-
[quote=DareDevil;1271463]
[COLOR=#006400][COLOR=#000000][/COLOR][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=#006400]השארתי את הטופס כמו שהוא היה, כי לא שינית לשם אמריקאי/אנגלי/יפני/אתיופי [חחח יש לי שגעונות XD ואל תתייחס ברצינות ל"/אתיופי"][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תשנה ואני אשנה בדף הראשי, תגיד לי גם מה ריעננת חח[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין לי זמן לבזבז עליך" הוא מגחך ומביט לכיוון שלא אפשר לך ללכת אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"הם סיימו" הוא ממלמל ומתחיל להתרחק ממך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"סיונרה!" הוא מסתלק בריצה מהמקום, לכיוון שממנו אתה באת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה עדיין רואה אותו רץ, אבל אתה גם סקרן לראות מה נמצא לפניך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
שיהיה.
אנסה להרים אבן עם החדק שלי ואעיף אותה בחוזק רב אל עבר האיש.
אחרי זה אקח את החרב שלי ואלך לחפש מה נמצא לפניי.
-
[B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red][B][COLOR=red]פאדיחה! בטעות כתבתי המשך לקבוצה אחת במקום הלא נכון, לכן אני מחליף את המקומות.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][B][COLOR=#ff0000]מעכשיו קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי בהר סנוי, צ'אז אנטיפאקט ולוק קסטלאן ביער סינדור.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]מצטער, אבל היי- גם אני בן אדם! [ואם מסתכלים רחוק-רחוק-רחוק-רחוק-רחוק מאוד-מאוד-מאוד (הבנתם ת'רעיון) גם STM הוא בן אדם, איכשהו XD][/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום לפני שעברתם אליו [=[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]עמכם הסליחה.[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]אגיב לך כשאוהד~צ'אז אנטיפאקט יגיב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אגב, תשמח לגלות שעוד מישהו פוגש בסקורפיו [=[/COLOR]
[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"לא נולדתי ככה" אייס מתערב "במהלך המעבר למימד הזה, לפני כמה שנים- זה קרה לי, שעות ספורות אחרי המיזוג שלי".[/COLOR]
[COLOR=purple]"שמיעת ינשוף, חדה מאוד" הוא מחייך אל עברכם כשמבחין במבטכם המופתע.[/COLOR]
[COLOR=purple]"רגע, קיבה קוראים לך?" הוא מהרהר, פונה אל קיבה המתפלא "השם שלך מוכר לי, אם רק אזכר מאיפה".[/COLOR]
[COLOR=purple]"טוב, כידוע לכם אנחנו מחפשים את שמונת הרוחות" אייס עונה לשאלה של לי "הן יכולות להיות מסוכנות מאוד, אבל אנחנו נשרוד אותן".[/COLOR]
[COLOR=purple]"הר סנוי, אסור לנו להשאר כאן יותר מדי זמן, אחרת נקפא ונמות כאן" הוא אומר באדישות, אבל גורם לכם להלחץ מעט.[/COLOR]
[COLOR=purple]"פשוט.. נפקח עין, נראה אם אנחנו מוצאים רוח" הוא סורק את האזור.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים שם מספר נקודות תצפית:[/COLOR]
[COLOR=purple]-עץ חסר עלים וגבוה במעלה ההר.[/COLOR]
[COLOR=purple]-סלע המפקח על איזה נהר, נהר הפלישים.[/COLOR]
[COLOR=purple]-ערמת סלעים לידכם במרחק של כמה מטרים.[/COLOR]
[COLOR=purple]-השלג: שניתן להתחפר בו.[/COLOR]
[COLOR=purple]-שיחים מעבר ל"כיפת השלג" של ההר, הנכנסים למעין יער קטן.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאן תלכו?[/COLOR]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#008080]"אנחנו מחפשים את שמונת הרוחות, המאסטר לא אמר לך?" הוא עונה לך בהתקפת הזלזול האופיינית לו.[/COLOR]
[COLOR=teal]~*פלאשבאק*~[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=teal]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/COLOR]
[COLOR=teal]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=teal]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/COLOR]
[COLOR=teal]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=teal]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/COLOR]
[/spoiler]
