הלכתי
Printable View
הלכתי
ביי למי שהלך
ביי להולכים
טוב, המבחן שיש לי היום הוא מבחן עם "כל חומר עזר מותר בשימוש", ועל כן פוצצתי את התיק שלי עם ספרי הלימוד, המבחרת שלי, טבלת אינטגרלים, מבחנים פתורים לדוגמא, כל המטלות מהסמסטר, עוד כמה שאלות פתורות מהאתר, חוברת המטלות של הסמסטר, ומחשבון.
אני לא אשתמש בחצי מהדברים האלו.
הלכתי
רגע, "כל חומר עזר מותר בשימוש" זה בדרך כלל רק למבחנים במחשבים, נכון?
ולמי שתוהה, חזרתי, ואני שוב הולך.
או במילים אחרות: הי. בי.
[quote=גלעד2111;1158926]רגע, "כל חומר עזר מותר בשימוש" זה בדרך כלל רק למבחנים במחשבים, נכון?
ולמי שתוהה, חזרתי, ואני שוב הולך.
או במילים אחרות: הי. בי.[/quote]
לפעמים כן ולפעמים לא. דווקא במבחן של "מבוא למדעי המחשב ושפת JAVA קורס מספר 20441" הייתה הגבלה של שימוש רק בספרי הקורס.
זה מבחן בקורס "חשבון אינפינטיסמלי 3 קורס מספר 20224".
חזרתי מנארוטו והלכתי שוב..
67 הוא מספר מגניב. הוא אדום, הוא גדול, ומכל התארים האחרונים הדבר שתגידו בסוף המשפט הזה זה: "אהה...????" *נזילת ריר מהשפה התחתונה*
אהה...???? *נזילת ריר מהשפה התחתונה*
אוקיי, כל קרבות חת"ם שלי התחילו. חבל שאני לא יכול כל כך להמשיך אותם עכשיו.
[quote=Real Spartan;1158931]אהה...???? *נזילת ריר מהשפה התחתונה*[/quote]
אמרתי לך :)
[QUOTE]אוקיי, כל קרבות חת"ם שלי התחילו. חבל שאני לא יכול כל כך להמשיך אותם עכשיו. [/QUOTE]
חחח אני עדיין מחכה ליריב שלי, או למנהל הקרב שלי.
מי מהם שלא מגיב, הוא לא פעיל כבר כמעט יום.
[quote=Real Pizza;1158935]אמרתי לך :)
חחח אני עדיין מחכה ליריב שלי, או למנהל הקרב שלי.
מי מהם שלא מגיב, הוא לא פעיל כבר כמעט יום.[/quote]
כן טוב, אנשים לא טורחים לקרוא כל כך את הנושא. לכן הייתי צריך להזכיר היום בבוקר לאלו שעדיין לא הוציאו פוקימון שיוציאו אותו. אבל עכשיו כבר כל הקרבות שלי בדרך. אבל הן תאטנה את הקצב, כי כאמור יש לי מבחן היום ואולי מעבר חדר מחר...
[quote=LordAbizi;1158937]כן טוב, אנשים לא טורחים לקרוא כל כך את הנושא. לכן הייתי צריך להזכיר היום בבוקר לאלו שעדיין לא הוציאו פוקימון שיוציאו אותו. אבל עכשיו כבר כל הקרבות שלי בדרך. אבל הן תאטנה את הקצב, כי כאמור יש לי מבחן היום ואולי מעבר חדר מחר...[/quote]
לא נורא, הם יסתדרו.
אבל מה אתה עושה פה? אתה לא צריך להתכונן למבחן ושטויות כאלה?
[quote=Real Pizza;1158939]לא נורא, הם יסתדרו.
אבל מה אתה עושה פה? אתה לא צריך להתכונן למבחן ושטויות כאלה?[/quote]
המבחן עוד שעה ועוד כמה דקות אני יוצא.
אין מתכוננים למבחן ביום המבחן. זה החוק שלי. (חוץ מבגרות בתנך).