-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 12:37 PM
[b] נאור
מתקפות ברזל הן מתקפות טריוויאליות שמשתדרגות עם הזמן. כלומר, כשהמתקפה הצלפת זנב תהיה חזקה, היא תהיה זנב ברזל.
--
"בידוף, השתמש במהירות וחבטת ראש!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מהצלפת הזנב, ואז מנקי נותן מספר סטירות כפולות ובידוף משתמש במהירות שלו ובורח ממנקי, ואז מנקי משתמש בגלגול והם מתנגשים. מנקי קופץ ורוצה לתת מכה עם הזנב, אבל בידוף מתחמק ומשתמש בחבטת הראש. לאחר מכן מנקי נותן סתירות כפולות.
[/b][/quote]
"מעולה מאנקי!,עכשיו תשתמש בדחיפה ואז תרכז אנרגיה לזנב ותשתמש בהצלפת הזנב החזקה ביותר שתוכל!" אומר למאנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 12:37 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בחיתוך ובהתקפת מהירות!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את הנגיחה, ורטיקייט פוגע עם החיתוך, לאחר מכן באגון פוגע עם הדחיפה, ורטיקייט מחטיא את מתקפת המהירות. [/b][/quote]
''קדימה באגון, אתה מסוגל! תאגור כוח בראש שלך ותוציא את כולו במתקפת נגיחה! ואז תשתמש בדחיפה!'' אומר.
-
תמיר
"ואני מניח שלא שמעת את מה שאוילר אמר כשהוא התעוור נכון? 'עכשיו יהיו לי פחות הסחות דעת'!" הוא אומר "ליקיטונג השתמש בליקוק כל פעם שטרפינץ' יוצא!". ליקיטונג מנסה ומכעט מחטיא את כל הפעים והוא נפגע מכל ההתקפות, ואז נופל. "אוי לא. כמה נורא! ליקיטונג חזור!" הוא מחזיר את ליקיטונג ובורוח ובקרוב נעלם מעל לכל ספק.
נאור
"בידוף, חבטת ראש! ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. הפוקימונים מתנגשים בהתחלה, ואז מנקי נותן את הצלפה הנזב, ובידוף אחר כך נושך את מנקי ועוזב אותו. בידוף נראה קצת עייף.
יוסי
"רטיקייט השתמש בחיתוך ובחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מתרכז ואז משחרר מכה חזקה ופוגע ברטיקייט ובולם את מתקפת החיתוך. לאחר מכן שניהם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת הגוף.
-
[b]שם:[/b] GRASS-MAN
[b]צורת פנייה:[/b] דניס
[b]גיל:[/b] 17
[b]אופי:[/b] אמרת שזה לא חובה
[b]רקע:[/b] אביו של דניס היה מאמן מצוין שזכה במקום השלישי בליגת הפוקימונים של המחוז (לפני שנייה קראתי את העלילה, שכחתי תשם XD). אביו הציע לדניס ללכת בעקבותיו ולזכות במקומו ודניס כמובן, הסכים! מטרתו של דניס היא לא רק ללכת בעקבות אביו, אלא גם להכיר פוקימונים חדשים ולחפש חבר ילדות שלו- פול ששוכן באחת הערים ודיבר איתו יום לפני המסע, דניס גם רוצה לתפוס פוקימונים חדשים, להכיר חברים ולזכות בליגה בשביל עצמו.
[b]פוקימון:[/b] לא נראה שהבנתי נכון אז מריפ או פלאפי.
[b]בקשות:[/b] אין
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] מודע, וזאת אחת הסיבות שלשמה נרשמתי האמת
[b]תמונה:[/b] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 08:37 PM
[b] אנטו
בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע. צ'ארמנדר פוגע עם הנשיכה ועם שריטה אחת מתוך השתיים של השריטה הכפולה. בסלרפאוט משתמש במתקפת חנק ופוגע. הוא כרוך כעת מסביב לצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
"צ'נמנדר" אני צועק ומוסיף "תרוץ מהר ותיקפוץ גבוה ושתיהיה באוויר תישתמש בשריטה ונשיחה וכשאתה תישתחרר תישתמש במכת גוף על בסלרפאוט" אני אומר באנרגיה רבה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 08:26 PM
[b] יוסי
"רטיקייט השתמש בחיתוך ובחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מתרכז ואז משחרר מכה חזקה ופוגע ברטיקייט ובולם את מתקפת החיתוך. לאחר מכן שניהם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת הגוף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תאגור שוב עוצמה בראש שלך ותשתמש בנגיחה! ואז דחיפה!'' אומר
-
דניס
לא נראה לי שהבנת את השם וצורת הפנייה. שם זה איך שבמשחק הדמויות יפנו אליך, וצורת פנייה זה מה שאני כותב בהמשך, ובאופן כללי איך שאני פונה אליך. בנוגע למודע לשחקנםי אחרים, אני אשתדל לארגן זאת כמה שאפשר, אבל אתה בוודאי מבין את הקושי שבזה. בכל אופן רשום, רק תאמר מה עם השם וצורת הפנייה, איך התכוונת שזה יהיה.
