-
[quote]ניר
אתה מוציא את מנצ'לקאס ואת מדקיפ לקרב שלך.מאמאסווין משתמש ברעידת אדמה.ארקניין משתמש במהירות על.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור.מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח.מדקיפ בהצלפת זנב.ודא אומר"צונאמי גנגוקאה תשתמש"גנגאקוה משתמש בצונאמי גל גדול מתחיל להויצר.לאחר שהוא נוצר הוא עומד להגיע לכול הפוקימונים שלך.המתקפות פוגעות בגל ולא משפיעות עליו.הגל עומד לפגוע בך ופוקימונים שלך[/quote]
אני אומר לכולם: "לשבור את הגל עם אותם מתקפוצ,ואז לחזור לקרב!"
-
[QUOTE=Tsubasa;993898][B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש בניב אש ואז באבנים חדות כך הוא יוצר אבנים חדות אש לעבר מגמרוטטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ואז בשבירת לבנים.מגמרוטאר לא זז במקומו וסופג את המתקפות.מגמרוטאר נפגע חזק.טריס אומר"יש רק 3 .טורנדו אש.מגן אש ותחיית האש.תחחית האש המץקפה הכי חזקה אחריה הפוקימון צריך לנוח ולא יכול לתקוף בנמשך 2 תורות"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב טריס"אומר לטריס ואז אוסיף:"סטיליקס תשתמש ברעידת אדמה ואז באבנים חדות בכול הכוח וקיבאגו תגמור אותו בעזרת שבירת לבנים וציפורן דרקון גם בכול הכוח!".
אומר לעצמי:"אם הוא משותק לשני תורות אז סטיליקס וקיבאגו ינצחו אותו!"
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="7"]תגובה ה200 שלי במשחק[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין תוקף את הגל ברעידת אדמה.ארקניין תוקף את הגל במהירות על.סאלאמנס משתמש בדראו מטאור על הגל.מנצ'לקס בקרן קרח על הגל.מדקיפ תוקף את הגל בהצלפת גפן.כול המתקפות פוגעות בגל אך לא מזיזות לו כלל.הגל פוגע בכול 5 הפוקימונים שלך חזק מאוד.אך כולם לא הובסו לבינתיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש ברעדית אדמה ובאבנים חדות על מגמרוטאר.קיבאגו תוקף את מגמרוטאר בשבירת לבנים בציפורן דרקון.מגמרוטאר לא מתחמק מכול התקפות של הפוקימונים ונפגע קשה מאוד.מגמרוטאר חוזר לעצמו ויורה קרן על לעבר סטיליקיס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;993906][B][COLOR="Green"][SIZE="7"]
[B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש ברעדית אדמה ובאבנים חדות על מגמרוטאר.קיבאגו תוקף את מגמרוטאר בשבירת לבנים בציפורן דרקון.מגמרוטאר לא מתחמק מכול התקפות של הפוקימונים ונפגע קשה מאוד.מגמרוטאר חוזר לעצמו ויורה קרן על לעבר סטיליקיס[/COLOR][/B][/QUOTE]
מזל טוב ליאור!
-----
"סטיליקס תשתמש בניב אש אל הקרן על ואז תחזיר אליו עם אבנים חדות בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף:"קיבאגו תשתמש בזעם דקון ואז בציפורן דרקון אל מגמורטור ואל תפחד הוא משתוק שוב פעם והפעם אתה תנצח אותו!"
אומר לטריס גם:"טריס מגמורטור הולך ליפול ואתה תפסיד..."
-
[quote]ניר
מאמאסווין תוקף את הגל ברעידת אדמה.ארקניין תוקף את הגל במהירות על.סאלאמנס משתמש בדראו מטאור על הגל.מנצ'לקס בקרן קרח על הגל.מדקיפ תוקף את הגל בהצלפת גפן.כול המתקפות פוגעות בגל אך לא מזיזות לו כלל.הגל פוגע בכול 5 הפוקימונים שלך חזק מאוד.אך כולם לא הובסו לבינתיים[/quote]
אני אומר לכולם: "נו מה אתם עייפים?, תורידו אותו כבר עם אותו תוכנית!"
-
[quote=Tsubasa;993898]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה סורק את האור הלבן בפוקידע.הפוקידע אומר"מצב התפתחות.צ'ימצ'אר לך התפתח למונפרנו חזק.מונפרנו למד אגרוף מאך".צ'ימצ'אר נעלם ובמקומו מופיע מונפרנו.מונפרנו למד אגרוף מאך[/COLOR][/B][/quote]
"טוב מאוד מונפרנו!,אתה מזכיר לי את מונפרנו בילדותי. הוא הציל את חיי ולמדתי בשבילו לחימה,אז מהיום נתחיל להיתאמן בלחימה יחד!" אומר לו,אלחץ יד עם מיילין אחזיר את מונפרנו לפוקדור ואצה מהמכון.
