאוג עוזב אותה מייבבת.
לאחר כמה שניות היא רצה אחריך בקריאות אין קץ ״רובי! אל תלך, אל תשאיר אותי פה לבד נו רובי! בבקשה אל תעזוב אותי כאן אני מפחדת!״ וקולה מבוהל, חנוק מבכי
״אתה בכלל לא מבין! תפסתי אותו בשביל מה שהבטחתי לאבי. בפעם הראשון הייתה לי הזדמנות נווו אני מצטערת״ היא זורקת לאוויר דבר שאינך ממש מבין.
אתה מסיט אליה מבט חטוף והילדונת הקטנה נראת מאוד מבוהלת ועצובה, ״בבקשה רובי, אל תשאיר אותי לבד! אל תעזוב גם אתה!” כולה כבר חלוש ורוטט לגמרי.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1509663]
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
איזו סצינה טלנובלית יצרת לנו! מאסטרו!
~~~
"מה עשית?!" אתה זועם, רוטט מכעס, כלכך רצית את הרייהורן הזה.
אליסה צוהלת ומאושרת מהפוקימון הראשון שלך והשמחה שלך כמו רעל באוזנים!
בעוד היא מרימה את הפוקדור את עט אליה ומתחיל לגעור ״כפויית טובה עלובה, זה היה אמור להיות הריהורן שלי!" היא מביטה בך מבוהלת.
אינך מפסיק, פשוט לא שולט בזה אגרופך קמוצים, ואתה פשוט רותח ומשתולל "את יודעת משהו? אפילו התשלום על לעזור לך לא שווה את זה!" וצורח "את חוצפנית! רמאית! פחדנית! מגעילה! ומרגיזה! זה מה שאת ולא יותר הבנת?!" אליסה נשברת למולך, נרתעת ממך לאחור כשהיא רועדת מבכי.
אתה מחליט שזהו זה, כאן אתה נוטש אותה. ואתה אכן מפנה לה גב ובהליכה מהירה מאוג עוזב אותה מייבבת.
לאחר כמה שניות היא רצה אחריך בקריאות אין קץ ״רובי! אל תלך, אל תשאיר אותי פה לבד נו רובי! בבקשה אל תעזוב אותי כאן אני מפחדת!״ וקולה מבוהל, חנוק מבכי
״אתה בכלל לא מבין! תפסתי אותו בשביל מה שהבטחתי לאבי. בפעם הראשון הייתה לי הזדמנות נווו אני מצטערת״ היא זורקת לאוויר דבר שאינך ממש מבין.
אתה מסיט אליה מבט חטוף והילדונת הקטנה נראת מאוד מבוהלת ועצובה, ״בבקשה רובי, אל תשאיר אותי לבד! אל תעזוב גם אתה!” כולה כבר חלוש ורוטט לגמרי.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
קולה*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היית צריכה לחשוב על זה לפני שגנבת לי את הלכידה" אומר בלחש, אחרוק שיניים, אסתובב ואלך משם במטרה לצאת מהיער הזה- בלעדיה.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מלפיאין-[/B]
וניליט פותחת את פיה ובועת מים כחולה נוצרת מהאוויר והיא שולחת את הכדור המים לעבר באנירי ומעיפה אותה אחורנית. באנרי מתאפסת במהירות וקופצת על וניליט ודוחפת אותה בחוזקה לעבר עץ. וניליט מגיבה בחזרה בחנית קרח ויוצרת ארבע חניתות קרח אשר פוצעות את באנרי בחוזקה. "באנרי אגרוף ברק!" קוראת הנערה בלהט. באנרי קופצת לאוויר ואגרופה מתחיל לזהור באור צהוב וניצוצות חשמל מתחילות להיווצר סביב האגרוף הטעון, והיא מתקרבת במהירות לעבר וניליט.[/COLOR]
אתה לא חייב לעשות כלום, נותן לך אופציות... עם אחד יהיה לך קשה להתקדם יותר מידי (אין פה אובר- לבלד)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו פורס כנפיים וטס שוב עם מתקפה מהירה, כשהוא משאיר מאחוריו שובל של אור לבן ובוהק. "ראש ברזל! התנגש בו בחזרה!" אתה קורא לעבר בלדום, אבל הבלבול משפיע עליו, והוא מפספס את טיילו הטס מולו, ומתרסק בעץ. בלדום מתנער, רק כדי להיפגע ישירות מהמתקפה המהירה של טיילו, אבל לא נראה שזה משפיע על בלדום כל כך.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
מפגר חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר במהירות את ארידוס ואת סוואבלו שלך כנגד האישה השטנית, אבל היא מחייכת חיוך זחוח ונותנת לשני הפוקימונים שלך לתקוף את המייטאנה שלה, כאילו לא אכפת לה. "אני מרגישה- את שומעת" אומרת לעצמה שוב ומתחילה לצחוק צחוק אלים ומרושע. "עכשיו, מתקפת נגד (Counter)" אומרת בקול חד ותקיף. מייטאנה זוהר באור אדום בוהק ועצמת המתקפות של שני הפוקימונים שלך, נשלחת בחזרה אליהם ושניהם מועפים אחורנית. סוואבלו מתעלפת ונראה שארידוס נפצע קשה מאוד מעצמת המתקפה.
