-
[QUOTE=SKULL KID;1489273][COLOR=#000000]
[B]מליפאן;[/B]
אם ככה, אז מוטב שתדע על האפקט המשני שלה.
--
רהיהורן קם על רגליו, נראה כי קראסטל לא ממהר לתקוף, ולא ממהר לברוח. רהיהורן מביט בנחישות להחזיר לקראסטל, ותוקף במקהלה. הוא נוהם בעוצמה, קורא בשמו פעם אחר פעם, ובכל אחת מהן קולו גובר וההד שנוצר במכון מתחזק.
קראסטל עדיין עומד, מעט תשוש, סופג את כל הנזק. ורהיהורן ממשיך. "למה הוא לא זז?" שואלת זואי מהצד, בינתיים.
"ובכן, שימוש בחורבן אבן מתיש את האויב מכדי לזוז בתור לאחר מכן, ולכן אין לקראסטל דבר שהוא יכול לעשות, עד ש-.." מסביר טיילר, וקראסטל בדיוק קורא בחזקה, מוכן להילחם חזרה.
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
אה כן חצי קראתי את זה אבל לא באמת עשיתי אחד ועוד אחד = 5000.
גם יש עניין שרהיהורן בעצמו עייף אז שלפחות ההתקפות שלו עצמו לא יגזלו את האנרגיה שלו. לא שזה ישפיע כל כך אני מניח.
--
'טוב עכשיו הוא [I]בטוח[/I] יתקוף אותי ורהיהורן is kill, אז פשוט נלך על הכול.' אנתח בקצרה, "רהיהורן, תתקוף בבליסטה!"
-
[QUOTE] מייק;
אתה מעודד את אזוריל. מהצד אתה מבחין בקורה, נראה כי דירלינג הצליח לנצח את וניליש אחרי הכל.
"הם ממש חזקים!" מקטרת קורה ברוגז, מחזיקה את וניליש. "תודה וניליש, היית נהדר.. צא פרוגאדיר!", היא קוראת וזורקת את הפוכדור של פרוגאדיר, הוא יוצא מוכן לקרב, ומסנן קריאת שלום אל עבר אזוריל, שנבהל מעט. "חתך!" היא מורה לו, והם מתחילים להילחם בקרב שלהם. בינתיים אתה מורה לאזוריל לקפץ, ולתקוף באקדח מים.
אזוריל מאשר, ומקפץ על זנבו החזק, מתקרב מעט אליה. הוא תוקף באקדח מים, ודירלינג הזריזה מצליחה להתחמק שוב!
'הרגליים האלה מהירות..' אתה חושב לעצמך, דירלינג זוהרת באור לבן, וכעשר כדורים זוהרים נשלחים אל עבר אזוריל. אתה מזהה את המתקפה כ'כוח נסתר', ומבין כי אזוריל נתון להיפגע חזק[/QUOTE]
"אזוריל, קפץ על הזנב שלך וקפוץ, תירה אקדח מים על האדמה, חמוק מהכדורים ואז תירה שוב אקדח מים לעבר האדמה, עשה אותה בוצית וספוגה ואז, אקדח מים עוצמתי ישירות על דירלינג!"
-
[B]לילי;[/B]
ספיל משתמש באבקת שלג, ותחת הלחץ שלך גם תוקף באקדח מים בו זמנית.
שילוב המתקפות יוצר מאין כדור קרח עגלגל, שפוגע ישירות בבטנה של הנידוקווין. [U][I]ספיל למד כדור קרח!
[/I][/U]נידוקווין תופסת בכדור בשתי ידיה, נדחפת אחורה קצת, ומתנשפת. היא צועקת בחזקה, ואז זורקת את הכדור חזרה אל ספיל בעוצמה חזקה. הכדור תופס תאוצה ונראה כי הולך לפגוע בחזקה בספיל
לחצתי עליו 0: ? אני אזהר יותר חח מסכן ספל
~~~~~~~~~~~
"ספל תחליק על הבטן *להראות שקראתי את הלמעלה* שמאלה, מהר!. תקום אחר כך ותירה כדור קרח נוסף, הפעם לראש של נידוקווין. אתה מעולה" אצעק לו בעידוד וגאווה על ההתקפה החדשה
-
[B]אייס;[/B]
אתה מתקדם אל עבר הבחור, ועיניך נתקלות בשלו.
"כאשר עיניים של שני מאמנים נתקלות, החוק אומר כי עליהם להילחם" אומר תום בנימה סרקסטית, "זה באמת חוק?" אתה שואל בפליאה, והמאמן לצדכם מצחקק. "לא בטוח שזה חוק רשמי, אבל זה בהחלט דבר שכיח" הוא מציין, ואתם מתקדמים לאט לאט אל רחבה ריקה, מתאימה לקרב. "סלארפאף, החוצה!" הוא קורא, ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/685.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
אתה מורה לסנטרט לתקוף בסיוע, וסנטרט זוהר באור לבן - יורה עוקץ רעל אל עבר ארון.
