-
ניתאי
"תתפסי את זה!" אומר פול מורפי. קלפייבל תופסת את האוזניים, בקושי, וזורקת את וויזמיר הצידה.
תמיר
פוליוואג מתנער ומשתחרר מרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מקיא, ומתמוטט.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט ואומר "רטיקייט לא יכול להחם, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אני מקווה שאתה לא חושב שהקרב מסתיים!" אומר פול מורפי "קלפייבל צאי!"
מקס
"אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. המכה של צ'ארמנדר פוגעת בקלפייבל, ולאחר מכן האגרוף הממוקד פוגע בצ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:15 PM
[b] מקס
"אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. המכה של צ'ארמנדר פוגעת בקלפייבל, ולאחר מכן האגרוף הממוקד פוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, מכת זנב ואז שריטה ושוב מכת זנב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:15 PM
[b] ניתאי
"תתפסי את זה!" אומר פול מורפי. קלפייבל תופסת את האוזניים, בקושי, וזורקת את וויזמיר הצידה.
[/b][/quote]
"תעשי את זה שוב,והפעם אם היא תתפוס אותך תתן לה אגרוף מגה בפרצוף"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 10:15 PM
[b] תמיר
פוליוואג מתנער ומשתחרר מרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מקיא, ומתמוטט.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט ואומר "רטיקייט לא יכול להחם, 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"אני מקווה שאתה לא חושב שהקרב מסתיים!" אומר פול מורפי "קלפייבל צאי!" [/b][/quote]
"נו יופי..." אני אומר לעצמי בשקט,מצמצם את אישוניי,ומסתכל לתוך עיניו.
"צא פוליאג!בועות!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 01:59 PM
[b] דודי
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. טורטווויג פוגע בקלפייבל, לפני שהיא מספיקה לפגוע בו, וקלפייבל נופל על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה, הוא מסתכל על קלפייבל ולבסוף אומר "קלפייבל לא יכול להלחם, המנצח בקרב הוא המאמן!"
לאחר מכן מנהיג המכון מתקרב אליך עם יד מושטת (נניח שהחזרתם את הפוקימונים).
[/b][/quote]
"תחזור טרטוויג זה היה טוב. צא פוצ'אנה"
-
מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתנגשת עם צ'ארמנדר, ולאחר מכן צ'ארמנדר מצליח לפגוע בו עם המתקפות שלו.
ניתאי
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע בקלפייבל עם ההצלפה הכפולה ולאחר מכן וויזמיר נפגע מהאגרוף הממוקד.
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לשבבי קרח שמופצצים את הבועות.
דודי
"מה לעזאזל הבעיה שלך?! ניצחת!" אומר לך פול מורפי, ומושיט מחדש את היד שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:48 PM
[b] מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתנגשת עם צ'ארמנדר, ולאחר מכן צ'ארמנדר מצליח לפגוע בו עם המתקפות שלו.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, שריטה ואז מכת זנב!"
-
[b] דודי
"מה לעזאזל הבעיה שלך?! ניצחת!" אומר לך פול מורפי, ומושיט מחדש את היד שלו. [/b][/quote]
"אה חח לא סמתי לב היה לי לעט של קרב תודה זה היה הקרב טוב" אני מושט לו גם את היד ללחיצת יד
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 10:48 PM
[b]
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לשבבי קרח שמופצצים את הבועות.
[/b][/quote]
"שיט!" אני אומר
"פוליאג,אקדח מים!"
-
מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. המתקפות של צ'ארמנדר פוגעות, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בצ'ארמנדר.
דודי
לאחר שאתם לוחצים ידיים, אתה מרגיש משהו מתכתי ביד, ואתה מסתכל ורואה שזה תג הסיברות.
"כל הכבוד" הוא אומר לך "עכשיו לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלך למכון הזה" אומר פול מורפי.
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך גם הוא לאקדח מים, אך זה של פוליוואג גובר ופוגע בקלפייבל.
