בסדר, מה איתך? פרצו לאמא שלי היום לאוטו ושלשום נראלי ששברתי את הזרת ברגל, אבל חוץ מזה מעולה Xddd
הגבתי במ"ת
Printable View
בסדר, מה איתך? פרצו לאמא שלי היום לאוטו ושלשום נראלי ששברתי את הזרת ברגל, אבל חוץ מזה מעולה Xddd
הגבתי במ"ת
[QUOTE=Tigraro;1242044]בסדר, מה איתך? פרצו לאמא שלי היום לאוטו ושלשום נראלי ששברתי את הזרת ברגל, אבל חוץ מזה מעולה Xddd
הגבתי במ"ת[/QUOTE]
וואי כאילו גנבו אותו גם או שלקחו דברים מבפנים רק
ותרגיש טוב
[QUOTE=may-chan;1242041]אולי אני ירשם. 3:[/QUOTE]
אז אם את רוצה אני אשמור לך מקום, כי יש רק מקום לדמות אחת של בת, אלא אם כן לא אכםת לך לשחק בדמות של בן...
[quote=Pizza;1241944]לנו קרה משהו דומה רק הרבה יותר מגעיל.
אבא שלי קיבל בונוס ענק בעבודה, כי הוא עובד מצטיין ונחשק בתחום שלו. אבא שלי החליט למכור את הסוזוקי יד שלישית המעפנה שהייתה לנו (שיש לנו יחד עם המכונית מהעבודה שהוא מקבל) ולקנות מכונית חדשה, יפה, שיהיה לנו כיף לנסוע בה.
לא עבר יותר מחודש- חודשיים. ולפני שבוע מישהו שבר לנו את המראה הצדדית וטמן אותה בפח אשפה שלנו.
זה כבר לא שריטה שמדי פעם שמעתי שעושים לרכבים חדשים. זה אשכרה לשבור את האוטו. למה? כי מישהו מקנא.
לא יאמן איזה אנשים מגעילים יש בארץ שלנו. רק בגלל זה שווה לנסוע לארצות הברית.[/quote]
אני עדיין מחפש קצת צומי, חברה P=
[QUOTE=RabbiKingler;1242050]אז אם את רוצה אני אשמור לך מקום, כי יש רק מקום לדמות אחת של בת, אלא אם כן לא אכםת לך לשחק בדמות של בן...[/QUOTE]
כן, תשמור לי את הבת D:
שברו ת'חלון ולקחו תרמיל ואת המשקפיים של אבא שלי, אבל לא גנבו את האוטו [לצערה של אמא שלי, היא רוצה אוטו חדש Xd]
והביטוח המפגר פעיל רק יום אחד בחודש! Xd
ותודה
ניץ פה איזה כיף!
מה ניש ניץ? =]
חזרתי עכשיו מהבריכה אם חברים, היה כיף לא נורמאלי!
הורידו לי אתמול בלילה את הטפרים... סוף סוף :)
מגיב שוב במשחק..
[QUOTE=Tigraro;1242057]שברו ת'חלון ולקחו תרמיל ואת המשקפיים של אבא שלי, אבל לא גנבו את האוטו [לצערה של אמא שלי, היא רוצה אוטו חדש Xd]
והביטוח המפגר פעיל רק יום אחד בחודש! Xd
ותודה[/QUOTE]
פשוט אנשים חארות יש בעולם הזה..
[QUOTE=Vanguard;1242061]ניץ פה איזה כיף!
מה ניש ניץ? =][/QUOTE]
מצוין,מה קורה עמית?
[QUOTE=Galactico;1242071]פשוט אנשים חארות יש בעולם הזה..
מצוין,מה קורה עמית?[/QUOTE]
אחלה.רואה יוגיהו(כן, מצאתי עיסוק אחר מפוקימון עכשיו XD)
[QUOTE=Vanguard;1242073]אחלה.רואה יוגיהו(כן, מצאתי עיסוק אחר מפוקימון עכשיו XD)[/QUOTE]
חחח תהנה
פעם אחרונה שראיתי את זה היה בגיל 9 או 10
נכון, אשכרה
לפחות הם אכלו אותה כי בתרמיל היה רק מים Xd
הגבתי במ"ת
[QUOTE=Tigraro;1242080]נכון, אשכרה
לפחות הם אכלו אותה כי בתרמיל היה רק מים Xd
הגבתי במ"ת[/QUOTE]
חחחח
תגידי מאי, איך את מכינה את הדמויות במ"ת שלך?