-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'וני
ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;695945][B][COLOR="Red"]אוראל
אתה אומר" תביא לי 1000$" המאמן אומר לך"אין ביעה אני ביא לך מה שרצית" הוא מכנניס את ידיו לכיסו הימני ימוצי משמא חבילת שטרות.הוא סופר ולאחר כמהדקות אומר"יש פה בידיוק 1000$"ומביא לך את הכסף ואומר לך"תרצה נגדי קרב פוקימונים הטורצ'יק שלך נגד הפאנפי שלי"אתה לוקח ממנ את הכסף ושם את הכסף בכיס הימני שלך.וחושב על הצעה שהמאמן אמר לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.יוצא ממנו גוש אש ענק מאוד שמכון על שני הצ'רמיליון שנלחמים.שני הצ'רמיליון לא מספיקים להתחמק ולכן נפגעים קצת מהלהביור.צארמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מהלהביור של הצ'רמיליון.ואז משתמש בשריטות.צ'רמדאר מוציא את ציפורניו ושורט את אחד הצ'רמיליון שעומד בדרכו.הצ'רמיליון נפגע קצת מהתקפה.שני הצ'רמיליון משתמשים בזנב ברזל.זנבם נצבעבלבן ועומדים לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק שומע את הצעתך ואומר לך"כן בשמחה אני יעזור לך למצוא את הפוקימון ה3 שלך פה אזבוא נחפש" אתם הולכיםביער ומחפשים פוקימונים.אתם לא מוצאים אז ממשכים כעבור כמה דקות אתם עוצרים מרק אומר לך"תסתכל יש פה 2 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] שמחפשים צוף ביער אז למה שלא תתפוס את אחד מהם הוא היה לך פוקימון נהדר לצוות שלך.אז מה אתה אומר תנסה להשיג את אחד מהם או שנחפש פוקימון אחר בשבילך.נו מה אתהאומר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתה מחזירה את מרשטופ ונכנכסת ליער גלגר בתקוה לתפוס גליגר אחד בשבילך.כעבור כמהדקות של הליכה ביער את רואה 2 גליגר שרבים ביניהם.את מנסה להפריד ביהים אך הם בורחים ממך ואת לא רואה אותם יותר.את שוב הולכת ביער גליגר. את שוב עוצרת והפעם את רואה מאמן בעל צבע שיער חום כובע ירוק ואדן גבוה הוא רואה אותך אומר לך"הי שמי לי את מחפשת גליגר אם כן אני יוכל לעזור לך למצוא אחד מה שמך את מסכימה להצעתי מהאת אומרת?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
פרופסור לינהשמחה שאתה לוקח סקרויטל ואומרת לך"יופי גוני בחירהמצוינת סקרויטל הוא פוקימון נהדר בשבילך.אתם תחברו נהדר ותהיו חברים טובים במסע.אניבטחה שתגדל את סקרויטל טובומצון"היא הולכת אלשולחן ועליו מונחים פוכדור1 היא נותן לך אותו ואז הולכת אל המגיות ומוציא משם 5פוכדוים ופוקידע היא חוזרת אליךהיא נותן לך 5 פוכדורים ופוקידע אתה לוקח אותם וההיא אומרת לך"בהצלחה במסעג'וני תהיה מאמן טב בשביל סקרויטל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא אתת צ'ימצ'אר החיל אומר לך"יופי אני שמח שאתה מקשיב לי אזעכשיו אני הולך לנצח אות צ'ימצ'אר שלך ואז להפוך לשותפך.הסניזל שלי חזק מאוד." הוא אומר לסניזל שלו"טוב סניזל אתה מוכן לעזור לי לנצח את הצ'ימצ'אר שלו ואז להפוך לשותפו.אניסומך עליך סניזל.אם כך תשתמש בהקפה מהירה על צ'ימצ'אר הזה".סניזל משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות אדירה .צ'ימצ'אר לא מספיק להגיב ומפגע מהתקפה מהירה שלסניזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תחפור בור וכדי שאתה וצ'רמנדר תתחמקו ואז תתקפו שנכם את הצ'רמיליונים בשריטות
-
[QUOTE=Eustass Kid;703401][B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "[/COLOR][/B]
צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
יישש! השגתי את הפוקימון הראשון שלי , אוי טריקו אנחנו ניהיה צוות מצוין.
