-
[QUOTE=LordAbizi;1328762]היום כנראה לא יהיה לי זמן לעבור על עוד בקשות משחקים, כי עוד חצי שעה אני נוסע לאוניברסיטה, חוזר בערך בתשע, וכידוע אחרי תשע אני לא נוגע במשחקים שבאישור מחשש לטעויות מפגרות. אולי אני כן אגיב מאוחר יותר במשחק שלי, נראה עד כמה אני אסבול כתוצאה מהיפה והחנון 3 (ואני צופה סבל רב לעצמי, אבל זה גם אמור להיות סבל נפלא. זו שמחה שמהולה בייסורים שגורמת לך להתחיל לייחל ליום מותך, ובבה בעת גורמת לך להתענג על הסבל שאתה חווה)[/QUOTE]
למה אתה רוצה לראות את התת רמה הזאת? OO
ממך אביזי ציפיתי ליותר! XP
-
[quote=Ritsuka Kun;1328765]למה אתה רוצה לראות את התת רמה הזאת? OO
ממך אביזי ציפיתי ליותר! XP[/quote]
קודם כל הסברתי, זה גורם לי ייסורים נפלאים.
דבר שני, אני חוקר. במקום לחיות את החיים, אני מתבונן באנשים אחרים שחיים את החיים ומסיק מכך מסקנות. על ידי צפייה ביפה ובחנון אני מקווה ללמוד על הדומים לי, ועל השונים ממני, ולהסיק מסקנות בנוגע לעולם.
-
אתה לא יכול להסיק כלום מהיפה והחנון חוץ מזה שפרחות הם עם טיפש
-
[quote=Ritsuka Kun;1328767]אתה לא יכול להסיק כלום מהיפה והחנון חוץ מזה שפרחות הם עם טיפש[/quote]
אך הן לא מושא המחקר העיקרי שלי בצפייה של זה. אני מעדיף כמובן להתמקד בדומים לי. ובאופן מפתיע למדי, בעונה הקודמת היו אנשים שהזדהיתי עם הרעיונות שלהם. (בעיקר זה ש'אילף' את זאתי עם הכלב)
-
-
-
[quote=דור רמאי;1328769]נגמר תיקו או שאני טועה?[/quote]
נראה לי שכן. אמנם הסרטון שלי קצת מקרטע והודיני נתקע במסע ה-21 אצלי, אבל מהעובדה שהם מדברים ביניהם נובע שכנראה זה תיקו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1328771]נראה לי שכן. אמנם הסרטון שלי קצת מקרטע והודיני נתקע במסע ה-21 אצלי, אבל מהעובדה שהם מדברים ביניהם נובע שכנראה זה תיקו.[/QUOTE]
הם לחצו ידיים. אם באמת היה תיקו, גלפנד מסומם. הוא יכל בקלות לנצח ככה.
-
[quote=דור רמאי;1328772]הם לחצו ידיים. אם באמת היה תיקו, גלפנד מסומם. הוא יכל בקלות לנצח ככה.[/quote]
על סמך מה אתה אומר את זה? אם הצריחים יורדים ללבן יש יתרון קל, אבל לא בטוח שמספיק לנצח... ולשחור יש רץ פאסיבי בגלל החיילים במשבצות השחורות...
-
על סמך זה שגלפנד היה יכול לעשות מתישהו מהלך כזה גאוני שאפילו אני לא הצלחתי לחשוב עליו עד שהצלחתי לחשוב עליו.
-
[quote=דור רמאי;1328774]על סמך זה שגלפנד היה יכול לעשות מתישהו מהלך כזה גאוני שאפילו אני לא הצלחתי לחשוב עליו עד שהצלחתי לחשוב עליו.[/quote]
ככה כל אחד יכול לנצח בקלות. אבל הקיום של "מסע כל כך גאוני שאף אחד לא חשב עליו" הוא בגדר השערה, ואם הם הסכימו לתיקו, המסקנה היא שאף אחד מהם לא מצא מסע מסוג זה לעצמו...
-
Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...
-
-
[QUOTE=Kurohige;1328779]Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...[/QUOTE]
זאת אומרת שאתה לא נרשם לאף משחק~ XD
-
יאללה אני נרשם איזה משחק מגנניייב Pooh