ארון מקשיח את גופו והעוקצים אשר פוגעים בו נופלים, לא מסבים נזק. הוא להוט לתקוף
[B]מליפאן;[/B]
רהיהורן משתמש בבליסטה, ויוצר אבן כבדה, שולח אותה אל עבר קראסטל.
"קראטסל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, ואתה מבין מה הולך לקרות. שתי מתקפות האבן מתנגשות זו בזו, אך חורבן האבן מנפץ לרסיסים את הבליסטרה של רהיהורן, ופוגע בו בעוצמה. רהיהורן נוחת מעולף על האדמה.
"רהיהורן לא יכול להילחם!" מורה מרטין, אתה מביט בקראסטל, מבין כי אם מה שטיילר נכון, עליו לנוח כעת.
[B]מייק;[/B]
אזוריל קופץ על הזנב שלו, ובעזרת מספר ניתורים קטנים מצליח להתחמק מהמתקפה, אם כי מתעייף.
אזוריל מביט בך בלחץ, ואתה מעודד אותו לתקוף באקדח מים.
במהרה הקרקע נהפכת לבוצית ורטובה, נראה כי גם אזוריל וגם הדירלינג לא בדיוק נהנים למראה זה.
"תפסתי!" קוראת קורה בינתיים, מרימה פוכדור בוהק. פרוגאדיר מביט בך בפרצוף מקנא, כאילו היה נהנה להמשיך את הקרב ולהילחם. אזוריל בינתיים שולח אל דירלינג אקדח מים, ונראה כי הצליח לדייק. דירלינג מנסה לקפוץ הצידה, אך הבוץ מפריע לה והיא מתקשית להתחמק, כך יוצא שהיא נפגעת מהמתקפה, וחוטפת נזק די רציני.
"אוי לא.." ממלמלת קורה, ואתה מביט לכיוונה של דירלינג, אך לא מוצא אותה.
נראה כי היא נעלמה, "הסוואה. עוד הפעם" אומרת קורה בדאגה. אזוריל מביט סביבו בלחץ
[B]
לילי;[/B]
מחליק פחות ילך כי זו אדמה, אבל אוקיי 0:
--
ספיל מתגלגל שמאלה, מנצל את גופו העגלגל והקטן. והכדור קרח הענק עובר ממש על ידו
"נהדר נידוקווין, חסלי אותו!" צוחקת אמא של שון, ואז מבחינה בספיל שהתחמק. "אבל איך?" היא שואלת בפליאה
"כדור קרח!" את מורה לספיל, ששולח כדור קרח במהרה אל עבר נידוקווין. "נידוקווין, להביור!" מורה אמא של שון כהתקפת נגד. נידקווין פולטת מפיה להביור אימתני וחזק שממיס בקלות את כדור הקרח, ופוגע בספיל, שלמרות מאמציו נופל הצידה ומתעלף. אמא של שון מצחקקת, "ידעתי, נידוקווין היית נהדרת!" היא אומרת, ומצחקקת לה.
--
קצת ביטצ'ית
[B]
סהר;[/B]
:love:
--
פידג'י יוצאת מהפוכדור שלה, רעננה ונינוחה. נראה כי היא לא מוטרדת מידי מעניין הוניפיד, אולי עצם היותה מהיער עצמו קשורה לכך. היא מצטרפת אל טימבור, שלוחם בכמה מהם.
אתה מתחיל לעודד את הפוקימונים שלך, שנראים לחוצים אך מתעודדים מעט.
טימבור מקשיב לך ושולח אבנים עוצמתיות, פעם אחר פעם. מידי פעם אף חובט בוניפיד או שניים שמתקרבים אליו או לפידג'י. פידג'י מנפנפת בכנפיה, ובעזרת משב רוח קטן מעיפה מעט חול על הוניפיד, שלא מושפעים מהמתקפה כלכך.
היא מתחילה לנפנף יותר חזק, יוצרת סופה שמרחיקה אותם וגורמת להם לנזק רב.
אך בכל פעם שפידג'י פועלת כך, מצטרפים עוד שני וניפיד למסיבה.
שני הפוקימונים שלך פועלים נהדר, אך לאחר כל הדיפה או עילפון של וניפיד, מצטרפים עוד שניים.
שני הפוקימונים שלך מתעייפים לגמרי, ונראה כי בכל רגע כבר לא יוכלו להילחם עוד. מספר הוניפיד עוד רב.
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]אייס;[/B]
אתה מתקדם אל עבר הבחור, ועיניך נתקלות בשלו.
