-
[b]כל מי שחושב שהוא יצליח לעקוב אחרי כמה מסוקים וספינת אוויר שטסים במהירות עצומה אז הוא טועה =][/b]
[SIZE=3][b]האוונט התחיל[/b][/SIZE]
[b][SIZE=3]
הנושא של האוונט הוא:הציידת ג'יין מתגלה כמנהיגת "צוות תפיסת אגדיים".
באוונט הזה יופיעו הרבה אגדיים ופוקימונים נדירים לא יהיו פייקים.
אתם תגיעו לאזור שלא מופיע במפה של המשחק ושם יקרה משהו שבעצם שם כניראה יתחיל האווונט
[/b][/SIZE]
המשכים:
דודי תגיב מחדש
ירין מחדש
מאט מחדש
[b]רון[/b]
אמממ מעלה התקפה מיוחדת
ואין לו מתקפת מהירות זריזות מעלה את המהירות
ואתה צריך לעשות בשלב הזה שילובי מתקפות שיפגעו בפוקימון של היריב וגם יראו יפה או יגרמו לפוקימון של היריב להיראות רע
~~~~~~~~~~~~~
פי'צו תוקף בגל הלם[זה הלם לא חשמלי סורי שבילבלתי אותך] שמשתק את האפיני ומוריד לה 10% מהנקודות,פיצ'ו תוקף בשוק חשמלי חזק במיוחד שפוגע בהאפיניו ומוריד לה עוד 10% אחד כך פיצ'ו תוקף בזריזות והוא מתחיל ליזהור בורוד לכמה שניות וזה מראה עד כמה שהוא יפה -15% להאפני
מצב נקודות:
100% לפיצ'ו
65% להאפיני
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 03:11 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה יוצא מהמערה ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג' מה תעשה?? [/b][/quote]
אני לוקח את הפוקימונים שלי ומתקדם לכיוון שאליו הם טסים..
---------
לא עוקב אחריהם!
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 04:18 PM
[b]
ירין מחדש
[/b][/quote]
למה? אמרתי שיתקפו אותם
-----
"בוא נמשיך לדוג" אני אומר וממשיך
----
אני לא יהיה כאן שישי,שבת
-
[QUOTE][b]רון[/b]
אמממ מעלה התקפה מיוחדת
ואין לו מתקפת מהירות זריזות מעלה את המהירות
ואתה צריך לעשות בשלב הזה שילובי מתקפות שיפגעו בפוקימון של היריב וגם יראו יפה או יגרמו לפוקימון של היריב להיראות רע
~~~~~~~~~~~~~
פי'צו תוקף בגל הלם[זה הלם לא חשמלי סורי שבילבלתי אותך] שמשתק את האפיני ומוריד לה 10% מהנקודות,פיצ'ו תוקף בשוק חשמלי חזק במיוחד שפוגע בהאפיניו ומוריד לה עוד 10% אחד כך פיצ'ו תוקף בזריזות והוא מתחיל ליזהור בורוד לכמה שניות וזה מראה עד כמה שהוא יפה -15% להאפני
מצב נקודות:
100% לפיצ'ו
65% להאפיני QUOTE]]
"פיצ'ו השתמש בנשיקה מתוקה ובהקסמה והראה לקהל, עכשיו השתמש במזימה מרושעת ומיחד אחר כך בשוק חשמלי"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 04:18 PM
[b] דודי תגיב מחדש [/b][/quote]
" היי ילד יש לך מוסג מה קורה כאן ?! "
-
שם משתמש:oleg9.
שם במשחק:אולג.
צד: רגיל
תמונה: [url=http://img41.imageshack.us/img41/4079/popoo.png]http://img41.imageshack.us/img41/4079/popoo.png[/url]
רקע: אולג גר במשפחה קטנה הוא אימא שלו ואבא שלו אבא שלו היה פעם מאמן מכון אבל הוא פרש והוא לא רוצה יותר, לאבא שלו יש את צאליזרד,אימא שלו היא אוהבת פוקימוני מים, יש לה את: גולדין,פיפלופ,גרידוס. היא מתאמת.
אולג רצה לצאת קצת לעולם כי הוא תמיד היה בבית על המחשב, בידיוק לצאליזרד של אבא שלו נולד צרמנדר קטן והוא רצה לתת אותו לאולג לתחילת הדרך, אולג קיבל אותו בשימחה. הוא וצרמנדר חברים טובים ועכשיו, סוף סוף, הוא יוצא למסע!
חפצים:לא לגעת.
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי: [url=http://img245.imageshack.us/img245/9035/popopopo.png]http://img245.imageshack.us/img245/9035/popopopo.png[/url]
צרמנדר
בקשות: עופניים.
