-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 08:55 PM
[b] דודי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מעלי התער, ואז המטרונום הופך למתקפת רוח שמעיפה את טורטוויג ופוגעת בו.
[/b][/quote]
אין לי כוח כבר לקרב הזה
----------------------
"שוב עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 08:52 AM
[b] תמיר
אקדח המים מעקב מעט את רטיקייט באוויר, אבל לבסוף רטיקייט נוחת על פוליוואג. רטיקייט מתחיל להתעייף, ורואים כאב בטן נוראי בעיניים שלו.
"רטיקייט, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש באקדח מים ותמלא אותו במים!"
-
[b] מקס
יש לך צ'ארמנדר אתה יודע, אתה לא חייב להשתמש בשני העופות האלה כל הזמן. ניסיתי לרמוז לכך דרך פול מורפי, אבל כנראה שפרשת את זה כמוזרות שלי, כי אכן יש לי אובססיה לתרנגולות.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל לא מושפעת ממש מהרוח, והמטרונום הופך לזריקת אבנים, שפוגעת בספירו. [/b][/quote]
חחח יאללה בשבילך
--
"חזור ספירו!"
"צ'ארמנדר, תורך!"
"רוץ ודחיפה!"
-
כולם
בגלל כל התלונות על המכון, אני אסביר עכשיו את קו המחשבה שלי:
כל מכון אי זוגי, הוא קצת יותר חלש מזה שאחריו.
כל מכון זוגי, הוא חלש בצורה משמעותית מזה שאחריו. לכן המכון הראשון הוא קשה משני סיבות:
הוא אחרי המכון ה0, שהוא קל לאין ערוך, ולכן המכון הראשון צריך להיות די קשה. והמכון ההראשון צריך להיות חזק כמו השני, ולכן השני לא יהיה קשה אם תעברו את הראשון.
דודי
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, ולבסוף היא פוגעת בטורטוויג. שניהם כבר נראים די עייפים.
תמיר
"רטיקייט הפעם תברח, אל תשתה את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח מאקדח המים, אבל נפגע ממנו לפעמים, "כעת השתמש בנשיכה!" רטיקייט רץ לעבר פוליוואג.
מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, והנזק על צ'ארמנדר חזק יותר מהנזק על קלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:07 AM
[b] כולם
בגלל כל התלונות על המכון, אני אסביר עכשיו את קו המחשבה שלי:
כל מכון אי זוגי, הוא קצת יותר חלש מזה שאחריו.
כל מכון זוגי, הוא חלש בצורה משמעותית מזה שאחריו. לכן המכון הראשון הוא קשה משני סיבות:
הוא אחרי המכון ה0, שהוא קל לאין ערוך, ולכן המכון הראשון צריך להיות די קשה. והמכון ההראשון צריך להיות חזק כמו השני, ולכן השני לא יהיה קשה אם תעברו את הראשון.
תמיר
"רטיקייט הפעם תברח, אל תשתה את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח מאקדח המים, אבל נפגע ממנו לפעמים, "כעת השתמש בנשיכה!" רטיקייט רץ לעבר פוליוואג. [/b][/quote]
"תשמש בבועות פוליאג!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 08:07 AM
[b] דודי
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, ולבסוף היא פוגעת בטורטוויג. שניהם כבר נראים די עייפים. [/b][/quote]
"דחיפה ונשיכה"
-
[b] ניתאי
אהא
--
קלפייבל נהדפת בצורה זניחה אחורה, אבל נזק יותר מדי ממש לא נגרם.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
היא כבר שולטת בהצלפה כפולה,נכון?
-------------------------------
"וויזמיר,תשתמשי בדחיפה ואז בהצלפה כפולה!"
עריכה:הרגע בדקתי,ואני בקרב המכון הזה מעמוד 40 -_____-
-
תמיר
"השתמש בניב על כדי לחתוך את הבועות!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ וחותך כמה בועות, אבל נפגע מהשאר. רטקייט נראה די עייף.
דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, ולאחר מכן טורטוויג נושך את קלפייבל.
ניתאי
אולי, זה לא כל כך מהותי בשבילי, אבל אם אתה רוצה אז כן, אבל כמובן שככל שמשתמשים בהתקפה יותר היא מתחזקת יותר.
