[QUOTE=Electra;1506877]יש לך מנוי חינם אבל בשביל להוריד שירים ולשמוע אותם בלי שימוש באינטרנט כמו itube אתה צריך לשלם על מנוי פרימיום[/QUOTE]
אה.. אם אני רוצה להוריד שירים אני פשוט משתמש באתר ההוא שמוריד שירים מיוטיוב סתם עשו מזה רעש
Printable View
[QUOTE=Electra;1506877]יש לך מנוי חינם אבל בשביל להוריד שירים ולשמוע אותם בלי שימוש באינטרנט כמו itube אתה צריך לשלם על מנוי פרימיום[/QUOTE]
אה.. אם אני רוצה להוריד שירים אני פשוט משתמש באתר ההוא שמוריד שירים מיוטיוב סתם עשו מזה רעש
בואנה רק עכשיו אני קולטת שהנו"ד הזה פתוח כבר שנה וחצי.. איזה ביזיון
פעם נו"ד חלש מאד היה נסגר ביומיים
טוב סבתא ניצן.
[QUOTE=Electra;1506880]בואנה רק עכשיו אני קולטת שהנו"ד הזה פתוח כבר שנה וחצי.. איזה ביזיון
פעם נו"ד חלש מאד היה נסגר ביומיים[/QUOTE]
ברוך הבא לMyForum 2018
אני בעד לסיים אותו, אבל אף אחד לא משתף איתי פעולה. אפילו 3 אנשים יכולים לעשות את זה, אם בכל פעם שהם נכנסים הם יגיבו בתוך הנו"ד.
[QUOTE=Hit Man;1506884]אני בעד לסיים אותו, אבל אף אחד לא משתף איתי פעולה. אפילו 3 אנשים יכולים לעשות את זה, אם בכל פעם שהם נכנסים הם יגיבו בתוך הנו"ד.[/QUOTE]
תגובה
תגובית.
אבל למה ש
ככה.
ok
[QUOTE=IHavePipi;1506893]ok[/QUOTE]
הגיע הזמן להחליף את התמונה בפרופיל + חתימה
אחר כך אני אחליף ניק
[QUOTE=IHavePipi;1506868]חבל חבל[/QUOTE]
תלוי למי. בסופו של דבר, אני חייב להרשים אותו כדי שיקדם אותי לתפקיד הבא שאני רוצה.
Flizza
[QUOTE=totodile;1506895]תלוי למי. בסופו של דבר, אני חייב להרשים אותו כדי שיקדם אותי לתפקיד הבא שאני רוצה.[/QUOTE]
ברור
לך על זה חחחחח
בהזדמנות אבל תבוא, ממילא המכים רק באים מביאים אותם והולכים
[url]https://www.youtube.com/watch?v=OWFc5mkABNo[/url]