-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]נראה שג'יימס משתעשע בך. הוא מצליח לחזות את כל ההתקפות שלך בקלות, ולהתחמק מהן. הוא מחכה להזדמנות, וכשזאת מגיעה, נותן לך עוד אגרוף חזק לפנים. אתה שומע *קלאנק* קטן ומבין לפי הכאב והדם שאתה מרגיש בפה ששברת את האף.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603929][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]נראה שג'יימס משתעשע בך. הוא מצליח לחזות את כל ההתקפות שלך בקלות, ולהתחמק מהן. הוא מחכה להזדמנות, וכשזאת מגיעה, נותן לך עוד אגרוף חזק לפנים. אתה שומע *קלאנק* קטן ומבין לפי הכאב והדם שאתה מרגיש בפה ששברת את האף.[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אשתדל הפעם לא לחשוב כלום,אסתובב אחורה ואנסה לעשות גלגלון אחורי כדי לתקוף אותו. אחרי זה אעצור ואז אתרומם ואתן לו בוקס בפנים.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אם היית מתאמן על כך לפני כן אולי זה היה מצליח לך, אבל כרגע אתה יותר מידי לחוץ ומופתע מכדי לרוקן את הראש ממחשבות. ג'יימס נותן לך בעיטה נמוכה (LOW KICK) שמפרקת אותך על הרצפה. הרגל שלך נמצאת בזווית לא נכונה לגוף. "זה הזמן למות." הוא אומר. רגע לפני שהוא פוגע בך, אתה מרגיש הרגשה עילאית. הרגשה מוזרה, כאילו מצאת את המטרה בחיים שלך. עד שההרגשה מתפוגגת, אתה מבין שאתה כבר לא בחדר הקטן. אתה נמצא בסמטה מבחוץ. הכאבים עדיין גדולים, אבל אין סימן לג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603940][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אם היית מתאמן על כך לפני כן אולי זה היה מצליח לך, אבל כרגע אתה יותר מידי לחוץ ומופתע מכדי לרוקן את הראש ממחשבות. ג'יימס נותן לך בעיטה נמוכה (LOW KICK) שמפרקת אותך על הרצפה. הרגל שלך נמצאת בזווית לא נכונה לגוף. "זה הזמן למות." הוא אומר. רגע לפני שהוא פוגע בך, אתה מרגיש הרגשה עילאית. הרגשה מוזרה, כאילו מצאת את המטרה בחיים שלך. עד שההרגשה מתפוגגת, אתה מבין שאתה כבר לא בחדר הקטן. אתה נמצא בסמטה מבחוץ. הכאבים עדיין גדולים, אבל אין סימן לג'יימס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]'יואו אני חייב למצוא בית חולים,אבל קודם איך מסתירים את הכנפיים?' אחשוב לעצמי ואנסה למצוא תשובה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אני מציע לך למצוא תשובה ל"איך קמים עם רגל שבורה" אבל כנראה שזה רק אני:embarrassed:
--------------------------------------
אתה מנסה למצוא דרך להסתיר את הכנפיים עד שדלת סמוכה נפתחת וג'יימס יוצא החוצה. "וואו." הוא אומר. "נייס" הוא מתקרב אליך. "מה נעשה איתך..."[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603955][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אני מציע לך למצוא תשובה ל"איך קמים עם רגל שבורה" אבל כנראה שזה רק אני:embarrassed:
--------------------------------------
אתה מנסה למצוא דרך להסתיר את הכנפיים עד שדלת סמוכה נפתחת וג'יימס יוצא החוצה. "וואו." הוא אומר. "נייס" הוא מתקרב אליך. "מה נעשה איתך..."[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"שמע נמאס לי ממך,נעסוק בזה אחר כך אין לי זמן עכשיו." אגיד ואנסה לעופף מן המקום,אחרי הכל אולי הרגליים שבורות אבל הכנפיים לא..[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הכנפיים מרימות אותך על הרגל האחת הטובה שלך, אבל בנוסף לזה שגרמת לכאב יותר חד ברגל השניה, הכנפיים לא מצליחות להרים אותך מעל הקרקע, ותוך כמה דקות אתה מתעייף. "אין לך זמן?" אומר ג'יימס ומתנהג כאילו הוא נפגע. אפילו שאתה יודע שהוא משחק איתך, הוא משחק יפה. "מה יותר חשוב ממני? האדם שנתן לך ישועה? והאדם שחייך תלויים בו?" [/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603962][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הכנפיים מרימות אותך על הרגל האחת הטובה שלך, אבל בנוסף לזה שגרמת לכאב יותר חד ברגל השניה, הכנפיים לא מצליחות להרים אותך מעל הקרקע, ותוך כמה דקות אתה מתעייף. "אין לך זמן?" אומר ג'יימס ומתנהג כאילו הוא נפגע. אפילו שאתה יודע שהוא משחק איתך, הוא משחק יפה. "מה יותר חשוב ממני? האדם שנתן לך ישועה? והאדם שחייך תלויים בו?" [/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ישועה?! אתה מעז לדבר איתי על ישועה?! אתה גורם לי לכאבי תופת,מצמיח לי כנפיים,רוצה להרוג אותי ועוד מדבר איתי על ישועה.." הפעם אני אעמיד פני נעלב.