[quote=Food fighter;1010537]אני לא מתמטיקאי!
עזוב אותי!
*הולך לצד ובוכה*[/quote]
היגיון בריא גובר על הגדרות ערטילאיות (אם ככה כותבים את הדרעק הזה)!
KO.
Printable View
[quote=Food fighter;1010537]אני לא מתמטיקאי!
עזוב אותי!
*הולך לצד ובוכה*[/quote]
היגיון בריא גובר על הגדרות ערטילאיות (אם ככה כותבים את הדרעק הזה)!
KO.
[QUOTE=LordAbizi;1010538]היגיון בריא גובר על הגדרות ערטילאיות (אם ככה כותבים את הדרעק הזה)!
KO.[/QUOTE]
*קם ואומר לך מה???
[quote=Food fighter;1010540]*קם ואומר לך מה???[/quote]
עזוב, סתם בדיקת שמיעה.
לא ענית לי O:
מיכאל שכחת אותי
[quote=Zach Fair;1010546]לא ענית לי O:[/quote]
זאת מן הטעם הפשוט שאין בידי תשובה. אינני יודע אם אאשר או לא, וזאת על שום כך שלא ראיתי/התעניינתי מספיק במשחק שלך כדי לדעת.
(רמז: כנראה שכן. למרות שהיצצתי בנושא הנעול בחתם וראיתי איזו שגיאת כתיב איומה ונוראית שגרמה לי לפרכס שעה קלה, אך זה שולי)
חחחחחח.. כאן גרים בכיף שליטה
[QUOTE=LordAbizi;1010550]זאת מן הטעם הפשוט שאין בידי תשובה. אינני יודע אם אאשר או לא, וזאת על שום כך שלא ראיתי/התעניינתי מספיק במשחק שלך כדי לדעת.
(רמז: כנראה שכן. למרות שהיצצתי בנושא הנעול בחתם וראיתי איזו שגיאת כתיב איומה ונוראית שגרמה לי לפרכס שעה קלה, אך זה שולי)[/QUOTE]
אממ...
מה אמרת? XD
[quote=Zach Fair;1010552]אממ...
מה אמרת? XD[/quote]
ולא כלום. אין זה נראה לי שהגיתי מילה מפי בשעה האחרונה, שהרי, אין זה ראוי לאדם שפוי לדבר שעה שאין עימו אף בין שיח...
[QUOTE=LordAbizi;1010553]ולא כלום. אין זה נראה לי שהגיתי מילה מפי בשעה האחרונה, שהרי, אין זה ראוי לאדם שפוי לדבר שעה שאין עימו אף בין שיח...[/QUOTE]
אדוני הצעיר, חזרתי כרגע מבית השימוש, פגשתי שם פרחה צעירה והחלטתי שאני יקיים איתה עוגב, ואז אוריד את ליבה הצעיר. מה הינך אומר?
למה שישלכו אותו אליי? אני לא מנהל חת״ם...*
מי יודע? עם פולטיקאי הפורום היום, לא יודעים מה הם רוצים, ישלחו אותי אלייך בסופו של דבר.
לילה טוב.
הלכתי להמשיך לראות כאן גרים בכיף
לילה טוב אלכס
מה קורה?