[quote=armorboy;1441280]תגובה כדי להזכיר לכם שיש דבר כזה שקוראים לו נו"ד.[/quote]
עכשיו אנחנו זוכרים,תודה לך
Printable View
[quote=armorboy;1441280]תגובה כדי להזכיר לכם שיש דבר כזה שקוראים לו נו"ד.[/quote]
עכשיו אנחנו זוכרים,תודה לך
ACMilaneZi, לפי קריאה יבשה של חוקי הפורום אתה יכול לקבל באן על כל תגובה שלך, משום שההנלה קובעת מה זו תגובה במשתמש. אם ההנהלה לפתע תחליט שעצם העובדה שאני פונה אליך פוגעת בך, אפשר לתת לי באן. לכן על כל תגובה באשר היא, החוקים משאירים חלון לתת לכותב שלה באן.
אחחח איבזי מה היינו עושים בלעדיך...
הייתם ממשיכים לחיות כרגיל אני מניח...
[quote=lordabizi;1441283]acmilanezi, לפי קריאה יבשה של חוקי הפורום אתה יכול לקבל באן על כל תגובה שלך, משום שההנלה קובעת מה זו תגובה במשתמש. אם ההנהלה לפתע תחליט שעצם העובדה שאני פונה אליך פוגעת בך, אפשר לתת לי באן. לכן על כל תגובה באשר היא, החוקים משאירים חלון לתת לכותב שלה באן.[/quote]
ואו אתה מתאר פה מצב היפותטי שבו כל הפורום יקבל באן פרט למנהלים...
נכון מאוד. ולמה, מנהלים לא יכולים לקבל באן? מנהל עושה משהו, ההנהלה מחליטה שמה שהוא עושה פוגע במישהו אחר, והוא מודח מהתפקיד שלו/ מקבל באן. בסופו של דבר כל הפורום יכול להיות בבאן כי לרותם אין בעיה לשים את עצמו בבאן. זה יהיה מצב יציב של הפורום.
[quote=tutankhamun;1441286]ואו אתה מתאר פה מצב היפותטי שבו כל הפורום יקבל באן פרט למנהלים...[/quote]
זה לא היפוטתי, זה תכף יקרה..
[quote=lordabizi;1441287]נכון מאוד. ולמה, מנהלים לא יכולים לקבל באן? מנהל עושה משהו, ההנהלה מחליטה שמה שהוא עושה פוגע במישהו אחר, והוא מודח מהתפקיד שלו/ מקבל באן. בסופו של דבר כל הפורום יכול להיות בבאן כי לרותם אין בעיה לשים את עצמו בבאן. זה יהיה מצב יציב של הפורום.[/quote]
אבל למה שרותם ישים את עצמו בבאן...
בעיקרון אני יכול לתת לכולם באן, מה מונע בעדי?
למה אני צריך לחכות שמשתמשים יגיבו משהו מעצבן בשביל לתת להם באן כשאני יכול פשוט לתת באן? :)
לזכותי ייאמר שהייתי בבאן כמה פעמים.
[quote=yort3m;1441290]בעיקרון אני יכול לתת לכולם באן, מה מונע בעדי?
למה אני צריך לחכות שמשתמשים יגיבו משהו מעצבן בשביל לתת להם באן כשאני יכול פשוט לתת באן? :)[/quote]
שמע אני לא רוצה להיות חצוף אבל לא אמרת שהלכת? :p
וכן,אתה יכול... אבל אל תעשה את זה
היית בבאן? מה זאת אומרת?
[QUOTE=Tutankhamun;1441291]שמע אני לא רוצה להיות חצוף אבל לא אמרת שהלכת? :p
וכן,אתה יכול... אבל אל תעשה את זה[/QUOTE]
הוא אמר שהוא, ואני מצטט, "will be back"
[quote=tutankhamun;1441289]אבל למה שרותם ישים את עצמו בבאן...[/quote]
בשביל היציבות.
[quote=yort3m;1441290]בעיקרון אני יכול לתת לכולם באן, מה מונע בעדי?
למה אני צריך לחכות שמשתמשים יגיבו משהו מעצבן בשביל לתת להם באן כשאני יכול פשוט לתת באן? :)
לזכותי ייאמר שהייתי בבאן כמה פעמים.[/quote]
אתה יכול, כמובן, אבל אתה צריך לגיטימציה חוקית אם אנחנו רוצים לעמוד בכללי המשחק. כמובן, אם תחוקק חוק שההנלה יכולה לתת באן למשתמש לפי רצונו של המנהל בהעדר צורך בסיבה מוצקת, אז, כמובן, אתה יכול לעשות גם את זה ולשמור על כללי המשחק.
[quote=armorboy;1441292]הוא אמר שהוא, ואני מצטט, "will be back"[/quote]
כן אבל כשמישהו אומר דבר כזה אתה מצפה שיעבור יום/יומיים/שבוע/שנה/מילניום.. לא דקה וחצי
[quote=tutankhamun;1441291]שמע אני לא רוצה להיות חצוף אבל לא אמרת שהלכת? :p
וכן,אתה יכול... אבל אל תעשה את זה
היית בבאן? מה זאת אומרת?[/quote]כמו שנאמר לעיל, אמרתי שאחזור.
והייתי בבאן לפעמים בשביל הכיף, כל מיני פעילויות של לילה לבן וכו'.. או פעם אחת שעשיתי איזו עבירה תמימה על החוקים (דאבל פוסט או משהו..) ונתתי לעצמי באן לכמה שעות...
וזה עוד לא החלק המוזר...
בואנ'ה רותם יא שובב...