אנטו
צ'ארמנדר רץ וקופץ מה שמפיל ממנו את בלספראוט ולאחר מכן הוא נופל ותוקף את בלספראוט ובלספראוט כבר נראה ממש תשוש.
יוסי
"רטיקייט השתמש בבניב על! ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט פוגע בבאגון, ואז באגון משתמש בניגחה ופוגע ברטיקייט שנראה שהוא קצת מתחיל להתעייף. לאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט נושך אותו. גם באגון מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 10:25 AM
[b] אנטו
צ'ארמנדר רץ וקופץ מה שמפיל ממנו את בלספראוט ולאחר מכן הוא נופל ותוקף את בלספראוט ובלספראוט כבר נראה ממש תשוש.
[/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "צ'נמנדר מצוין הוא ניראה ממש עיף אז בו נסים את זה תיקפוץ ואז תשתמש במכת גוף".
-
[b] יוסי
"רטיקייט השתמש בבניב על! ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט פוגע בבאגון, ואז באגון משתמש בניגחה ופוגע ברטיקייט שנראה שהוא קצת מתחיל להתעייף. לאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט נושך אותו. גם באגון מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, אני סומך עליך! עוד הפעם נגיחה ודחיפה!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 09:26 PM
[b] תמיר
"ואני מניח שלא שמעת את מה שאוילר אמר כשהוא התעוור נכון? 'עכשיו יהיו לי פחות הסחות דעת'!" הוא אומר "ליקיטונג השתמש בליקוק כל פעם שטרפינץ' יוצא!". ליקיטונג מנסה ומכעט מחטיא את כל הפעים והוא נפגע מכל ההתקפות, ואז נופל. "אוי לא. כמה נורא! ליקיטונג חזור!" הוא מחזיר את ליקיטונג ובורוח ובקרוב נעלם מעל לכל ספק. [/b][/quote]
"כן בטח,פחות הסחות דעת...אני לא סובל חלשלושים שחצנים..." אני מדבר לעצמי בשקט,ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים אחרי שאני משבח אותם קצת,וחוזר למרכז הפוקימונים
-
אנטו
זו ההחלטה שלך נגד פוקימון פראי מתי לסיים את הקרב.
--
בלספרואט לא מסוגל להתנגד והוא נפגע ממכת הגוף. נראה שאין לו כבר כוחות.
יוסי
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את מתקפת הנגיחה, ולאחר מכן רטיקייט משתמש בחבטת גוף, אבל באגון בורח. באגון אחר כך דוחף את רטיקייט, ורטיקייט מנסה לנשוך את באגון ומחטיא שוב.
תמיר
אבל.... אוילר לא היה חלשלוש שחצן. הוא היה מתמטיקאי מכובד מאוד. [url=http://en.wikiquote.org/wiki/Leonhard_Euler]. אני הזכרתי את הציטוט השני המודגש (אין עליו ערך בעברית אז אני חייב להביא מאנגלית) [/url]
--
שיבחת את הפוקימונים שלך ואתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה שם לב שהשמש עוד מעט תשקע לחלוטין. (תזכור שחלק מהיום הזה במשחק אתה התאמנת עם גביט).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 06:59 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את מתקפת הנגיחה, ולאחר מכן רטיקייט משתמש בחבטת גוף, אבל באגון בורח. באגון אחר כך דוחף את רטיקייט, ורטיקייט מנסה לנשוך את באגון ומחטיא שוב. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תאגור עוצמה בראש שלך ותשתמש בנגיחה! לאחר-מכן, שוב דחיפה!'' אומר
-
[b] דניס
לא נראה לי שהבנת את השם וצורת הפנייה. שם זה איך שבמשחק הדמויות יפנו אליך, וצורת פנייה זה מה שאני כותב בהמשך, ובאופן כללי איך שאני פונה אליך. בנוגע למודע לשחקנםי אחרים, אני אשתדל לארגן זאת כמה שאפשר, אבל אתה בוודאי מבין את הקושי שבזה. בכל אופן רשום, רק תאמר מה עם השם וצורת הפנייה, איך התכוונת שזה יהיה. [/b][/quote]
סבבה אחי-
שם: מור
צורת פנייה: מור
ולגבי המודעות לאחרים, אני בטוח שזה לא כזה נורא..