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"בהחלט." הוא אומר מבסוט מעצמו. "אני.." בזזזז הוא מקבל שוק חשמלי ונופל. אתה רואה שהוא קיבל את השוק מבחורה צעירה, עם שיער יחסית קצר וכהה שמביטה בך. לאחר כמה שניות היא בוחנת את ג'יימס המעולף ומלמלת לעצמה. לבסוף היא גוררת את ג'יימס עד אליך ונוגעת עם היד שלו בגוף שלך. פתאום אתה מרגיש שני קנאקים נוספים, אחד באף ואחד ברגל, מלווים בכאב חד ורגעי, ואחריהם מרגיש כאילו התרפאת. אתה ממשש את האף שלך ומרגיש שהוא שלם שוב, וגם מצליח להזיז את הרגל.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;603831][B][COLOR=royalblue]אריאל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue] "מה אתה מצפה? המקום הזה הוא מזל רע." הוא עונה לך. אתה רואה שהוא צופה באיזו מהדורת חדשות. הם מדברים שם על [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]ההפסדים הכלכליים[/URL] שהפסידה ארה"ב בגלל האירועים האחרונים. "שמעתי שככה זה בכל העיר." הוא אומר. "העסקים נפגעו קצת, לא בהרבה. אבל אנשים לא מתמהמהים, קונים ובורחים."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אין דבר כזה מזל רע, אני בטוח שי משהו או מישהו שאחראי על כל זה, ומה אם אומר לך שבתמורה למשהו מן המשטרה באזור אעזור לכם להיפתר מה'מזל הרע'" אומר לו.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603965][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"בהחלט." הוא אומר מבסוט מעצמו. "אני.." בזזזז הוא מקבל שוק חשמלי ונופל. אתה רואה שהוא קיבל את השוק מבחורה צעירה, עם שיער יחסית קצר וכהה שמביטה בך. לאחר כמה שניות היא בוחנת את ג'יימס המעולף ומלמלת לעצמה. לבסוף היא גוררת את ג'יימס עד אליך ונוגעת עם היד שלו בגוף שלך. פתאום אתה מרגיש שני קנאקים נוספים, אחד באף ואחד ברגל, מלווים בכאב חד ורגעי, ואחריהם מרגיש כאילו התרפאת. אתה ממשש את האף שלך ומרגיש שהוא שלם שוב, וגם מצליח להזיז את הרגל.[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ואו,את ריפאת אותי! תודה רבה!" אגיד בהתרגשות. "קוראים לי אנדרו הית',מה שמך?" אשאל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]הוא לא כל מבין על מה אתה מדבר. [/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]היא נראית כועסת. "עוד אחד. בוא נזוז. ועדיף אם תשתוק." היא מתחילה ללכת, משאירה את ג'יימס המעולף על הרצפה[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604106][B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]הוא לא כל מבין על מה אתה מדבר. [/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]היא נראית כועסת. "עוד אחד. בוא נזוז. ועדיף אם תשתוק." היא מתחילה ללכת, משאירה את ג'יימס המעולף על הרצפה[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"בסדר בסדר.. רגע לפני שנלך,אפשר לבעוט בו בעיטה אחת?" אשאל ואעצור במקום.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple] "מצידי תהרוג אותו." היא אומרת בחוסר עניין[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604111][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple] "מצידי תהרוג אותו." היא אומרת בחוסר עניין[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"למה לא? הוא גרם לי המון כאב." אגיד ואז אקפוץ עליו על הפנים ועל הגוף המון פעמים.[/SPOILER]