היי כולם
Printable View
היי כולם
[quote=Just_Roma;1095588]מישו שם לב שלא הקדשתי ?[/quote]
באמת חשבתי עכשיו שהיית קרוב להקדשה לפני כמה ימים.
מה קרה?.
מה קורה יואב?.
היי נל והיי כולם,שמתי לב רומה באתי לשאול אותך מיקודם אבל חשבתי שאתה כותב הקדשה,נל להביא לך את POkemon Online ? זה משחק יחסית כיפי,אני ממש אוהב אבל את צריכה לבנות שישיות טובות וידע בפוקימון בשביל להיות טובה בזה
[QUOTE=PikaRevolution;1095592]היי נל והיי כולם,שמתי לב רומה באתי לשאול אותך מיקודם אבל חשבתי שאתה כותב הקדשה,נל להביא לך את POkemon Online ? זה משחק יחסית כיפי,אני ממש אוהב אבל את צריכה לבנות שישיות טובות וידע בפוקימון בשביל להיות טובה בזה[/QUOTE]
כן.
ואבי: אפשר להלחם מול אנשים בGPX?
אני נגד הקדשות כי זה סתם ספאם אני מקדיש כל 5 אלף
[quote=lipion;1095594]כן.
ואבי: אפשר להלחם מול אנשים בGPX?[/quote]
בטח,
אפשר להלחם.
אהה רומה,
יותר טוב זה מאשר לא להקדיש :).
רומה טוב שנזכרת מה זה ספאם o__O ונל כן,אבל זה יחסית גרוע. נל ד"א אם את רוצה אני קצת יוכל לעזור לך בפוקימון אונליין למרות שגם אני לא הכי מבין,הינה האתר:
[url]http://pokemon-online.eu/[/url]
איך שאני אוהב קולה
עומר גם אני,
נל הינה הורדה ספציפית:
[url]http://pokemon-online.eu/downloads/Client_17.html[/url]
[quote=Yuma Tsukumo;1095600]איך שאני אוהב קולה[/quote]
איך שאתה תשנא אותה אחרי 6 סתימות וטיפול שורש אחד ...
[QUOTE=SportMan;1095591]באמת חשבתי עכשיו שהיית קרוב להקדשה לפני כמה ימים.
מה קרה?.
מה קורה יואב?.[/QUOTE]
הכול סבבה שתיתי איזה בקבוק בירה חזקה באירוע אז אני מסוחרר לגמרי, אל תדאגו, הרשו לי ושתיתי עם ההורים. וזאת חתיכת בירה חזקה. איזה 12 אחוז אלכוהול
[quote=cladino;1095604]הכול סבבה שתיתי איזה בקבוק בירה חזקה באירוע אז אני מסוחרר לגמרי, אל תדאגו, הרשו לי ושתיתי עם ההורים. וזאת חתיכת בירה חזקה. איזה 12 אחוז אלכוהול[/quote]
בן כמה אתה?.
[quote=cladino;1095604]הכול סבבה שתיתי איזה בקבוק בירה חזקה באירוע אז אני מסוחרר לגמרי, אל תדאגו, הרשו לי ושתיתי עם ההורים. וזאת חתיכת בירה חזקה. איזה 12 אחוז אלכוהול[/quote]
12 אחוז זה גם לא חזק ... זה כמו יין בערך .. חחח להישתכר מבקבוק אחד חחחח זה כמו להישתכר ברבע כוס וודקה XD
[QUOTE=Just_Roma;1095607]12 אחוז זה גם לא חזק ... זה כמו יין בערך .. חחח להישתכר מבקבוק אחד חחחח זה כמו להישתכר ברבע כוס וודקה XD[/QUOTE]
[QUOTE=SportMan;1095605]בן כמה אתה?.[/QUOTE]
אני רק בן 13 אז אני משתכר די מהר, ואני לא ממש השתכרתי, ואבי, אם אתה שותה עם ההורים שלך אתה יכול לשתות כמה שהם מרשים לך, החוק אוסר על [B]מכירה[/B], לא על שתייה
היי כולם חזרתי אחרי מעט זמן שלא הייתי....
מה קורה כולם?