אני יוצא מהמעבדה והולך לעבר השדות על מנת לראות אילו פוקימונים אני יכול לראות.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור גדול בעזרת שתי ידיו.ואז הוא וצר'מנדאר מתחמקים מהההביור של הצ'רמילון ונכנכסים לבור שצ'ימצ'אר חפר.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מכינים ציפורנים ותוקפים את שני הצר'מיליון.הצ'רמיליון לא מספיקים להגיב ונפגעים מהשריטות של צ'רמנדאר וצ'ימצ'אר.שני הצ'רמיליון תוקפים בזנב ברזל וזנבם הופך ללבן*ועומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שללך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על תפיסת הפוקימון ה1 שלך ווצא אל דרך 1אתה הולך בדרך 1 ורואה לפניך רטטה שרצה נגדך קרב 1על 1הוהוא נראה עצבני ואם לא תילחם נגדו הוא יתקוף אותך ישירות[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703401][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נוציא 3 פוקימונים שנינו ואז נחסל אותם" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;703519][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור גדול בעזרת שתי ידיו.ואז הוא וצר'מנדאר מתחמקים מהההביור של הצ'רמילון ונכנכסים לבור שצ'ימצ'אר חפר.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מכינים ציפורנים ותוקפים את שני הצר'מיליון.הצ'רמיליון לא מספיקים להגיב ונפגעים מהשריטות של צ'רמנדאר וצ'ימצ'אר.שני הצ'רמיליון תוקפים בזנב ברזל וזנבם הופך ללבן*ועומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שללך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על תפיסת הפוקימון ה1 שלך ווצא אל דרך 1אתה הולך בדרך 1 ורואה לפניך רטטה שרצה נגדך קרב 1על 1הוהוא נראה עצבני ואם לא תילחם נגדו הוא יתקוף אותך ישירות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'מצ'אר לחפור בור גדול ועמוק מתחת לצ'רמיליונים שיפלו לתוך הבור ולא יוכלו לצאת ואז שהיתקוף אותם בלהביור בכל הכוח וצ'רמנדר תתקוף אותם בגחלת
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש במתקפת חפירה.ובעזרת שתי ידיו צ'ימצ'אר חופר בור עענק שגורם לשני הצ'רמיליון ליפול לבור ולהיפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ומפיו יוצא פרץ אש גדול שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ומפו יוצא פרץ אש קטן שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.שני הצ'רמיליון מתעצבנים ושניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר "בסדר" והוא מוציא באטארפי ודונפן ואמר להם"באטרפי קרן על חושית על זאנגוס ודונפן מכת גיגול על זנגוס1 קדימה צו" באטארפי משתמש בקרן על חושית שפוגעת בזאנגוס 1 ומביסה אותו.דונפן משתמש במקפת גיגול ונופך לכדור.מתקפת הגיגול של דונפן פוגע בזאנגוס ומביס אותו.אתה מוציא את הרקרוס שמשתמש בשבירת לבנים חזקה שמביסה את הזאנגוס האחרון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;703519][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על תפיסת הפוקימון ה1 שלך ווצא אל דרך 1אתה הולך בדרך 1 ורואה לפניך רטטה שרצה נגדך קרב 1על 1הוהוא נראה עצבני ואם לא תילחם נגדו הוא יתקוף אותך ישירות[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי נו באמת , רטטה? אתה מפריע לי , אך אין לי ברירה אלא להלחם נגדך , צא טריקו!" אני צועק לאוויר ומשחרר את טריקו מהפוכדור.
"קליע זרעים טריקו" אני פוקד לטריקו לתקוף עם קליע זרעים.