"כאשר עיניים של שני מאמנים נתקלות, החוק אומר כי עליהם להילחם" אומר תום בנימה סרקסטית, "זה באמת חוק?" אתה שואל בפליאה, והמאמן לצדכם מצחקק. "לא בטוח שזה חוק רשמי, אבל זה בהחלט דבר שכיח" הוא מציין, ואתם מתקדמים לאט לאט אל רחבה ריקה, מתאימה לקרב. "סלארפאף, החוצה!" הוא קורא, ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/685.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
"קראטסל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, ואתה מבין מה הולך לקרות. שתי מתקפות האבן מתנגשות זו בזו, אך חורבן האבן מנפץ לרסיסים את הבליסטרה של רהיהורן, ופוגע בו בעוצמה. רהיהורן נוחת מעולף על האדמה.
"רהיהורן לא יכול להילחם!" מורה מרטין, אתה מביט בקראסטל, מבין כי אם מה שטיילר נכון, עליו לנוח כעת.
[B]מייק;[/B]
אזוריל קופץ על הזנב שלו, ובעזרת מספר ניתורים קטנים מצליח להתחמק מהמתקפה, אם כי מתעייף.
אזוריל מביט בך בלחץ, ואתה מעודד אותו לתקוף באקדח מים.
במהרה הקרקע נהפכת לבוצית ורטובה, נראה כי גם אזוריל וגם הדירלינג לא בדיוק נהנים למראה זה.
"תפסתי!" קוראת קורה בינתיים, מרימה פוכדור בוהק. פרוגאדיר מביט בך בפרצוף מקנא, כאילו היה נהנה להמשיך את הקרב ולהילחם. אזוריל בינתיים שולח אל דירלינג אקדח מים, ונראה כי הצליח לדייק. דירלינג מנסה לקפוץ הצידה, אך הבוץ מפריע לה והיא מתקשית להתחמק, כך יוצא שהיא נפגעת מהמתקפה, וחוטפת נזק די רציני.
"אוי לא.." ממלמלת קורה, ואתה מביט לכיוונה של דירלינג, אך לא מוצא אותה.
נראה כי היא נעלמה, "הסוואה. עוד הפעם" אומרת קורה בדאגה. אזוריל מביט סביבו בלחץ
[B]
לילי;[/B]
--
"נהדר נידוקווין, חסלי אותו!" צוחקת אמא של שון, ואז מבחינה בספיל שהתחמק. "אבל איך?" היא שואלת בפליאה
"כדור קרח!" את מורה לספיל, ששולח כדור קרח במהרה אל עבר נידוקווין. "נידוקווין, להביור!" מורה אמא של שון כהתקפת נגד. נידקווין פולטת מפיה להביור אימתני וחזק שממיס בקלות את כדור הקרח, ופוגע בספיל, שלמרות מאמציו נופל הצידה ומתעלף. אמא של שון מצחקקת, "ידעתי, נידוקווין היית נהדרת!" היא אומרת, ומצחקקת לה.
--
קצת ביטצ'ית
[B]
סהר;[/B]
--
פידג'י יוצאת מהפוכדור שלה, רעננה ונינוחה. נראה כי היא לא מוטרדת מידי מעניין הוניפיד, אולי עצם היותה מהיער עצמו קשורה לכך. היא מצטרפת אל טימבור, שלוחם בכמה מהם.
טימבור מקשיב לך ושולח אבנים עוצמתיות, פעם אחר פעם. מידי פעם אף חובט בוניפיד או שניים שמתקרבים אליו או לפידג'י. פידג'י מנפנפת בכנפיה, ובעזרת משב רוח קטן מעיפה מעט חול על הוניפיד, שלא מושפעים מהמתקפה כלכך.
שני הפוקימונים שלך פועלים נהדר, אך לאחר כל הדיפה או עילפון של וניפיד, מצטרפים עוד שניים.
שני הפוקימונים שלך מתעייפים לגמרי, ונראה כי בכל רגע כבר לא יוכלו להילחם עוד. מספר הוניפיד עוד רב.
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.[/QUOTE]
"מי... מי זה סלארפאף?" אשאל ואוציא את הפוקדקס כדי לסרוק אותו. "קוראים לי אייס ומה השם שלך?" אשאל את המאמן שנלחם מולי "אני לא בטוח מה זה הפוקימון הזה או איזה סוג הוא אז אני אסתכן ואוציא אותך, צאי נידורינה! השתמשי בעוקצי רעל אל עבר סלארפאף, תירי כמו רובה ללא הפסקה!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"רהיהורן חזור, עשית את עבודתך נאמנה." אני אחזיר את רהיהורן לפוכדור, ואוציא את סרסקיט. "קדימה סרסקיט, זה הקרב המכריע. אתה צריך להחזיק מעמד יותר זמן מקרסטל ותנצח. מהר, תתקוף בקרן בועות, כי בכמה שניות הקרובות קרסטל לא יוכל להתנגד! אז תצבור יתרון בזמן הזה!"