"אתה באמת חושב שתוכל לקחת אותי?" אומרת בקול צר ומסתכלת ישירות אליך "מייטנה פעימת אופל" מוסיפה ומצביעה ישירות אלייך. [/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509664]
וניליט פותחת את פיה ובועת מים כחולה נוצרת מהאוויר והיא שולחת את הכדור המים לעבר באנירי ומעיפה אותה אחורנית. באנרי מתאפסת במהירות וקופצת על וניליט ודוחפת אותה בחוזקה לעבר עץ. וניליט מגיבה בחזרה בחנית קרח ויוצרת ארבע חניתות קרח אשר פוצעות את באנרי בחוזקה. "באנרי אגרוף ברק!" קוראת הנערה בלהט. באנרי קופצת לאוויר ואגרופה מתחיל לזהור באור צהוב וניצוצות חשמל מתחילות להיווצר סביב האגרוף הטעון, והיא מתקרבת במהירות לעבר וניליט.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'זה יכול להיות כואב אם זה יפגע...' אחשוב, "וניליט, נסי לבלום את התנועה של באנירי עם תדהמה!" ואז אני אזכר שמתקפות רוח לא פועלות על נורמל או משהו (לא יודע עד כמה המשחק שלך מציית לזה אחד לאחד) אז זה כנראה לא יעבוד, "אם הוא עדיין מתקדם לכיוון שלך, נסי להספיק להתקשח לפני הפגיעה!" בתקווה שהעלאה של הגנה פיזית תקטין את הנזק שההתקפה הפיזית תעשה.
-
[QUOTE][COLOR=#008080][RIGHT][FONT="][B]לוקאס-
אתה לא חייב לעשות כלום, נותן לך אופציות... עם אחד יהיה לך קשה להתקדם יותר מידי (אין פה אובר- לבלד)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו פורס כנפיים וטס שוב עם מתקפה מהירה, כשהוא משאיר מאחוריו שובל של אור לבן ובוהק. "ראש ברזל! התנגש בו בחזרה!" אתה קורא לעבר בלדום, אבל הבלבול משפיע עליו, והוא מפספס את טיילו הטס מולו, ומתרסק בעץ. בלדום מתנער, רק כדי להיפגע ישירות מהמתקפה המהירה של טיילו, אבל לא נראה שזה משפיע על בלדום כל כך.[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
'לעזאזל, לא חשבתי שזה ישפיע עליו עד כדי כך'
"בלדום תישאר במקום" אורה לו 'לא יעזור לי לרדוף אחריו, עדיף לחכות שהוא יתקרב'
"תתקרב אליי!" אומר לו ואעמוד מאחוריו, בכוונה שמתי שטיילו יתקוף זה יהיה לכיוון שלי 'מתי שטיילו יתקוף אני אחזיר את בלדום ואנסה לתפוס אותו, נראלי הוא נפגע מספיק מהמכה הראשונה והוא גם די צעיר, הוא לא אמור להראות יותר מידי התנגדות' אחשוב ואכין פוקדור ריק ביד שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509664][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
מפגר חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר במהירות את ארידוס ואת סוואבלו שלך כנגד האישה השטנית, אבל היא מחייכת חיוך זחוח ונותנת לשני הפוקימונים שלך לתקוף את המייטאנה שלה, כאילו לא אכפת לה. "אני מרגישה- את שומעת" אומרת לעצמה שוב ומתחילה לצחוק צחוק אלים ומרושע. "עכשיו, מתקפת נגד (Counter)" אומרת בקול חד ותקיף. מייטאנה זוהר באור אדום בוהק ועצמת המתקפות של שני הפוקימונים שלך, נשלחת בחזרה אליהם ושניהם מועפים אחורנית. סוואבלו מתעלפת ונראה שארידוס נפצע קשה מאוד מעצמת המתקפה.
