צריך להחיות את הפורום בדרך כלשהי :\
נכנסתי לפני יומייים והיו שני מחוברים ו104 אורחים...
למה אנשים לא נרשמים ?!
Printable View
צריך להחיות את הפורום בדרך כלשהי :\
נכנסתי לפני יומייים והיו שני מחוברים ו104 אורחים...
למה אנשים לא נרשמים ?!
כי הם לא בני אדם אמיתיים! אני מעריך שאלו תוכנות אוטומטיות שנכנסות לכל האתרים באינטרנט בו זמנית או משהו כזה.
בוטים
ואו
איזה בגרות בדיחה
[QUOTE=טלי;1468307]ואו
איזה בגרות בדיחה[/QUOTE]
במה?
חחחחחח וואי בוטים ..
זה מזכיר לי את התאוריה על stm
[QUOTE=itayQT;1468309]במה?[/QUOTE]
מדעי המחשב
אני כמעט בוכה פה :peee:
אתה חייב לראות את השאלות, רגע אני אעלה
[QUOTE=טלי;1468321]מדעי המחשב
אני כמעט בוכה פה :peee:
אתה חייב לראות את השאלות, רגע אני אעלה[/QUOTE]
חחח תעלי
בוקר
עד מתי מרץ 17
כורש אני שונא אותך..
מחר מתכונת בהיסטוריה :(
מה.. החומר על כורש ועל בית המקדש השני הרבה יותר סימפטי מהלאומיות באירופה וכל הזבל הזה. למעשה החומר שלומדים על היהודים (או לפחות במתכונת שבה הוא היה כשאני הייתי בכיתה י' לפני שנים רבות) הוא שניים במחיר אחד: אין שום הבדל בין הצהרת בלפור להצהרת כורש וכל ההמשכים שם אנלוגיים לחלוטין.
הערה: אין לראות באמור לעיל עובדה היסטורית מוכחת שיש בה באמת בסיס, אלא יש לראות בה אמירה כללית חסרת תועלת שמלבד זה שהיא נשמעת מעניינת אין בה באמת שום תוכן.
[QUOTE=LordAbizi;1468326]מה.. החומר על כורש ועל בית המקדש השני הרבה יותר סימפטי מהלאומיות באירופה וכל הזבל הזה. למעשה החומר שלומדים על היהודים (או לפחות במתכונת שבה הוא היה כשאני הייתי בכיתה י' לפני שנים רבות) הוא שניים במחיר אחד: אין שום הבדל בין הצהרת בלפור להצהרת כורש וכל ההמשכים שם אנלוגיים לחלוטין.
הערה: אין לראות באמור לעיל עובדה היסטורית מוכחת שיש בה באמת בסיס, אלא יש לראות בה אמירה כללית חסרת תועלת שמלבד זה שהיא נשמעת מעניינת אין בה באמת שום תוכן.[/QUOTE]
על הלאומיות לא התחלתי לדבר בכלל... מתעב את החומר הזה, מחכה לשנה הבאה, הבנתי שיש חומר הרבה יותר נורמלי
מלחמת העולם השנייה זה נחמד, אבל אז מתחילים שוב לדבר על היהודים האלו וזה מתחיל לעצבן.
[QUOTE=LordAbizi;1468328]מלחמת העולם השנייה זה נחמד, אבל אז מתחילים שוב לדבר על היהודים האלו וזה מתחיל לעצבן.[/QUOTE]
אוי, הסטוריה ב' לא מסתכם במלחמת העולם השנייה!?