-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1285062]אף אחד לא יודע את התשובה בחידון דרגון בול?
ידעתי שמצאתי חידה קשה באמת 3:<
יואב, התגובה שלך בשרשור די תוקעת...[/QUOTE]
גם התגובות שלך לפעמים תוקעות
-
[QUOTE=DarkTiger;1285067]ליאור אתה עדין משחק בהירואפ?[/QUOTE]
לא אין לעיי כוח פרשתי שוב
-
באסה..
אם יש לך הרבה זהב אתה תוכל לקנות גיבורי שעולה 1000 במקור (סתכל על התגובה שלי)
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1285068]יש דבר כזה שנקרא משוואות דיפרנציאליות רגילות, אבל למרבה האירוניה זה הנושא הקל יותר. זה הנושא שבו יש לך פשוט ממשואות עם פונקציות והנגזרות שלהן. (למשל, דוגמא למשוואה דיפרנציאלית רגילה: מצא פונקציה ששווה לנגזרת שלה. או, מצא פונקציה שהנגזרת השנייה שלה שווה למינוס הנגזרת שלה... ואפשר לסבך כמה שרוצים)
משוואות דיפרנצילאיות חלקיות נקראות כך כי הן מכילות נגזרות חלקיות.
ומה הן נגזרות חלקיות?
נניח שיש לנו פונקציה, אבל במקום של משתנה אחד (כמו למשל x+1, x^2, sin x), הן של כמה משתנים, למשל, x+y, x*siny, e^(x-y, x-z + y/z + sinxz) וכו'. לפונקציות כאלה מוגדרת פעולה שקוראים לה נגזרת חלקית לפי משתנה מסויים. מה זה אומר? אנחנו לוקחים את הפונקציה, מתייחסים לכל המשתנים פרט למשתנה שאותו בוחרים כפרמטרים, וגוזרים לפי המשתנה שבוחרים. למשל, אם הפונקציה היא xy, וגוזרים אותה חלקית לפי X, אז מתייחיסם ל-Y כפרמטר וגוזרים לפי X, ומקבלים שזה פשוט Y. ואם נרצה לגזור לפי Y, נקבל שהנגזרת היא X.
אז משוואות דיפרנציאליות חלקיות הן משוואת בהן יש קשר בין הפונקציה ובין הנגזרות החלקיות שלה. למשל, מצא פונקציה שסכום הנגזרת החלקית שלה לפי X וסכום הנגזרת החלקית שלה לפי Y הוא 0. וזה תחום הרבה יותר קשה ממשוואות דיפרנציאליות רגילות (במהלך כל משוואה דיפרנציאלית חלקית שרוצים לפתור, בדרך כלל קודם פותרים כמה משוואות דיפרנציאליות רגילות...)[/QUOTE]
היה משהו כזה במבחנים של מכון ויצמן בשלב השני (עד לשם הגעתי).
-
[QUOTE=Cool Nick;1282176]הנה זה קרה Xd
ונכון, אני מתנגד למה שאתה אומר כי עצבן עליך ועל כל השאר הפורום.[/QUOTE]
מה קרה אחות?
-
דיס ואק- אם תגיבו בשרשור שלכם זו תהיה הקפצה :nose_pick:
-
[quote=HyperNoob;1285077]היה משהו כזה במבחנים של מכון ויצמן בשלב השני (עד לשם הגעתי).[/quote]
אין לי מושג מה זה המבחנים של מכון ויצמן, אבל יפה (שהגעת לאיזשהו שלב שהוא לא שלב האפס).
-
[QUOTE=DarkTiger;1285072]באסה..
אם יש לך הרבה זהב אתה תוכל לקנות גיבורי שעולה 1000 במקור (סתכל על התגובה שלי)[/QUOTE]
נראה לי שיש לי בקושי 10 זהב לאחר שקניתי גיבור
-
ליאור, גאררה לא ג׳ינצ׳וריקי יותר?
-
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1285079]דיס ואק- אם תגיבו בשרשור שלכם זו תהיה הקפצה :nose_pick:[/QUOTE]
צודק...נצטרך לבקש אישור מארכימדס.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1285082]ליאור, גאררה לא ג׳ינצ׳וריקי יותר?[/QUOTE]
אני מבין שהגעת לפרק שהוציאו ממנו את שייקקאו מן הגוף שלו
אפשר להגיד שהוא כבר לא ג'ינרוקי כי הוא לא מראח אף ביג'ו אבל עדין הוא נלחם יפה.
-
[QUOTE=Son Gokū;1285085]אני מבין שהגעת לפרק שהוציאו ממנו את שייקקאו מן הגוף שלו
אפשר להגיד שהוא כבר לא ג'ינרוקי כי הוא לא מראח אף ביג'ו אבל עדין הוא נלחם יפה.[/QUOTE]
עברתי את
הפרק הזה מזמן.. רק עכשיו נפל לי האסימון.. אני כבר בסוף הפילרים עם סןרה..
-
[quote=Sire Despair;1285084]צודק...נצטרך לבקש אישור מארכימדס.[/quote]
ארכימדס לא מכיר בקיומו של פורום שרשורים, ומסרב לבצע כל פעילות שקשורה אליו.
זה גם עובד לכיוון ההפוך: אני לא מתעסק בעברות על חוקים שקורות בפורום שרשורים, ולכן אם תקפיצו לא יהיה אכפת לי.