[quote=יגאל;745057]תלמד אותו מכת וולט מתקפה טובה מאוד[/quote]
איך? זה לא ברקת רק בברקת אפשר ללמד וולט
Printable View
[quote=יגאל;745057]תלמד אותו מכת וולט מתקפה טובה מאוד[/quote]
איך? זה לא ברקת רק בברקת אפשר ללמד וולט
[QUOTE=killerbee;745059]איך? זה לא ברקת רק בברקת אפשר ללמד וולט[/QUOTE]
אתה פאשות מרבה פיקאצ'ו/ריצ'ו עם אור בול והפיצ'ו שבביצה יודע מכת ולט
[quote=יגאל;745060]אתה פאשות מרבה פיקאצ'ו/ריצ'ו עם אור בול והפיצ'ו שבביצה יודע מכת ולט[/quote]
אפשר לעשות את זה רק בברקת אין פה אור בול
[QUOTE=monster;745058]יש לכם פוקימון אונליין[/QUOTE]
מישהו?
שלום לכולם, נראה לי שחזרתי הביתה. אני לא ממש מבין מה קורה סביבי, כי לפני כמה שעות הייתי עסוק בלהדחס בביקורת הגבולות של נתב"ג, ולפרטים מלאים על נפלאות השעה 4 בבוקר אני אספר במשחק שלי. (זה די משעמם אין טעם להתעניין בזה).
שמתי לב שהייתה מהפכה (אלימה?) בפורום בהיעדרי, ופורום משוב מפוצץ יתר, ואני עכשיו במצב רוח של "tl;dr", אז מישהו יכול לסכם לי: מה השתנה בניהול (לשלוח לינק לדף צוות המנהלים אם קיים יהיה גם טוב), ומה הצית את זה?
[QUOTE=killerbee;745061]אפשר לעשות את זה רק בברקת אין פה אור בול[/QUOTE]
עם יש לך DS אז תעביר בין יהלום לאש אדום פיצ'ו
[QUOTE=LordAbizi;745063]שלום לכולם, נראה לי שחזרתי הביתה. אני לא ממש מבין מה קורה סביבי, כי לפני כמה שעות הייתי עסוק בלהדחס בביקורת הגבולות של נתב"ג, ולפרטים מלאים על נפלאות השעה 4 בבוקר אני אספר במשחק שלי. (זה די משעמם אין טעם להתעניין בזה).
שמתי לב שהייתה מהפכה (אלימה?) בפורום בהיעדרי, ופורום משוב מפוצץ יתר, ואני עכשיו במצב רוח של "tl;dr", אז מישהו יכול לסכם לי: מה השתנה בניהול (לשלוח לינק לדף צוות המנהלים אם קיים יהיה גם טוב), ומה הצית את זה?[/QUOTE]
ברוך שובך המשחק יחזור
[QUOTE=LordAbizi;745063]שלום לכולם, נראה לי שחזרתי הביתה. אני לא ממש מבין מה קורה סביבי, כי לפני כמה שעות הייתי עסוק בלהדחס בביקורת הגבולות של נתב"ג, ולפרטים מלאים על נפלאות השעה 4 בבוקר אני אספר במשחק שלי. (זה די משעמם אין טעם להתעניין בזה).
שמתי לב שהייתה מהפכה (אלימה?) בפורום בהיעדרי, ופורום משוב מפוצץ יתר, ואני עכשיו במצב רוח של "tl;dr", אז מישהו יכול לסכם לי: מה השתנה בניהול (לשלוח לינק לדף צוות המנהלים אם קיים יהיה גם טוב), ומה הצית את זה?[/QUOTE]
אביזי אני התגעגתי אליך ולבדיחות המטומטמות שלך
בוקר טוב.
[quote=monster;745065]ברוך שובך המשחק יחזור[/quote]
כן בוודאי, אני בדרכי למשחק שלי, אבל יש יותר מדי פורומים עם דברים חדשים. אבל אין לי מיץ מח לעבור על הכל אז אני פשוט צריך לסמן את הפורומים האלה כנקראו.
[QUOTE=LordAbizi;745068]כן בוודאי, אני בדרכי למשחק שלי, אבל יש יותר מדי פורומים עם דברים חדשים. אבל אין לי מיץ מח לעבור על הכל אז אני פשוט צריך לסמן את הפורומים האלה כנקראו.[/QUOTE]
יופימ שמח
אבי מה קורה?
[quote=יגאל;745064]עם יש לך Ds אז תעביר בין יהלום לאש אדום פיצ'ו[/quote]
אין לי....
בוקר..
[QUOTE=DarkTiger;745072]בוקר..[/QUOTE]
טוב
[QUOTE=monster;745073]טוב[/QUOTE]
מתי אתה מגיב במשחק?