עכשיו קפוץ ואז תעשה עליו גחלת
Printable View
עכשיו קפוץ ואז תעשה עליו גחלת
אופק-אתה מגיעה לחדר נעול שנראה מוכר אבלאתה לא יודע למה
אוהד- גבייט משתמש בטופר דרקון על דאנספרס שאומר ''שחכתי לומר משהו.... דוד שלי מדרגה שלישית היה....'' אבל אז קטעו את דבריו 3 דמויות עטויות שחורים
יאיר-טורצ'יק קופץ ומשתמש בגחלת על ננקנדה (nסכן חח) נינקנדה כמעט מתעל אבל מתייצב ומשתמש בנשיכת חרק שוב
מי אתם? אני שואל את האנשים הצדיקים האלו
[QUOTE=ttrrtte;1221148]אופק-אתה מגיעה לחדר נעול שנראה מוכר אבלאתה לא יודע למה
אוהד- גבייט משתמש בטופר דרקון על דאנספרס שאומר ''שחכתי לומר משהו.... דוד שלי מדרגה שלישית היה....'' אבל אז קטעו את דבריו 3 דמויות עטויות שחורים
יאיר-טורצ'יק קופץ ומשתמש בגחלת על ננקנדה (nסכן חח) נינקנדה כמעט מתעל אבל מתייצב ומשתמש בנשיכת חרק שוב[/QUOTE]
אני ינסה לפרוץ את הדלת עם סנילי
אופק-סנילי מנסה אבל הדלת משוריינת!! אתה שומע מעברה השני ''מי זה'' קול של בת אתה מזהה אתה חושב שהקול מוכר לך אבל לא יודע מאיפה,לן מגיח מכאילו שום מקום ואמר ''זאת סתם איזה קלטת וידיו...'' ומרחיקאותך משם
והד- למה צדיקים? חח 3 האנשים הסתכלו עלייך ובלי לומר מילה פרקו את המזוודה שהחזיקו ווציאו מתוכה כדורים קטנים הם זרקו אותך עלייך ועננת עשן הופיעה!!
יו אדיר מכונת עשן!
בוא נוציא את כל הפוקימונים שלי לחגוג במסיבה!
אני מוציא את כולם.
כולם, בואו נחגוג בכמהה התקפות נחממדות שירשימו את הצדיקים הישרים האלו!
[QUOTE=ttrrtte;1221151]אופק-סנילי מנסה אבל הדלת משוריינת!! אתה שומע מעברה השני ''מי זה'' קול של בת אתה מזהה אתה חושב שהקול מוכר לך אבל לא יודע מאיפה,לן מגיח מכאילו שום מקום ואמר ''זאת סתם איזה קלטת וידיו...'' ומרחיקאותך משם
והד- למה צדיקים? חח 3 האנשים הסתכלו עלייך ובלי לומר מילה פרקו את המזוודה שהחזיקו ווציאו מתוכה כדורים קטנים הם זרקו אותך עלייך ועננת עשן הופיעה!![/QUOTE]
אחריי זה אני ילך לחדרי ויוציא את בייליף
אופק- אתה מוציא את ביילי בחדרך
אוהד- כל הפוקיומנים מתחילים לרקוד תוך כדי שהם יורים מתקפות על האנשים חוץ מדאנספרס שרק תוק בטענה שלרקוד עם פשוטי העם זה מתחת לרמה שלו
[QUOTE=ttrrtte;1221154]אופק- אתה מוציא את ביילי בחדרך
אוהד- כל הפוקיומנים מתחילים לרקוד תוך כדי שהם יורים מתקפות על האנשים חוץ מדאנספרס שרק תוק בטענה שלרקוד עם פשוטי העם זה מתחת לרמה שלו[/QUOTE]
אני ילך איתה לפרוץ את הדלת עם קרן על
דאנספרס, אתה לא חייב לרקוד, אבל אמרת שקרוב שלך ראלטס?
תכריח אותם להשתחוות לך עם על חושי!!!
וכולם, תתחילו לתקוף אותם בזמן שהם מכופפים!
אוהד- נכון יש לי מפחה שווה!! ומנסה להשתמש בעל חושי על האנשים אבל הם עדיין עומדים זקו
אוקיי, כולם להפסיק לתקוף.
אני שואל את האנשים האלה מי הם, מה הם רוצים ממני, והאם הם יכולים להשלים לי לזימון?
אוהד- לפני שהאנשים מגיבים מופיע סאלמנס ענקי ועליו רוכבת אישה בעלת שיער אפור קצר. (נחש מיזאת) היא מהסדרה
אני אנחש ש.... אה, אני יודע! אני חושב שזאת הגברת "אין לי מושג"!
אני שואל אותה מי היא, וממצב?
אוהד- אני הציידת ג'י אמרה האישה!!! היא כיוונה מכשיר וזר לעבר דאנספרס וירתה עליו קרן. דאנספרס קפא במקומו והפך לזהוב,מכל קטן הרים אותו באוויר ולקח אותו לחללית ענקית 3 האנשים והציידת נכנסו פנימה ולפפני שהסקתה לזוז נעלה החללית