-
[QUOTE=AnimeLover;1206354]נממ.. ויש לך הוכחות?
אגב,אני פירסמתי את החתימות שלי באתרים למיניהם כגוון: Deviant Art ואתרים אמריקאיים נוספים,אז אם תביא לי אתרים שאני פירסמתי בהם עם המשתמשים השונים שהם בעצם שלי בכלל,זה לא יוכיח כלום :)
עוד משהו?[/QUOTE]
לשאלתך כן, יש לי הוכחות ואני מחכה שאחד הפקחים יתחבר למסן כדי להראות לו אותן. תהנה בימיך האחרונים בפורום.
-
[QUOTE=buizel שולט;1206357]לשאלתך כן, יש לי הוכחות ואני מחכה שאחד הפקחים יתחבר למסן כדי להראות לו אותן. תהנה בימיך האחרונים בפורום.[/QUOTE]
תשלח לי את כל ההוכחות בהודעה פרטית ואני רוצה לראות היטב מה ההוכחות.
-
עידן,רק אם אתה צריך עזרה בבניית חפיסה ב-Dueling Network אביב,ניב,מור ואני נראה לי מישהו יכוון אותך איך לבנות את החפיסה שלך
-
[QUOTE=AnimeLover;1206358]תשלח לי את כל ההוכחות בהודעה פרטית ואני רוצה לראות היטב מה ההוכחות.[/QUOTE]
אשלח בשימחה לאחר שאתן לפקחים.
-
[QUOTE=buizel שולט;1206360]אשלח בשימחה לאחר שאתן לפקחים.[/QUOTE]
לאלאלא,אם מדובר על הוכחות מפוקפקות שערכת בצייר וכד' אני ממש לא הולך לתת לזה לקרות,אני מעוניין לראות על מה מדובר כי אני מודע לזמן שהשקעתי בפוטושופ וזה לא נשמע לי הגיוני בכלל.
-
אנימה לאבר אתה עדיין אוהב את האנימה פוקימון אחרי מה שאמרתי?
-
[QUOTE=AnimeLover;1206362]לאלאלא,אם מדובר על הוכחות מפוקפקות שערכת בצייר וכד' אני ממש לא הולך לתת לזה לקרות,אני מעוניין לראות על מה מדובר כי אני מודע לזמן שהשקעתי בפוטושופ וזה לא נשמע לי הגיוני בכלל.[/QUOTE]
אל תדאג, אני בן אדם הגון. ובגלל זה גם אני שונא גנבות.
-
מישהו פה רוצה\ראה\יראה את עונה 2 של Yu gi oh D5'S או ראה את הפרק האחרון של Zexal?
-
אני הולך לראות פרק בdtb... ביי..:)
-
[QUOTE=Primo;1206366]מישהו פה רוצה\ראה\יראה את עונה 2 של Yu gi oh D5'S או ראה את הפרק האחרון של Zexal?[/QUOTE]
העונה שנייה של יוגי 5DS לא ראיתי אבל אם זה היה בערוץ הילדים אראה אם לא אולי אראה בתרגום אנגלי.ראיתי את שני הרקים האחרונים של זה שיסוי וג'ק נלחמו בדו קרב
יוגי הו Z הפרק האחרון שראיתי היה 7
-
[QUOTE=buizel שולט;1206364]אל תדאג, אני בן אדם הגון. ובגלל זה גם אני שונא גנבות.[/QUOTE]
גנבות?
מילא לקחתי PSD גנוב של חברה בשווי 300 שקל של הוסטינג ושמתי אותו באתר של החברה שלי,תהיה הגיוני בן-אדם..
2. החתימות שלי,ואם אתה "הגון",ילד ירושלים כפי שאתה אומר אשמח שתשלח לי את ההוכחות בפרטי,אני רוצה לראות על מה אתה מדבר ולא מעניין אותי אם תשלח לפקח או לא..
[QUOTE=Yami;1206363]אנימה לאבר אתה עדיין אוהב את האנימה פוקימון אחרי מה שאמרתי?[/QUOTE]
אתה יכול לקרוא לי ליאם.
אגב,ה"עונה 1" שעלייה דיברתי איתך שאני רואה מתחילה בעיר פאלט ובדור הראשון של הפוקימונים..
כשאש קם מאוחר,רץ למעבדה,נגמרו פוקימונים,נשאר פיקאצ'ו..
זה לא עונה 1?
-
[QUOTE=AnimeLover;1206370]גנבות?
מילא לקחתי PSD גנוב של חברה בשווי 300 שקל של הוסטינג ושמתי אותו באתר של החברה שלי,תהיה הגיוני בן-אדם..
2. החתימות שלי,ואם אתה "הגון",ילד ירושלים כפי שאתה אומר אשמח שתשלח לי את ההוכחות בפרטי,אני רוצה לראות על מה אתה מדבר ולא מעניין אותי אם תשלח לפקח או לא..
אתה יכול לקרוא לי ליאם.
אגב,ה"עונה 1" שעלייה דיברתי איתך שאני רואה מתחילה בעיר פאלט ובדור הראשון של הפוקימונים..
זה לא עונה 1?[/QUOTE]
[QUOTE=AnimeLover;1206373]דאבל,למחוק.[/QUOTE]
עשית דאבל פוסט, 2 הודעות רצופות וזה אסור. ולא אמרתי שאני ילד טוב ירושלים אף פעם.
-
[QUOTE=AnimeLover;1206370]גנבות?
אתה יכול לקרוא לי ליאם.
זה לא עונה 1?[/QUOTE]
אני לא קורא לזה עונה ראשונה אני הולך לפי השמות היפנים. ביפן קוראים לזה פוקימון
-
[QUOTE=Yami;1206378]אני לא קורא לזה עונה ראשונה אני הולך לפי השמות היפנים. ביפן קוראים לזה פוקימון[/QUOTE]
נו,פוקימון עונה 1.
טוב אין לי מושג איך קוראים לזה ביפן את האמת,אני לא אוהב את הגירסא היפנית.
בקיצור,פוקימון Season 1 לפי ישראל ולפי ארצות הברית.
על העונה הזאתי אני מדבר..
אין לי מושג בקשר לאנימה..
[QUOTE=buizel שולט;1206377]עשית דאבל פוסט, 2 הודעות רצופות וזה אסור. ולא אמרתי שאני ילד טוב ירושלים אף פעם.[/QUOTE]
העיקר אתה אומר שאתה הגון..
אגב,אם תשים לב רשמתי יצא לי דאבל מעומס באינטרנט(לא עניינך בכלל נראה לי,אתה מנסה להתקבל לצוות הניהול במקרה...?)
ורשמתי דאבל,למחוק,מן הסתם שהכוונה למחוק את ההודעה השנייה,טעות שלי..
אווץ',אתה עוד עשית על זה ציטוט,לול..
-
עידן תיתן לו אזהרה 200+ זה כבר לא חדש למרות שהוא פחות מחודש בפורום