[COLOR=teal]"סיימת להזכר?" ארוו מגחך וטופח לך על השכם בעליזות.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"כנראה הוא מצפה מאיתנו לסרוק את כל המקום המשעמם הזה, או שיש לך רעיונות אחרים- חכמולוג".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אגב, אם לא נגמלת מגוויות קאוסטריליות, אל תיגע בי" הוא אומר בגועל.[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]תגיד לי אם אתה משנה..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה זורק אבן בחוזקה על השלד, הראש שלו מסתובב בחריקה כ180 מעלות, והוא קופץ מעל האבן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא קורץ לך, וממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה הולך למקום שהוא חסם אותך מללכת אליו, ומביט בעיון על האזור.[/COLOR]
[COLOR=#006400]שולחן עץ ישן ובלוי של פיקניק היה מונח באמצע כיכר מוזנחת, חסרת צמחייה שאינה רקובה או כתושה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה אתה עושה כאן?" אתה שומע קול נשי מזלזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב בבהלה, מולך עומדת אישה עם שיער ועיניים אדומים כדם, ופראיות כמו הצמחים הסבוכים של הג'ונגל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]החליפה שלה אדומה שחורה, ומסתיימת במעין זנב קוצני ומכני, עם עוקץ בקצהו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]יש לה מכשיר קשר משוכלל על ראשה, וזוג סכינים חדים ומשוייפים היטב בידייה.[/COLOR]
[spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/46967842"][COLOR=sienna][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/7494/tek4ebd4048e789b6836702.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler]
-
[QUOTE=DareDevil;1271463]מצטער, אני ממהר והאחים הקטנים חופרים לי, המשכים קצרים
[B]חלוקת הנשקים-[/B]
מהזמן שיש לי בבוקר אין לי זמן להגיב תגובות סופר ארוכות, לכן אכתוב מי מקבל איזה נשק-
טום רידל- חרב סמוראים
קיבה ג'ונסון- חרב סיף
לי אוזומאקי- חנית קצרה
צ'אז אנטיפאקט- חרב סמוראים
לוק קסטלאן- חנית ארוכה
הפרדתי לקבוצות/יחידים, תהנו!
[COLOR=teal]"אתה, אתה תתחיל את המסע שלך בשדה" המאסטר פונה אליך.[/COLOR]
[COLOR=teal]המאסטר משגר אותך, אתה עומד בשדה חיטה, פתוח, שומם.[/COLOR]
[COLOR=teal]"ילד, מה נישמע?" אתה שומע קול מוכר "נבחרתי ללוות אותך".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מסתובב, ארוו הקנטאור עומד לפניך.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=#006400][B]אלון~קודק סטורן-
[/B]השארתי את הטופס כמו שהוא היה, כי לא שינית לשם אמריקאי/אנגלי/יפני/אתיופי [חחח יש לי שגעונות XD ואל תתייחס ברצינות ל"/אתיופי"][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תשנה ואני אשנה בדף הראשי, תגיד לי גם מה ריעננת חח[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין לי זמן לבזבז עליך" הוא מגחך ומביט לכיוון שלא אפשר לך ללכת אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"הם סיימו" הוא ממלמל ומתחיל להתרחק ממך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"סיונרה!" הוא מסתלק בריצה מהמקום, לכיוון שממנו אתה באת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה עדיין רואה אותו רץ, אבל אתה גם סקרן לראות מה נמצא לפניך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קסטלאן+אוהד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]אתם משתגרים להר קפוא כקרח, שומם, ולבן מערימות השלג.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לידכם, נעמד אדם עם ברדס, הוא מוכר ללוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לוק? טיפלו בי, החלמתי" הוא מוריד את הברדס "ונבחרתי ללוות אותכם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סיא עומד לפני לוק, ולוחץ ידיים עם צ'אז, מציג את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]*תמונה בעמ' הראשי, אוהד*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי+עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]אתם משתגרים ליער, יער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.
יללה מצמררת נשמעת ביער, אתם נמצאים בקרחת יער, שיערכם סומר באימה.
מאחוריכם פונה אדם המוכר ללי, נער מכונף בגילכם בעל שיער כחול.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"לי, הרבה זמן לא התראנו" אייס אומר בחיוך ללי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]*עמית, אני לא זוכר אם פגשת כבר את אייס, בכל מקרה יש תמונה בעמוד הראשי*[/COLOR][/QUOTE]
"יו!" אומר לו ואנסה להיראות יותר 'קול', "מה אנחנו אמורים בדיוק לעשות כאן? למה אנחנו כאן? יש הסברים?".
