[quote=SeXy_DeViL;1400674]כי אתה רצית לדבר איתי ואין לי תאוזניות עם המיקרופון הם נהרסוו )):[/quote]
עדיין אתה יודע שסקייפ זה לא רק שיחות :punch:
Printable View
[quote=SeXy_DeViL;1400674]כי אתה רצית לדבר איתי ואין לי תאוזניות עם המיקרופון הם נהרסוו )):[/quote]
עדיין אתה יודע שסקייפ זה לא רק שיחות :punch:
היי טלי! עומר תוסיף אותי בסקייפ.. אם אני לא טועה זה idanHc
מה קורה עידן?
[QUOTE=טלי;1400678]חזרתי ^_^[/QUOTE]
למה סגרת את הדלת כשהתקלחת? :cry:
וואו היום אני סוטה מהרגיל!
זה בגלל הסרטונים והתמונות שטל הביאה לי מsno ><
[QUOTE=Kirito;1400682]למה סגרת את הדלת כשהתקלחת? :cry:
וואו היום אני סוטה מהרגיל!
זה בגלל הסרטונים והתמונות שטל הביאה לי מsno ><[/QUOTE]
גם אם לא הייתי סוגרת הוילון מכסה :<
בושה לטל!
[QUOTE=LordAbizi;1400676]כן אני בדיוק משכתב את פרק 10 עכשיו.
בשכתוב, מרטין לא התגבר עליהם כשהוא קשור לקיר וחתך את הידיים שלהם ושם אותם בפה שלהם, אלא הכל היה... קצת יותר מציאותי לדעתי.[/QUOTE]
הוא ניצח אותם עם הזין שלו ):?
[quote=Halloween;1400685]הוא ניצח אותם עם הזין שלו ):?[/quote]
זה לא כל כך רחוק, ואני אפרט למען הסדר הטוב:
בשכתוב, כשחטפו אותם למחבוא של מרשמלו, הפשיטו אותם, ואת מרטין ברנז ואנבסיל השאירו בפיסות בד סביב המתניים שלהם, ואת ג'אוורה בסדין שנמצא מהכתפיים שלה עד לברכיים שלה בערך. כל יום, כשמענים אותם, מובילים אותם לחדרים נפרדים, ושם מפשיטים כל אחד מהם ומתעללים בו, שני מענים לכל אחד. אז ביום שבו הם ברחו משם, כשהעינוי של מרטין הסתיים, הם זרקו לו חזרה את פיסת הבד הזו ואמרו לו ללבוש את זה, לקום ולבוא איתם, ומרטין העמיד פנים שהוא לובש את זה, ואז, כמו בגרסא המקורית, (יותר מדי פסיקים) אמר להם שהעינוי משעמם ושהוא כבר לא מרגיש אותו, ועצבן את המענים, ואז כרמית נראה לי בא לאיים עליו עם הסכין שיזוז כבר, אך אז מרטין זרק את פיסת הבד על הפנים שלו וחטף ממנו את הסכין.
אז הבריחה כן החלה באמצעות משהו שבא במגע עם הזין שלו, ולכן במובן הזה אתה לא כל כך רחוק...
תפח רוחי. לאלו שרציתי קודם לקרוא להם "ארבעת האוסמים" קראתי "רביעיית החטיפים". אבל לפרק 12 קוראים באנגלית Snack Team VS Heroes, וSNACK TEAM זה בדיוק "חטיפים", אבל לא מדובר באותם בני אדם!!!
אז השם של פרק 12 ישתנה.... כמו גם כנראה חלק נרחב בתוכן שלו (כל הקטע עם הגז המבלבל הזה יעבור עריכה מאסיבית)
שמעו אני למעלה עם הלפטופ
בכ"מ מי שרוצה תסקייפ שלי בפרטי
יאלללה אתגר לlol
nymph, אף על פי שהתמונה שהעלית בפעילות בפורום מנגה לא פועלת לי, אני מנחש שמדובר בKISA מFRUITS BASKET. והסיבה? מקש ימני על התמונה והצגת מאפיינים....
תשליך אחי תשליךךךךךd:
אוף אני שונאת עידן עמדי.
אחד השירים הראשונים שלמדתי לנגן זה הכאב של לוחמים של עידן עמדי
עידן אני ישלח לך בקשה אחרכך אני למעלה..
אוףף זה כזה חרא שהמחשב שלי למטה, שונא את זה
[QUOTE=LordAbizi;1400693]nymph, אף על פי שהתמונה שהעלית בפעילות בפורום מנגה לא פועלת לי, אני מנחש שמדובר בKISA מFRUITS BASKET. והסיבה? מקש ימני על התמונה והצגת מאפיינים....[/QUOTE]
נקודה לעצמי: לא לקחת יותר מגוגל
[QUOTE=SeXy_DeViL;1400697]אחד השירים הראשונים שלמדתי לנגן זה הכאב של לוחמים של עידן עמדי
עידן אני ישלח לך בקשה אחרכך אני למעלה..
אוףף זה כזה חרא שהמחשב שלי למטה, שונא את זה[/QUOTE]
גם אני!
ירדן לימדה אותי.. :]
[quote=Uzumaki Naruto;1400680]היי טלי! עומר תוסיף אותי בסקייפ.. אם אני לא טועה זה idanHc[/quote]
הסקייפ שלך זה IDAN418..
רק השם זה Idanhc