-
[quote=איש האבטיח;689874]אני ותומר איתך בקבוצה :S
והיינו פעילים יותר אם הוא באמת היה עושה את זה בשעה שהוא הודיע.
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24798&page=10[/URL]
"טוב החלטה סופית, שעת התחרות היא בשעה 4, אני חושב שזה השעה הכי נוחה שיש"
ואז הוא מקדים. אני בכלל התעוררתי רק בשלוש כי ידעתי שהתחרות בארבע, ויכולתי להמשיך לישון אבל התעוררתי בשביל התחרות. אל תאשים אותנו ><[/quote]
לא עשיתם כלום כי לא הייתם אז אני לא מאשים אתכם
אבל למה לשנות את ההחלטה שלו? ):
טוב אני מתעצבן יותר שהקבוצות האחרות אלה קבוצות של אלופי פוקימון,
אם היה "חידון הפוקימון העולמי" הם היו זוכים תוך חצי דקה ><
ובסדר אני אלך לקורא
-
שקד רק שתדע שהיום בסביבות 2 הוא אמר שהוא מקדים ל 2וחצי כי הוא לא יכול היה ל מזןשהיתי בפורום
-
-
-
[QUOTE=Damond_Pearl;689889]זה היה חמישי ובאמת היה קורע, שראיתי את השידור החוזר ארבל כבר חשב שהמצב כבר לא ינוצל.
נקווה שהפועל תנסה להביס את הבוסנים.[/QUOTE]
כן..
אתה אוהד הפועל באר שבע נכון?
הפסדתם,אבל זה היה משחק מדהים,כי פעם א.א.ק הייתה קורעת קבוצות,נגיד פעם מול חיפה או הפועל היא קרעה אותה 4-1
-
[quote=אני בובי בוטן כן;689898]הלכתי לשחק בויסיטי[/quote]
ביי
-
[quote=אני בובי בוטן כן;689898]הלכתי לשחק בויסיטי[/quote]
ביי אחי P=
-
-
-
[quote=Captain_Charisma;689901]כן..
אתה אוהד הפועל באר שבע נכון?
הפסדתם,אבל זה היה משחק מדהים,כי פעם א.א.ק הייתה קורעת קבוצות,נגיד פעם מול חיפה או הפועל היא קרעה אותה 4-1[/quote]
ראיתי את המשחק,
באר שבע הייתה טובה מאוד אבל לא הכי בעטה לשער, המצב הכי טוב במשחק של באר שבע היה צריך להיות השער. ליאל זגורי, שחקן בית שלנו נגח וזה כמעט נכנס לשער אבל זה נעצר בקורה.
צחקתי שהשדר היווני אמר מליקסון, איך הוא עבר את כל השחקנים שלהם, נקווה ששיחקנו בהרכב הכי חזק שלהם כדי שאז אפשר להתלהב מזה.
*מה קורה DarkTiger?.
-
[QUOTE=Damond_Pearl;689910]ראיתי את המשחק,
באר שבע הייתה טובה מאוד אבל לא הכי בעטה לשער, המצב הכי טוב במשחק של באר שבע היה צריך להיות השער. ליאל זגורי, שחקן בית שלנו נגח וזה כמעט נכנס לשער אבל זה נעצר בקורה.
צחקתי שהשדר היווני אמר מליקסון, איך הוא עבר את כל השחקנים שלהם, נקווה ששיחקנו בהרכב הכי חזק שלהם כדי שאז אפשר להתלהב מזה.
*מה קורה DarkTiger?.[/QUOTE]
כן.. צודק
דניס-הכל טוב,ואין לי מושג איפה שקד
-
עם קצת רצון וקצת יכולת, גם עומר יכול לשלשל במכולת.
עם קצת רצון וקצת שכלול , עומר ישלשל על כל המסלול.
עם קצת רצון וקצת תהילה, עומר ישלשל לתוך האסלה.
-
[quote=Damond_Pearl;689910]ראיתי את המשחק,
*מה קורה DarkTiger?.[/quote]
בסדר, מה איתך?
*דרך אגב קוראים לי דניס..*
-
עם קצת רצון וקצת יכולת, גם תומר יכול לטגן תרנגולת
-