-
[quote=White Magical Hat;664483]מסתבר שיהיה לי טונה של זמן בחופש[כי החלום שלי לפרסם קומיקס בארץ נגוז כשהמאייר שלי ביטל], לכן, יש לכם רעיון למשהו שאוכל לעשות בפורום? לעזור במשהו אולי, אני יכול להביא רעיונות ולהרים פה תחרות, נגיד תחרות קיץ בפוקימונס בפורום חת"ם, כמו הישרדות.[/quote]
תגיש בקשה לניהול...
-
לול מה אני אנהל, אני מעדיף להרים פה איזו תחרות קיץ
שיר שכתבתי:
יש לך יופי כואב, יש לך יופי כואב, אבל כשאת מפגיזה, אני לא מתקרב. מתי יגמר, מתי יגמר, תמסכת אבח נתתי לחבר
-
-
חחחחחחחח אני בקטע של התחרות קיץ, איפה אתם אנשים, 2 לפנות בוקר זה הזמן הכי טוב לפעילות
-
לא אומרים עוגה,אומרים עוגה
-
וואט דה ם0
מתי אמרתי עוגה ם0
-
לא אומרים כוסית,אומרים כוסית?(כוס קטנה...)
-
לא אומרים שלעומר יש בעיה פסיכיאטרית, אומרים שעומר ילד מיוחד
-
-
כולם להסתכל בנושא שלי בחתם!!!!
כבר עליתי על משימה גאונית Xdddd
-
מי בא לשחק איתי ליטל פייטר ? :\
-
אני לא מאמין שעכשיו 5 בבוקר ושיחתי בcsz מ12
אתם קולטים 5 שעות נשרפו על הקקי הזה..
לילה טוב
או בוקר טוב
-
כולם להגיב בנושא שלי בחתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דיברתי במשך שעה עם ידידה במסן וכתבתי שירים, עד שכל כך נגמרה לי האנרגיה שכתבתי כזה שיר:
[FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000]5[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial Rounded MT Bold][SIZE=2][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial (Hebrew)][SIZE=2][COLOR=#ff0000]אצבעות לי יש, כך אמר לי חד יד, זה אחד עם יד אחת....חד יד
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=ErWiN;664512]אני לא מאמין שעכשיו 5 בבוקר ושיחתי בcsz מ12
אתם קולטים 5 שעות נשרפו על הקקי הזה..
לילה טוב
או בוקר טוב[/QUOTE]
CZ זה חרטא
-