-
[QUOTE=DareDevil;1271674][B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red][B][COLOR=red]פאדיחה! בטעות כתבתי המשך לקבוצה אחת במקום הלא נכון, לכן אני מחליף את המקומות.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][B][COLOR=#ff0000]מעכשיו קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי בהר סנוי, צ'אז אנטיפאקט ולוק קסטלאן ביער סינדור.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]מצטער, אבל היי- גם אני בן אדם! [ואם מסתכלים רחוק-רחוק-רחוק-רחוק-רחוק מאוד-מאוד-מאוד (הבנתם ת'רעיון) גם STM הוא בן אדם, איכשהו XD][/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום לפני שעברתם אליו [=[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קסטלאן-[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"לא נולדתי ככה" אייס מתערב "במהלך המעבר למימד הזה, לפני כמה שנים- זה קרה לי, שעות ספורות אחרי המיזוג שלי".[/COLOR]
[COLOR=purple]"שמיעת ינשוף, חדה מאוד" הוא מחייך אל עברכם כשמבחין במבטכם המופתע.[/COLOR]
[COLOR=purple]"רגע, קיבה קוראים לך?" הוא מהרהר, פונה אל קיבה המתפלא "השם שלך מוכר לי, אם רק אזכר מאיפה".[/COLOR]
[COLOR=purple]"טוב, כידוע לכם אנחנו מחפשים את שמונת הרוחות" אייס עונה לשאלה של לי "הן יכולות להיות מסוכנות מאוד, אבל אנחנו נשרוד אותן".[/COLOR]
[COLOR=purple]"הר סנוי, אסור לנו להשאר כאן יותר מדי זמן, אחרת נקפא ונמות כאן" הוא אומר באדישות, אבל גורם לכם להלחץ מעט.[/COLOR]
[COLOR=purple]"פשוט.. נפקח עין, נראה אם אנחנו מוצאים רוח" הוא סורק את האזור.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים שם מספר נקודות תצפית:[/COLOR]
[COLOR=purple]-עץ חסר עלים וגבוה במעלה ההר.[/COLOR]
[COLOR=purple]-סלע המפקח על איזה נהר, נהר הפלישים.[/COLOR]
[COLOR=purple]-ערמת סלעים לידכם במרחק של כמה מטרים.[/COLOR]
[COLOR=purple]-השלג: שניתן להתחפר בו.[/COLOR]
[COLOR=purple]-שיחים מעבר ל"כיפת השלג" של ההר, הנכנסים למעין יער קטן.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאן תלכו?[/COLOR]
[/spoiler][/QUOTE]
אני אומר לאייס" מצטער לא ידעתי שגם אתה באת מן עולם בני האדם לפה בידיוק,אין לי שום בעיה למות פה.תמיד רציתי לראות איך נראה העולם הבא האם באמת קיים גן עדן וגיהנום".
לאחר זאת אפנה אל קיבה " נראה שהוא אתה מפורסם קצת באנימאלנד.טוב לאן תרצה ללכת אני בעיקרון ארצה ללכת לסלע המפקקח על איזה נהר.אולי מתצפית הסלע נוכל לראות את 8 הרוחות. מה אתה אומר ?"
-
[quote]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון
"לא נולדתי ככה" אייס מתערב "במהלך המעבר למימד הזה, לפני כמה שנים- זה קרה לי, שעות ספורות אחרי המיזוג שלי".
"שמיעת ינשוף, חדה מאוד" הוא מחייך אל עברכם כשמבחין במבטכם המופתע.
"רגע, קיבה קוראים לך?" הוא מהרהר, פונה אל קיבה המתפלא "השם שלך מוכר לי, אם רק אזכר מאיפה".
"טוב, כידוע לכם אנחנו מחפשים את שמונת הרוחות" אייס עונה לשאלה של לי "הן יכולות להיות מסוכנות מאוד, אבל אנחנו נשרוד אותן".
"הר סנוי, אסור לנו להשאר כאן יותר מדי זמן, אחרת נקפא ונמות כאן" הוא אומר באדישות, אבל גורם לכם להלחץ מעט.
"פשוט.. נפקח עין, נראה אם אנחנו מוצאים רוח" הוא סורק את האזור.
אתם רואים שם מספר נקודות תצפית:
-עץ חסר עלים וגבוה במעלה ההר.
-סלע המפקח על איזה נהר, נהר הפלישים.
-ערמת סלעים לידכם במרחק של כמה מטרים.
-השלג: שניתן להתחפר בו.
-שיחים מעבר ל"כיפת השלג" של ההר, הנכנסים למעין יער קטן.
לאן תלכו?[/quote]
"בואו נלך לסלע, אם יראו אותנו נוכל להתחבא טוב". אומר לאייס ולי.
