-
[quote=lordabizi;1513938]כן, יש דקים שהם בבירור יותר חזקים מדקים אחרים. אני כבר די הרבה זמן לא שיחקתי ב-sts, אבל בתקופה שהייתי משחק בזה הרבה הגעתי לאיזה acension 9 אני חושב עם iron clad ולבערך 5/6 עם הsilen והdefect. ה watcher יצא אחרי שכבר הפסקתי לשחק הרבה, אז איתו אולי הבסתי את זה בלי acension, או משהו.[/quote]
האמת לא נראה לי איזה אנסה אסנשן וכאלה, אשתעמם הרבה לפני.
אני מנסה עכשיו את דה סיילנט, לא יודע אם אנצח איתו אבל וואו הוא הרבה יותר כיפי! הרבה יותר מבוסס קומבואים ומחשבה קדימה. איירון-קלאד הוא יותר raw power.
האמת אין על ההתרגשות הזו של לקבל סט חדש של קלפים ולהתחיל לקרוא ולנתח כל דבר, חולה על זה
-
וואו אני לא מאמין איזה מזל נורא היה לי בקרב האחרון ><
אשכרה באתי לנצח את Act 3 בפעם הראשונה שמשחק עם The Silent, אבל לא שלפתי אחד משני העותקים של קלף שנותן לי 3 intangible (העליתי אותו רמה), וכך לא יכולתי לנגד דמג' ולנצח. פאק כל כך קרוב... זה מה שמעצבן במשחקי קלפים, אתה יודע לשחק ולבנות חפיסה אבל המזל דופק אותך. ייקח לי בטח הרבה שעות של ריצות עד שאקבל שוב כמות יפה כזו של הקלפים החזקים
-
ל Silent יש שני meme decks - אחד עם רעל, ובשביל זה צריך CATALYST. אחד עם SHIV. אני חושב שלשחקנים שמשחקים בacension 20 הדק של הshiv הוא לא באמת עובד. אבל אני באמת לא בקיא עד כדי כך במטא. ולא באמת שיחקתי כבר שנה במשחק הזה...
-
[QUOTE=LordAbizi;1513944]ל Silent יש שני meme decks - אחד עם רעל, ובשביל זה צריך CATALYST. אחד עם SHIV. אני חושב שלשחקנים שמשחקים בacension 20 הדק של הshiv הוא לא באמת עובד. אבל אני באמת לא בקיא עד כדי כך במטא. ולא באמת שיחקתי כבר שנה במשחק הזה...[/QUOTE]
האמת השתמשתי ברעל בלי קטליסט
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1513946]nice[/QUOTE]
קיבלתי פשוט קלפים שבורים בדמות זה שנותן הגנה מוחלטת ל2 תורים, והשני שבתחילת כל תור שלך מוסיף 2 רעל לכל היריבים. פיתחתי את כל אלה והשילוב שלהם הוא מטורף
-
אני לא יודע, אני תמיד פחדתי מלקחת את wraith form. כי אוקיי, שני תורים אני לא פגיע, אבל מה אחר כך? אני פשוט מאבד את ההגנה ומת. במיוחד נגיד כשאתה מסתמך על הobnoxious fumes שמוסיף רעל, אז אתה כאילו רוצה למשוך את הקרב לנצח... זה קצת מתנגש, לא?
-
[QUOTE=LordAbizi;1513948]אני לא יודע, אני תמיד פחדתי מלקחת את wraith form. כי אוקיי, שני תורים אני לא פגיע, אבל מה אחר כך? אני פשוט מאבד את ההגנה ומת. במיוחד נגיד כשאתה מסתמך על הobnoxious fumes שמוסיף רעל, אז אתה כאילו רוצה למשוך את הקרב לנצח... זה קצת מתנגש, לא?[/QUOTE]
היו לי הרבה קלפי שליפה, בעיקר זה שאתה שולף 3 וזורק 1. בנוסף Relic שמוסיף לך 2 שליפות בתור, אם בתור הקודם הפעלת 3 קלפים ומטה. אז כאילו קיבלתי את wraith form יחסית בקונסיסטנטיות. יכול להיות שעם עותק אחד זה באמת היה יותר פוגע מאשר עוזר.
לגבי obnoxious fumes זה פשוט קלף עם value מדהים במידה והקרב מתארך כמו שאמרת, וwraith form קנה לי עוד תורים.
מעניין שהמנוע של החפיסה שלי זה משהו שבכלל לא השתמשת בו! כנראה שיש טקטיקות אחרות מעניינות
-
אה, אם יש לך כמה WRAITH FORM בחפישה ודרך קונסיסטנטית להשיג מספיק אנרגיה כדי לשחק אותם כשאתה שולף אותם אז זה באמת טוב. אבל שוב, כבר למעלה משנה לא שיחקתי, אני לא זוכר מה עבד לי ומה אהבתי לעשות. חוץ מ SHIV. תמיד אהבתי SHIV במיוחד אם יש לך KUNAI/SHURIKEN/DEAD BRANCH או משהו כזה.