רק איפה ההתחלה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 08:26 PM
[b]
נאור
"בידוף, חבטת ראש! ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. הפוקימונים מתנגשים בהתחלה, ואז מנקי נותן את הצלפה הנזב, ובידוף אחר כך נושך את מנקי ועוזב אותו. בידוף נראה קצת עייף.
[/b][/quote]
"טוב מאוד מנקי!,עכשיו תשתמש בסתירות כפולות ותסיים את זה בהצלפת זנב!" אומר למנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 07:59 PM
[b]
תמיר
אבל.... אוילר לא היה חלשלוש שחצן. הוא היה מתמטיקאי מכובד מאוד. [url=http://en.wikiquote.org/wiki/Leonhard_Euler]. אני הזכרתי את הציטוט השני המודגש (אין עליו ערך בעברית אז אני חייב להביא מאנגלית) [/url]
--
שיבחת את הפוקימונים שלך ואתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה שם לב שהשמש עוד מעט תשקע לחלוטין. (תזכור שחלק מהיום הזה במשחק אתה התאמנת עם גביט). [/b][/quote]
אני נכנס לחדר הפוקימונים,מבקש מהאחות ג'וי חדר(אלא אם ביקשתי כבר,אני לא זוכר),נותן לה את הפוקימונים שלי לריפוי ואח"כ הולך לישון
-
יוסי
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מצליח במתקפת הנגיחה ופוגע ברטיקייט. רטיקייט מתשמש בניב העל ופוגע. באגון משתמש בדחיפה אבל רטיקייט מתחמק ופוגע בחבטת הגוף.
מור
אוקיי, ההתחלה בהודעה הראשון זה בכותרת אדומה לקראת הסוף.
נאור
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מקצת סתירות ואז נושך את מנקי. מנקי מעיף חממנו את בידוף עם הצלפת זנב.
תמיר
כל הדברים התבצעו ללא בעיות (הנחת יסוד, אם לא אמרת לכמה ימים אתה מבקש את החדר, זה 1), ואתה מתעורר, בקירוב ב7 בבוקר (שעון טלפון נייד).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 03:57 PM
[b]
נאור
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מקצת סתירות ואז נושך את מנקי. מנקי מעיף חממנו את בידוף עם הצלפת זנב.
[/b][/quote]
"מעולה מאנקי ,עכשיו תשתמש בסתירות כפולות,גלגול ואז , תרכז כמה שיותר אנרגיה לזנב שלך ותשתמש בהצלפת הזנב הכי עוצמתית שלך!" אומר למאנקי.
~~~
אני מנסה ללמד אותו זנב ברזל עם לא הבנת..
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 03:57 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מצליח במתקפת הנגיחה ופוגע ברטיקייט. רטיקייט מתשמש בניב העל ופוגע. באגון משתמש בדחיפה אבל רטיקייט מתחמק ופוגע בחבטת הגוף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תזנק אל רטיקייט ותשתמש בנגיחה! לאחר מכן תשתמש בדחיפה!'' אומר
-
נאור
הבנתי, ומתקפות ברזל הם מתקפות שמשתפרות באופן הדרגתי ובקצב די מתון.
--
"בידוף, השתמש בהתקפת מהירות, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. בידוף משתמש במהירות ומתחמק ממספר סטירות כפולות, פוגע במנקי ואז נפגע בעצמו. מנקי מתגלגל אל בידוף. בינתיים בידוף נוגח במנקי ואז מנקי משחרר את מכת הזנב שנראה שהיא קצת התחזקה.