-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-
[/B]"אנחנו מחפשים את שמונת הרוחות, המאסטר לא אמר לך?" הוא עונה לך בהתקפת הזלזול האופיינית לו.[/COLOR]
[COLOR=teal]~*פלאשבאק*~[/COLOR]
[COLOR=black]אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן[/COLOR]
[COLOR=teal]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/COLOR]
[COLOR=teal]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=teal]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/COLOR]
[COLOR=teal]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=teal]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/COLOR]
[COLOR=teal]"סיימת להזכר?" ארוו מגחך וטופח לך על השכם בעליזות.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"כנראה הוא מצפה מאיתנו לסרוק את כל המקום המשעמם הזה, או שיש לך רעיונות אחרים- חכמולוג".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אגב, אם לא נגמלת מגוויות קאוסטריליות, אל תיגע בי" הוא אומר בגועל.[/COLOR]
[/QUOTE]
אעצום את עיניי ואומר לארוו:"האמת,אין לי מושג,ואני אוכל את זה אם ממש אין מזון בסביבה,ואם יש לך הצעות לאוכל שלא יגעיל אותך אבל מצד שני יהיה טעים לחוש הטעם ה'עורבתי' שלי,תודה".
-
[quote=DareDevil;1271674]
[COLOR=#006400]תגיד לי אם אתה משנה..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה זורק אבן בחוזקה על השלד, הראש שלו מסתובב בחריקה כ180 מעלות, והוא קופץ מעל האבן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא קורץ לך, וממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה הולך למקום שהוא חסם אותך מללכת אליו, ומביט בעיון על האזור.[/COLOR]
[COLOR=#006400]שולחן עץ ישן ובלוי של פיקניק היה מונח באמצע כיכר מוזנחת, חסרת צמחייה שאינה רקובה או כתושה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה אתה עושה כאן?" אתה שומע קול נשי מזלזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב בבהלה, מולך עומדת אישה עם שיער ועיניים אדומים כדם, ופראיות כמו הצמחים הסבוכים של הג'ונגל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]החליפה שלה אדומה שחורה, ומסתיימת במעין זנב קוצני ומכני, עם עוקץ בקצהו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]יש לה מכשיר קשר משוכלל על ראשה, וזוג סכינים חדים ומשוייפים היטב בידייה.[/COLOR]
[spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/46967842"][COLOR=sienna][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/7494/tek4ebd4048e789b6836702.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler][/quote]
אני אבחן אותה מחדש.
"שלום לך גברת...אממ, מה השם? העוקץ די דומה לעקרב" אומר לה, ואז אסתכל במבוכה על גופי ואומר "כן כן, ואני דומה לפיל..".
אחרי זה אספר לה על ג'יי, והשלד ועל הקרב שהתחולל במקום, ואחכה לראות מה תגובתה.
-
[B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אנא צטטו אותו בתגובה או תענו לו כדי שאדע שקראתם אותו.[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום אחרי שעברתם אליו והתחלתם בו משהו [=[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=darkred][B]מי שקרא בינתיים: [COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]"אתם באמת לא הבנתם מה צריך לעשות כאן?" סיא שואל לאחר דקת מחשבה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]~*פלאשבאק*~[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/COLOR]
[COLOR=sienna]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=sienna]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler][COLOR=sienna]"הבנתם? צריך לבדוק אם שמונת הרוחות האגדיות באמת עם דינאקס" הוא אומר "ואם לא-".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא קומץ את אגרופיו ומצרף חיוך זדוני "נוכל לתקוף אותן".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סקורפיו? שמעתי שהיא נעלמה מהשטח" הוא משיב לשאלתו של לוק "ואנחנו ביער סינדור" [/COLOR][COLOR=red][B]*אהמספוילרלמעלהאהמ*[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]"פשוט.. נפקח עין, נראה אם אנחנו מוצאים רוח" הוא סורק את האזור.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם רואים שם מספר נקודות תצפית:[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-שיח בצד של מעין שביל של עלי שלכת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-את צמרות העצים, כמובן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-דשא גבוה וסבוך באמצע עצים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-מספר גזעי עצים כרותים בערימה מאחוריכם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"שכחתי להגיד, תזהרו מזאבים" סיא הנינג'ה נזכר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאן תלכו?[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תשמעו אני חשבתי יותר על להתפצל, להתפרס על יותר שטח" אייס אומר "אם מישהו ייפגע הוא יצעק ואני אבוא, אם לא אראה אותו קודם מהשמים, מה דעתכם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה יש לנו כאן?" אתם שומעים קול מלחשש, שקוטע את מחשבותיכם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"סיק!" קיבה ואייס צועקים בתיעוב את שם הנחשית.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ליד סיק זוחלים שלושה נחשים, בגדלים שונים.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45763232"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/3673/tek4e4957fa4599f8703070.png[/IMG][/URL]