-
[b]דודי[/b]
הילד אומר לך:"אלה הם צוות ג' והציידת ג'יין" מה תעשה??
[b]רון[/b]
פיצ'ו מדהים את הקהל בעזרת שילוב של המתקפות נשיקה מתוקה והקסמה ואז תוקף במזימה מרושעת כשפיתאום האפיני תוקפת אותו בחבטה משולבת עם ריענון -15% לפיצ'ו -15% להאפיני.
פיצ'ו תוקף את האפיני מתווח אפס בשוק חשמלי שגורם להקסמה של האפיני להיכשל -20% להאפיני.
הפיני עומד ליתקוף בנשיקה מתוקה ולבלבל את פיצ'ו מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה לא יודע לאיזה כיוון הם טסים בדיוק כי הם יכולים לשנות כיוון בכל רגע ואתה לא תיראה אותם כי הם כבר לא בתווח הראייה שלך
[b]ירין[/b]
אתה ממשיך לדוג ומשהו מושך לך בחכה אתה מוציא אותו ומגלה שזה גולדין ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/118.png[/img]
מה תעשה??
אולג רקע לא טוב=לא מקושר לעלילה,אתה בכלל אמור לקבל פוקימון מהפרופסור,אומרים צ'ריזארד.
לא רשום
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 06:09 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה לא יודע לאיזה כיוון הם טסים בדיוק כי הם יכולים לשנות כיוון בכל רגע ואתה לא תיראה אותם כי הם כבר לא בתווח הראייה שלך
[/b][/quote]
בסדר נו אז אני מתחיל להתקדם ישר בדרך
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 10:08 AM
[b] [b]אייס[/b]
אני יתקן לך
~!~~~~~~~
אתה הולך למפקד לקחת את המשימה שלך
~~~
אתה יוצא מהאולם הראשי והולך למפקד שלך ~סנטורן~,אתה מגיע אליו והוא אומר לך :"תנצח במכון האש ואז תנצח במכון האופל ותשיג ממנהיגת מכון האופל את המידע על דארקון והפוקימונים האפלים אבל רק אחרי שנצח אותה ואת מנהיג מכון האש היא תגלה לך את המידע אחר כך אל תחזור לפע אלה למפקדה שבמערת דארק סאן ועכשיו לך" מה תעשה?? [/b][/quote]
אצא לדרך לכיוון מכון האש.. איפה שהוא לא יהיה. אם סנטורן דיבר בצורה לא יפה, אעשה לו תנועה מגונה בדרך החוצה
-
[b] [b]דודי[/b]
הילד אומר לך:"אלה הם צוות ג' והציידת ג'יין" מה תעשה??
[b]רון[/b]
פיצ'ו מדהים את הקהל בעזרת שילוב של המתקפות נשיקה מתוקה והקסמה ואז תוקף במזימה מרושעת כשפיתאום האפיני תוקפת אותו בחבטה משולבת עם ריענון -15% לפיצ'ו -15% להאפיני.
פיצ'ו תוקף את האפיני מתווח אפס בשוק חשמלי שגורם להקסמה של האפיני להיכשל -20% להאפיני.
[b]מאט[/b]
[b]ירין[/b]
אתה ממשיך לדוג ומשהו מושך לך בחכה אתה מוציא אותו ומגלה שזה גולדין ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/118.png[/img]
מה תעשה??
אולג רקע לא טוב=לא מקושר לעלילה,אתה בכלל אמו לקבל פוקימון מהפרופסור,אומרים צ'ריזארד.
לא רשום [/b][/quote]
רקע חדש:
רקע: אולג היה ילד שמאוד רצה להיות מאמן פוקמונים. אבא שלו הוא מאמן מכון לשעבר, ואימא שלו היא מאמנת פוקימוני מים, אבא של אולג סיפר לאולג על 5 הפוקימונים האגדים, אולג מאוד אהב את הסיפור ומאוד רצה ליפגוש בפוקימונים. עכשיו הוא בן 16 ועדיין הוא רוצה להגשים את חלומו בליבגוש בכול 5 האגדים, אז יום אחד הוא הלך לפרופסר ריד לבקש ממנו פוקימון.