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה לוחץ יד למילין ומחזיר את מונפרנו שלך לפוכדור שלו.אתה יוצא מהמכון ומתחילל להמשיך במסע שלך.אתה הולך ולפתע רואה חור שחור נפער באדמה הוא מנסה לשאוב אותך והוא מצליח.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז האש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין תוקף ברעידת אדמה.ארקניין תוקף במהירות אל.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח.מדקיפ בהצלפת זנב.ודא אומר לך"אתה לא לומד אה?.גרמורנה שוב פעם צונאמי".גורנאמה מייצר עוד פעם גל ענק.הצונאמי מביס את כול התקפות של פוקימוניך.הצונאמי מתקרב לפגוע בפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש בניב אש על הקרן העל.הקרן העל מהירה יותר מניב האש של סטיליקיס ופוגעת בו חזק.סטיליקיס מתמוטט על האדמה ומפסיד בקרב. 2 1 לטריס.קיבאגו משתמש בזעם דרקון בציפורן דרקון שפוגעים חזק במגמרוטאר.טריס אומר לך"אז מי הפוקימון הבא שלך?.הרשיתי לך להשתמש בעוד פוקימון"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מאמאסווין תוקף ברעידת אדמה.ארקניין תוקף במהירות אל.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח.מדקיפ בהצלפת זנב.ודא אומר לך"אתה לא לומד אה?.גרמורנה שוב פעם צונאמי".גורנאמה מייצר עוד פעם גל ענק.הצונאמי מביס את כול התקפות של פוקימוניך.הצונאמי מתקרב לפגוע בפוקימונים שלך[/quote]
אני אומר לודא: "הפעם דווקא כן."
ואז אני אומר לארקניין: "תפעיל מהירות-על, זה יפגע ראשון והצונאמי בכלל לא יזיק לך בגלל המתקפה הזאת ושהמתקפה תפגע זה יבטל את הצונאמי." ואז אני אומר לשאר: "שוב, תמשיכו ככה!"
-
[QUOTE=Tsubasa;993922][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]תומר
סטיליקיס משתמש בניב אש על הקרן העל.הקרן העל מהירה יותר מניב האש של סטיליקיס ופוגעת בו חזק.סטיליקיס מתמוטט על האדמה ומפסיד בקרב. 2 1 לטריס.קיבאגו משתמש בזעם דרקון בציפורן דרקון שפוגעים חזק במגמרוטאר.טריס אומר לך"אז מי הפוקימון הבא שלך?.הרשיתי לך להשתמש בעוד פוקימון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא צראמיליון!"אומר ואז אוסיף:"צראמיליון תשתמש בצעקה ואז באגרוף חשמל וקיבאגו תשלב איתו כוחות בעזרת ציפורן דרקון ושבירת לבנים בכול הכוח!"
באותו זמן שהם תוקפים אחזיר את סטיליקס לפוקדור.
-
[quote=Tsubasa;993922][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה לוחץ יד למילין ומחזיר את מונפרנו שלך לפוכדור שלו.אתה יוצא מהמכון ומתחילל להמשיך במסע שלך.אתה הולך ולפתע רואה חור שחור נפער באדמה הוא מנסה לשאוב אותך והוא מצליח.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז האש.[/COLOR][/B]
[/quote]
"מונפרנו צא!" אצעק לשמיים והוציא את הפוקדור שלו לשמיים ואז אשאל:"תגיד אתה יודע במקרה מה זה המקום הזה?" אחכה לתשובה ואסתכל על הנוף
-
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלך שיגיד לך איפה אתה נמצא.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו ואז מתחיל לדבר בשפה שאתה מבין.מונפרנו אומר לך"לוקאס אנחנו נמצאים בעולם שמעבר.העולם הזה נמצא בין כדור הארץ לגן עדן ולגינהום.העולם הזה נותן אפשרות לפוקימונים לדבר בשפת בני האנוש[/COLOR][/B]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו.כאשרהוא יוצא הוא תוקף בצעקה ובאגרוף חשמל את מגמרוטאר.קיבאגו משלב עם צ'ארמיליון כוחות הוא תוקף בשבירת לבנים ובציפורן דרקון את מגמרוטאר.אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלו.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מהתקפוות ונפגע כקשה ונהיה תשוש[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
ניר
ארקניין תוקף בחזית ראשונה את הצונאמי במהירות על.ארקניין פוגעבגל הגדול.הצונאמי שואב לתוכעו את ארקניין.הוצאנמי נעלם ואיתו ארקניין מפסיד בקרב.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מאמאסווין ברעידת אדמה.מנצ'לקאס בקרן קרח ומדיפ בהצלפת זנב.מרורגה מתחמק מכול התקפות שנשלחות אליו[/B][/COLOR]
-
[quote=Tsubasa;994046][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלך שיגיד לך איפה אתה נמצא.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו ואז מתחיל לדבר בשפה שאתה מבין.מונפרנו אומר לך"לוקאס אנחנו נמצאים בעולם שמעבר.העולם הזה נמצא בין כדור הארץ לגן עדן ולגינהום.העולם הזה נותן אפשרות לפוקימונים לדבר בשפת בני האנוש[/COLOR][/B]
[/quote]
"וואו,איך הגענו לכאן? וגיראטינה שוכן פה לא כך?" אשאל את מונפרנו בתמיהה ואסרוק את המקום למצוא עוד אנשים או פוקימונים
-
[QUOTE=Tsubasa;994046][B][COLOR=Red]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו.כאשרהוא יוצא הוא תוקף בצעקה ובאגרוף חשמל את מגמרוטאר.קיבאגו משלב עם צ'ארמיליון כוחות הוא תוקף בשבירת לבנים ובציפורן דרקון את מגמרוטאר.אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלו.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מהתקפוות ונפגע כקשה ונהיה תשוש[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמליון תעשה צעקה עם אגרוף חשמל אל מגמורטור"אומר ואז אוסיף:"קיבאגו תשתמש בחפירה ושתגיע למגמורטור תשתמש בשבירת לבנים בכול הכוח שנשאר לך מהקרב הזה!"ואז אומר גם לטריס:"תגיד ביי ביי למגמורטור..."