וכן, באמת ל iron clad אין הרבה מכניקות ייחודיות. יש לו קלפים שעושים exhaust, אבל לכולם יש כאלה. יש לו קלפים שמשחקים על STRENGTH, אבל כולם יכולים להרוויח מSTRENGTH. לSILENT יש shiv ורעל, שאלו מכניקות שאין לאחרים. ל-defect יש את ה-orbs, שזה משהו שאין לאחרים, ול-watcher יש את ה-stances, שזה גם משהו שאין לאחרים. אז איכשהו באמת ironclad הכי בסיסי לעומת כולם.
-
[quote=lordabizi;1513950]אה, אם יש לך כמה wraith form בחפישה ודרך קונסיסטנטית להשיג מספיק אנרגיה כדי לשחק אותם כשאתה שולף אותם אז זה באמת טוב. אבל שוב, כבר למעלה משנה לא שיחקתי, אני לא זוכר מה עבד לי ומה אהבתי לעשות. חוץ מ shiv. תמיד אהבתי shiv במיוחד אם יש לך kunai/shuriken/dead branch או משהו כזה.
וכן, באמת ל iron clad אין הרבה מכניקות ייחודיות. יש לו קלפים שעושים exhaust, אבל לכולם יש כאלה. יש לו קלפים שמשחקים על strength, אבל כולם יכולים להרוויח מstrength. לsilent יש shiv ורעל, שאלו מכניקות שאין לאחרים. ל-defect יש את ה-orbs, שזה משהו שאין לאחרים, ול-watcher יש את ה-stances, שזה גם משהו שאין לאחרים. אז איכשהו באמת ironclad הכי בסיסי לעומת כולם.[/quote]
כן לא היו לי אמצעים שהשתלבו באיזושהי צורה עם shiv אז לא שקלתי אפילו. OMG אני בRUN שני וקיבלתי עכשיו TERROR, עכשיו אני מבין למה אתה דיברת על SHIV חחחח
האמת זה ממש הגיוני שאיירון-קלאד הוא הדמות הראשונה, הכי פחות מורכב ואתה לומד דרכו איך המשחק פועל
-
[CENTER][COLOR=#5D5D5D][FONT=Arial]האשכול מתעדכן כל [/FONT][/COLOR][/CENTER][B]5 שניות.[/B]
-
אוקי אני לא מאמין אבל בניסיון רביעי ניצחתי עם הסיילנט XDDD
לא הייתה לי חפיסה בנויה לעילה אבל היו בה הרבה טריקים.
הקרב נגד הבוס האחרון היה ממש מצחיק,
השתמשתי ב-Burst ואז ב-Nightmare כדי לייצר 6 עותקים של Escape Plan.
בנוסף היה לי After Image עם Innate כך שמשלב מסוים הייתי מפעיל טונה של Escape Plan's בכל תור, ומקבל מהם ומ-After Image מלא ארמור.
את רוב הנזק עשיתי כמובן מהקלפי רעל הבינוניים שהיו לי, למרות שפלאסק שם 12 רעל זה נחמד מאוד. אתה מכפיל את זה עם Burst וזה 24 רעל. ב5 תורים זה יוצא 129 נזק.
[IMG]https://i.imgur.com/TNW313A.png[/IMG]
-
אביב, אני מציע לך להתכתב בצ'אט, ככה הנו"ד שלי לא יסתיים כל כך מהר.
-
נייס. מי היה הבוס האחרון? ניחוש שלי: The awoken. וכן, גם אני מחבב after image, זה גם טוב בshiv deck.
וואללה, אולי אני אשחק מתישהו שוב ב-sts. אבל... מתי? (ואז אחרי משחק אחד אני אזכר שזה לא כזה מעניין אותי ואפסיק)
-
[QUOTE=LordAbizi;1513955]נייס. מי היה הבוס האחרון? ניחוש שלי: The awoken. וכן, גם אני מחבב after image, זה גם טוב בshiv deck.
וואללה, אולי אני אשחק מתישהו שוב ב-sts. אבל... מתי? (ואז אחרי משחק אחד אני אזכר שזה לא כזה מעניין אותי ואפסיק)[/QUOTE]
דווקא את awaken הבסתי עם ironclad, הוא נראה לי הכי קל כי יש לו רק ת300-400 חיים. הפעם היה לי את הצמד של הדונאט והשני.
עשיתי לך חשק אה חחח אם שיחקת בזה מאות שעות אז בטח אין לך מה לחפש בזה. ניסית אגב להוריד מודים וכאלה?