-
[QUOTE]לוקאס;
טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר סילביון, שמנסה להתחמק ורץ אחורנית, כשפניו מופנות אל טורצ'יק.
"תסיים את זה עם גחלת מטווח אפס!" אתה מורה לטורצ'יק, שקופץ קפיצה גדולה אל עבר סילביון ושולח גחלת- לרגע אתה אף תוהה האם זו גחלת או להביור, כי המתקפה התעצמה בהרבה יותר.
הלהביור פוגע בסילביון, שנופל חרוך ומאופר, הוא מביט בחשש על טורצ'יק המאיים.
"עכשיו, משיכה!" מורה לו פנלופי, וסילביון שולח כשלושה לבבות קטנים אל עבר טורצ'יק. הוא מביט בהם מבולבל, כשלפתע מסתובבים סביבו, ולבסוף פוגעים בו. המבט המאיים של טורצ'יק נעלם, והוא נראה מרחף.
[/QUOTE]
'אולי אני אוכל להשתמש בזה לטובתי' אחשוב "טורצ'יק תן לו חיבוק נעים עם הציפורניים שלך ואז תן לו נשיקות חזקות בפרצוף"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]
סהר;[/B]
--
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.[/QUOTE]
'מה אני עוד יכול לעשות?!' אני חושב לעצמי בחשש 'פנקין לא נותנת לי להתקרב אליה והוניפידים רק מתרבים, הפוקימונים שלי כבר תשושים!' אני נכנס ללחץ יוצא דופן ולא מצליח למצוא פתרון בראשי.
'אין ברירה!' אני חושב לעצמי ומרים את פנקין בידיים למרות גלי החום שהיא פולטת "אני מצטער פנקין! אין לי ברירה, אני לא יכול להגן עלייך מול כל כך הרבה וניפידים והפוקימונים שלי כבר תשושים לגמרי.. נצטרך להשתמש בדרך המילוט שפידג'י זיהתה!" אני אומר לפנקין ומתחיל לרוץ תוך כדי שאני צועק לשני הפוקימונים שלי "קדימה טימבור ופידג'י! אנחנו בורחים מפה, תחפו עליי ועל פנקין אם הם מתקרבים, הכי חשוב שלא יפגעו בפנקין!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]
רון;[/B]
[/QUOTE]
"ארון, רק עוד קצת! סנטרט, גלגול אל ארון! ארון, תיתן לזה לפגוע בך!" אומר לו.
-
[B]
לילי;[/B]
--
--
קצת ביטצ'ית
קצת הרבה. damn it מה אני עושה עכשיו חחח
יצא לי תגובה קצת צולעת כי בניתי על ניצחון חח
~~~~~~~~
"קרבות הם לא רק על ניצחונות והפסדים. מה שבאמת חשוב הוא דרך הלחימה, הקשר שבין המאמן לפוקימון" אומר לאמא של שון. אחזיק את ספל לפוקדור תוך כדי שאומר "עבודה טובה".
"אני אולי לא מאמנת מנוסה, אבל יש קשר מיוחד ביני לבין הפוקימונים שלי, אני אעשה הכל כדי להגן עליהם וכך גם הם. אני מרגישה אותו דבר לגבי שותפיי למסע-אעשה כל מה שצריך כדי להגן על שון" אומר לה
-
[B]אייס;
[/B][QUOTE][IMG]https://j.gifs.com/m22MJn.gif[/IMG]
סלירפאף, פוקימון הקצפת, והצורה המפותחת של סווריליקס
חוש הריח של סלירפאף מפותח פי מאה מאשר של אדם רגיל, כך שגם הריחות הדהויים ביותר מספרים לו הכל על האזור. זה כאילו שסלירפאף יכול להשתמש באפיו לראייה.
[/QUOTE]
אומר הפוקידע שמהבהב, ואתה מחזיר אותו לכיס. "שמי ספנסר" הוא אומר, בעודך מוציא את נידורינה.
גם הוא בוחן אותה בעזרת הפוקידע שלו. "ידעת שסלירפאף הוא מסוג פייה?" מעיר תום לעברך, ואתה בוחן את הפוקימון השמנמן לעומק, ולבסוף אתם מכריזים על תחילת הקרב. הוא מתחיל בהוראה של ספנסר לתקוף בכדור אנרגיה.