-
[quote]ניר
ארקניין תוקף בחזית ראשונה את הצונאמי במהירות על.ארקניין פוגעבגל הגדול.הצונאמי שואב לתוכעו את ארקניין.הוצאנמי נעלם ואיתו ארקניין מפסיד בקרב.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מאמאסווין ברעידת אדמה.מנצ'לקאס בקרן קרח ומדיפ בהצלפת זנב.מרורגה מתחמק מכול התקפות שנשלחות אליו [/quote]
אני אומר לודא: "טוב, אם אתם המצאתם את הגלולות הללו?, אני והמאפיה שלי גם המצאנו נשק חדשני וקטלני." אני מחזיר את כולם חוץ ממדקיפ ואני אומר לו: "זוכר את תרגיל צונאמי הצלילה?, תעשה אותו עכשיו!"
-
[QUOTE=Tsubasa;993879][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה שמח שניצחת את מילין בקרב המכון ה1 שלך.מילין אומרת לך"אוקי אשמור איתך על קשר.הנה המספר שלי 4545645.הנה תג מכון הקרח שזכית בו כול הכבוד.בהצלחה בשאר קרבות המכונים שנותרו לך".אתה שם את המספר של מילין בפוקידע שלך ואז לוקח את הצג ומראה אותו לצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נוגע בתג ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ומוציא את מוקרו מן הפוכדורר שלו.מוקרו יוצא לקרב ה1 שלו.ציר אומר"צא צ'רימלינו לקרב תראה את כוחותיך."ציר זורק החוצה פוכור ומנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/34007a6166376d867bcf64795bd47aa1.png[/IMG] צ'ירלימנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ קופץ לאוויר וכך מתחמק מכדור הג'ירו של גליילי.פריפנלאפם רץ אל גליילי במתקפת ניקור.גליילי מתחמק בקלות ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.גליילי משתמש שוב בקרן קרח על על פרינפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה הולך אל הדלת אתה שם לב שהדלת נעולה.עליה יש הרבה שרשראות ומנעולים שנעולים את הדלת.לפתע מן הדלת חור שחור יוצא והוא מתחיל לשאוב אותך לתוכו.אתה נשאב לתוכו ומגיע לעולם אחר שאתה לא מכיר.השמיים בצבע סגול.הבניין שהיית מולו נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור של מגמרוטאר בעזרת ניב אש ומחזיר אותו אל מגמרוטאר.קיבאגגו תוקף בשבירת לבנים בציפורן ברזל.סטיליקיס תוקף באבנים חדות.טריס אומר"מגמרוטאר"תחחית אש".מגמרוטאר משתמש בתחיית אש לעבר כול מתקפות שנשלחות אליו.תחיית האש שואבת את כול המתקפות שנשלחת אליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל משתמש ברסיסי קרח ויוצר שביל קרח אל באנט.סניזל גולש על מגלשת הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נכנכס לתוך הקיר נעלם.כך הוא מתמק משיסוע הלילה של סניזל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ודא אומר לך"אני מוכן לאתגר שלך.תוציא 6 פוקימונים נגד הפוקימון שלי.צא גאמגוקה לקרב שלך.תעזור לי פה".ודא מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/16a6ba802a6fadf41fdf2ba7ad25e3ff.png[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"דיי כבר" אומר ואשגר מתטרי צל ומים לזירה ואז אגיד לסניזל "תפוצץ אותו תשתמש בשילוב של כדור צל ושיסוע לילה! ציפורן צל!"