-
[QUOTE=Eustass Kid;703584][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש במתקפת חפירה.ובעזרת שתי ידיו צ'ימצ'אר חופר בור עענק שגורם לשני הצ'רמיליון ליפול לבור ולהיפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ומפיו יוצא פרץ אש גדול שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ומפו יוצא פרץ אש קטן שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.שני הצ'רמיליון מתעצבנים ושניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שלך
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר וצ'רמנדר תחמקו ואז תתקפו בלהביור וגחלת
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו יוצא מהפוכדור שלו ומוכן להילחם .טריקו משתמש בקליע זרעים ומפיו מוציא זריעם שפוגעים ברטטה קשה מאוד.רטטה משיב בדחיפה אך טריקו מתחמק מהדחיפה של רטטה.רטטה מנסה לפגוע בנשיכה בטריקו.רטטהמצליח לפגוע בטריקו עם הנשיכה.טריקו מתאושש מהר מהנשיכה של רטטה ומוכן לפקודות שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמיליון[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703584][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת חפירה.ובעזרת שתי ידיו צ'ימצ'אר חופר בור עענק שגורם לשני הצ'רמיליון ליפול לבור ולהיפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ומפיו יוצא פרץ אש גדול שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ומפו יוצא פרץ אש קטן שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.שני הצ'רמיליון מתעצבנים ושניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריין אומר "בסדר" והוא מוציא באטארפי ודונפן ואמר להם"באטרפי קרן על חושית על זאנגוס ודונפן מכת גיגול על זנגוס1 קדימה צו" באטארפי משתמש בקרן על חושית שפוגעת בזאנגוס 1 ומביסה אותו.דונפן משתמש במקפת גיגול ונופך לכדור.מתקפת הגיגול של דונפן פוגע בזאנגוס ומביס אותו.אתה מוציא את הרקרוס שמשתמש בשבירת לבנים חזקה שמביסה את הזאנגוס האחרון[/COLOR][/B][/quote]
"לאן עכשיו הולכים מרק?" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;703712][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם לחמוק ואז לתקוף בלהביור וגחלת בכל הכוח שלהם
-
[QUOTE=Eustass Kid;703712][B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו יוצא מהפוכדור שלו ומוכן להילחם .טריקו משתמש בקליע זרעים ומפיו מוציא זריעם שפוגעים ברטטה קשה מאוד.רטטה משיב בדחיפה אך טריקו מתחמק מהדחיפה של רטטה.רטטה מנסה לפגוע בנשיכה בטריקו.רטטהמצליח לפגוע בטריקו עם הנשיכה.טריקו מתאושש מהר מהנשיכה של רטטה ומוכן לפקודות שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמיליון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריקו דחיפה!! ואם קטטה מתחמק תקוף אותו עם קליע זרעים , ככה הוא יובס בקלות" אמרתי בלהט.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
[/QUOTE]"טרטואיג עכשיו קפוץ קרוב אליו ותקוף ברצפ בהצלפות גפן רבות,זה הסיכוי היחידי חבר!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;703401][B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="Green"]דיפ
פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'וני
ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן? אז צא גלאיסקור מספרי אקס ואז ההוא בתוך השריון תשלך לו מכות ניב ברק לאחד החורים של הידיים או הראש!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703991][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/quote]
"אתה רוצה להרשם, מרק?, אני רוצה אז בוא נשתתף שנינו".
-
[QUOTE=Eustass Kid;703991][B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב זה הכל או כלום!" אני אומר את זה בלהט. "קפוץ גבוה לשמים ואז תנחית בו חבטה עם הזנב שלך!" אני אומר לטריקו מה לעשות.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים
שם
פוקימונים
ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;702236][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלייגר כנף ברזל "
"הכי מהיר שאפשר!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייסקור משתמש בכנף ברזל על ובאפט.כנפיו של גלייסקור הופכים ללבנים.ובאפט משתמש במגן וגלייסקור נפגע בעצמו מהכנף הברזל בגלל המגן של ובאפט.את רואה שירדו לך כבר רבע חיים ועברה כבר דקה ותורו רק עוד 2דקות לקרב ותיקו בין החיים שלכם.גס'י אמרת לך" נו את מותרת תתקפי אל הפוקימון שלך יפגע מהתקפהשל עצמו וירדו לך חים על זה יאלה תתקפי אותי בוא נראה אותך מביסה את ובאפט"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;704067][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B][/quote]
"שם: ג'ון פוקימונים: ספירו, טרטויג והרקרוס, שמתי את הפרטים שלי, שים את שלך מרק".