[/spoiler]
[COLOR=teal]"אממ.." ארוו מהרהר "אולי פירות וירקות".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"מה זה עורבקיא?" הוא שואל "איך אמרת את זה? עורבחי? עורבקיא?"[/COLOR]
[COLOR=#008080]"זהירות!" ארוו מזהיר אותך בלחש, אתה שומע קול נפנוף בכנפיים.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"פאקסים!" ארוו דורך את הקשת, בעוד גל של יצורים שחורים וקטנים עם מקור נוהרים אליהם ומתחילים לטפס עליכם ולנקר אותכם.[/COLOR]
[SPOILER][URL="http://tektek.org/avatar/45764107"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/92/tek4e4965406aff03953224.png[/IMG][/URL]
[/SPOILER]
[COLOR=#006400]"פחח.." היא אומרת בקול שקט ומרושע "אתה חושב שיש לך או למאסטר הטיפש שלך זכות לדעת את שמי?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אגב, אל תעז אפילו לחשוב שאני קשורה לדינאקס האווילי הזה" היא מגחכת "אבל ג'יי, אליו אני כן קשורה איכשהו".[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא נעמדת בתנוחת קרב, מוכנה לתקוף "היכון למות, אויב סקרן, היכון למות".[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DareDevil;1272544][B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אנא צטטו אותו בתגובה או תענו לו כדי שאדע שקראתם אותו.[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום אחרי שעברתם אליו והתחלתם בו משהו [=[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=darkred][B]מי שקרא בינתיים: [COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתם באמת לא הבנתם מה צריך לעשות כאן?" סיא שואל לאחר דקת מחשבה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]~*פלאשבאק*~[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/COLOR]
[COLOR=sienna]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=sienna]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=sienna]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler][COLOR=sienna]"הבנתם? צריך לבדוק אם שמונת הרוחות האגדיות באמת עם דינאקס" הוא אומר "ואם לא-".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא קומץ את אגרופיו ומצרף חיוך זדוני "נוכל לתקוף אותן".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סקורפיו? שמעתי שהיא נעלמה מהשטח" הוא משיב לשאלתו של לוק "ואנחנו ביער סינדור" [/COLOR][COLOR=red][B]*אהמספוילרלמעלהאהמ*[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]"פשוט.. נפקח עין, נראה אם אנחנו מוצאים רוח" הוא סורק את האזור.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם רואים שם מספר נקודות תצפית:[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-שיח בצד של מעין שביל של עלי שלכת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-את צמרות העצים, כמובן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-דשא גבוה וסבוך באמצע עצים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]-מספר גזעי עצים כרותים בערימה מאחוריכם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"שכחתי להגיד, תזהרו מזאבים" סיא הנינג'ה נזכר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאן תלכו?[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תשמעו אני חשבתי יותר על להתפצל, להתפרס על יותר שטח" אייס אומר "אם מישהו ייפגע הוא יצעק ואני אבוא, אם לא אראה אותו קודם מהשמים, מה דעתכם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה יש לנו כאן?" אתם שומעים קול מלחשש, שקוטע את מחשבותיכם.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45763232"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/3673/tek4e4957fa4599f8703070.png[/IMG][/URL]
[/spoiler]
[COLOR=#008080]"מה זה עורבקיא?" הוא שואל "איך אמרת את זה? עורבחי? עורבקיא?"[/COLOR]
[COLOR=#008080]"זהירות!" ארוו מזהיר אותך בלחש, אתה שומע קול נפנוף בכנפיים.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"פאקסים!" ארוו דורך את הקשת, בעוד גל של יצורים שחורים וקטנים עם מקור נוהרים אליהם ומתחילים לטפס עליכם ולנקר אותכם.[/COLOR]
[SPOILER][URL="http://tektek.org/avatar/45764107"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/92/tek4e4965406aff03953224.png[/IMG][/URL]
[/SPOILER]
[COLOR=#006400]"פחח.." היא אומרת בקול שקט ומרושע "אתה חושב שיש לך או למאסטר הטיפש שלך זכות לדעת את שמי?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אגב, אל תעז אפילו לחשוב שאני קשורה לדינאקס האווילי הזה" היא מגחכת "אבל ג'יי, אליו אני כן קשורה איכשהו".[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא נעמדת בתנוחת קרב, מוכנה לתקוף "היכון למות, אויב סקרן, היכון למות".[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה אתה אומר?" אני שואל את לוק, "אולי נטפס אל צמרות העצים ונסרוק את האיזור גבוה משם?". אני מחכה לתשובתו.