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לאגרוף אש, ופוגעת בוויזמיר, שגם הוא פוגע בקלפייבל אם האגרוף הממוקד. לאחר מכן ההצלפה הכפולה פוגעת בקלפייבל.
אוקיי אז אני אוסיף לאור העריכה שלך: קלפייבל נראית די עייפה. וכך גם וויזמיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:59 AM
[b] דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, ולאחר מכן טורטוויג נושך את קלפייבל. [/b][/quote]
"עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 10:59 AM
[b] תמיר
"השתמש בניב על כדי לחתוך את הבועות!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ וחותך כמה בועות, אבל נפגע מהשאר. רטקייט נראה די עייף. [/b][/quote]
"כל הכבוד פוליאג!עכשיו הצלפת זנב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:59 AM
[b] ניתאי
אולי, זה לא כל כך מהותי בשבילי, אבל אם אתה רוצה אז כן, אבל כמובן שככל שמשתמשים בהתקפה יותר היא מתחזקת יותר.
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לאגרוף אש, ופוגעת בוויזמיר, שגם הוא פוגע בקלפייבל אם האגרוף הממוקד. לאחר מכן ההצלפה הכפולה פוגעת בקלפייבל.
אוקיי אז אני אוסיף לאור העריכה שלך: קלפייבל נראית די עייפה. וכך גם וויזמיר. [/b][/quote]
לול,אם לא הייתי משחק סטאדיום הייתי אומר שהמתקפה "אגרוף אש" לא קיימת O:
--------------------
"וויזמיר,תנסי לחבוט עם שתי אוזנייך באדמה ולגרום לה לרעוד כדי לערער את שיווי משקלו של קלפייבל,ואז הצלפה כפולה!"
-------------------------------
גם אני רוצה שאחד הפוקמונים שלי יתפתח בקרב הזה >>
-
דודי
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. טורטווויג פוגע בקלפייבל, לפני שהיא מספיקה לפגוע בו, וקלפייבל נופל על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה, הוא מסתכל על קלפייבל ולבסוף אומר "קלפייבל לא יכול להלחם, המנצח בקרב הוא המאמן!"
לאחר מכן מנהיג המכון מתקרב אליך עם יד מושטת (נניח שהחזרתם את הפוקימונים).
תמיר
"רטיקייט, תפוס את הזנב עם השניים!" אומר פול מורפי, ורטיקייט תופס את פוליוואג.
ניתאי
מה אתה פסיכופת? המתקפה אגרוף אש קיימת בכל משחק פוקימון שאני שיקחתי בו, סטאדיום, אדום אש, פלאטינום וכד'
--
"וויזמיר, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף באדמה, אך אין השפעה משמעותית, ולאחר מכן וויזמיר נפגע מקלפייבל, וההצלפה הכפולה פוגעת בקלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 01:59 PM
[b] ניתאי
מה אתה פסיכופת? המתקפה אגרוף אש קיימת בכל משחק פוקימון שאני שיקחתי בו, סטאדיום, אדום אש, פלאטינום וכד'
--
"וויזמיר, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף באדמה, אך אין השפעה משמעותית, ולאחר מכן וויזמיר נפגע מקלפייבל, וההצלפה הכפולה פוגעת בקלפייבל. [/b][/quote]
אני לא זוכר אותה משום משחק ששיחקתי חוץ מסטאדיום O:
--------------------------------
"וויזמיר,תנסי לעשות הצלפה כפולה בכל הכוח ותגמרי את הקרב הזה!"
---------------------
עכשיו כשאני חושב על זה,כשהיא תתפתח היא לא תוכל להשתמש בזה,אז זה כאילו סתם לימדתי אותה O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 02:59 PM
[b] תמיר
"רטיקייט, תפוס את הזנב עם השניים!" אומר פול מורפי, ורטיקייט תופס את פוליוואג. [/b][/quote]
"תסובב את הגוף שלך מעט ותשתמש באקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 08:07 AM
[b] מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, והנזק על צ'ארמנדר חזק יותר מהנזק על קלפייבל. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר מכת זנב"