סלירפאף פותח את פיו, וכדור ירוק בוהק נוצר, נשלח אל עבר נידורינה שקופצת בעזרת רגליה האחוריות ומתחמקת מהמתקפה באלגנטיות, "עוקצי רעל!" אתה מורה לה, והיא שולחת מטר חד וסגלגל אל עבר סלירפאף, שנפגע ונראה כי המתקפה מזיקה מאוד.
"תחזיר אותם עם רוח קסומה!" מורה ספנסר, ואור ורדרד מאופף את סלירפאף- מערבולת קטנה נוצרת מסביבו ומעיפה כל אחד ואחד מהעוקצים אחורנית, חזרה אל נידורינה שנסה במהרה, נפגעת מחלקם.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מודה לרהיהורן, ונותר עם סרסקיט.
"זה הקרב המכריע.." אתה מסביר לו, והוא מהנהן בהבנה.
סרסקיט מנפח את פיו הקטן, ומתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל. קראסטל כמובן לא זז
הבועות מתפוצצות זו אחר זו בסלע הגדול על גבו, ונראה כי הן עושות את העבודה.
הבועות פוגעות בגופו של קראסטל, מסבות לו נזק, עד שלבסוף הוא קורא בקול ומשתחרר.
"מגלשת אבנים!" מורה רוקסן, וקראסטל נוהם. פתח נפתח מעל לסרסקיט, ואבנים מתחילות ליפול זו אחר זו.
[B]לוקאס;[/B]
מנסה לשבור את המטא אתה.
--
טורצ'יק רץ במהרה לכיוון סילביון, ונראה כי מבין את כוונתך.
"אבל איך?!" פנלופי קוראת ומביטה בטורצ'יק בהפתעה, כשלפתע הוא עוצר שוב מול סילביון- בוהה בה, מאוהב.
החיוך חוזר אל פניה של פנלופי. "נשיקת שאיבה!" מורה פנלופי, וסילביון מדלג אל עבר טורצ'יק בקלילות, כשלבסוף עוצר לצידו ומנשק את הלחי שלו. טורצ'יק מאדים ומסמיק, וסילביון חוזר אחורה. אתה רואה כדור אנרגיה ורדרד יוצא מטורצ'יק, ונשאב אל עבר סילביון, שמתרפא מעט. האנרגיה שנשאבה מטורצ'יק גורמת לו ליפול, לא יכול להילחם עוד.
[B]סהר;[/B]
אתה מסתובב אחורה, ותופס בחבל של פנקין.
היא נראת כעוסה ומפוחדת, ומשחררת גל חום נוראי מאוזניה. אתה ממשיך לתפוס בחבל הכרוך לצווארה, מנסה לחתוך אותו למרות הקושי. אתה מתחיל למשוך, מנסה לקרוע את החבל בידיך, בעוד החום הקשה מפריע לך.
טימבור מבחין בך, וניגש אליך רגוז. נראה כי אפילו כועס שאתה לא נותן לו לעשות את זה
הוא תופס בחבל בחזקה, ושניכם מצליחים לשחרר את פנקין. היא מבחינה בזה ששחררת אותה, ועומדת מבולבלת.
הוניפידים מתחילים להסתגר סביבכם, ושולחים עוקץ רעל שנראה כי הולך לפגוע בשלושתכם.
לפתע מכיוונכם נשלח גל חום עוצמתי, שפוגע בעוקצי הרעל ומפיל אותם על הרצפה, הוניפידים מבחינים באש ומתחילים לנוס, אחד אחר השני. אתה מביט בפנקין שנדמה כי השתנתה מעט.
היא כעוסה הרבה יותר, אוזניב פולטות חום בעוצמה גבוהה הרבה יותר ועיניה אדומות ובכל מבט רצחני.
היא רואה שאתה מביט בה, מנערת את הראש להיראות הפנקין ממקודם, זו שרואים את הפחד בעיניה.
היא מסתכלת לצדדים בחשש, ומתחילה לרוץ אל תוך היער.
[B]רון;[/B]
אתה מורה לסנטרט להשתמש בגלגול, בעוד לארון נראה כי הטקטיקה שלך לא בדיוק עוזרת.
סנטרט מתכדרר אל תוך עצמו ומתחיל לשעוט אל עבר ארון, שבמקום לשבת ולספוג את המתקפה הוא שועט אל עבר סנטרט ונוגח בו בחזקה. שניהם מועפים אחורה, ונראה כי סנטרט נפגע מעט יותר.
ארון קם על רגליו במהרה, ומשתמש בכוח עתיק. הוא נוהם בחזקה, ונראה כי הוא ממתין שסנטרט יעמוד על רגליו בחזרה.
[B]לילי;[/B]
מה את עושה עכשיו? נותנת לשה''ם להוביל אותך
אגבבבבבבבבבבבבב הגבת את התגובה ה1000
ולכן את זוכה בפוקימון זוהר
מתנת
'פורום מייפורום. שם שונה, טעם זהה!'
