[QUOTE=PeterPan;1455658]אתם רבים על כלום... תאמינו לי שאתם מצחיקים אותי..:[/QUOTE]
סקייפ )))):
Printable View
[QUOTE=PeterPan;1455658]אתם רבים על כלום... תאמינו לי שאתם מצחיקים אותי..:[/QUOTE]
סקייפ )))):
[quote=barney stinson;1455659]הפורום מדבר על "שינוי" על דברים "שונים" אבל כרגיל כאשר נפתח אשכול במשוב שבו קבוצה של משתמשים [b]פעילים[/b] אומרים דעה על מנהל או על נושא מסויים המנהלים דואגים להשתיק אותם עם איומים של באנים...
אני לא רואה כאן משהו שונה...[/quote]
עוד מילה אחת לא במקום ואתה בבאן מתוקי
[quote=חמוף;1455660]אין לי כוח
אני קורא מנגה[/quote]
מנגה זה לחלשים
[QUOTE=Canaan;1455662]עוד מילה אחת לא במקום ואתה בבאן מתוקי
מנגה זה לחלשים[/QUOTE]
אבל אני חזק
[QUOTE=Canaan;1455662]עוד מילה אחת לא במקום ואתה בבאן מתוקי
מנגה זה לחלשים[/QUOTE]
קדימה עשה זאת!
טוב, כנראה שבמרוצת הגיל היטמן איבד את מאור עיניו, כי הוא כ"כ עיוור ברגע זה...
[quote=alien;1455650]סרט[/quote]
ולפני זה יצירת מופת בקומיקס
אדם אתה נעלמת לי מהסקייפ ):
מגל את חתיך ):
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55029[/url]
רק מחזק את מה שאמרתי
"המשתמש קיבל באן על עבירה על צנעת הפרט. הוא יחזור אלינו בעוד שבוע.
מתוך ויקיפדיה: הזכות לפרטיות מאפשרת לאדם מרחב פרטי, פיזי או וירטואלי, הנתונים לשליטתו, מתוך ההכרה כי ישנם תחומים בחיי אדם שאינם אמורים להיות ברשות הרבים ללא הסכמתו המפורשת. הזכות לפרטיות היא חלק מזכויות האדם הטבעיות, להן זכאי כל אדם באשר הוא, משום שכל אדם זקוק לפרטיות על מנת לפתח אוטונומיה, כלומר, לחיות חיים של יצירתיות ומימוש עצמי. הפרטיות מאפשרת לאדם לחיות את חייו ללא חשיפה, התערבות וחדירה לחייו. מקובל לראות בזכות זו נגזרת של הזכות לכבוד אך יש הרואים בה זכות עצמאית. כך או כך, מדובר בזכות יסוד, המוגנת באמנות ובהסכמים בינלאומיים, כמו גם בחקיקה בישראל ובעולם."
--------------------------------
וואוווווווו
אין לי מילה אחרת,וואווו.
זה פשוט לחפש איך לדפוק לו באן,אוקיי חוק בישראל וזה,ברצינות??? ציטוט הודעה בפרטי באן לשבוע??,
קודם כל כן חוק בישראל שאני לא מבין מה זה קשור כרגע,אין חוק כזה בפורום....וגם אם כן.
וגם בתאורייה אם היה אז שבוע?? זה כאילו מילא אז זאת פעם ראשונה שזה תקף פה אז למה לא באן קטן יותר?,
אם מקודם אמרו שהפורום מת,הוא לא מת הוא פשוט נשרף לאט לאט וחוזר עם כוויות קשות יותר כל פעם.
כל הוויכוח הזה הוא על סמך האגו של היטמן הוא לא מוכן לותר על מילימטר וישר מאיים בבאנים וכדומה על כל דיון שפותחים במשוב על זה זה פשוט מגעיל אותי..
[quote=חמוף;1455663]אבל אני חזק[/quote]
אתה חלש כמו הביצועים של הופיר במיטה
[quote=barney stinson;1455664]קדימה עשה זאת![/quote]
אתה לא תגיד לי
[quote=angel of night;1455671]כל הוויכוח הזה הוא על סמך האגו של היטמן הוא לא מוכן לותר על מילימטר וישר מאיים בבאנים וכדומה על כל דיון שפותחים במשוב על זה זה פשוט מגעיל אותי..[/quote]
ולחשוב שהוא רצה לעשות דברים בצורה "אחרת"... יאיר לפיד מישהו?
איך ברגעים כאלה כולם מתחילים להתנהג כמו ילדים. רק לפרוטוקול, אני תומך בהחלטות של היטמן ועל הבאנים.
[quote=barney stinson;1455673]ולחשוב שהוא רצה לעשות דברים בצורה "אחרת"... יאיר לפיד מישהו?[/quote]
מזכיר לי את התקופה שהכינוי שלי היה "יאיר לפיד מלך"
אני ידעתי מה יקרה כאן לפני כולכם.
כולכםםםםםםםםםםםםםם
[quote=canaan;1455657]אשכרה.
תמשיך fsn
אשמתך, חצוף ):[/quote]
:( אבל אני רוצה לדבר איתך! T_t
[quote=barney stinson;1455659]הפורום מדבר על "שינוי" על דברים "שונים" אבל כרגיל כאשר נפתח אשכול במשוב שבו קבוצה של משתמשים [b]פעילים[/b] אומרים דעה על מנהל או על נושא מסויים המנהלים דואגים להשתיק אותם עם איומים של באנים...
אני לא רואה כאן משהו שונה...[/quote]
קצת מזכיר לי תקופה ישנה יותר בפורום