-
[QUOTE]
[COLOR=black]אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן[/COLOR]
[URL="http://tektek.org/avatar/45764107"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/92/tek4e4965406aff03953224.png[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
אני אומר לו:"אמרתי 'עורבאי',הכוונה לחוש טעם העורב שנוצר לי בעקבות הפיכתי לעורב,ומה זה פאקסים,אבל לפני ההסבר" אני שולף את הציפורניים שלי ומסתער על אחד הפאקסים האלה.
-
[QUOTE=sandslash;1272547]"מה אתה אומר?" אני שואל את לוק, "אולי נטפס אל צמרות העצים ונסרוק את האיזור גבוה משם?". אני מחכה לתשובתו.[/QUOTE]
"אני מקדים אותך.." אותך בחיוך, אפרוש כנפיים ואעוף אל צמרות העצים. אביט לצדדים ואצעק "בואו!".
בינתיים אחכה לצ'אז וסיא.
-
[quote]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון
"תשמעו אני חשבתי יותר על להתפצל, להתפרס על יותר שטח" אייס אומר "אם מישהו ייפגע הוא יצעק ואני אבוא, אם לא אראה אותו קודם מהשמים, מה דעתכם?"
"מה יש לנו כאן?" אתם שומעים קול מלחשש, שקוטע את מחשבותיכם.
"סיק!" קיבה ואייס צועקים בתיעוב את שם הנחשית.
ליד סיק זוחלים שלושה נחשים, בגדלים שונים.[/quote]
*קראתי.
"סיק!את תשלמי על מה שעשית לאבי!" אומר ואתקוף את סיק בעזרת החרב.
-
[QUOTE=DareDevil;1272544][B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[spoiler]
[/COLOR][/spoiler]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אומר בקול" מגניב איש נחש או גברת נחש אני לא בטוח אם את/ה בן או בת.תסלח לי מר יצור על דבר זה ".
כשקיבה תוקף את סיק מלפנים אני ארוץ אל הגב של סיק ואנסה לדקור אותו עם החנית הקצרה שלי
-
[quote][b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''ברור'' היא משיבה עם קולה הצלול ופותחת מגירה נסתרת בקיר הבקתה.
את חשה כאב בידייך שגורם לך לצרוח במתח, פחד וחשש עקב אי הידיעה מה מקורו.
אתה מביטה בידייך כאשר הכאב פוסק, הן חיוורות יותר, לבנות, עם פסים שחורים, את מתרכזת במבט על ידייך.
סלאש! את קופצת, טפרים המזכירים טפריי חתול נשלפו מכפות ידייך, שחסרות ציפורניים.
את מרגישה כאב בפנייך, הגוונים שבהם את רואה השתנו, ראייתך כחולה-ירוקה, שפמפם חש בתנודות האוויר, שפם שלך!
כאב באגנך, זנב לבן מפוספס בשחור צמח לו, פסים כיסו את כל הגוף.
הכאבים פסקו בהתארכות הניבים בפיך, לינדה מביטה בך בהלם, מחזיקה נשקים.[/quote]
" האאא!! " אצעק בתדהמה, ואלך כמה צעדים אחורה, תוך כדי הסתכלות על גופי החדש והמוזר.
" אני.. אני.. אני.. נמר! ויש לי זנב! Oo: " אני אומר, " איזה מגניב. D:< " אני אומר, ותוך כדי אשחק
עם הזנב שלי. " הממ.. מוזר. זה מזכיר לי את הטיגריס ההוא, שפגשתי בהרים. " אומר, ואזכר בטיגריס הלבן.
" אה. היי, " אומר ללינדה במבוכה, כיוון שלא שמתי לב שהיא הייתה שם. " אממ. את יודעת אולי, איך
קרה שהפכתי לטיגריס לבן ומגניב? " אשאל אותה בחיוך.
-
[quote=DareDevil;1272544]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מצטער. יש לי לו"ז צפוף. תנסי אולי מחר אוקיי?" אומר,
ובסיום משפט זה אקח את החרב ואסתער על האישה, תוך כדי שיסוע גופה בחרב שלי ודקירתה עם הניבים האימתניים שלי.