"אתה באמת חושב שתוכל לקחת אותי?" אומרת בקול צר ומסתכלת ישירות אליך "מייטנה פעימת אופל" מוסיפה ומצביעה ישירות אלייך. [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'מה זה היה?!!?' ואחשוב וכמעט שאתחרפן, איך לעזלל היא עשתה אתזה. 'מה קורה איתה ואם המייטיאנה שלה, הוא לא פוקימון רגיל... מה קורה כאן לכל שדים?' גם זה יעבור בראשי.
אחזיר מיד את סוואבלו, ואקרא לאריאדוס אליי. "אין ברירה אריאדוס תתרכז כי זה קריטי לנו מאוד" אלחש לו ליפני ההוראה ואז אבציר בו "אריאדוס התגנבות צללים, נפח את הצל גדול ושחור ככל שתוכל! ושלח אותו קדימה!!!"
ואז מיד אסתובב יחד איתו, אאחוז בו ואבקש ממנו לנוס מכאן מהר עם ירי חוטים מבניין לבניין (כמו ספיידרמן יעני). מלמעלה אחפש מקום יחסית הומה או ציבורי לנחוט בו!
כן ראיתי, בכללי הייתה כתיבה גרועה, הייתי מהפלאפון ונמחק לי פעמיים אז נשברתי כבר חחח...
~~~~
הילדונת בוכה, ממש מייבבת למולך אך אתה קר ולא משתכנע, אתה ממלמל את דעתך "היית צריכה לחשוב על זה לפני שגנבת ממני" משהו שהיא לא שומעת, אבל מאוד מנסה, כי כולה מתחננת ומצפה שתסלח לה.
אתה מתרגז, חודל מלהסתכל עליה ובכמעט התחרטות אתה נושם ונוטש אותה במטרה לצאת כפי שאמרת לה, לבד מן היער הסבוך.
"בבקשה נו, בבקשה! רובי! אני לא יודעת מה אני אעשה פה לבד נו רובי!" היא צורחת בתחנונים תוך שהיא רודפת לך אחרי הרגליים, אתה רואה שהיא מפחדת ואתה במבט ברגשות אבן מביט בך בצרות עין ומנער את רגליך ממנה ומשאיר אותה בוכה ורועדת מפחד ביער.
אתה מתרחק למשמע קולה גועה ומייבב את שמך ואת המשפט "אני מפחדת, אני כלכך מפחדת..." שהופך ממילים ברורות לרעש מצמרר שהולך ומתרחק עד שנעלם לגמריי. אתה ממשיך בדרכך עובר שטחים מוצלים יותר ופחות... פוגש כל מיני פוקימונים שכבר ראית וכאלה שלא.
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc][IMG]http://www.interload.co.il/upload/3785770.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]מקפץ מעץ לעץ וזולל פירות, מאוד רעב ועסוק בשלו.[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1230316.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]מטיילת על כר הדשא ומחפשת בין צילי העיצים בצבוצי אור-שמש חמה להנות ממנה.
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6972170.png[/IMG]גם הוא בסעודה משלו,[IMG]http://www.interload.co.il/upload/8578851.png[/IMG]מרים שלל פרחים מן הרצפה ושואב את שורשיהם. נמרצת נמרצת מצד לצד, מפרח אחד לפרי אחר אוספת צוף למלכתה המוערכת איי שם בקן.
ורחוק יותר נשמע גם זמזום אחר, ממרחק אתה רואה גם יאנמה חביבה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6411624.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1509767]
כן ראיתי, בכללי הייתה כתיבה גרועה, הייתי מהפלאפון ונמחק לי פעמיים אז נשברתי כבר חחח...
~~~~
הילדונת בוכה, ממש מייבבת למולך אך אתה קר ולא משתכנע, אתה ממלמל את דעתך "היית צריכה לחשוב על זה לפני שגנבת ממני" משהו שהיא לא שומעת, אבל מאוד מנסה, כי כולה מתחננת ומצפה שתסלח לה.
אתה מתרגז, חודל מלהסתכל עליה ובכמעט התחרטות אתה נושם ונוטש אותה במטרה לצאת כפי שאמרת לה, לבד מן היער הסבוך.