-
[b] ניתאי
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע בקלפייבל עם ההצלפה הכפולה ולאחר מכן וויזמיר נפגע מהאגרוף הממוקד. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסי לתפוס את הממוקד עם אוזנייך ואז לתת לקלפייבל אגרוף ממוקד,ואם היא תתקוף אותך עם חבטת גוף תעשי שוב את ההדיפה עם האוזניים,ותשתמשי בהצלפה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 10:27 AM
[b]
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך גם הוא לאקדח מים, אך זה של פוליוואג גובר ופוגע בקלפייבל. [/b][/quote]
"לא תוכל להסתמך על המטרונום והמזל שלך יותר מידי!" אני קורא אליו בשמחה
"פוליאג,חזור!" אני קורא ומכניס את פוליאג לפוכדור.
"צא גיבל!" אני קורא,זורק את הפוכדור שלו לאוויר.
"טופרי דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 09:27 AM
[b] דודי
לאחר שאתם לוחצים ידיים, אתה מרגיש משהו מתכתי ביד, ואתה מסתכל ורואה שזה תג הסיברות.
"כל הכבוד" הוא אומר לך "עכשיו לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלך למכון הזה" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
אני הולך לשופטים ושואל אותם איזה ציון קיבלתי
-
ניתאי
אני אוהב להרוס לאנשים את התכניות.
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. וויזמיר תוקף את קלפייבל עם האזניים, או מה שלא הגדרת בתגובה שלך כמתקפת ברירת מחדל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הופך לאגרוף אש שפוגע בוויזמיר. וויזמיר וקלפייבל נראים די עייפים.
תמיר
"זה לא מזל!! זה טוב הלב של הזה עם הכתובת 'אביזי' מעל הראש!" הוא מחזיר לך בקול לא שפוי (ואל תשאל אותי איך קול כזה נשמע, כי אני שפוי לחלוטין [לא אתה לא] [מה אתה יודע בכלל?!] [שתוק!!] ). *הדברים בסוגריים המרובעים נאמרו לעצמי בלבד.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. שניהם פוגעים זה בזה.
דודי
אתה ניגש לשופטים, ואחד מהם מתחיל לדבר. "הציון המקסימלי שיכול להיות לך הוא 100. אנחנו 3 שופטים, וכל אחד אחראי על קטגוריה אחרת, ולכן כל אחד ייתן לך ל כל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי הנקודות שקשורות לחוזק של הפוקימון. הפוקימונים שלך לא כל כך חזקים ולכן אתה מקבל 25 נקודות."
"אני הייתי אחראי על טכניקה של המתקפות" אומר השופט השני "המהלכים שלך היו די פשוטים, ולכן אתה מקבל ממני 25 נקודות"
"אני הייתי אחראי לאסטרטגיה שלך." אומר השופט השלישי "האסטרטגיה עצמה לא הייתה מרשימה, אך החלפת פוקימונים פעמים רבות, ולכן אתה תקבל 30"
"סך הכל קיבלת 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 12:09 PM
[b] דודי
אתה ניגש לשופטים, ואחד מהם מתחיל לדבר. "הציון המקסימלי שיכול להיות לך הוא 100. אנחנו 3 שופטים, וכל אחד אחראי על קטגוריה אחרת, ולכן כל אחד ייתן לך ל כל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי הנקודות שקשורות לחוזק של הפוקימון. הפוקימונים שלך לא כל כך חזקים ולכן אתה מקבל 25 נקודות."
"אני הייתי אחראי על טכניקה של המתקפות" אומר השופט השני "המהלכים שלך היו די פשוטים, ולכן אתה מקבל ממני 25 נקודות"
"אני הייתי אחראי לאסטרטגיה שלך." אומר השופט השלישי "האסטרטגיה עצמה לא הייתה מרשימה, אך החלפת פוקימונים פעמים רבות, ולכן אתה תקבל 30"
"סך הכל קיבלת 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון. [/b][/quote]
תעודת מאמן לא אבל פוקידע יש"