פוזון אני אשמח אם תגיב לי על הפייקים ההתחלתיים שפירסמתי בפורום (פייקים חדשים - אש)
ונשמע תרגיל מגניב אבל אני אשמח לעוד קצת הסבר
Printable View
פוזון אני אשמח אם תגיב לי על הפייקים ההתחלתיים שפירסמתי בפורום (פייקים חדשים - אש)
ונשמע תרגיל מגניב אבל אני אשמח לעוד קצת הסבר
אני חשבתי שפוקימוני מפתח זה פסאודו אגדיים
[quote=Guille;807010]אני חשבתי שפוקימוני מפתח זה פסאודו אגדיים[/quote]
אגדיים זה משהו בעד עצמו, אגדיים זה סיפור מהתחת, זה דורש רמה ותיכנון גבוה, בגלל זה התחלתי מההתחלתיים ולאט לאט שתתחילו לחשוב מקורי ונעבור שלב בשילוב פריט וחיה נעבור לאגדיים.
נותרו עוד שבועיים וחצי, הרבה משתמשמים בקרוס כבר לא מגיבים או פרשו, זה מאכזב כי הם פשוט מתעצלים לעשות את זה.
וחבל, רע לי עם זה שבקושי אנשים עובדים פה ויותר מברברים, בימים האחרונים היינו צריכים להתקדם אבל רק היו פה דיבורים.
אני מקווה שעד שישי בבוקר לפחות יהיו לכם איזה 5 פוקימוני מפתח.
יש לי את הציפור/לוחם את העוגייה סוג רגיל את אנשי השלג ואת הנחש /חשמל
רציתי לעשות קקטוס אבל לא אהבתי איך שהוא יצא
[quote=Guille;807015]יש לי את הציפור/לוחם את העוגייה סוג רגיל את אנשי השלג ואת הנחש /חשמל
רציתי לעשות קקטוס אבל לא אהבתי איך שהוא יצא[/quote]
אז מה מטרת התגובה הזו, תאמת שאני לא חושב שהעוגיה צריכה להיות סוג רגיל מתאים לה אדמה או סלע.
אומנם עשיתה פייקים אבל עדיין בעמוד הקודם כתבתי את הסוגים שצריכים להיות בפוקימוני מפתח.
תתחיל ברגיל, תחפש רעיון מעניין.
כאשר אני עייף אין לי רעונות אבל סתם משעמם אז אני מתחיל לצייר בלי להגיד אם זה רע או טוב אני פשוט ממשיך את מה שהיה
[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/9955/bugfly.png[/IMG]
התחלתי בכלל על חשיבה על פינגווין + חשמל !!
פו זון חבר נתן לי רעיון סוס להתחלתי דשא צרצר :d. אני יעשה את ההתחלתי ואז את המשימה (יש לי את הציפור אש כציפור ואת הדבורה כחרק( עריכה:הצרצר קשה מידי.. פו זון אתה יכול להביאל י רעיון?
איך אתם מתקדם עם פוקימוני המפתח מסוג רגיל?
אין לי רעיון מקורי.. אני מצטער אני יחשוב על עוד כרגע ובשש אני צריך ללכת אני יכין אותו שאני חוזר ויגיש בתשע יש לך רעיון להתחלתי דשא בשבילי?
אה סוג רגיל חשבתי שאמרת כל סוג כמו חרק מעופף שהכנתי
[quote=OmerPoke;807693]אין לי רעיון מקורי.. אני מצטער אני יחשוב על עוד כרגע ובשש אני צריך ללכת אני יכין אותו שאני חוזר ויגיש בתשע יש לך רעיון להתחלתי דשא בשבילי?[/quote]
אבל כתבו לך רעיונות בנושא שפתחתה, דווקא רעיונות לא רעים
אני יודע אבל להתחלתי דשא אני יבקש עכשיו לנורמל
[quote=OmerPoke;807706]אני יודע אבל להתחלתי דשא אני יבקש עכשיו לנורמל[/quote]
בנושא נתנו לכם גם אחלה רעיונות לרגיל, אתה סתם פותח מלא נושאים, מקסימום תבקש בנושא שכבר פתחתה
זה מה שעשיתי א ניי הולך לאימון כדורסל ניתראה ותודה פו זון שלא כעסתה שלא הספקתי לסיים
מעניין למה כולם פרשו...
טוב אני יתחיל לעבוד על סוג רגיל תן שם של חייה ואני יראה אם אני יעשה עלייה