"בבקשה נו, בבקשה! רובי! אני לא יודעת מה אני אעשה פה לבד נו רובי!" היא צורחת בתחנונים תוך שהיא רודפת לך אחרי הרגליים, אתה רואה שהיא מפחדת ואתה במבט ברגשות אבן מביט בך בצרות עין ומנער את רגליך ממנה ומשאיר אותה בוכה ורועדת מפחד ביער.
אתה מתרחק למשמע קולה גועה ומייבב את שמך ואת המשפט "אני מפחדת, אני כלכך מפחדת..." שהופך ממילים ברורות לרעש מצמרר שהולך ומתרחק עד שנעלם לגמריי. אתה ממשיך בדרכך עובר שטחים מוצלים יותר ופחות... פוגש כל מיני פוקימונים שכבר ראית וכאלה שלא.
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc][IMG]http://www.interload.co.il/upload/3785770.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]מקפץ מעץ לעץ וזולל פירות, מאוד רעב ועסוק בשלו.[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1230316.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=times new roman][SIZE=2][COLOR=#6666cc]מטיילת על כר הדשא ומחפשת בין צילי העיצים בצבוצי אור-שמש חמה להנות ממנה.
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6972170.png[/IMG]גם הוא בסעודה משלו,[IMG]http://www.interload.co.il/upload/8578851.png[/IMG]מרים שלל פרחים מן הרצפה ושואב את שורשיהם. נמרצת נמרצת מצד לצד, מפרח אחד לפרי אחר אוספת צוף למלכתה המוערכת איי שם בקן.
ורחוק יותר נשמע גם זמזום אחר, ממרחק אתה רואה גם יאנמה חביבה[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6411624.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
עד כמה שאתלהב מכל הפוקימונים המיוחדים האלה 'אף אחד מהם לא יעזור לי במיוחד' אחשוב לעצמי בבאסה. 'המכון הבא הוא מכון החרק- אם אני לא טועה מהמכתבים של קרוליין, אחותי, אז אף אחד מהם לא יעזור' אמשיך להרהר לעצמי בזמן שאני הולך משם. 'מצד שני אולי כדאי קצת להתאמן' אחשוב לעצמי ואחזור לשם במהירות ואשחרר את נידורן, נינקדה ואת וואלבי 'סנובול צריכה קצת לנוח' אחשוב לעצמי.
"טוב חברים לפני המכון הקרוב אני רוצה שכולנו ניהיה מוכנים לקרב הקשה הזה" אומר להם ברצינות ובנחישות
"נידורן אני רוצה שתתקוף את אייפום במתקפת בלבול ואז המשך במתקפת עוקץ רעל!" אורה לו ואצביע על איפום.
"נינקדה מציצת חיים על טנגלה! ואז תעבור השתמש בחיתוך!" אוסיף לו ואז אסתכל על וואלבי 'החברה החדשה בצוות שלי' אחייך "אני רוצה שתשתמשי במריטה ואז מתקפת זעם על קומבי!" אסביר לה בחיוך
וניליט זוהרת לרגע באור שחור וצורה של שד נוצרת מולה- אשר נשלח לעבר באנרי, שמסתערת במהירות, מתעלמת לחלוטין מהצללית הכהה והמפחידה, כאילו לא הייתה קיימת כלל וחובטת בחוזקה בוניליט שלך.
וניליט,אשר מצליחה להתקשח מעט לפני, הצליחה להחזיק מעמד אף על פי עצמת האגרוף הקטלני.
"בנארי עברי שוב לחבטה!" קוראת הנערה שוב בהתלהבות.
[/COLOR]
אתה מורה לבלדום לעמוד מאחורייך, ואכן כך קורה, והוא מרחף במהירות ומתייצב אחרייך, בזמן שטיילו המבולבל מסתכל עליך הוא נעצר כמה צעדים קלים ממך, מסתכל במבט בוחן מה אתה זומם, ואכן לאחר כמה שניות שאתה זורק את הפוקדור החדש שלך, טיילו מסתכל בהלם לעבר הכדור ונלכד לאחד גלגול שני של הכדור.
טיילו נלכד.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
התוכנית שלך עובדת- ובזמן שארידוס מצליח לייצר צל ענק ומפחיד של עצמו- אשר גורמת לאישה המפחידה והפוקימון שלה להתבלבל. אתה מצליח לברוח משם יחד עם ארידוס אשר מושך אותך כמה גושי ביניים משם, משאיר את האישה מאחור.