--
"עבודה טובה.." את ממלמלת אל עבר ספיל, ומחזיקה אותו לפוכדור.
את מתכוונת לנאום בפני אמא של שון לגבי הקשר בין הפוקימונים אלייך, ומדוע עליה להסכים לשון, מנסה כל דרך אפשרית על מנת לגרום לאישה המרירה לאפשר לבן שלה להתחבר לפוקימונים, אך אמא של שון קוטעת אותך.
"האמ-.. האמת, האמת היא לילי, שאני שוקלת.." היא ממלמלת בחוסר מודעות, ומביטה בנידוקווין.
נידוקווין מביטה בה, מחייכת חיוך קטן, וגורמת גם לאמא של שון לחייך. "האמת היא.. שהרבה מאוד זמן לא יצא לי להילחם ככה, תביני, אני הפסקתי את המסע שלי בגיל צעיר מאוד.." ממלמלת, ושלושתכם מביטים בה בחוסר הבנה.
"העולם בחוץ מסוכן ומפחיד, אפילו שנהנתי במסע.. לא יכולתי לחשוב על המשך הדרך ומה שמחכה, ומה עלול לקרות לי" היא מספרת, וממשיכה. "אני לא רציתי ששון ייפגע, ואני עדיין לא רוצה. אבל ההרגשה הזו.. של להילחם שוב עם נידוקווין שלי.. ההרגשה הזו של הבטחון בה.. לא חוויתי את זה הרבה זמן.. את החברות בינינו" היא מספרת בטון מבואס, ואת מהנהנת.
"אני מבינה שאני לא יכולה לדכא את שון והאהבה שלו לפוקימונים. אני גם מבינה שהקשר ביני לבין נידוקווין חזק כמו הקשר בינו לבין באטרפרי.. ואני שוקלת לאשר את היציאה שלך למסע עם לילי וקאיטו" היא אומרת, ומביטה בנידוקווין.
הוא מתרגש וקופץ, "מה, באמת?! תודה אמא!", רץ לחבק אותה, באטרפרי על ראשו מביט במבוכה. "זה בסדר, גם אתה.." היא אומרת, וגם הוא מצטרף לחיבוק. "אבל.. אני עדיין לא חושבת שלהסתובב עם שני מאמנים מתחילים זה מספיק בטיחותי, אמנם אני רוצה ששון ובאטרפרי ייהנו וישיגו חוויות, אך זה לא אומר שאין דברים מסוכנים במחוז" היא אומרת ברצינות.
"שון, קח את שני אלה" היא אומרת, ומושיטה לו מכשיר נייד, ופוכדור.
"זה נייד עם פוק'מפה, כדי שלא תיאבדו בדרך, וכמובן נייד שתתקשר אליי, כל יום!" היא טוענת, ואז מביטה בפוכדור, "וזה.. זה למקרי חירום.." היא ממלמלת, ושלושתכם מהנהנים למרות שאתם לא בדיוק מבינים. היא פונה אל המשרת, ולוחשת לו משהו, הוא מיד ניגש להביא דבר מה.
אתם מחכים לו, והוא חוזר עם פוכדור אדום ובוהק- עם פוקימון בתוכו, "קחי, זה עבורך לילי" אומרת אמא של שון, "תודה לך."
-
[QUOTE=SKULL KID;1489635]
[B]סהר;[/B]
היא נראת כעוסה ומפוחדת, ומשחררת גל חום נוראי מאוזניה. אתה ממשיך לתפוס בחבל הכרוך לצווארה, מנסה לחתוך אותו למרות הקושי. אתה מתחיל למשוך, מנסה לקרוע את החבל בידיך, בעוד החום הקשה מפריע לך.
טימבור מבחין בך, וניגש אליך רגוז. נראה כי אפילו כועס שאתה לא נותן לו לעשות את זה
הוא תופס בחבל בחזקה, ושניכם מצליחים לשחרר את פנקין. היא מבחינה בזה ששחררת אותה, ועומדת מבולבלת.
לפתע מכיוונכם נשלח גל חום עוצמתי, שפוגע בעוקצי הרעל ומפיל אותם על הרצפה, הוניפידים מבחינים באש ומתחילים לנוס, אחד אחר השני. אתה מביט בפנקין שנדמה כי השתנתה מעט.
היא כעוסה הרבה יותר, אוזניב פולטות חום בעוצמה גבוהה הרבה יותר ועיניה אדומות ובכל מבט רצחני.
היא רואה שאתה מביט בה, מנערת את הראש להיראות הפנקין ממקודם, זו שרואים את הפחד בעיניה.