יוסי
אין הבדל בין המהלכים שלך, אפילו לא מבחינת סדר... (וסביר להניח שאתה תחשוב משהו בסגנון "מה עוד יש לי לעשות, זה כל המתקפות שהוא יודע", אז אני כבר שאלתי את זה בשבילך, עכשיו אתה צריך לאמר לי מה עושים במקרה הזה, ואני אתן לך רמז, כשנגמר החלב, או שקונים עוד חלב, או שמתאבדים [לקוח מדבריו של אחד המורים בבית ספר])
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף! ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתנגשים, ולאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט שורט את באגון עם שיניו. רטיקייט כבר נראה מאוד עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 08:46 PM
[b] נאור
הבנתי, ומתקפות ברזל הם מתקפות שמשתפרות באופן הדרגתי ובקצב די מתון.
--
"בידוף, השתמש בהתקפת מהירות, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. בידוף משתמש במהירות ומתחמק ממספר סטירות כפולות, פוגע במנקי ואז נפגע בעצמו. מנקי מתגלגל אל בידוף. בינתיים בידוף נוגח במנקי ואז מנקי משחרר את מכת הזנב שנראה שהיא קצת התחזקה.
[/b][/quote]
'מתי ננצח אותו כבר' אחשוב לי.
"קדימה מאנקי,תאגור שוב אנרגיה לזנב ותשתמש בהצלפת הזנב החזקה ביותר שלך לכיוון בידוף,ואז תמשיך בסתירות כפולות שוב ושוב ושוב!" אומר למאנקי.
-
[quote][b]דניס
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/b][/quote]
אני אצא למעבדתת הפרופסור על מנת לקחת תפוקימון הראשון שלי ולהחתיל את המסע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 08:46 PM
[b] יוסי
אין הבדל בין המהלכים שלך, אפילו לא מבחינת סדר... (וסביר להניח שאתה תחשוב משהו בסגנון "מה עוד יש לי לעשות, זה כל המתקפות שהוא יודע", אז אני כבר שאלתי את זה בשבילך, עכשיו אתה צריך לאמר לי מה עושים במקרה הזה, ואני אתן לך רמז, כשנגמר החלב, או שקונים עוד חלב, או שמתאבדים [לקוח מדבריו של אחד המורים בבית ספר])
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף! ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתנגשים, ולאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט שורט את באגון עם שיניו. רטיקייט כבר נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
טוב נו, אני אנסה משהו אחר.
----
''קדימה באגון, תשתמש במהירות בנשיכה ואז תשתמש בשריטה על רטיקייט!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 06:59 PM
[b] אנטו
זו ההחלטה שלך נגד פוקימון פראי מתי לסיים את הקרב.
--
בלספרואט לא מסוגל להתנגד והוא נפגע ממכת הגוף. נראה שאין לו כבר כוחות.
[/b][/quote]
אני אומר ל צ'נמנדר "מצוין אתה כול כך טוב ניצחנו בקרב הראשון שלנו"
וארוץ אל צ'נמנדר במלו כוחי,ואחבק אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 04:57 PM
[b]
תמיר
כל הדברים התבצעו ללא בעיות (הנחת יסוד, אם לא אמרת לכמה ימים אתה מבקש את החדר, זה 1), ואתה מתעורר, בקירוב ב7 בבוקר (שעון טלפון נייד). [/b][/quote]
בהנחה שלא הלכתי למכון בעיר הזו (נכון?) אני הולך למכון
-
נאור
"בידוף, כעת חבטת ראש!" אומר פול מרופי. בידוף פוגע במנקי שמתחיל להתעייף, אבל אז מנקי משתמש בהצלפת הזנב ופוגע ובידוף נופל.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס. הוא מסתכל קצת בבידוף. "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 לטובת המאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקיט.
מור
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדת הפרוספור. כתוב על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"
יוסי
לא לזה התכוונתי, אבל מספיק קרוב.
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון שורט את רטיקייט ואז רטיקייט דוחף אותו. לאחר מכן שניהם נושכים זה את זה.
אנטו
אתה מחבק את צ'ארמנדר והוא שמח מאוד מזה שהוא ניצח בקרב ואני סתם כתבתי עכשיו המשך שלא מקדם את המשחק לשום מקום.
תמיר
ואתה לא הלכת.
--
כעבור הליכה קצרה והכוונה קלה של שלטים אתה מגיע לאותו מגדל שראית מרחוק ביום הקודם.
על השלט כתוב
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: היניריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 4 2010, 10:32 PM
[b] תמיר
ואתה לא הלכת.
