-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 08:16 PM
[b] [color=green][b]ג'ק ואדוארד -[/b]
אתם לוחצים ידיים ועורכים הכירות אחד עם השני , מכירים אחד לשני את בנות הזוג שניראות שמחות לעובדה שאתם יכולים גם להיות חברים . אתם יושבים ומדסקסים .
*שכל אחד יגיד מה הוא חושב על שאר הממלכות , ולמה הוא רוצה לכרות הסכם שלום.. למה זה טוב ומה יהיה בהמשך .[/color] [/b][/quote]
''תקשיב ג'ק, אני דווקא אחלה עם כל הממלכות, חוץ ממלכת המים.. אני לא חושב שהם יירצו לשתף איתי פעולה, לאחר שרצחתי את תאו.'' אומר ואפנה אליו.
-
[b] [color=green][b]ג'ק ואדוארד -[/b]
אתם לוחצים ידיים ועורכים הכירות אחד עם השני , מכירים אחד לשני את בנות הזוג שניראות שמחות לעובדה שאתם יכולים גם להיות חברים . אתם יושבים ומדסקסים .
*שכל אחד יגיד מה הוא חושב על שאר הממלכות , ולמה הוא רוצה לכרות הסכם שלום.. למה זה טוב ומה יהיה בהמשך .[/color]
[/b][/quote]
"תראה, אני חושב שאפשרי לחתום הסכם גם עם ממלכת המים כי יש לי שם מכרים."
אלך שניה לחדר אחר ואצעק:"ג'יימס" אחכה שהוא יבוא ואגיד:"יש פגישה של ממלכות שעושות הסכם שלום, אני צריך שתדבר עם מאסטר נוק C או שליט הממלכה אצלך שיבוא אליי לממלכה כדי לדבר על ההסכם." אגיד ואחכה לתשובתו.
-
[b]
[color=purple][b]ג'ו -[/b]
"אתה קיבלת צל לבן ?" הוא שואל בהתלהבות . "בוא והראה לשאר חבריך בבקשה"
המאמן החדש אומר וניראה שמח לדעת שיש לו אחד כזה. [/color] [/b][/quote]
אני אטעין את אנרגיית הצל הלבן ביד ימין ואז אתקוף את הקיר בקרן צל לבן עוצמתית.
-
[quote][i]Originally posted by liad250[/i]@Dec 14 2009, 04:09 PM
[b] [QUOTE=Steve,Dec 14 2009, 04:04 PM] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
המאמן שמח שעשית יותר מהצפוי .. אבל שאתה מתיישב הוא אומר "אנטו , לא עשית את המתיחות שלך , ושתסיים לא תוכל לחכות בלי לעשות כלום.."[/color]
[/b][/quote]
אני עושה את המתיחות ושואל אותו "יש בצבא מישהו בשם סטיו".
זה שעזר לי שניכנסתי לממלחה.
------------------------------------
אתה הרבה זמן לא מגיב לי
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"כן , קוראים לו סטיב . הוא בנוק B .
אתה בנוק A . איך הוא עזר לך ?"
-------------------------
*תשתדל להגיב יותר ..[/color]
[color=green]ג'ק + אדוארד ~
אתם מתחילים לדבר על הסכמי השלום עם שאר הממלכות , ומיד שעולה העובדה שאדוארד רצח את מלך המים ולכן לא יירצו לשתף איתו פעולה ג'ק יוצא מהחדר ולאחר כמה דקות חוזר עם אדם שניראה מוזר , שיערו כחול ויש לו קרניים על הראש . קרניים קטנות . הוא לבוש במעיל חום ומכנס חום בהיר . הוא מדבר עם ג'ק בצד ויוצא מהחלון . לאחר חצי שעה נכנס מישהו עם שריון חום , ומכנס לבן . שיערו בצבע תכלת והוא ניראה ממש מוכר . "שלום , אני טייסון שליט ממלכת המים החדשה" הוא אומר ומתיישב ליידכם . " שלום אדוארד , אני מודה לך שהרגת את תאו שהטיל טרור על התושבים . בהחלט ארצה לכרות איתכם ברית , לפי השמועות ג'רוד עומד לתקוף ." הוא מציא דף מהתיק שלו ואומר " כל אחד יחתום כאן ויצהיר בזאת שהוא מסכים להסכם השלום ושחוזה זה יציין את העובדה שאין מלחמות בין שלושת הממלכות שלנו . מישהו מתנגד ?" הוא שואל ומגיש לכל אחד ממכם עט . " בנוסף ארצה לספר לכם שהעלתי את רמת האימונים של הצבא שלי ולדעתי הוא מוכן למלחמה עם ג'רוד ."[/color]
[SIZE=3][b]בקרוב אכין סיקור על ג'רוד וחייליו .[/b][/SIZE]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אנרגית הצל הלבן שפועלת על הכוחות החמים פשוט ריסקה את קיר האדמה
כולם נלהבו מהיופי שבמתקפה ובמיוחד מהעוצנה , סיימת את המתקפה בעשן לבן , והשתגרת אל המקום שלך בעזרת צל שחור .
"הופעה מרהיבה מר ג'ו , תמשיך ככה ותוכל ללמוד דברים מרהיבים בהחלט .."
הוא אומר ופונה אל שאר הקבוצה " השבועות הקרובים מאוד משמעותיים , ג'רוד עלול לתקוף עם צבאו המלא ואנחנו חייבים להתאמן . כל אחד מהיום יאמן על איזה מתקפה שירצה . אני יישב בצד ויעזור למי שצריך עזרה..בהצלחה לכולם "
הוא אומר ומשאיר את המגרש ברשותכם. [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 09:00 PM
[b] [color=green]ג'ק + אדוארד ~
אתם מתחילים לדבר על הסכמי השלום עם שאר הממלכות , ומיד שעולה העובדה שאדוארד רצח את מלך המים ולכן לא יירצו לשתף איתו פעולה ג'ק יוצא מהחדר ולאחר כמה דקות חוזר עם אדם שניראה מוזר , שיערו כחול ויש לו קרניים על הראש . קרניים קטנות . הוא לבוש במעיל חום ומכנס חום בהיר . הוא מדבר עם ג'ק בצד ויוצא מהחלון . לאחר חצי שעה נכנס מישהו עם שריון חום , ומכנס לבן . שיערו בצבע תכלת והוא ניראה ממש מוכר . "שלום , אני טייסון שליט ממלכת המים החדשה" הוא אומר ומתיישב ליידכם . " שלום אדוארד , אני מודה לך שהרגת את תאו שהטיל טרור על התושבים . בהחלט ארצה לכרות איתכם ברית , לפי השמועות ג'רוד עומד לתקוף ." הוא מציא דף מהתיק שלו ואומר " כל אחד יחתום כאן ויצהיר בזאת שהוא מסכים להסכם השלום ושחוזה זה יציין את העובדה שאין מלחמות בין שלושת הממלכות שלנו . מישהו מתנגד ?" הוא שואל ומגיש לכל אחד ממכם עט . " בנוסף ארצה לספר לכם שהעלתי את רמת האימונים של הצבא שלי ולדעתי הוא מוכן למלחמה עם ג'רוד ."[/color]
[/b][/quote]
"אני עוד לא הכנתי את הצבא שלי אבל הוא ברמה גבוהה.
ואין לי שום התנגדות שנחתום הסכם." אגיד ואחתום בשמחה על ההסכם.
--------------------------------------------
אני הולך עכשיו ואחזור ב23:00.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 07:12 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
סליחה אני כל הזמן מתבלבל גם הוא מתלונן על זה ..
--
"אוקיי .. תוכלו ללכת לחדריכים חוץ ממך ג'יי "
הוא אומר וניראה כועס .. כולם הולכים ורק אתה נישאר
"היית טוב היום ג'יי " הוא אומר ומרים חיוך קליל על פניו..
"לך תביא את המזוודה , אל תפתח אותה עדיין . תביא את המפתח ותגיע לכאן.. אעזור לך בקשר לזה ." הוא אומר ושולח אותך לחדר שלך .[/color] [/b][/quote]
אני הלך להביא את התיבה והמפתח
-
[b] [color=green]ג'ק + אדוארד ~
[SIZE=3][b]בקרוב אכין סיקור על ג'רוד וחייליו .[/b][/SIZE] [/b][/quote]
''אוהוו, אני לא ידעתי שתאו היה אדם רשע גם לנתיניו.'' אומר לטייסון בחיוך.
''העלתי את רמת הכוננות ואת רמת האימונים בממלכתי, אני סבור שאנחנו מוכנים לכל התקפה.'' אוסיף ואחתום על החוזה.
-
[color=green][b]אדוארד+ג'ק ~[/b]
שניכם חותמים על החוזה בשמחה וטייסון גם חות על החוזה .
אתם לוחצים ידיים ומאחלים לכל אחד בהצלחה . טייסון עזב ואתם נישארים שניכם ביחד . הינאמורי אומרת " אני וג'ני הגענו למסקנה שהימים האחרונים הם ימים קשים במיוחד ואולי כדאי להירגע קצת ולצאת לטייל , לאכול משהו או לראות סרט . מה דעתכם ?" היא שואלת וג'ני מחייכת ומהנהנת באמירת דבריה[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה רץ להביא את המזוודה והמפתח נישא בידך , אתה מגיע אל חדר האימונים ורואה את המאמן שלך יושב על ספסל החיילים . אתה אומר לו שהבאת את החפצים והוא פותח את המזוודה , שם אתה רואה :
-כפפות (דוקרניות) ממתכת זהב
-שוריקני מים ללא הפסקה (בגלל שאש הוא החולשה שלך)
-מגילה
המאמן אומר לך לפתוח את המגילה , ללבוש את הכפפות ולתת אגרוף חשמלי אל תוך המגילה כך שהיא תיקרע או תיחתך ..[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 09:23 PM
[b] [color=green][b]אדוארד+ג'ק ~[/b]
שניכם חותמים על החוזה בשמחה וטייסון גם חות על החוזה .
אתם לוחצים ידיים ומאחלים לכל אחד בהצלחה . טייסון עזב ואתם נישארים שניכם ביחד . הינאמורי אומרת " אני וג'ני הגענו למסקנה שהימים האחרונים הם ימים קשים במיוחד ואולי כדאי להירגע קצת ולצאת לטייל , לאכול משהו או לראות סרט . מה דעתכם ?" היא שואלת וג'ני מחייכת ומהנהנת באמירת דבריה[/color] [/b][/quote]
''רגע..'' אני אומר ואחייך חיוך ערמומי אל ג'ק.
''ג'ק, אני רוצה לנסות את הכוחות החדשים שלי, את השריון, את השרשרת ואת כל כוחות הקרח שלי, אני בטוח שגם אתה את שלך..
מה דעתך על.. קרב אימון? אני ואתה, בחדר האימונים שלך.'' אומר ואביט אליו במבט מאתגר.
-
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אנרגית הצל הלבן שפועלת על הכוחות החמים פשוט ריסקה את קיר האדמה
כולם נלהבו מהיופי שבמתקפה ובמיוחד מהעוצנה , סיימת את המתקפה בעשן לבן , והשתגרת אל המקום שלך בעזרת צל שחור .
"הופעה מרהיבה מר ג'ו , תמשיך ככה ותוכל ללמוד דברים מרהיבים בהחלט .."
הוא אומר ופונה אל שאר הקבוצה " השבועות הקרובים מאוד משמעותיים , ג'רוד עלול לתקוף עם צבאו המלא ואנחנו חייבים להתאמן . כל אחד מהיום יאמן על איזה מתקפה שירצה . אני יישב בצד ויעזור למי שצריך עזרה..בהצלחה לכולם "
הוא אומר ומשאיר את המגרש ברשותכם. [/color] [/b][/quote]
אתחיל להיתטמן על מתקפות צל משולב ואנסה לשלב אותו בחרבי.
-
[color=green][b]ג'ק ~[/b]
אדוארד מציע שתילחמו , הוא רוצה לנסות את הכוחות החדשים שלו .
[b]אדוארד ~[/b]
תצטרך לחכות עד שג'ק יחליט אם הוא מתאמן איתך או לא
הינאמרו אומרת שזה נישמע מסוכן כי הוא כוח אש..[/color]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אתה ניגש לפינה ריקה ומנסה להעלות את שתי הצללים בבת אחת , אתה לא מצליח כ"כ , אתה מצליח רק להחליף בין הצללים מבלי להוציא יותר כוח על ההחלפה .. איך תנסה לעשות את זה ?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 09:45 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
תצטרך לחכות עד שג'ק יחליט אם הוא מתאמן איתך או לא
הינאמרו אומרת שזה נישמע מסוכן כי הוא כוח אש..[/color] [/b][/quote]
''אל תדאגי הינאמורי.. את לא יודעת מה סטיב העביר לי.'' אומר בעיניים מסתוריות ואחכה לתגובתו.
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
"כן , קוראים לו סטיב . הוא בנוק B .
אתה בנוק A . איך הוא עזר לך ?"
-------------------------
*תשתדל להגיב יותר ..[/color]
[/b][/quote]
"לא חשוב" אני אומר לו ושואל אותו "מתי אנחנו נילמד להלחם".
-
[color=darkred][b]אנטו -[/b]
"בידיוק עכשיו " המאמן אומר ואומר לך להוציא את המגילות שקיבלת במזוודה .[/color]
[color=green][b]אדוארד ~[/b]
היא ניראית מופתעת ושולחת אליך מבט שאומר 'סומכת עליך' בקריצה .
אתה עדיין מחכה לתשובותו של ג'ק XD [/color]
[color=green]ג'ק -
נו איפה אתה O: ? אתה נילחם איתו ?[/color]