-
[quote=Uzumaki Naruto;1393042]אהה אוקיי.. חשבתי שאומרים תוהה..[/quote]
אתה צודק. אומרים תוהה. אלו שתי מילים שונות.
שורש ת.ה.י/ה, ושורש ת.מ.ה, שניהם עם רעיונות דומים והבדלים קטנים במשמעות. תמיהה בדרך כלל משלבת קצת הפתעה, אבל WONDER מתרגם גם לתמה וגם לתוהה.
-
ככל שמתבגרים היצרתיות והדמיון מתפוגגים >:
-
סיימתי לשכתב את פרק 5. אני עוד רחוק מפרק 34 שבו הפסקתי לכתוב...
-
עומר למה יצאת
אתה יודע שאתה לא חייב ללחוץ איקס, בקאסטום גיים יש בצד כפתור Quit חחחח
-
אה Lol
אבל למה אתם עליי זה לא כוחות )):
-
איתי פה? בואו שניכם עליי ((:
-
חח הוא יותר טוב מדור נכון?
נקווה שכן, קרעת אותנו Lol
-
אני במלכוד. מצד אחד, בפרק 3 בשכתוב קבעתי שבמקדש השדים הזמן עובר אחרת מבעולם האמיתי, וקבעתי שהזמן שהם העבירו בו בפרקים 3-4 הוא שבוע במציאות. הערכתי כמה זמן הם הרגישו שעבר שם הוא כ-7-8 שעות. אבל בהמשך, בפרקים 16-20 הג'מוזה מתכנן לו"ז ביחס של 1:1 לפי הזמן בעולם האמיתי, אבל זה לא הגיוני. הפתרון היחיד שהמצאתי לבעיה הזו היא שהזמן בעולם השדים משתנה באורח בלתי צפוי ואי אפשר לחזות מראש איך הוא יתנהג. לכן לפעמים שעה בעולם השדים זה יום בחוץ, ולפעמים זה דקה וחצי בחוץ, ובמשך השבוע בחוץ הזמן יעבור אחרת ומוזר כך שבתוך העולם של הג'מוזה יעברו שלושה-ארבעה ימים לפחות.
האם למישהו יש פתרון יותר טוב מאשר "חוקי העולם מסובכים מדי מכדי שאני אוכל להסביר אותם, ולכן אתם צריכים לסמוך עליי כשאני אומר שמשהו הוא הגיוני לפי חוקי העולם הזה"?
-
באללי לשחק מיינקרפט
)))))):
-
[QUOTE=LordAbizi;1393052]אני במלכוד. מצד אחד, בפרק 3 בשכתוב קבעתי שבמקדש השדים הזמן עובר אחרת מבעולם האמיתי, וקבעתי שהזמן שהם העבירו בו בפרקים 3-4 הוא שבוע במציאות. הערכתי כמה זמן הם הרגישו שעבר שם הוא כ-7-8 שעות. אבל בהמשך, בפרקים 16-20 הג'מוזה מתכנן לו"ז ביחס של 1:1 לפי הזמן בעולם האמיתי, אבל זה לא הגיוני. הפתרון היחיד שהמצאתי לבעיה הזו היא שהזמן בעולם השדים משתנה באורח בלתי צפוי ואי אפשר לחזות מראש איך הוא יתנהג. לכן לפעמים שעה בעולם השדים זה יום בחוץ, ולפעמים זה דקה וחצי בחוץ, ובמשך השבוע בחוץ הזמן יעבור אחרת ומוזר כך שבתוך העולם של הג'מוזה יעברו שלושה-ארבעה ימים לפחות.
האם למישהו יש פתרון יותר טוב מאשר "חוקי העולם מסובכים מדי מכדי שאני אוכל להסביר אותם, ולכן אתם צריכים לסמוך עליי כשאני אומר שמשהו הוא הגיוני לפי חוקי העולם הזה"?[/QUOTE]
תמציא חוק שכל 3 חודשים החוקים משתנים וזה מעגלי (או כל שנה תלוי כמה זמן עבר) ואז תעשה שבחלק הראשון היחס הוא 1:21 ובחלק השני זה 1:14 בשלישי זה 1:7 וברביעי 1:1 כלומר כל שליש שנה היחס גדל ב 7 ובסוף זה מתאפס אם עברו 3 חודשים אז זה יעבוד לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1393052]אני במלכוד. מצד אחד, בפרק 3 בשכתוב קבעתי שבמקדש השדים הזמן עובר אחרת מבעולם האמיתי, וקבעתי שהזמן שהם העבירו בו בפרקים 3-4 הוא שבוע במציאות. הערכתי כמה זמן הם הרגישו שעבר שם הוא כ-7-8 שעות. אבל בהמשך, בפרקים 16-20 הג'מוזה מתכנן לו"ז ביחס של 1:1 לפי הזמן בעולם האמיתי, אבל זה לא הגיוני. הפתרון היחיד שהמצאתי לבעיה הזו היא שהזמן בעולם השדים משתנה באורח בלתי צפוי ואי אפשר לחזות מראש איך הוא יתנהג. לכן לפעמים שעה בעולם השדים זה יום בחוץ, ולפעמים זה דקה וחצי בחוץ, ובמשך השבוע בחוץ הזמן יעבור אחרת ומוזר כך שבתוך העולם של הג'מוזה יעברו שלושה-ארבעה ימים לפחות.