--
כעבור הליכה קצרה והכוונה קלה של שלטים אתה מגיע לאותו מגדל שראית מרחוק ביום הקודם.
על השלט כתוב
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: היניריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'" [/b][/quote]
'מגדול רדיו?זה הולך להיות טוב' אני חושב לעצמי ופוסע פנימה בזהירות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 4 2010, 09:32 PM
[b] יוסי
לא לזה התכוונתי, אבל מספיק קרוב.
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון שורט את רטיקייט ואז רטיקייט דוחף אותו. לאחר מכן שניהם נושכים זה את זה. [/b][/quote]
מה אני אעשה שאין לו מתקפות שאני רואה.
---
''קדימה באגון, אתה מסוגל לנצח! תשתמש בנגיחה ואז שוב בנשיכה!'' אומר
-
תמיר
כשאתה מתקרב למגדל כרגיל השומר עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה ואמור לי למה באת. אל תחשוב שזה שאלה מיותרת, מכון העיר מרוול הותקף לפני יומיים." הוא אומר לך
יוסי
חשבתי שזה היה ברור שאתה יכול ללמד מתקפות חדשות את הפוקימון בכל רגע נתון.
--
"רטיקייט השתמש בקו הגנה אחרון!" אומר פול מורפי. באגון נוגח ברטיקייט, ואז רטיקייט נושך את באגון ומתמוטט.
"עצרו!" אומר הושפט ונכנס כדי לבדוק את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול יותר להלחם. בינתיים 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"זה לא נגמר עד שזה לא נגמר! קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 03:41 PM
[b] יוסי
חשבתי שזה היה ברור שאתה יכול ללמד מתקפות חדשות את הפוקימון בכל רגע נתון.
--
"רטיקייט השתמש בקו הגנה אחרון!" אומר פול מורפי. באגון נוגח ברטיקייט, ואז רטיקייט נושך את באגון ומתמוטט.
"עצרו!" אומר הושפט ונכנס כדי לבדוק את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול יותר להלחם. בינתיים 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"זה לא נגמר עד שזה לא נגמר! קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל. [/b][/quote]
כן, אבל שקודם ניסיתי להגיד לבאגון לאגור אנרגיית אש, הוא לא עשה את זה.
----
''אוקיי, באגון תחזור לפוקדור, תנוח.'' אומר ואחזיר אותו.
''קדימה, צא טיילו! תשתמש בניקור ואז תשתמש בדחיפה!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 04:41 PM
[b] תמיר
כשאתה מתקרב למגדל כרגיל השומר עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה ואמור לי למה באת. אל תחשוב שזה שאלה מיותרת, מכון העיר מרוול הותקף לפני יומיים." הוא אומר לך
[/b][/quote]
"..."
"באתי להלחם בקרב מכון נגד המנהיג,במטרה לזכות בתג"
-
[b] מור
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדת הפרוספור. כתוב על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
יזיז לך אם השבוע אגיב בשעות המאוחרות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אכנס למעבדת הפרופסור ג'פרי רוזנשטיין.
-
יוסי
לא ממש הבנתי שזה היה ניסיון ללמד אותו משהו..
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. טיילו פוגע בניקור ובדחיפה, ואז קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור אש שפוגע בטיילו.
תמיר
"אוקיי חכה רגע" הוא אומר וניגש לדלפק ולוחץ שם משהו. "מנהיג המכון בדרכו למעלה במעלית. אתה צריך לטפס בסולם" הוא אומר ומצביע על סולם שנמצא לכל גובהו של מגדל הרדיו. (אל תדאג, המדרגות כאן לא משפיעות על כלום, מטרתן היא סאטירית בלבד)
מור
אם כבר זה רק ישפיע עליך כי אני במילא אגיב לכל אלה שהגיבו, אז אם מתי שאתה מגיב רק משפיע על מתי שאתה ממשיך, וכל עוד לא לוקח לך שבועיים בין 2 תגובות אז זה בסדר.
--
אתה נכנס אל המעבדה ואז אחד העוזרים פונה אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
-
[b] אנטו
אתה מחבק את צ'ארמנדר והוא שמח מאוד מזה שהוא ניצח בקרב ואני סתם כתבתי עכשיו המשך שלא מקדם את המשחק לשום מקום.
