-
[QUOTE=Son Gokū;1298663]ואו אתה קורא יותר מנגות ממני.
יש לך רשימת צפיה קטנה באנימות.לי יש בערך 30 ברשימת צפיה. אתה אמרת שאתה שונא תאנימה של נארוטו אז למה אתה רואה את זה?
יום מבאס היום.[/QUOTE]
כן, אתה כבר יודע שאני מעדיף מנגות (:
כתבתי קודם, שכחתי די הרבה שמות שאני עדיין מנסה להזכר בהם, הרשימה יותר גדולה מזה חח, וגם הרבה אנימות שצפיתי בהן נגמרו ( :( )
ראיתי נארוטו בשבוע חופש שלי כי היה לי משעמם, אבל כמו שאפשר לראות שם אני לא מעודכן ממש..
מה היה לך היום?
-
זה לא אפשרי. היו אורחים. חוץ מזה הייתי מחובר משמונה בערך.
אני הייתי פעם אחת לבד לגמרי, בסוף יום כיפור, כשהייתי ראשי נכנסתי לפני שנגמר הזמן של הסגירה של הפורום (ראשיים ורותם יכולים להתחבר כשהפורום סגור)
-
יאי חזרתי עכשיו כי יש היום אסיפת הורים בבצפר שלי!
-
[QUOTE=ワンピース;1298666]כן, אתה כבר יודע שאני מעדיף מנגות (:
כתבתי קודם, שכחתי די הרבה שמות שאני עדיין מנסה להזכר בהם, הרשימה יותר גדולה מזה חח, וגם הרבה אנימות שצפיתי בהן נגמרו ( :( )
ראיתי נארוטו בשבוע חופש שלי כי היה לי משעמם, אבל כמו שאפשר לראות שם אני לא מעודכן ממש..
מה היה לך היום?[/QUOTE]
הנה רשימת האנימות שלי [url]http://myanimelist.net/animelist/monster1997[/url] אולי תמצא שם תאנימות שאתה לא נזכר בשמות שלהם.
3 אנימות שאני רואה אותם נגמרות יום.
אתמול גמרתי לראות את אנימת הפורנוXD.
יאי מחר היום האחרון שאני לומד לפני חופשת פסח.
ביום שלישי יש לי טיול לטל השומר.
-
[QUOTE=ShotGun;1298667]זה לא אפשרי. היו אורחים. חוץ מזה הייתי מחובר משמונה בערך.
אני הייתי פעם אחת לבד לגמרי, בסוף יום כיפור, כשהייתי ראשי נכנסתי לפני שנגמר הזמן של הסגירה של הפורום (ראשיים ורותם יכולים להתחבר כשהפורום סגור)[/QUOTE]
כן אבל אני הייתי המשתמש היחיד שמחובר ואתה לא
-
אני אנצל את זה שלא כואבת לי הבטן (לשם שינוי בזמן האחרון)
ואלך לאכול.
והייתי מחובר משמונה-שמונה וחצי, לא אמרתי שהייתי פעיל במשו כאן.
הפורום היה פתוח ולא הייתי על המחשב.
אבל בסדר, תאמין בזה אם בא לך
-
[QUOTE=Son Gokū;1298669]הנה רשימת האנימות שלי [url]http://myanimelist.net/animelist/monster1997[/url] אולי תמצא שם תאנימות שאתה לא נזכר בשמות שלהם.
3 אנימות שאני רואה אותם נגמרות יום.
אתמול גמרתי לראות את אנימת הפורנוXD.
יאי מחר היום האחרון שאני לומד לפני חופשת פסח.
ביום שלישי יש לי טיול לטל השומר.[/QUOTE]
אני אעבור על זה בהזדמנות
דרך אגב, לא שמתי OVA, ספיישלים, סרטים, נובלים ו-וואן שוטים ברשימות (חוץ ממקרים יוצאי דופן)
תהנה..
-
ליאור, גינטימה עדיין פעילה לפי מה שידוע לי (הורדתי למנגה ברווסר אבל אני עוד לא קורא.. יצאו שני פרקים לפני כמה ימים)
למה היא באלו שסיימת?
-
[QUOTE=ShotGun;1298673]ליאור, גינטימה עדיין פעילה לפי מה שידוע לי (הורדתי למנגה ברווסר אבל אני עוד לא קורא.. יצאו שני פרקים לפני כמה ימים)
למה היא באלו שסיימת?[/QUOTE]
לגינטאמה יש 2 אנימות: גינטאמה וגינטאמה' .שאת הראשון סימתי לראות. את השני מחר יוצא הפרק האחרון אך יכול להית שהיה המשך לזה מתישהו,כי המנגה עוד לא נגמרה.
-
[QUOTE=ShotGun;1298671]אני אנצל את זה שלא כואבת לי הבטן (לשם שינוי בזמן האחרון)
ואלך לאכול.
והייתי מחובר משמונה-שמונה וחצי, לא אמרתי שהייתי פעיל במשו כאן.
הפורום היה פתוח ולא הייתי על המחשב.
אבל בסדר, תאמין בזה אם בא לך[/QUOTE]
הוא היה פתוח אבל היו רק אורחים ואותי.
למה אתה מגיב במ"ת גם בפעמים שהם הקפצה?
-
-
[QUOTE=ShotGun;1298677]מה זאת אומרת?[/QUOTE]
שאתה מגיב במ"ת אחרי שבוע או יותר, זה לא הקפצה?
-
קודם כל, זה שבועיים.
חוץ מזה, אסור לי להגיב במשחקים שלי שעברו אישור?
-
[QUOTE=ShotGun;1298679]קודם כל, זה שבועיים.
חוץ מזה, אסור לי להגיב במשחקים שלי שעברו אישור?[/QUOTE]
התכוונתי, זה לא נחשב הקפצה?
-
לא יודע.
אני אמרתי שאני חוזר לפעילות בפסח..