-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:06 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתה בוחר בדרך ימין והולך בה כרבע שעה אבל משהו חוסם אותה ואתה לא מצליח להבין מה זה.
[/b][/quote]
"נידורינה, בואי נבדוק מה זה" אני אומר ומסתכל על זה, מנסה להבין מה זה בדיוק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:06 PM
[b] [b][color=purple]קייט-[/color][/b]
האונדוור מכשכש בזנבו באושר ומתחיל להוביל אותך דרך כמה שבילים חשוכים. אחרי עשרים דקות של הליכה את מתחילה לשמוע רעשים מהתיק שלך. [/b][/quote]
תוך כדי הליכה אני פותחת את התיק שלי ובודקת מה גורם לרעשים
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתם בודקים אבל אתה לא בדיוק מצליח לזהות מה זה, אתה מבין שזה פוקימון אבל לא יודע איזה.
תתקרב עוד קצת או תלך לצד השני?
[b][color=purple]קייט-[/color][/b]
את ממשיכה ללכת ורואה שהביצה זוהרת ומתחילה לזוז. את מוציאה אותה מהיתק ומניחה אותה על הקרקע, הביצה זזה בלי הפסקה והאנדוור טיפה נלחץ ועומד מאחורייך. הביצה בוקעת ויוצאת משם לא אחרת מ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa427.png[/img] קטנה ומופחדת נורא.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:15 PM
אתם בודקים אבל אתה לא בדיוק מצליח לזהות מה זה, אתה מבין שזה פוקימון אבל לא יודע איזה.
תתקרב עוד קצת או תלך לצד השני?
[/b][/quote]
"אני יודע שמים יכולים להזיז דברים כבדים, אז ננסה מים! טוטודייל, צא! תשתמש באקדח מים על הדבר הזה ותנסה להזיז אותו!" אני אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:15 PM
את ממשיכה ללכת ורואה שהביצה זוהרת ומתחילה לזוז. את מוציאה אותה מהיתק ומניחה אותה על הקרקע, הביצה זזה בלי הפסקה והאנדוור טיפה נלחץ ועומד מאחורייך. הביצה בוקעת ויוצאת משם לא אחרת מ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa427.png[/img] קטנה ומופחדת נורא. [/b][/quote]
אני נעמדת על הברכיים בשביל להראות פחות גדולה ומאיימת ומקרבת אליה יד שתראי שהיא ריקה ושאני לא מתכוונת לפגוע בה. "היי, את תפחדי, הכל בסדר... אני קייט"
-
מי אמר שזה פוקימון מסוג אבן? OO
____
טוטדייל שולח אקדח מים אבל זה נראה שזה לא כ"כ משפיע על הפוקימון.
בונרי עדיין מפוחדת מאוד ומתחילה לרעוד מפחד וקופצת לידיים שלך ונירדמת שם, המראה חמוד אבל טיפה מוזר לך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:21 PM
בונרי עדיין מפוחדת מאוד ומתחילה לרעוד מפחד וקופצת לידיים שלך ונירדמת שם, המראה חמוד אבל טיפה מוזר לך. [/b][/quote]
"אווו... איזה חמודהX3" אני אומרת וממשיכה ללכת אבל בזהירותבשביל לא להעיר אותה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 03:21 PM
מי אמר שזה פוקימון מסוג אבן? OO
____
טוטדייל שולח אקדח מים אבל זה נראה שזה לא כ"כ משפיע על הפוקימון.
[/b][/quote]
איפה כתבתי אבן? :huh:
"טוב טוטודייל, חזור" אני אומר ומחזיר את טוטודייל לכדור.
"בואי נמשיך לנסות לזהות את זה" אני אומר ומנסה להתסכל מכל הכיוונים שאני יכול בשביל לזהות מה זה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 02:16 PM
[b] [b][color=green]ירין-[/color][/b]
האיש מסתכל עליך בזעם "מה אתה חושב שלא ניסינו?" הוא אומר וממשיך "אפילו המשטרה ולוכדי פוקימונים לא הצליחו!"
[/b][/quote]
"מי מחסל את הפוקימונים?" אני שואל
-
את והאנדאוור ממשיכים ללכת והוא מוביל אותך בחזרה לביקתה שהיית בה. את מרגישה מין חוסר נעימות וממשיכה בדרכך ושומעת שוב משהו מאחורייך זה רץ במהירות מסביבך.
אתה ממשיך להיתקרב לפוקימון הגדול והוא טיפה מזכיר לך דינוזאור מיניאטורי ואז אתה מבין שזה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa357.png[/img] חוסם את הדרך!
[b][color=green]ירין-[/color][/b]
"מי אמר מחסל?" שואל האיש "הם נלחמים פה שתי כנופיות של פוקימונים."
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 04:27 PM
[b]
אתה ממשיך להיתקרב לפוקימון הגדול והוא טיפה מזכיר לך דינוזאור מיניאטורי ואז אתה מבין שזה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa357.png[/img] חוסם את הדרך!
[/b][/quote]
"הוא פוקימון עשב ומעופף, אז קרח אמור להיות חזק עליו, אולי זה מה שיזיז אותו! ליקיטונג, צא! קרן קרח, אבל אל בשיא העצמה, רק משהו שיזיז אותו!" אני אומר ומצביע על טרופיוס.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 04:29 PM
[b] "הוא פוקימון עשב ומעופף, אז קרח אמור להיות חזק עליו, אולי זה מה שיזיז אותו! ליקיטונג, צא! קרן קרח, אבל אל בשיא העצמה, רק משהו שיזיז אותו!" אני אומר ומצביע על טרופיוס. [/b][/quote]
ליקיטונג יוצא עם קרן קרח ופוגע בטרופיוס שמתעצבן ושולח חבטת גוף חזקה שמעלפת את ליקיטונג.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 04:27 PM
את והאנדאוור ממשיכים ללכת והוא מוביל אותך בחזרה לביקתה שהיית בה. את מרגישה מין חוסר נעימות וממשיכה בדרכך ושומעת שוב משהו מאחורייך זה רץ במהירות מסביבך.
[/b][/quote]
"האונדר תשתמש בגחלת על הדבר הזה מהר!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 04:55 PM
ליקיטונג יוצא עם קרן קרח ופוגע בטרופיוס שמתעצבן ושולח חבטת גוף חזקה שמעלפת את ליקיטונג. [/b][/quote]
"ליקיטונג, חזור! סקארמורי, אני בוחר בך! מתקפת כנף!"
-
"לא נראה לי!" את שומעת קול ופעימת מים מכבה את הגחלת "תגידי את משוגעת? מה את מנסה לתקוף את הפוקימון הזה?" את שומעת את אינג'ל
סאקרומי פוגעת עם מכת כנף בטרופיס שלא מזיז לו כ"כ והוא שולח עלי קסם לכיוונה!