[/QUOTE]
"מה קרה פה הרגע?" אני שואל את טימבור ופידג'י ומבט מבולבל עולה על פניי "פנקין נראתה כאילו שד השתלט עליה! אינכם מסכימים?" אני שואל את שניהם "אבל אסור לנו לתת לה להתסובב פה לבד, נראה שהיא עדיין מפוחדת, קדימה, בואו נלך למצוא אותה, אני חושש שאולי יבואו הוניפידים לתקוף אותה שוב!" אני אומר לשני הפוקימונים שלי ומתחיל לרוץ לכיוון אליו ברחה פנקין.
"פנקין, אל תדאגי, אנחנו לא רוצים לפוגע בך, רק לעזור, בבקשה אל תברחי!" אני צועק אל תוך היער בחיפוש אחרי פנקין 'מעניין מה כל כך הרתיח אותה מקודם ומה גרם לה לחזור להיות כל כך מפוחדת, אני חייב לרדת לשורש העיניין הזה ולגלות מי קשר אותה ביער! התחרות בעיר רוסטבורו כבר לא כל כך חשובה בשבילי, אני אטפל בעניין של פנקין בעדיפות עליונה!' אני חושב לעצמי
-
[QUOTE]לוקאס;
מנסה לשבור את המטא אתה.
--
"אבל איך?!" פנלופי קוראת ומביטה בטורצ'יק בהפתעה, כשלפתע הוא עוצר שוב מול סילביון- בוהה בה, מאוהב.
החיוך חוזר אל פניה של פנלופי. "נשיקת שאיבה!" מורה פנלופי, וסילביון מדלג אל עבר טורצ'יק בקלילות, כשלבסוף עוצר לצידו ומנשק את הלחי שלו. טורצ'יק מאדים ומסמיק, וסילביון חוזר אחורה. אתה רואה כדור אנרגיה ורדרד יוצא מטורצ'יק, ונשאב אל עבר סילביון, שמתרפא מעט. האנרגיה שנשאבה מטורצ'יק גורמת לו ליפול, לא יכול להילחם עוד.[/QUOTE]
'טורצ'יק....' אחשוב באכזבה ואחזיר אותו
"זה היה קרוב, טוב תודה על הקרב" אומר לפנלופי ואסתכל על הפוקדור של טורצ'יק "אתה לגמרי עוד לא מוכן לקרב הזה"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489635][B]אייס;
[/B]
אומר הפוקידע שמהבהב, ואתה מחזיר אותו לכיס. "שמי ספנסר" הוא אומר, בעודך מוציא את נידורינה.
גם הוא בוחן אותה בעזרת הפוקידע שלו. "ידעת שסלירפאף הוא מסוג פייה?" מעיר תום לעברך, ואתה בוחן את הפוקימון השמנמן לעומק, ולבסוף אתם מכריזים על תחילת הקרב. הוא מתחיל בהוראה של ספנסר לתקוף בכדור אנרגיה.
סלירפאף פותח את פיו, וכדור ירוק בוהק נוצר, נשלח אל עבר נידורינה שקופצת בעזרת רגליה האחוריות ומתחמקת מהמתקפה באלגנטיות, "עוקצי רעל!" אתה מורה לה, והיא שולחת מטר חד וסגלגל אל עבר סלירפאף, שנפגע ונראה כי המתקפה מזיקה מאוד.
"תחזיר אותם עם רוח קסומה!" מורה ספנסר, ואור ורדרד מאופף את סלירפאף- מערבולת קטנה נוצרת מסביבו ומעיפה כל אחד ואחד מהעוקצים אחורנית, חזרה אל נידורינה שנסה במהרה, נפגעת מחלקם.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מודה לרהיהורן, ונותר עם סרסקיט.
"זה הקרב המכריע.." אתה מסביר לו, והוא מהנהן בהבנה.
סרסקיט מנפח את פיו הקטן, ומתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל. קראסטל כמובן לא זז
הבועות מתפוצצות זו אחר זו בסלע הגדול על גבו, ונראה כי הן עושות את העבודה.
הבועות פוגעות בגופו של קראסטל, מסבות לו נזק, עד שלבסוף הוא קורא בקול ומשתחרר.
"מגלשת אבנים!" מורה רוקסן, וקראסטל נוהם. פתח נפתח מעל לסרסקיט, ואבנים מתחילות ליפול זו אחר זו.
[B]לוקאס;[/B]
מנסה לשבור את המטא אתה.
--
החיוך חוזר אל פניה של פנלופי. "נשיקת שאיבה!" מורה פנלופי, וסילביון מדלג אל עבר טורצ'יק בקלילות, כשלבסוף עוצר לצידו ומנשק את הלחי שלו. טורצ'יק מאדים ומסמיק, וסילביון חוזר אחורה. אתה רואה כדור אנרגיה ורדרד יוצא מטורצ'יק, ונשאב אל עבר סילביון, שמתרפא מעט. האנרגיה שנשאבה מטורצ'יק גורמת לו ליפול, לא יכול להילחם עוד.