'אלוהים אדירים מה זה היה?!' אתה חושב לעצמך בפאניקה. ורק ממשיך להודות לאלוהים שהצלחת להתחמק מהאישה הזאת במהירות. אתה יורד במהירות מאחד הגגות, בעזרת מדרגות החירום- רק כדי למצוא את ג'ניפר עומדת על המדרכה בהלם. אתה מספר לה אשר קרה לך והיא מעט מחווירה. "וואו!" קוראת בפליאה "הצלחת לברוח מהצללים! אתה יודע כמה מעט אנשים הצליחו להתחמק מהם? ולפי איך שתיארת אותה היא אחת מהותיקים של הכת" אומרת בבהלה ואז מחבקת אותך בחוזקה.
"תקשיב, לפי מה שהבנתי מהאחות האפי, האחיות ג'וי בכל המחוזות חזרו לבית שלהן להתייחד עם המשפחה בגלל אחותן טסה. והשוטרות ג'ני בכלל בכנס במחוז ג'וטו. נראה לי שהתנועות מנצלות את המצב ומנסות להשתולל כשאין פה אך אחד שמגן על המחוזות" מספר לך בקול רציני.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509769]
וניליט זוהרת לרגע באור שחור וצורה של שד נוצרת מולה- אשר נשלח לעבר באנרי, שמסתערת במהירות, מתעלמת לחלוטין מהצללית הכהה והמפחידה, כאילו לא הייתה קיימת כלל וחובטת בחוזקה בוניליט שלך.
וניליט,אשר מצליחה להתקשח מעט לפני, הצליחה להחזיק מעמד אף על פי עצמת האגרוף הקטלני.
"בנארי עברי שוב לחבטה!" קוראת הנערה שוב בהתלהבות.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוקיי אז זה עונה לי על השאלה...
--
"וניליט, את לא יכולה לספוג עוד הרבה מכות כאלה! נסי שוב את מה שניסינו קודם, להשתמש בפעימת מים כדי להאט את באנירי, ואז לתקוף עם חנית קרח לפני שהיא תספיק להגיע אלייך!" אקרא לוניליט, חושש מעט מהמצב בקרב, ובעיקר מאוכזב מהשטות הקודמת שלי.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אתה מורה לבלדום לעמוד מאחורייך, ואכן כך קורה, והוא מרחף במהירות ומתייצב אחרייך, בזמן שטיילו המבולבל מסתכל עליך הוא נעצר כמה צעדים קלים ממך, מסתכל במבט בוחן מה אתה זומם, ואכן לאחר כמה שניות שאתה זורק את הפוקדור החדש שלך, טיילו מסתכל בהלם לעבר הכדור ונלכד לאחד גלגול שני של הכדור.
טיילו נלכד.[/B][/QUOTE]
לא בדיוק מה שציפיתי שיקרה אבל התוצאה זהה אז מי אני שאתווכח
אגב, אם לבלדום אין מין, אז איך הוא/היא מזדהים
~~~~~
"יש, כל הכבוד בלדום" אומר לו בשימחה ואוציא את טיילו מהפוקדור שלו "היי טיילו, תכיר, אנחנו הצוות החדש שלך" אומר לו ואכיר לו את בלדום
"טוב תחזרו, תכף נעשה עצירה לנוח ולאכול, בינתיים צריך להמשיך אני רוצה להגיע כבר למכון הראשון" אחזיר אותם לפוקדור ואמשיך ללכת קדימה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509769]עד כמה שאתלהב מכל הפוקימונים המיוחדים האלה 'אף אחד מהם לא יעזור לי במיוחד' אחשוב לעצמי בבאסה. 'המכון הבא הוא מכון החרק- אם אני לא טועה מהמכתבים של קרוליין, אחותי, אז אף אחד מהם לא יעזור' אמשיך להרהר לעצמי בזמן שאני הולך משם. 'מצד שני אולי כדאי קצת להתאמן' אחשוב לעצמי ואחזור לשם במהירות ואשחרר את נידורן, נינקדה ואת וואלבי 'סנובול צריכה קצת לנוח' אחשוב לעצמי.
"טוב חברים לפני המכון הקרוב אני רוצה שכולנו ניהיה מוכנים לקרב הקשה הזה" אומר להם ברצינות ובנחישות
"נידורן אני רוצה שתתקוף את אייפום במתקפת בלבול ואז המשך במתקפת עוקץ רעל!" אורה לו ואצביע על איפום.
