[quote=David Villa;713665]גם אני חוזר עוד שבועיים לארץ.[/quote]
אם כך זה מצוין, השיחות הטובות ביותר קורות בין שני אנשים שרואים פינגווינים (או, לא שפויים)
Printable View
[quote=David Villa;713665]גם אני חוזר עוד שבועיים לארץ.[/quote]
אם כך זה מצוין, השיחות הטובות ביותר קורות בין שני אנשים שרואים פינגווינים (או, לא שפויים)
[QUOTE=LordAbizi;713666]אם כך זה מצוין, השיחות הטובות ביותר קורות בין שני אנשים שרואים פינגווינים (או, לא שפויים)[/QUOTE]
אני אהיה בפריז, אין שם פינגווינים אבל יש שם את מגדל אייפל.
[quote=David Villa;713667]אני אהיה בפריז, אין שם פינגווינים אבל יש שם את מגדל אייפל.[/quote]
הזהר! פריז, ובפרט מגדל אייפל זה מקור הרשע הנורא ביותר בעולם. מגדל אייפל פולט קרינה, להלן קרינת אייפל שמבשת את כח התנגדות האוויר לדחייה של כדור הארץ (כן כן, כדור הארץ [B]דוחה[/B] ממנו את כל העצמים במקום למשוך אותם) וגורם לכך שאנשים עפים לחלל החיצון בהסבתרות של 1:123456789 וחוזרים חזרה לכדור הארץ באותה הסתברות. הדבר הזה מסוכן מאוד ורבות מתאונות המטוס שאין להם הסבר נוצרו כתוצאה מכך שמטוס חתך קו קרינת אייפל.
הזהר!
(ואגב, גם אין, כלל שידוע לי, פינגווינים במקום שבו אני אהיה, אבל פינגווין זה שם כללי ל... מצב אי שפיות (לפחות בשפה שלי)).
חזרתי, היי כולם.
מה קורה אבי?
[QUOTE=LordAbizi;713673]הזהר! פריז, ובפרט מגדל אייפל זה מקור הרשע הנורא ביותר בעולם. מגדל אייפל פולט קרינה, להלן קרינת אייפל שמבשת את כח התנגדות האוויר לדחייה של כדור הארץ (כן כן, כדור הארץ [B]דוחה[/B] ממנו את כל העצמים במקום למשוך אותם) וגורם לכך שאנשים עפים לחלל החיצון בהסבתרות של 1:123456789 וחוזרים חזרה לכדור הארץ באותה הסתברות. הדבר הזה מסוכן מאוד ורבות מתאונות המטוס שאין להם הסבר נוצרו כתוצאה מכך שמטוס חתך קו קרינת אייפל.
הזהר!
(ואגב, גם אין, כלל שידוע לי, פינגווינים במקום שבו אני אהיה, אבל פינגווין זה שם כללי ל... מצב אי שפיות (לפחות בשפה שלי)).[/QUOTE]
סבבה, אני אזהר במגדל אייפל!
[quote=Ace;713678]מה קורה אבי?[/quote]
בסדר :), ואיתך מור?.
היי כולם!
היי
היי לכולם
אני פה
[quote=SexStyle;713709]אני פה[/quote]
מה קורה עומר?.
היי
הכנתי בדיוק את הפרויקט הבא שלי
בקרוב הוא יהיה מוכן