-
[QUOTE=Eustass Kid;704089][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייסקור משתמש בכנף ברזל על ובאפט.כנפיו של גלייסקור הופכים ללבנים.ובאפט משתמש במגן וגלייסקור נפגע בעצמו מהכנף הברזל בגלל המגן של ובאפט.את רואה שירדו לך כבר רבע חיים ועברה כבר דקה ותורו רק עוד 2דקות לקרב ותיקו בין החיים שלכם.גס'י אמרת לך" נו את מותרת תתקפי אל הפוקימון שלך יפגע מהתקפהשל עצמו וירדו לך חים על זה יאלה תתקפי אותי בוא נראה אותך מביסה את ובאפט"[/COLOR][/B][/QUOTE]
זה לא גלייגר ?
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
יש צ'ימצ'אר אתה וצ'רמנדר איתם גדולים מה את אומרת על הקרב מיל
-
[QUOTE=Eustass Kid;704067][B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים
שם
פוקימונים
ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן!!! טריקו עשינו את זה!!" אני מחבק את טריקו משמחה.
מכיוון שרטטה לא פגע בטריקו אני משחרר את טריקו החוצה ולא בתוך הפוכדור.
אז אני ממשיך לחפש פוקימונים טובים כדי לתפוס אותם.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
גלאיסקור תכניס אתה הצבת שלך לחור של הראש שלו ותשתמש בגליוטינה כדי לחנוק אותו מבפנים ולאלץ אותו לצאת ואז תחסל אותו בניב ברק (זה לא שלוש מתקפות...)
-
[QUOTE=Eustass Kid;702725][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קורה פה לעזאזל?" אשאל את עצמי ואלך עם סינדקוויל קצת קדימה בחשש.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס סבבה
גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;704356][B][COLOR="Red"]דור
אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"[/COLOR][/B]
גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש במכת ניב חשמל מהצד על משאבת ההידרו כדי לגרום לו לנזק חשמלי ואז תרביץ לו על השרין במכות צבת כדי שיהיה לו זעזוע מוח ושהוא יצא מהחור תחתיף לו עם המכת צבת בראש!"
-
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"משימה?" אשאל אותו בתימהון. "מה המשימה הזאת?"
-
[quote=Eustass Kid;704356][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס סבבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;704356][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה כן קדימה בואי נרוץ לשם מהר
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Teal"]
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
אקנס? אמממ.. בוא נראה.
"תראה טריקו הוא מבוהל , מה אתה אומר , נצרף אותו לצוות שלנו. אני בטוח שתהפכו לחבירם טובים." טריקו סימל לי את כן בראש.
ואנחנו מתקרבים לאקנס ושואלים אותו: "שלום אקנס , מה שלומך? אתה רוצה להיות בצוות שלנו?"
-
[QUOTE=Eustass Kid;704356][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Teal"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה גלייגר ,תסתובב מסביב וובפט ותשתמש בצעקה"
-
[QUOTE][B][COLOR=#4169e1]ג'וני
[/QUOTE]"קדימה טארטויג כל הכבוד"אומר לו"קפוץ לשמים ותשתמש משם בהצלפת גפן!"
