[quote=Ilan;1017690]מנהלים לא עושים את עבודתם טוב בשיט[/quote]
לא "מנהלים". אלכס, ואולי גם ניצן.
Printable View
לא "מנהלים". אלכס, ואולי גם ניצן.
יותר אני לא עוזר לך בשיעורים:big_wink:
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1017697]יותר אני לא עוזר לך בשיעורים:big_wink:[/quote]
BZZZT
חוקי מתמטיקאים בחתימה שלי צועקים עליך.
המשך אפוקליפסה טובה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1017695]לא אלכס חושב שהוא לא הכרחי אלא אמיר.[/quote]
מצטער טעיתי מותר...
[quote=LordAbizi;1017698]BZZZT
חוקי מתמטיקאים בחתימה שלי צועקים עליך.
המשך אפוקליפסה טובה.[/quote]
זה היה בצחוק D:
גיא, לא אמרתי שאסור לטעות...
אני מדבר על ההנהלה הגבוהה...
בעיקר על אלכס
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1017702]זה היה בצחוק D:
גיא, לא אמרתי שאסור לטעות...[/quote]
אבל הלך לי הפאנץ' בגלל זה...
זה נחמד שאלכס צריך את פורום בית ספר למרות שהוא חושב שלא צריך אותו...
טוב נמאס לי. שהוא עשה את זה לשיר זה עבר את הגבול. אני הולך להגיד את האמת ורק את האמת. וחלק מזה זאת הסיבה שרציתי להיבחר לניהול. עוד עברה אחת וכמו שאומרים בבייסבול,Your Out!
להיטמן ולי, יש דעות בנושא הניהול הגובהה, אבל הם רק שלנו במסן Xd
[quote=~pika food~;1017705]טוב נמאס לי. שהוא עשה את זה לשיר זה עבר את הגבול. אני הולך להגיד את האמת ורק את האמת. וחלק מזה זאת הסיבה שרציתי להיבחר לניהול. עוד עברה אחת וכמו שאומרים בבייסבול,Your Out![/quote]
"החוץ שלך"? אין זה נראה לי שזה מה שאומרים בכדור בסיס.
[QUOTE=LordAbizi;1017708]"החוץ שלך"? אין זה נראה לי שזה מה שאומרים בכדור בסיס.[/QUOTE]
הוא התכוון you're out! אתה בחוץ!
אביזי אני לא צוחק. אתה יודע שהיתכוונתי לYou're out!
תאמינו לי שיש לי תמיכה משני אנשים מאוד חשובים,ומי שבאמת מכבד אותי ואת דעתי שיעתיק את ההודעה שמיקודם פרסמתי לחתימה:
טוב נמאס לי. שהוא עשה את זה לשיר זה עבר את הגבול. אני הולך להגיד את האמת ורק את האמת. וחלק מזה זאת הסיבה שרציתי להיבחר לניהול. עוד עברה אחת וכמו שאומרים בבייסבול,You're Out!
אם הוא ייתן לי על זה באן או אפילו אזהרה זה יהיה אבסורד,מפני שזה יהרוס את האמון שלו.
אם הוא ימחק את זה או אזהרה: מראה שהוא לא יודע לקבל משוב.
באן:מראה שהוא משתמש במעמד שלו בשביל להרוס לאחרים שמביעים את עמדתם כמו שהוא עושה נגדנו.
תעתיקו את כל זה:
[B]טוב נמאס לי. שהוא עשה את זה לשיר זה עבר את הגבול. אני הולך להגיד את האמת ורק את האמת. וחלק מזה זאת הסיבה שרציתי להיבחר לניהול. עוד עברה אחת וכמו שאומרים בבייסבול,You're Out![/B]
[B]אם הוא ייתן לי על זה באן או אפילו אזהרה זה יהיה אבסורד,מפני שזה יהרוס את האמון שלו.[/B]
[B]אם הוא ימחק את זה או אזהרה: מראה שהוא לא יודע לקבל משוב.[/B]
[B]באן:מראה שהוא משתמש במעמד שלו בשביל להרוס לאחרים שמביעים את עמדתם כמו שהוא עושה נגדנו.[/B]
[B]תודה רבה.[/B]
[quote=LordAbizi;1017708]"החוץ שלך"? אין זה נראה לי שזה מה שאומרים בכדור בסיס.[/quote]
נדב מוסר לך את אהבתו.
ושעומר כנראה התכוון ל-You're out.
נדב~
אולי תכנס למשתמש שלי ונתחלק בו עד שתחזור מהבאן? :ם
שיר בבקשה תעתיקי לחתימתך את משפט המחאה,אם באמ תאכפת לך. הוא מודגש בתגובתי הקודמת. אלכס היה חבר מאוד טוב שלי וגם מאסטר חתולי (לא קשור כרגע ~.~) אבל עכשיו הוא היכזב אותי אפילו יותר ממה שקרה בניהול -.- Viva La Resistance!
הלכתי