[quote=ErWiN;713646]פספסתי את המאפיה
הלכתי לסבא[/quote]
ביי ארוין.
Printable View
[quote=ErWiN;713646]פספסתי את המאפיה
הלכתי לסבא[/quote]
ביי ארוין.
[quote=David Villa;713643]אני אוהב ת'ראש שלך![/quote]
חייב להודות, לא אני המצאתי את זה. היה פעם נושא במשוב בו צעקו על Konoha Shinobi, נושא שמאוד מצא חן בעייני כמובן, ושלחתי לינק לחבר שלי כדי שיסתכל (אני משתף אותו מדי פעם במה שקורה בפורום), ואז Ritsuka Kun כתב שם משהו בסגנון שאף אחד לא יגיב עד שKonoha Shinobi לא יגיב, ואז החבר שלי כתב לי שהוא היה רוצה לעשות משהו בסגנון מה שכתבתי לעיל.
אז זה לא מחשבה מקורית שלי.
[QUOTE=LordAbizi;713648]חייב להודות, לא אני המצאתי את זה. היה פעם נושא במשוב בו צעקו על Konoha Shinobi, נושא שמאוד מצא חן בעייני כמובן, ושלחתי לינק לחבר שלי כדי שיסתכל (אני משתף אותו מדי פעם במה שקורה בפורום), ואז Ritsuka Kun כתב שם משהו בסגנון שאף אחד לא יגיב עד שKonoha Shinobi לא יגיב, ואז החבר שלי כתב לי שהוא היה רוצה לעשות משהו בסגנון מה שכתבתי לעיל.
אז זה לא מחשבה מקורית שלי.[/QUOTE]
זה עדיין נחמד על זה שאתה עוזר פה למשתמשים בפורום.
[B]יש מצב שבקרוב תוכל לעזור לי עם כמה משוואות בחשבון?[/B]
היי וביי ארוין
[quote=David Villa;713649]זה עדיין נחמד על זה שאתה עוזר פה למשתמשים בפורום.
[B]יש מצב שבקרוב תוכל לעזור לי עם כמה משוואות בחשבון?[/B][/quote]
בוודאי, בשביל מה אני פה (אם לא כדי להגיב במשחק שלי)?
עליי להפיץ את המתמטיקה ולגרום לכולם לראות את האוררר (הוסף כמה "ר"ים שאתה רוצה כדי שההודעה תהיה צועקת)
[quote=Ace;713650]היי וביי ארוין[/quote]
מחר אתה רואה הפועל מול סכנין?.
[b]היי כולם :o[/b]
[b]היה היום יום מעצבן O.-[/b]
[QUOTE=LordAbizi;713651]בוודאי, בשביל מה אני פה (אם לא כדי להגיב במשחק שלי)?
עליי להפיץ את המתמטיקה ולגרום לכולם לראות את האוררר (הוסף כמה "ר"ים שאתה רוצה כדי שההודעה תהיה צועקת)[/QUOTE]
תודה רבה!
אני אצור אתך קשר עוד כשבועיים!
טוב הלכתי לאכול ארוחת שבת, ביי וכבר חוזר.
לא הבנתם יא מסטולים Xd
פספסתי את המאפיה [b]כי[/b] הלכתי לסבא
[QUOTE=ErWiN;713657]לא הבנתם יא מסטולים Xd
פספסתי את המאפיה [b]כי[/b] הלכתי לסבא[/QUOTE]
חחח XD , מה קורה ארווין?
[quote=David Villa;713654]תודה רבה!
אני אצור אתך קשר עוד כשבועיים![/quote]
עוד שבועיים זה יהיה בערך כשאני חוזר לארץ, אז אני לא אדע איפה אני בדיוק אז אני עלול בטעות להתחיל לדבר על פינגווינים, אבל תתן לזה להפריע לך.
בכל מקרה היום אני כבר רואה פינגווינים בגלל המשוואה הדיפרנציאלית הלינארית ההומוגנית הבאה:
[LEFT]t(e^x+1)y"-2y'-(e^x)y = 0 [/LEFT]
[RIGHT](התלעמו מהt בהתחלה). צריך בהתחלה לנחש לזה פתרון פרטי, ואני אתן רמז, הפתרון הוא מזכיר את המקדמים של המשוואה. [/RIGHT]
[QUOTE=ErWiN;713657]לא הבנתם יא מסטולים Xd
פספסתי את המאפיה [b]כי[/b] הלכתי לסבא[/QUOTE]
אהההה אז היי ארוין XD
היי אני פה עם אינטנט חדש D:
[QUOTE=LordAbizi;713660]עוד שבועיים זה יהיה בערך כשאני חוזר לארץ, אז אני לא אדע איפה אני בדיוק אז אני עלול בטעות להתחיל לדבר על פינגווינים, אבל תתן לזה להפריע לך.
בכל מקרה היום אני כבר רואה פינגווינים בגלל המשוואה הדיפרנציאלית הלינארית ההומוגנית הבאה:
[LEFT]t(e^x+1)y"-2y'-(e^x)y = 0 [/LEFT]
[RIGHT](התלעמו מהt בהתחלה). צריך בהתחלה לנחש לזה פתרון פרטי, ואני אתן רמז, הפתרון הוא מזכיר את המקדמים של המשוואה. [/RIGHT][/QUOTE]
גם אני חוזר עוד שבועיים לארץ.