[B]סהר;[/B]
[B]רון;[/B]
סנטרט מתכדרר אל תוך עצמו ומתחיל לשעוט אל עבר ארון, שבמקום לשבת ולספוג את המתקפה הוא שועט אל עבר סנטרט ונוגח בו בחזקה. שניהם מועפים אחורה, ונראה כי סנטרט נפגע מעט יותר.
ארון קם על רגליו במהרה, ומשתמש בכוח עתיק. הוא נוהם בחזקה, ונראה כי הוא ממתין שסנטרט יעמוד על רגליו בחזרה.
[B]לילי;[/B]
מה את עושה עכשיו? נותנת לשה''ם להוביל אותך
--
"עבודה טובה.." את ממלמלת אל עבר ספיל, ומחזיקה אותו לפוכדור.
את מתכוונת לנאום בפני אמא של שון לגבי הקשר בין הפוקימונים אלייך, ומדוע עליה להסכים לשון, מנסה כל דרך אפשרית על מנת לגרום לאישה המרירה לאפשר לבן שלה להתחבר לפוקימונים, אך אמא של שון קוטעת אותך.
"האמ-.. האמת, האמת היא לילי, שאני שוקלת.." היא ממלמלת בחוסר מודעות, ומביטה בנידוקווין.
נידוקווין מביטה בה, מחייכת חיוך קטן, וגורמת גם לאמא של שון לחייך. "האמת היא.. שהרבה מאוד זמן לא יצא לי להילחם ככה, תביני, אני הפסקתי את המסע שלי בגיל צעיר מאוד.." ממלמלת, ושלושתכם מביטים בה בחוסר הבנה.
"העולם בחוץ מסוכן ומפחיד, אפילו שנהנתי במסע.. לא יכולתי לחשוב על המשך הדרך ומה שמחכה, ומה עלול לקרות לי" היא מספרת, וממשיכה. "אני לא רציתי ששון ייפגע, ואני עדיין לא רוצה. אבל ההרגשה הזו.. של להילחם שוב עם נידוקווין שלי.. ההרגשה הזו של הבטחון בה.. לא חוויתי את זה הרבה זמן.. את החברות בינינו" היא מספרת בטון מבואס, ואת מהנהנת.
"אני מבינה שאני לא יכולה לדכא את שון והאהבה שלו לפוקימונים. אני גם מבינה שהקשר ביני לבין נידוקווין חזק כמו הקשר בינו לבין באטרפרי.. ואני שוקלת לאשר את היציאה שלך למסע עם לילי וקאיטו" היא אומרת, ומביטה בנידוקווין.
הוא מתרגש וקופץ, "מה, באמת?! תודה אמא!", רץ לחבק אותה, באטרפרי על ראשו מביט במבוכה. "זה בסדר, גם אתה.." היא אומרת, וגם הוא מצטרף לחיבוק. "אבל.. אני עדיין לא חושבת שלהסתובב עם שני מאמנים מתחילים זה מספיק בטיחותי, אמנם אני רוצה ששון ובאטרפרי ייהנו וישיגו חוויות, אך זה לא אומר שאין דברים מסוכנים במחוז" היא אומרת ברצינות.
"שון, קח את שני אלה" היא אומרת, ומושיטה לו מכשיר נייד, ופוכדור.
"זה נייד עם פוק'מפה, כדי שלא תיאבדו בדרך, וכמובן נייד שתתקשר אליי, כל יום!" היא טוענת, ואז מביטה בפוכדור.
"וזה.. זה למקרי חירום.." היא ממלמלת.[/QUOTE]
"וואו נידורינה, כל הכבוד את משתפרת מקרב לקרב, תמשיכי לנוע בקלילות בקרב הזה עם ריצה בזיגזג תוך כדי יריית עוקצי רעל וכשתהיי מספיק קרובה חבטי בסלארפאף עם חבטות זעם."
-
[QUOTE=SKULL KID;1489635][B]
[B]רון;[/B]
[/QUOTE]
ווהו עברנו 1,000 תגובות
~~~~~~~~~~~~~~~
"ארון לא! תתאפק! עמוד במקום ותן לסנטרט להתקיף אותך! אתה חייב להתאמן על זה!" אומר לו, קצת בנוקשות. 'אולי הייתי קשה מדי איתו' אחשוב. 'לא. אני צריך לתפור את הפחד של סנטרט, וזה בחשיבות ראשונה'. "סנטרט, תזכור מה שאמרנו: להיראות גדול ומאיים יותר, ולהשתמש בכל הכוח שלך! תראה לו מה זה!" אומר לו.