"נינקדה מציצת חיים על טנגלה! ואז תעבור השתמש בחיתוך!" אוסיף לו ואז אסתכל על וואלבי 'החברה החדשה בצוות שלי' אחייך "אני רוצה שתשתמשי במריטה ואז מתקפת זעם על קומבי!" אסביר לה בחיוך
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
התוכנית שלך עובדת- ובזמן שארידוס מצליח לייצר צל ענק ומפחיד של עצמו- אשר גורמת לאישה המפחידה והפוקימון שלה להתבלבל. אתה מצליח לברוח משם יחד עם ארידוס אשר מושך אותך כמה גושי ביניים משם, משאיר את האישה מאחור.
'אלוהים אדירים מה זה היה?!' אתה חושב לעצמך בפאניקה. ורק ממשיך להודות לאלוהים שהצלחת להתחמק מהאישה הזאת במהירות. אתה יורד במהירות מאחד הגגות, בעזרת מדרגות החירום- רק כדי למצוא את ג'ניפר עומדת על המדרכה בהלם. אתה מספר לה אשר קרה לך והיא מעט מחווירה. "וואו!" קוראת בפליאה "הצלחת לברוח מהצללים! אתה יודע כמה מעט אנשים הצליחו להתחמק מהם? ולפי איך שתיארת אותה היא אחת מהותיקים של הכת" אומרת בבהלה ואז מחבקת אותך בחוזקה.
"תקשיב, לפי מה שהבנתי מהאחות האפי, האחיות ג'וי בכל המחוזות חזרו לבית שלהן להתייחד עם המשפחה בגלל אחותן טסה. והשוטרות ג'ני בכלל בכנס במחוז ג'וטו. נראה לי שהתנועות מנצלות את המצב ומנסות להשתולל כשאין פה אך אחד שמגן על המחוזות" מספר לך בקול רציני.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״זה היה הדבר המפחיד ביותר שהתעמטתי איתו בחיים!״ אומר לה כשאני מתנשם בכבדות.
אבדוק עם אריאדוס בסדר, ״תודה חבר, הצלת אותנו״ ואחזיר אותו לפוקדור.
אספר לה על מה שהיה שם, על המייטיאנה שלה שהיה מוזר, עליה, על ה׳דברים׳ האלה שהיא דיברה איתם...
״בואי נחזור למרכז, על מקום כזה מוטב שתהיה השגחה. נעשה זאת אנחנו. וודאי יש שם גם עוד מאמנים/נות שישנים״ אציע בחיוך, אנסה להשרות בה חיוביות אחרי מה שסיפרתי.
כל הדרך למרכז, וגם התהליכי ההתארגנות לשינה לא אפסיק לחשוב על המקרה, ועל אחותי ליה. ואולי הכת הזאת קשורה להכל... אאחל לגניפר לילה טוב ושנקום ליום מוצלח, ואנסה להרדם.
אתה נורא נלהב מכל הפוקימונים שמקיפים אותך כעת. אך מונע מעצמך מתוך מחשבה שאף אחד מהם לא יעזור לך נכון לעכשיו. קרוליין ציינה באחד המכתבים שהמכון השני הוא מכון מסוג חרק, אז אתה נאנח קלות וממשיך בדרך.
כשאז אתה חושב עלזה שוב ונעצר, עולה בך המחשבה כי אימון הגון יהיה מצוין לקראת קרב המכון!
אתה מוציא החוצה ראשית את נידורן. הוא בוקע מהפוקדור מתמתח ונראה מוכן ומזומן. אתם פותחים בקרן על חושית, והקרן שלו מתחילה לזרוח בשלל אורות צבעוניים שמשוגרים אל אייפום הזללן.
אינו מוכן, הקופיף נפגע ישירות ומועף מן הענף הגבוה, כחיש מפתיע באקרובטיות ונתלה הפוך עם נזבו, מזנק לעבר נידורן ושלוח מטר של מתקפת ׳זריזות׳ (Swift).
שלל כוכבים שטים קדימה ומתנגשים במטר עוקצי הרעל הסוגלים שפקדת עליו עוד קודם לכן. פיצוצים קטנים בזה אחר זה יוצרים עננה גדולה ולפתע נידורן מוצא עצמו מוקף בכפילי אייפום שמחליפים מקומות ומבלבלים אותו.
