[quote=TheSkyRuby;823364]ביי דניס
תודה שחר ,ודרך אגב ,עוף עוף לי מהעינים !אתה צריך להגיב במשחק שלך ![/quote]
בסדר =[
ועוד אחד לפני : " עוד גבר אחד ירד לעוד גבר , אבא מאושר וואצל אמא הכל בסדר כי לה דח*ו מלפפון וגזר , וואט אבר "
Printable View
[quote=TheSkyRuby;823364]ביי דניס
תודה שחר ,ודרך אגב ,עוף עוף לי מהעינים !אתה צריך להגיב במשחק שלך ![/quote]
בסדר =[
ועוד אחד לפני : " עוד גבר אחד ירד לעוד גבר , אבא מאושר וואצל אמא הכל בסדר כי לה דח*ו מלפפון וגזר , וואט אבר "
[QUOTE=ShiFteR;823366]בסדר =[
ועוד אחד לפני : " עוד גבר אחד ירד לעוד גבר , אבא מאושר וואצל אמא הכל בסדר כי לה דח*ו מלפפון וגזר , וואט אבר "[/QUOTE]
[:
מי פה?
דניס, תגיד לה שאתה זואופיל ושאתה צריך חיה בבית בשביל הסיפוק המיני שלך
שמתם לב שאני היחיד היחיד שהצליח לפתוח 7 משחקים אך ורק בחצי שנה האחרונה?
[quote=Stranger in a Strange Land;823370]דניס, תגיד לה שאתה זואופיל ושאתה צריך חיה בבית בשביל הסיפוק המיני שלך[/quote]
אחי אתה מטורף
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;823370]דניס, תגיד לה שאתה זואופיל ושאתה צריך חיה בבית בשביל הסיפוק המיני שלך[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וכן עומר ,שמתי לב
אין אני מכונת יצור של מ''ת [יש לי עוד שלושה מוכנים על המחשב{ברצינות,עכשיו אני בונה עוד אחד}]
רק התמונה :[URL="http://hydepark.hevre.co.il/upload0108/2008111_895822973_1199962993_10_podborka_06.jpg"] הזאת [/URL] עשתה לי תראומה עכשיו דניס וכלב *בע*
[QUOTE=מאסטר פלריון;823375]אין אני מכונת יצור של מ''ת [יש לי עוד שלושה מוכנים על המחשב{ברצינות,עכשיו אני בונה עוד אחד}][/QUOTE]
אתה משוגע :punch:
[quote=TheSkyRuby;823377]אתה משוגע :punch:[/quote]
תודה תודה,אני מודע לאמא ואבא שלי שהביאוני עד ה[B]לום[/B] [אהה לום [IMG]http://www.dakar.co.il/images/itempics/4001049a_0_small.jpg[/IMG]!]
שיייטטטטטטטטטטטטטט
מה אני עושה פה יש יום אדיר בליגה אנגלית וספרדית משעה 13:45-22:00
ליאור תגיב במ''ת שלי
המטרה הבאה שלי זה בוויזל שולט .מי עוזר?
[quote=TheSkyRuby;823390]המטרה הבאה שלי זה בוויזל שולט .מי עוזר?[/quote]
מה זאת אומרת "המטרה הבאה"?
[quote=TheSkyRuby;823390]המטרה הבאה שלי זה בוויזל שולט .מי עוזר?[/quote]
עזבי את עידן הוא לא עשה כלום =[
סתם