-
[quote=Eustass Kid;702236][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מקיש לך ומשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד.הפה של פילאפ הופך למקור ופוגע בכריינדוס.אך זה לא מזיז לכריינדוס בככלל.כריינדוס משתמש בראשיה ורואשאן הופך שוב לכחול.כריינדוס רץ במהירות עצומה ופוגע בפילאפ קשות עם הראשיה שלו.רורק אומר לך"הגיע הזמן שתוותר עוד מס' ראשיות כאלה הפילאפ שלך מחוסל המתקפת הניקור של פילאפ לא תשפיע על כריינדוס שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריין אומר לך"בסדר אני יקח את דלת שמאל ואתה את דלת ימין תיקח בסדר בואנזוז" שניכם הןלכים לדלות שלכם .ריין ואתה פותחים את הדלת שלכם.ריין נכנכס לחדר שהדלת השמאלית מובילה ורואה שאין שם כלום.אתה נכנכס לחדר ימין ורואה שגם אין כלום.אתה אומר לריין"אין כלום בחדר שלי מה איתך"ריין אומר" גם בחדר שללי אין כלום אזהגדלת האמצעית היא הנכונה לפתוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"[/COLOR][/B][/quote]אני אומר לפיפלאפ"להיתקרב לכרינידוס ואז קרן בועות הכי חזקה שאתה יכל"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ לאט לאט מתרקב אל כרינדוס ואז במהירות הוא משדתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת קשה בכריינדוס.כריינדוס ללא מצליח מכיון המרחק בינו לפילאפ.כריינדוס מתאושש מהתקפהה של פילאפ .רורק אומר לכריינדוס" תשתמש בראשיה אני רוצה שתגמור את הפיפלאפ הזה מיד מובן כריינדווס."כריינדוס משתמש בראשיה ורואשו הופך לכחול ועומד לפגוע בפיפלאפ שלך[/COLOR][/B]
טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר מסתובב מסביב ובאפט וזה מבלב את ובאפט.גלייגר משתמש בצעקה חזזקה מאוד שפוגעת בופואט קשה.לגס'י ירדו עוד חיים ונותרה רק עודדקה לסיום הקרב שלכן גס'י אומרת"טוב ילדה נמאסת עלי את תנצחי על בטוח הבאפאט הזה לא שווהכלום אז תני את מכת הסיום לבפאט ותנצחי את הקרב הזה .קדימה מרי אני נותנת לך לנצח זה לא מהשרצית לעלות לסיבוב הבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
אתה חושב על העניין של הצטרפות את אנקס לצוות שלכם.אתה שואל את טריקו והא עושה לך כן.אתה ניגש לאט לאט אל אנקס.אנקס קצת מפחד אך פתאום הפחד שלו נעלם והוא מלטף לך את הרגל.אתה מבין שהוא רוצה להיות איתך .אזאתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו ומכניס את אנקס.אנקס נלכד בפוכדור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים אל העיר השלישית ויוצאים מהר מגמה.בדרכם לעיר השלישית אתם רואים בית ולידו יש איש לא מוכר והוא נגש אליכם ואומר לכם"שלום לכם תרצו שאני אלמד מתקפה לפוקימון שלכם אני מלמד פוקימונים מקצועיאזאתם רוצים זה חינם אני עושה את זה בכיף להאנתי אז מה אתם אומרים.טוב קחו כמה דקות ותחשבו עלהעניין הזה טואז תגידו לי טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש במכת צבת חזקה. צבתו הופכת ללבנה ופוגעת בורטלז קצת.ומידלאחר מכן הרקרוס עובר לשבירת לבניםם.ידיו של הרקרוס הופכת ללבנה.אך ורטל מתחמק מהתקפה בכך שהוא מסתתר בשריון שלו.ג'וני אומר לורטלז"תשתמש באקדח מים שיבובי" ורטזל מסתובב עם השריון שלו ותוך כדי משתמש באקדח מים שפוגע בהרקרוס
קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
ריקאוזה אומר לך"משמת היא לגלות את הפוקימון של מחוזכפי שאמרו לך כבר.אך גם עליך לעצור את צצצות ניוטק הרשע שגם רוצה לחסוף את הפוקימונים אך אז להשתמש בטבתם האישית בפוקימונים.אז עליך למנוע את זה מובן לך דור.ובנוסף עליך לגלות מי עומד מאוחרי כל הרציחות.אני חושב שיש להם בוס לרוצחים.תצטרך זאת לגלות לבד טוב אנימחזיר אותך למחוז האש".אתה חוזר למחוז האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקקאס
גלייסקור משתמש בניב חשמלי על התותח הידרו של בלסטויז.הניב חשמלי עובר דרך התותח מים ולכן בלסטויז מחושמל קשות.לפתע בלסטויז נופל האדמה.השופט אומר"המנצח הוא לוקאס והמפסיד הוא ג'וש".ג'וש מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לך"הפוקימונים שלך חזקים אימנת אותםם טוב"והוא הולך ממך אל הקהל מהתעשהעכשיו[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705160][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ לאט לאט מתרקב אל כרינדוס ואז במהירות הוא משדתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת קשה בכריינדוס.כריינדוס ללא מצליח מכיון המרחק בינו לפילאפ.כריינדוס מתאושש מהתקפהה של פילאפ .רורק אומר לכריינדוס" תשתמש בראשיה אני רוצה שתגמור את הפיפלאפ הזה מיד מובן כריינדווס."כריינדוס משתמש בראשיה ורואשו הופך לכחול ועומד לפגוע בפיפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר מסתובב מסביב ובאפט וזה מבלב את ובאפט.גלייגר משתמש בצעקה חזזקה מאוד שפוגעת בופואט קשה.לגס'י ירדו עוד חיים ונותרה רק עודדקה לסיום הקרב שלכן גס'י אומרת"טוב ילדה נמאסת עלי את תנצחי על בטוח הבאפאט הזה לא שווהכלום אז תני את מכת הסיום לבפאט ותנצחי את הקרב הזה .קדימה מרי אני נותנת לך לנצח זה לא מהשרצית לעלות לסיבוב הבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה חושב על העניין של הצטרפות את אנקס לצוות שלכם.אתה שואל את טריקו והא עושה לך כן.אתה ניגש לאט לאט אל אנקס.אנקס קצת מפחד אך פתאום הפחד שלו נעלם והוא מלטף לך את הרגל.אתה מבין שהוא רוצה להיות איתך .אזאתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו ומכניס את אנקס.אנקס נלכד בפוכדור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם הולכים אל העיר השלישית ויוצאים מהר מגמה.בדרכם לעיר השלישית אתם רואים בית ולידו יש איש לא מוכר והוא נגש אליכם ואומר לכם"שלום לכם תרצו שאני אלמד מתקפה לפוקימון שלכם אני מלמד פוקימונים מקצועיאזאתם רוצים זה חינם אני עושה את זה בכיף להאנתי אז מה אתם אומרים.טוב קחו כמה דקות ותחשבו עלהעניין הזה טואז תגידו לי טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש במכת צבת חזקה. צבתו הופכת ללבנה ופוגעת בורטלז קצת.ומידלאחר מכן הרקרוס עובר לשבירת לבניםם.ידיו של הרקרוס הופכת ללבנה.אך ורטל מתחמק מהתקפה בכך שהוא מסתתר בשריון שלו.ג'וני אומר לורטלז"תשתמש באקדח מים שיבובי" ורטזל מסתובב עם השריון שלו ותוך כדי משתמש באקדח מים שפוגע בהרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריקאוזה אומר לך"משמת היא לגלות את הפוקימון של מחוזכפי שאמרו לך כבר.אך גם עליך לעצור את צצצות ניוטק הרשע שגם רוצה לחסוף את הפוקימונים אך אז להשתמש בטבתם האישית בפוקימונים.אז עליך למנוע את זה מובן לך דור.ובנוסף עליך לגלות מי עומד מאוחרי כל הרציחות.אני חושב שיש להם בוס לרוצחים.תצטרך זאת לגלות לבד טוב אנימחזיר אותך למחוז האש".אתה חוזר למחוז האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בניב חשמלי על התותח הידרו של בלסטויז.הניב חשמלי עובר דרך התותח מים ולכן בלסטויז מחושמל קשות.לפתע בלסטויז נופל האדמה.השופט אומר"המנצח הוא לוקאס והמפסיד הוא ג'וש".ג'וש מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לך"הפוקימונים שלך חזקים אימנת אותםם טוב"והוא הולך ממך אל הקהל מהתעשהעכשיו[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תתחמק ואז תשתמש במתקפת קרן ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.ורטלז מתאושש מהמתקפה של הרקרוס.ג'וני אומר לורטלז"תתאושש ואז תשתמש בזנב אקוה על הרקרוס שלו אוקי קדימה ורטלז" זנבו של ורטלזהופך לכחול.ורטלז משתמש בזנב אקוה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705200][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.ורטלז מתאושש מהמתקפה של הרקרוס.ג'וני אומר לורטלז"תתאושש ואז תשתמש בזנב אקוה על הרקרוס שלו אוקי קדימה ורטלז" זנבו של ורטלזהופך לכחול.ורטלז משתמש בזנב אקוה[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תתחמק ואז תשתמש במתקפת קרן ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח".