-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אתה מתחיל להכות בו בחוזקה. לאחר כמה מכות אתה מרגיש דקירה חזקה באיזור הרגל ומועד. הוא התעורר מהמכות שלך. "סעמק!" הוא אומר, מעיף אותך ממנו וקם. מגבו צומחות שתי כנפיים לבנות וגדולות, והוא עף משם. "אדיוט." הבחורה אומרת לך. "פעם הבאה תהרוג אותו במכה אחת."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604122][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אתה מתחיל להכות בו בחוזקה. לאחר כמה מכות אתה מרגיש דקירה חזקה באיזור הרגל ומועד. הוא התעורר מהמכות שלך. "סעמק!" הוא אומר, מעיף אותך ממנו וקם. מגבו צומחות שתי כנפיים לבנות וגדולות, והוא עף משם. "אדיוט." הבחורה אומרת לך. "פעם הבאה תהרוג אותו במכה אחת."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"שיט! דווקא כשאני צריך נעליים עם פקקים אין לי אותם.. טוב מה עושים עכשיו?" אשאל[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא מסתכלת עליך בחוסר סבלנות. "תחזיר את הכנפיים שלך לגב כבר, אתה נראה כמו תרנגולת מגודלת." [/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604139][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא מסתכלת עליך בחוסר סבלנות. "תחזיר את הכנפיים שלך לגב כבר, אתה נראה כמו תרנגולת מגודלת." [/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מתי תביני שאני מנסה להבין איך עושים את זה?!" אגיד לה בעצבנות.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]היא נראית מיואשת. "פשוט תנסה להרגיש אותן ואז לשלוט בהן. אם הצלחת כבר לנופף בהן אתה תוכל להחזיר אותן"[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604144][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]היא נראית מיואשת. "פשוט תנסה להרגיש אותן ואז לשלוט בהן. אם הצלחת כבר לנופף בהן אתה תוכל להחזיר אותן"[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אנסה להרגיש את הכנפיים שלי ולהחזיר אותן לגב.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]לאחר כמה דקות של ניסיון אתה מצליח[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604162][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]לאחר כמה דקות של ניסיון אתה מצליח[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב החזרתי את הכנפיים,לאן הולכים עכשיו?" אגיד לה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"הולכים איתי, וסותמים!" היא אומרת בתקיפות ומתחילה ללכת.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604178][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"הולכים איתי, וסותמים!" היא אומרת בתקיפות ומתחילה ללכת.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]'יואו איזה מעצבנת היא,מה היא חושבת שהיא? מפקדת בצבא?' אחשוב לעצמי ואלך אחריה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתם מתחילים ללכת. עברו כמה שעות טובות מאז שג'יימס שם אותך בחדר ההוא. כעת השמש כבר מבצבצת מכיוון הים. העיר מוארת בצבעים של כתום ואדום. אתם נכנסים לבניין קומות ישן ועולים עד לגג. כשאתם מגיעים לגג הבחורה מורידה את החולצה הארוכה שלה וחושפת גופייה עם שני קרעים בגב. מהם היא מוציאה את הכנפיים הלבנות שלה. "תוציא את הכנפיים שלך." היא מורה.[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604207][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתם מתחילים ללכת. עברו כמה שעות טובות מאז שג'יימס שם אותך בחדר ההוא. כעת השמש כבר מבצבצת מכיוון הים. העיר מוארת בצבעים של כתום ואדום. אתם נכנסים לבניין קומות ישן ועולים עד לגג. כשאתם מגיעים לגג הבחורה מורידה את החולצה הארוכה שלה וחושפת גופייה עם שני קרעים בגב. מהם היא מוציאה את הכנפיים הלבנות שלה. "תוציא את הכנפיים שלך." היא מורה.[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אנסה לשלוט בכנפיים ולהוציא אותן מהגב. "אז מה הוא עשה לי שהוא הצמיח לי כנפיים?" אשאל אותה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"הוא עשה לך את זה?" היא אומרת ונראית מודאגת. "אולי היינו צריכים להרוג אותו... זה לא חשוב." היא אומרת וקופצת מהגג, דואה בעזרת הכנפיים ומרימה את עצמה לכיוון השמים. "תורך."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;604245][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"הוא עשה לך את זה?" היא אומרת ונראית מודאגת. "אולי היינו צריכים להרוג אותו... זה לא חשוב." היא אומרת וקופצת מהגג, דואה בעזרת הכנפיים ומרימה את עצמה לכיוון השמים. "תורך."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"כן,הוא עשה לי את זה. אבל את באמת ריפאת לי את הרגל? כי אם לא אז אני יכול ליפול ישר למטה." אגיד בדאגה ואנסה להתרומם ואז לעופף אחריה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603678][COLOR=SeaGreen][B]סטיב-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B] נראה שהאיש מתחיל לאבד עניין. "תגיד סטיב, מה אתה עושה?"[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מחכה להבין מה אתה רוצה ממני" אני אומר לו ומפנה לו את הגב[/SPOILER]