[/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר בו נמשיך ונחפס לנו סטרארלי starly" ואני ממשיך ללכת ולחפש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 06:51 PM
[b] מור
אם כבר זה רק ישפיע עליך כי אני במילא אגיב לכל אלה שהגיבו, אז אם מתי שאתה מגיב רק משפיע על מתי שאתה ממשיך, וכל עוד לא לוקח לך שבועיים בין 2 תגובות אז זה בסדר.
--
אתה נכנס אל המעבדה ואז אחד העוזרים פונה אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן!" אומר לפרופסור "אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי כדי להתחיל את המסע!!"
-
[b] נאור
"בידוף, כעת חבטת ראש!" אומר פול מרופי. בידוף פוגע במנקי שמתחיל להתעייף, אבל אז מנקי משתמש בהצלפת הזנב ופוגע ובידוף נופל.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס. הוא מסתכל קצת בבידוף. "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 לטובת המאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקיט.
[/b][/quote]
"רטטיקט?,נחמד" אומר.
"מאנקי,תנוח קצת בפוכדור!" אומר למאנקי ואחזיר אותו.
"צא סידוט!,תשתמש בדחיפה ואז בגרירה" אומר לסידוט אחרי שאזרוק את הפוכדור שלו לאוויר.
~~
אני יכול להשתמש אחר כך שוב במאנקי נכון?עם לא אז אני משאיר אותו ואומר לו לרכז אנרגיה לזנב ולהשתמש בהצפת הזנב החזקה ביותר שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 06:51 PM
[b] יוסי
לא ממש הבנתי שזה היה ניסיון ללמד אותו משהו..
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. טיילו פוגע בניקור ובדחיפה, ואז קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור אש שפוגע בטיילו. [/b][/quote]
''טיילו, תשתמש עכשיו בנשיכה! ואז תעוף במהירות ותאגור אנרגיה תוך כדי התעופה, לאחר-מכן תשתמש בניקור!'' אומר
-
אנטו
אתם מסתובבים מעט בשדה עד שאתם מוצאים סטארלי יושב על עץ.
מור
המפתח הוא בהבנת הנקרא.
--
"אוקיי, הפרוספור נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה. תבקש את זה ממנו" אומר לך העוזר ומצביע לכיוון הכללי.
נאור
כן אתה יכול להחזיר את מנקי כדי שישחזר כוחות.
--
אתה זורק את הפוכדור של סידוט שנופל ופוגע בראש שלך וסידוט יוצא החוצה.
"רטיקייט, השתמש במתקפת מהירות! ואז ניב על!" אומר פול מורפי. סידוט דוחף את רטיקייט ואז רטיקייט משתמש במתקפת מהירות ופוגע בו. סידוט טוען את הגרירה ורטיקייט משתמש בניב העל ופוגע ואז סידוט גם פוגע ברטיקייט.
יוסי
"קלפייבל השתמשי באגרוף מגה כשהוא מגיע לאחר אגירת האנרגיה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתכוננת, ובינתיים טיילו פוגע הם הנשיכה, ואז משתמש בניקור וקלפייבל נותנת לו אגרוף אנרגיה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 7 2010, 08:52 PM
[b] יוסי
"קלפייבל השתמשי באגרוף מגה כשהוא מגיע לאחר אגירת האנרגיה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתכוננת, ובינתיים טיילו פוגע הם הנשיכה, ואז משתמש בניקור וקלפייבל נותנת לו אגרוף אנרגיה [/b][/quote]
''טיילו תתאושש! תשתמש בדחיפה ואז תמקד את האנרגיה שלך ותנסה לתעל אותה במקור שלך ותשתמש בניקור!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 07:51 PM
[b] תמיר
"אוקיי חכה רגע" הוא אומר וניגש לדלפק ולוחץ שם משהו. "מנהיג המכון בדרכו למעלה במעלית. אתה צריך לטפס בסולם" הוא אומר ומצביע על סולם שנמצא לכל גובהו של מגדל הרדיו. (אל תדאג, המדרגות כאן לא משפיעות על כלום, מטרתן היא סאטירית בלבד) [/b][/quote]
אם כך,אני עולה במדרגות/סולם למעלה...
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 7 2010, 08:52 PM
[b] אנטו
אתם מסתובבים מעט בשדה עד שאתם מוצאים סטארלי יושב על עץ.
[/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "אתה מוכן לקרב נוסף?" אחיך ואוסיף "אולי זה ההיה החבר החדש שלנו בצבת".