ריד שאל אותו כול מיני שאלות, איזה אוגל את אוהב איזה צבע, מה אתה מעדיף אש,מים. בסופו של דבר השאלון ניגמר וריד אמר לאולג הפוקימון שהכי מתאים לך הוא צ'רמנדר. אולג אמר בסדר תודה ריד ולקח את הפוקמון, אולג וצ'רמנדר נהיו חברים טובים ואולג יצאה למסע שלו ליבגוש בחמשת האגדים
זה טוב? :XD:
-
[b]
[b]רון[/b]
[/b][/quote]
"פיצ'ו מהר השתמש בהלם חשמלי ושתק את האפיני ועכשיו השתמש במהירות קפוץ גבוהה ושלח שוק חשמלי בכל העוצמה אל האפיני"
-
אולג עדיין לא מסתדר לי הרקע+אתה לא אמור לרשום על איך שאתה פוגש את הפררופסור
תיקרא את מה שרשום בנעוץ תסתכל על רקעים של משתמשים במשחקים אחרים ותיצור לעצמך רקע ואז כבר ניראה
[b]מאט[/b]
אני אפרש את מה שכתבת ככה:
אתה יורד מההר והולך לכיוון העיר הבאה,אתה הולך בדרך וכבר הלילה הגיעה אתה ממשיך ללכת ורואה חבורת פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות בגלל החושך מב תעשה??
[b]אביעד[/b]
פעם הבאה הודעה יותר מפורטת רשום לך בעמוד הראשי את שמות הערים ובאיזה יש מכונים
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמפקדה והרכב שהסיעה אותך לשם נמצא בחוץ אתה נכנס אליו ואחרי נסיעה של כ15 דקות הרכב עוצר ואתה יוצא ממנו.אתה רואה שאתה בעיר גיבר,אתה הולך לדרך שמובילה לעיר פלאמנור ומתחיל ללכת בדרך אתה פוגש הופיפ האם תלחם נגדו??
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף בגל הלם שמשתק את האפיני אך גורם לה לנצנץ~לא יורד לאף אחד נקודות~.
פיצ'ו רץ במהירות וקופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא תוקף את האפיני בשוק חשמלי עוצמתי שמחסל אותה~!!~!!
"ניצחת בתחרות הסרט הראשונה שלך כל הכבוד"אומרת לך השופטת הראשית ומביאה לך את סרט דרגה א'~אתה לא תוכל להישתתף בתחרויות של 2 בערים הבאות כי הן דרגה א'~
מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 08:17 PM
[b]
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף בגל הלם שמשתק את האפיני אך גורם לה לנצנץ~לא יורד לאף אחד נקודות~.
פיצ'ו רץ במהירות וקופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא תוקף את האפיני בשוק חשמלי עוצמתי שמחסל אותה~!!~!!
"ניצחת בתחרות הסרט הראשונה שלך כל הכבוד"אומרת לך השופטת הראשית ומביאה לך את סרט דרגה א'~אתה לא תוכל להישתתף בתחרויות של 2 בערים הבאות כי הן דרגה א'~
מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
יאי ^_^ זה היה די קל באנימה בקרבות זה היה שלבים - מי שעובר את השלב הראשון עולה לשלב השני לרבע גמר אז חצי גמר ואז גמר ומי שמנצח מקבל סרט 0-0
- - - - - -
"יש" אצעק בקול אחבק את פיצ'ו בשימחה אני יוציא את סילכון ואחבק גם אותו אחזיר אותם חזרה ואלך לכיוון העיר הבאה כשאני גאה בסרט הראשון שלי.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 03:11 PM
[b]
[b]נדב[/b]
התפקיד של השחקן זה לגלות פוקימונים חדשים אצל מאמנים אז נעזוב את העיניין הזה.
~~~~~~~~~~~~~~~
קרן הבשהגנה על עצמה בעזרת מתקפת שמירה,תוקפת אילבול של רלטס פוגעת בטוטודיל בזמן שצ'רמנדר תוקף במסך עשן שפוצ'יאנה במרכזו של העשן.
צ'רמנדר תוקף בגחלת העשן נדלק ויוצר פרץ אש ענקי שנעצר בגלל האקדח המים של טוטודייל המבולבל.
אחרי שמסך העשן נעלם אתה רואה שפוצ'יאנה מעולף וכך גם צ'רמנדר,רלטס ת טוטודייל בהיפנוזה, ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג' מה תעשה?? [/b][/quote]
"מעניין מה זאת הספינה הזאת..." אחשוב לעצמי בזמן שאצעק "טוטודייל, צא מזה! תשתמש בנשיכה!!!"
-
[b]נדב[/b]
אופס היה לי טעות בהמשך שלך היה אמור ליהיות רשום שם רלטס תוקפת בהיפנוזה את טוטודייל ולמשהו זה נמחק.
אני אגיב כאילו אמרת לו להיתחמק וליתקוף בנשיכה
~~~~~~~
ההיפנוזה של רלטס מפספסת את טוטודייל בקצת,טוטודייל מזנק על רלטס ונושך אותה,רלטס נפגעת ממתקפת הנשיכה ותוקפת את טוטודייל בעל חושי מה תעשה??
[b]רון[/b]
אתה יוצא לדרך שמובילה לעיר הבאה ובדרך אתה רואה לוטד ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/img]~ מה תעשה??