-
[QUOTE=Gamatatsu;1371336][size=7]סתמו ת'פה שלכם כבר שלושתכם![/size][/QUOTE]
אני יכול להבטיח לך שהפה שלי היה סגור במשך כל השיחה הזאת.
[QUOTE=Gamatatsu;1371339]אתם יודעים מה,כן,אני רוצה צומי,אני בכיין,אני רוצה שהכל יתרכז סביבי,סבבה?עכשיו תעזבו אותי כבר![/QUOTE]
עוד תגובה שנועדה לקבל צומי.
-
[quote=Spider Man;1371337]כע.. אם כבר עומר יותר בכיוון של תפוד (:
סתם סתם. עומר, אחרי שההצבעה הזאת נגמרה היית חייב לעדכן כל שנייה שמישהו נכנס לנו"ד את מה שקרה.
אמרת כבר פעמיים תאכל אותה לעמית ואדם, ואז לעוד כמה אנשים שנכנסו אמרת להם שהם יכלו להצביע. זה כבר צומי.
ואם משעמם תעשה הפסקה שבוע מהפורום כמוני תגלה את העולם מחדש D:
אביזי תתערב בדיון הזה.
עריכה: סליחה, עזוב את זה, אני לא מדבר יותר על זה.[/quote]
מה מה מה? מה אני קשור? בני האדם צריכים לפתור את הבעיות שלהם בעצמם. אני עוסק רק בדברים שמימיים כמו מתמטיקה.
-
טוב נו נסגור את זה, אבל רק בגלל שאני ילדותי אז.. Victory!
-
לא לא זה היה בצחוק כי אמרת קודם שהיה מעניין מה היה קורה אם היית נוכח בריב אתמול Xd
-
עומר, זה לא עניין של "אני מודה שאני בכיין והכל בסדר", אתה צריך להבין שהתנהגת בצורה טיפשה ולשנות את זה..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1371340]אני יכול להבטיח לך שהפה שלי היה סגור במשך כל השיחה הזאת.
עוד תגובה שנועדה לקבל צומי.[/QUOTE]
שלי פתוח כי אני אוכל ):
-
[quote=Spider Man;1371345]לא לא זה היה בצחוק כי אמרת קודם שהיה מעניין מה היה קורה אם היית נוכח בריב אתמול Xd[/quote]
נכון, היה מעניין אילו הייתי נוכח אתמול. לא אמרתי שום דבר בנוגע ללהיות נוכח בריב היום.
-
[QUOTE=Panties;1371346]עומר, זה לא עניין של "אני מודה שאני בכיין והכל בסדר", אתה צריך להבין שהתנהגת בצורה טיפשה ולשנות את זה..
שלי פתוח כי אני אוכל ):[/QUOTE]
שמנמן..
הלכתי עכשיו באמת..
עומר, מקווה שהבנת את המסר..
ועומר ספיידרמן, היית אמור לעצור אותי בשלב מסויים, לא?אתה לא עומד בתפקיד שלך חח..
-
עידן, אבל אתה אוהב אותי בכל זאת 3>
מתמטיקה זה שמיימי
-
Lol לא כי רציתי שהוא יבין את זה, שהוא התנהג בטיפשות.
טוב הלכתי, ביי. (:
-
[QUOTE=Spider Man;1371350]Lol לא כי רציתי שהוא יבין את זה, שהוא התנהג בטיפשות.
טוב הלכתי, ביי. (:[/QUOTE]
דיברתי עם עומר תפוד בכלל ):
-
מצאתי משהו אחר לעשות,לערוך סיקורים שעשיתי,זה גם פוגע במישהו?
-
[quote=Gamatatsu;1371339]אתם יודעים מה,כן,אני רוצה צומי,אני בכיין,אני רוצה שהכל יתרכז סביבי,סבבה?עכשיו תעזבו אותי כבר![/quote]
תמיד היית בכיין וילד קטנוני...זה לא פעם ראשונה שלו =]
רוצה צומי ילד?
-
עד שיש מישהו כמו איתי שרצה לנסות את שיטת המחזור, כל השחקנים שלו עצלנים מכדי להמשיך גם לו סיפור משלו ורוצים רק תסיפור שלהם... ידעתי שחבל לבזבז פה תזמן על זה
-
[quote=X-Drake;1371354]עד שיש מישהו כמו איתי שרצה לנסות את שיטת המחזור, כל השחקנים שלו עצלנים מכדי להמשיך גם לו סיפור משלו ורוצים רק תסיפור שלהם... ידעתי שחבל לבזבז פה תזמן על זה[/quote]
):
תקוללו חושי עצלנות!
-
סיימתי לערוך את הסיקורים שלי