עוד אתה שם לב שלפתע הכף שבזנבם זורחת באור כתום-בהיר, אתה מבין מיד שמדובר ב׳אגרוף מתחזק׳! (Power-Up Punch)
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1509773]
אתה נורא נלהב מכל הפוקימונים שמקיפים אותך כעת. אך מונע מעצמך מתוך מחשבה שאף אחד מהם לא יעזור לך נכון לעכשיו. קרוליין ציינה באחד המכתבים שהמכון השני הוא מכון מסוג חרק, אז אתה נאנח קלות וממשיך בדרך.
כשאז אתה חושב עלזה שוב ונעצר, עולה בך המחשבה כי אימון הגון יהיה מצוין לקראת קרב המכון!
אתה מוציא החוצה ראשית את נידורן. הוא בוקע מהפוקדור מתמתח ונראה מוכן ומזומן. אתם פותחים בקרן על חושית, והקרן שלו מתחילה לזרוח בשלל אורות צבעוניים שמשוגרים אל אייפום הזללן.
אינו מוכן, הקופיף נפגע ישירות ומועף מן הענף הגבוה, כחיש מפתיע באקרובטיות ונתלה הפוך עם נזבו, מזנק לעבר נידורן ושלוח מטר של מתקפת ׳זריזות׳ (Swift).
שלל כוכבים שטים קדימה ומתנגשים במטר עוקצי הרעל הסוגלים שפקדת עליו עוד קודם לכן. פיצוצים קטנים בזה אחר זה יוצרים עננה גדולה ולפתע נידורן מוצא עצמו מוקף בכפילי אייפום שמחליפים מקומות ומבלבלים אותו.
עוד אתה שם לב שלפתע הכף שבזנבם זורחת באור כתום-בהיר, אתה מבין מיד שמדובר ב׳אגרוף מתחזק׳! (Power-Up Punch)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מעולה נידורן התנגדות!" אקרא במהירות "מיד אחר כך השתמש בסופר סוניק בשביל להרוס את השכפולים! ואז הסתער עליו בניקור" אסביר לו במהירות את התוכנית שלי.
"הכי חשוב זה הביצוע. תנסה לדייק ולמקסם את המתקפות שלך" אומר לו ברצינות ואתן לו להלחם.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
וניליט מתחמקת במהירות מהחבטה של באנרי ויוצרת בועת מים ענקית ושולחת אותה במהירות לעבר באנרי, שמנסה את המתקפה שוב, אבל מועפת אחורנית מהפצצת מים הענקית שהתפוצצה עליה.
"אוי לא!" קוראת המאמנת בזמן שבאנרי, שגם ככה הסתחררה מהמתקפה, מופגזת בשלוש חניתות קרח שנשלחות עליה מוניליט, והיא נופלת אחורה לפני רגלי המאמנת שלה מאולפת!
"זה היה קרב מעולה!" אומרת המאמנת, מחזירה את באנרי לפוקדור שלה והולכת משם במהירות.
[/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר את טיילו, ונראה שהוא ובלדום מסתדרים. אתה מחזיר את שניהם לכדורים שלך וממשיך ללכת בדרכך. באמצע הדרך, אתה אף מבחין במרכז קטן ומחליט לרפא את שניהם, בשביל לעזור להם להתאושש מהקרב שהיה להם.
אחרי שאתה יוצא מהמרכז, אתה מבחין בנער צעיר בעל כובע קש והוא מחזיק רשת פרפרים.
"היי אתה שם!" קורא לך "מה דעתך על איזה קרב קטן?" שואל בחיוך ומרים פוקדור בידו הפנוייה.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][FONT=times new roman][B]אשטון-[/B]
אתה וג'ניפר חוזרים במהירות למרכז, וכעבור זמן מה, אתה נרדם. אם ככה אפשר לקרוא לזה, לילה ללא שינה עבר עליך. מרגיש כל דקה ודקה ואתה לבסוף קם סחוט ומזיע.
אתה מתארגן מהר ורואה את ג'ניפר יושבת במטבחון הקטן ושותה קפה. "אני מבינה שלא נרדמת משהו" אומרת ומכינה לך במהירות כוס קפה טובה וחזקה ומגישה לך אותה, ואתה לוגם את תוכן הכוס בשני שלוקים ומכין לעצמך כוס נוספת.
