[quote=Flupy;661378]היי[/quote]
היי
מה קורה?
שקד כן בחירות:)
Printable View
[quote=Flupy;661378]היי[/quote]
היי
מה קורה?
שקד כן בחירות:)
איך פרדי קרוגר מנגב את התחת אחרי שהוא חירבןxd?
[quote=DouBle R;661381]איך פרדי קרוגר מנגב את התחת אחרי שהוא חירבןxd?[/quote]
זאת כפפה, לא? XD
טריפל הנד שיק!
היי כולם מה קורה?
[quote=Captain_Charisma;661384]היי כולם מה קורה?[/quote]
היי מור
אצלי הכל טוב
מה קורה איתך?
שמתם לב שהסדרות הנוסטלגיות שהיו לנו פעם הרבה יותר טובות ונורמליות מהסדרות שיש כיום, היום יש לנו סדרות כמו בקוגאן שבה ילדים מפגרים בשכל שמים על היד שלהם שעון בגודל של שעון קיר וזורקים קלפים לאמה כדי שאחר כך הם יוכלו לדמיין שחתיכות הפלסטיק שלהם מדברות אליהם והם זורקים את החתיכות האלה על הרצפה ופתאום יוצאת מזה מפלצת מכוערת כמו טוסיק של הומלס..
[QUOTE=Kratos;661387]שמתם לב שהסדרות הנוסטלגיות שהיו לנו פעם הרבה יותר טובות ונורמליות מהסדרות שיש כיום, היום יש לנו סדרות כמו בקוגאן שבה ילדים מפגרים בשכל שמים על היד שלהם שעון בגודל של שעון קיר וזורקים קלפים לאמה כדי שאחר כך הם יוכלו לדמיין שחתיכות הפלסטיק שלהם מדברות אליהם והם זורקים את החתיכות האלה על הרצפה ופתאום יוצאת מזה מפלצת מכוערת כמו טוסיק של הומלס..[/QUOTE]
אז תראה סדרות אמיתיות :sorry:
[quote=Kratos;661387]שמתם לב שהסדרות הנוסטלגיות שהיו לנו פעם הרבה יותר טובות ונורמליות מהסדרות שיש כיום, היום יש לנו סדרות כמו בקוגאן שבה ילדים מפגרים בשכל שמים על היד שלהם שעון בגודל של שעון קיר וזורקים קלפים לאמה כדי שאחר כך הם יוכלו לדמיין שחתיכות הפלסטיק שלהם מדברות אליהם והם זורקים את החתיכות האלה על הרצפה ופתאום יוצאת מזה מפלצת מכוערת כמו טוסיק של הומלס..[/quote]
כן שמתי לב שהסדורות הנוסטלגיות לרוב יו8תר טובות מהסדורות החדשות
אך זה עניין גדול יש בו המון סדרות לעומות המון סדרות
ולכן אי אפשר לאומר את זה כמובן מאילב...
[quote=YoRt3m;661388]אז תראה סדרות אמיתיות :sorry:[/quote]
אני לא רואה את הבקוגאן הזה אבל אחי הקטן כן ><
[QUOTE=Kratos;661387]שמתם לב שהסדרות הנוסטלגיות שהיו לנו פעם הרבה יותר טובות ונורמליות מהסדרות שיש כיום, היום יש לנו סדרות כמו בקוגאן שבה ילדים מפגרים בשכל שמים על היד שלהם שעון בגודל של שעון קיר וזורקים קלפים לאמה כדי שאחר כך הם יוכלו לדמיין שחתיכות הפלסטיק שלהם מדברות אליהם והם זורקים את החתיכות האלה על הרצפה ופתאום יוצאת מזה מפלצת מכוערת כמו טוסיק של הומלס..[/QUOTE]
אז תראה אנימות שנערים רואים, לא תינוקות...
:tiresome:
[quote=אלמוגסי;661389]כן שמתי לב שהסדורות הנוסטלגיות לרוב יו8תר טובות מהסדורות החדשות
אך זה עניין גדול יש בו המון סדרות לעומות המון סדרות
ולכן אי אפשר לאומר את זה כמובן מאילב...[/quote]
עכשיו ציין לי שם אחד של סדרה טובה שמשודרת עכשיו, כל מה שתגיד אני יכול לקטול תוך שנייה, אני טוב בלמצוא תכונות רעות במשהו..
דרקון, בפעם השנייה, אני לא רואה את זה.. ><
טוב, פרשתי למיטה.
[QUOTE=Killuminati;661382]זאת כפפה, לא? XD[/QUOTE]
כן .. אתמול ראיתי את הסרט D:
אחד הסרטים האכזריייים
רק 11 O:
עריכה:
רועי D:
למה אתה לא במסן?