האם למישהו יש פתרון יותר טוב מאשר "חוקי העולם מסובכים מדי מכדי שאני אוכל להסביר אותם, ולכן אתם צריכים לסמוך עליי כשאני אומר שמשהו הוא הגיוני לפי חוקי העולם הזה"?[/QUOTE]
יש אפשרות לשנות את זה... אין הסבר הגיוני יותר ממה שהבאת עכשיו פשוט תשנה את זה בשכתוב ליחס של פרק 3
רומה פרצו לי למיינקראפט ואני עצוב
-
וואו באמת קיבלתי תשובות, די הגיוניות לשאלה שלי. אני מופתע.
[quote=Ilan;1393057]תמציא חוק שכל 3 חודשים החוקים משתנים וזה מעגלי (או כל שנה תלוי כמה זמן עבר) ואז תעשה שבחלק הראשון היחס הוא 1:21 ובחלק השני זה 1:14 בשלישי זה 1:7 וברביעי 1:1 כלומר כל שליש שנה היחס גדל ב 7 ובסוף זה מתאפס אם עברו 3 חודשים אז זה יעבוד לך.[/quote]
ארממ.. עוברת שנה מאז, אבל זה כן עובד כי שנה זה כפולה של שלושה חודשים... אבל זה נורא לא טבעי. להגיד שאין סדר זה הרבה יותר טבעי מלהגיד שיש יחס מלאכותי שכזה... אתה מבין, אני מחפש פתרונות טבעיים ומומלץ כמה שיותר הגיוניים. בעוד שההצעה שלך די מסודרת, היא נורא מלאכותית...
[quote=!!!;1393058]יש אפשרות לשנות את זה... אין הסבר הגיוני יותר ממה שהבאת עכשיו פשוט תשנה את זה בשכתוב ליחס של פרק 3
רומה פרצו לי למיינקראפט ואני עצוב[/quote]
למען האמת יחס הזמן הוא התוספת שלי עכשיו. ממקודם, באמת עברו במציאות כמה שעות. אבל זה לא טוב שהזמן עובר ביחס של 1:1 כי אני כל הזמן מסביר שבגיהינום אי אפשר לדבר על תחושת זמן. כדי להסביר שזמן אכן עבר, אז חשוב לי שיעבור לפחות יום במציאות על הזמן במקדש הג'מוזה שהם היו שם, בפרקים 3-4, אבל אז אם היחס קבוע, אז בפרקים 16-20 היחס הזה לא ישרת את המטרה שלי. אז כנראה אין לי באמת ברירה אלא להגיד "זה אקראי ובמקרה זה הסתדר בהתאם לצרכים שלי".
-
[QUOTE=LordAbizi;1393059]וואו באמת קיבלתי תשובות, די הגיוניות לשאלה שלי. אני מופתע.
ארממ.. עוברת שנה מאז, אבל זה כן עובד כי שנה זה כפולה של שלושה חודשים... אבל זה נורא לא טבעי. להגיד שאין סדר זה הרבה יותר טבעי מלהגיד שיש יחס מלאכותי שכזה... אתה מבין, אני מחפש פתרונות טבעיים ומומלץ כמה שיותר הגיוניים. בעוד שההצעה שלך די מסודרת, היא נורא מלאכותית...
למען האמת יחס הזמן הוא התוספת שלי עכשיו. ממקודם, באמת עברו במציאות כמה שעות. אבל זה לא טוב שהזמן עובר ביחס של 1:1 כי אני כל הזמן מסביר שבגיהינום אי אפשר לדבר על תחושת זמן. כדי להסביר שזמן אכן עבר, אז חשוב לי שיעבור לפחות יום במציאות על הזמן במקדש הג'מוזה שהם היו שם, בפרקים 3-4, אבל אז אם היחס קבוע, אז בפרקים 16-20 היחס הזה לא ישרת את המטרה שלי. אז כנראה אין לי באמת ברירה אלא להגיד "זה אקראי ובמקרה זה הסתדר בהתאם לצרכים שלי".[/QUOTE]
האח (קרא he-ah
-
[QUOTE=LordAbizi;1393059]וואו באמת קיבלתי תשובות, די הגיוניות לשאלה שלי. אני מופתע.
למען האמת יחס הזמן הוא התוספת שלי עכשיו. ממקודם, באמת עברו במציאות כמה שעות. אבל זה לא טוב שהזמן עובר ביחס של 1:1 כי אני כל הזמן מסביר שבגיהינום אי אפשר לדבר על תחושת זמן. כדי להסביר שזמן אכן עבר, אז חשוב לי שיעבור לפחות יום במציאות על הזמן במקדש הג'מוזה שהם היו שם, בפרקים 3-4, אבל אז אם היחס קבוע, אז בפרקים 16-20 היחס הזה לא ישרת את המטרה שלי. אז כנראה אין לי באמת ברירה אלא להגיד "זה אקראי ובמקרה זה הסתדר בהתאם לצרכים שלי".[/QUOTE]
זה אות מקום? אם זה אותו מקום כמו בפעם שעברה זה לא מסתדר אבל מה אם זה פשוט המיקום הספציפי בגיהנום שמעביר את הזמן מהר יותר.
-
[QUOTE=Ilan;1393064]זה אות מקום? אם זה אותו מקום כמו בפעם שעברה זה לא מסתדר אבל מה אם זה פשוט המיקום הספציפי בגיהנום שמעביר את הזמן מהר יותר.[/QUOTE]
זה דווקא יכול להיות הגיוני