"אז אתה רוצה היום ללכת לאתגר את אלכסיס?" שואלת אותך, ואתה רואה את פרצופה החמוץ ונזכר שסיפרה לך, משהו כמו לפני שנתיים, שהיא ואלכסיס לא אוהבות אחת את השנייה ובגלל אלכסיס המכון של ג'ניפר נסגר.[/FONT]
[/COLOR][COLOR=#008080]
[/COLOR][COLOR=#ff3333][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509774][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
וניליט מתחמקת במהירות מהחבטה של באנרי ויוצרת בועת מים ענקית ושולחת אותה במהירות לעבר באנרי, שמנסה את המתקפה שוב, אבל מועפת אחורנית מהפצצת מים הענקית שהתפוצצה עליה.
"אוי לא!" קוראת המאמנת בזמן שבאנרי, שגם ככה הסתחררה מהמתקפה, מופגזת בשלוש חניתות קרח שנשלחות עליה מוניליט, והיא נופלת אחורה לפני רגלי המאמנת שלה מאולפת!
"זה היה קרב מעולה!" אומרת המאמנת, מחזירה את באנרי לפוקדור שלה והולכת משם במהירות.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#008080]
[/COLOR][/QUOTE]
"הוי! senjorita!" אקרא לעברה בזמן שהיא בורחת הרחק משדה הראייה שלי. "כמה מוזר. אפילו לא הספקתי לשאול לשמה. ובכן, אולי ניתקל בטיפוסים יותר ידידותיים בעתיד. וניליט, עבודה מעולה! זה היה קרב מאוד טוב וחשוב. כעת חזרי, את יכולה לנוח עכשיו." אחזיר את וניליט, "vamos!" אקרא, ואמשיך הלאה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1509774][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333]
אתה משחרר את טיילו, ונראה שהוא ובלדום מסתדרים. אתה מחזיר את שניהם לכדורים שלך וממשיך ללכת בדרכך. באמצע הדרך, אתה אף מבחין במרכז קטן ומחליט לרפא את שניהם, בשביל לעזור להם להתאושש מהקרב שהיה להם.
אחרי שאתה יוצא מהמרכז, אתה מבחין בנער צעיר בעל כובע קש והוא מחזיק רשת פרפרים.
"היי אתה שם!" קורא לך "מה דעתך על איזה קרב קטן?" שואל בחיוך ומרים פוקדור בידו הפנוייה.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#008080]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי?" אומר בהפתעה קצת "קרב? אוקיי" אומר
'כובע קש ורשת פרפרים? או שהוא רוצה להיות מלך הפיראטים או שהוא מאמן פוקימוני חרק' אחשוב לעצמי בגיחוך
"פוקימון אחד, לפי החוקים הרגילים" אכריז "בוא נתחיל" אומר ואוציא מהכיס את הפוקדור של טיילו, אחכה לתגובה ממנו
-
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אתה מחזיר את וניליט לפוקדור שלה, מושך בכתפייך על העלמות המהירה של הבחורה, אבל ממשיך בדרכך- משוכנע שתמצא אנשים חמימים יותר להעביר איתם את זמנך.
אחרי הליכה ארוכה בדרך 25, אתה מבחין שהשביל משתנה ובמקום שדה פתוח, אתה נכנס לתוך חורשה צפופה וחשוכה. אתה מרגיש בשנייה שאתה נכנס את ירידת המעלות, ואתה מרגיש אפילו רוח קרירה נושפת בעורפך. ככל שאתה ממשיך להיכנס לתוך החורשה, אתה גם מתחיל להתעייף יותר- אחרי הכל אתה הולך כבר כמעט 8 שעות רצוף 'אני לא בכושר' אתה חושב לעצמך בגיחוח, כשאתה שומע קול מאחד העצים. אתה מרים את מבטך וקולט לא אחר מפוקימון היונה- פידוב [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidove.png[/IMG]אשר יושב לו בנחת על אחד מענפי העץ.
לאחר שאתה מצחקק לעצמך על הבדיחה שהרצת לעצמך בראש ואתם סוגרים שזה קרב אחד על אחד אתה משחרר את טיילו, הרענן שלך ואילו הנער משחרר מהפוקדור שלו פוקימון קטן וכחול, על ראשו נראה משהו כמו מגבעת קטנה וצהובה והוא בעל ארבע רגלים צרות ודקיקות [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/surskit.png[/IMG].
"קדימה סורסקיט!" קורא הנער "ריח מתוק ואז מתקפה מהירה!" מכריז במעט רישמיות יותר. ואכן לאחר כמה רגעים מתוך קצה כובעו הקטן של סורסקיט יוצאת אבקה ורודה וריחנית אשר מתפזרת לכל עבר,, וריחה מתוק כמו עוגה חמה, שוקולד ותותים.[/COLOR][/FONT]