-
[QUOTE=KoDaK;1057175][RIGHT][U][COLOR=sienna][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]
[COLOR=darkred][U]עידן[/U][/COLOR]
[COLOR=darkred]יש לך רק את סמוצ'אם..[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~
סמוצ'אם משתמשת במשיכה ומצליחה לגרום לדוויבל להתאהב בה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"טוב..זה לא נורא..ניצחון ברור לנו..חרק טוב על על-חושי ואבן טוב על קרח..נכון דוויבלי ? " אומרת רוז ודוויבל נראה בטוח בעצמו, הוא משתמש בנשיכת חרק למרות האהבה וסמוצ'אם מתחמקת.[/COLOR]
[COLOR=darkred]היא מרימה אותו והוא נופל ולא מצליח להתנגד מהאהבה, היא משתמשת ברסיסי קרח ופוגעת בחוזקה שלפתע דוויבל מחליק לכיוונה במתקפת החלקת סלע ופוגע בה חזק, הוא נושך אותה עם נשיכת חרק והיא מתעלפת.[/COLOR]
[COLOR=darkred]" 4 ; 3 למנהיגה ! רוז ניצחה ! " אומר השופט וסמוצ'אם מתחילה לבכות כי היא איכזבה אותך..[/COLOR]
[COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR]
.[/QUOTE]
*מצטער שלא הגבתי לקחתי אתמול הפסקה ממ''תים
--------------------------
אני אגש לסמוצ'ם,''אל תדאגי סמוצ'ם את לא איכזבת אותי היית מצויינת היום'',
אומר לסמוצ'ם מאוכז מהניצחון,אני אגש לרוז אלחץ את ידה ואומר לה,''היה קרב טוב שמחתי להתמודד מולך אני אחזור מאוחר יותר שאהיה מוכן לאתגר אותך שנית'',אני אכניס את סמוצ'ם לפוכדור שלה ואוציא את דרומקה,
אני אסמן לו וללאון שהגיע הזמן לצאת ואצא מהמכון.
-
[U][B][SIZE=6]חדשות 29.4[/SIZE][/B][/U]
[COLOR=red][SIZE=4][U][B]פרס ההשקעה ![/B][/U][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3][B]הפעם עדיין אף אחד לא זוכה..אבל מי שיכתוב כ-3 עד 4 שורות יותר ממה שהוא כותב בדרך כלל יקבל ביצת פוקימון שהוא בוחר![/B] [U][I]עד שבת יש לכם להשקיע ! [/I][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U]יומולדת[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]מכיוון שיש הרבה שלא יוכלו להגיע לתראיך לידתם במשחק כל מי שנולד מהתאריך:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]1.6 ועד היום 29.3 שיכתוב ויקבל מתנה ! כל השאר יש לחכות לתאריכם..[/B][/COLOR][/SIZE]
[U][SIZE=3][COLOR=blue][I]לא כולל מי שכבר קיבל ! [/I][/COLOR][/SIZE][/U]
[U][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]איוונט ![/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]איוונט המאובנים[B] נגמר[/B] בשעה טובה ! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]קניצ'י[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=sienna]*טדיאורסה ישן ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה הולך לשם ואתה רואה פוקימון דמוי חיפושית ופוקימון דמוי כבשה יושבים בצד אחד מפוחדים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מהצד השני ישנם 2 דובים ענקיים שכנראה מאיימים עליהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/ledyba.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mareep.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/ursaring.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/beartic.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל וארון יוצאים אך מיד מתוך החולות יוצאים שני פוקימונים דמויי אבן ותופסים אותם, אחת מילדות מוציאה פוקימון דמוי כלב קטן שמתקיף אותם אך נפגע גם הוא והם תופסים גם אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/geodude.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/snubbull.png[/IMG][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B][U]נוקו[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]וורמפל משתצמש ביריית חוט ומפספס את נאטו, נאטו רץ במעגלים וורומפל מתבלבל ואז נאטו משתמש בניקור ומעלף את וורמפל, אמולגה מנסה להעיף אותו אך ללא הצלחה.., נאטו משתמש במתקפה על-חושית כלשהיא ופוגע חזק באמולגה.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]*[I]את לא יכולה לומר: XXX ואז אחריי שהיא תלך XXX ואז XXX .. כי מספיק שהציפור לא תתעלף וזה יהרוס לך את הכל..מבינה ?[/I][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו רץ לכיוון סימיסיר, וסימיסיר משתמש במטען להבה, זה מזכיר לך את הקרב של מרשטומפ ופיגנייט עם תומר.., ם פוגעים זה בזה ולבסוף סימיסיר עף אחורה ונפגע קשות,שארפידו משתמש בסילון אקווה שוב אך מיד לאחר מכן הוא קופץ על שארפידו שמתחיל ליצור את הסילון אקווה ומנווט אותו לכיוון אחד העצים, שארפידו לא מצליח לעצור ונפגע קשה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"שבירת לבנים ! ! ! " אומר לואיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B][U]בר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]"סליחה זה לא לילדים..." היא אומרת והולכת משם.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פינסיר עושה תנועת 'לא' עם ראשו ואז חושב שוב ועושה 'כן' .. אבל לפי מצב פניו אתה רואה שהוא נותן לך תנאי, שלא תנצל את זה שהוא זוהר למטרות אישיות..לפתע ליאנה ניגשת אלייך ואומרת "תגיד..אתה לא חושב שרוג'ר די עצוב מזה ? כלומר לא עצוב במצב רגיל..אלה הוא ממש עצוב כאילו מישהו חשוב מת לו או משהו כזה..אתה לא חושב ? " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]*...תעשה מה שתרצה, מי אני שאחליט לך באיזה משחק תשחק ואיזה לא..עצה שלי: אל תפרוש..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]דסקול משתמש בכדור רדיפה שמתפצל לעוד 2 כדורים שחורים וקטנים, הוא פוגע באקדח המים ונוצרים אדים בזירה,אתה בודק את סימפור בפוקדע והוא אומר :[/B][/COLOR]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simipour.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימפור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגייזר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]המים בלחץ הגבוה שמושפרצים מזנבו הם כלכך מלאי עוצמה,הוא יכול להרוס קיר מבטון [/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=blue]שלפתע עולה בראשך מחשבה, 'אולי כדאי שדסקול ינסה שלא להתקרב לזנבו וכך המים לא ייפגעו בו..'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול רואה שאתה לא אומר לו מה לעשות ומשתמש בהבהלה, הוא פוגע בסימפור שמיד מתארגן שולף את זנבו ומכוון קרן זוהרת בצבע לבן, "קרן קרח ! " לואיס אומר לו ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][B]יוגי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]*את מי שאלת את השאלה?, את אמה או את המנהיגה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה הולך עם אמה למכון ורואה שמנהיגה פותחת אותו בדיוק והמון מאמנים נכנסים לשם, "הדרך הקצרה ביותר למכון ה-6 היא דרך העיר פרבריי, ולעבור את שביל מספר 14..." היא אומרת ולפתע המנהיגה רואה אותך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]היא שואלת "סליחה ?אתה רוצה להתמודד במכון ? אם לא סליחה.. ואם כן, אז נעים מאוד ! אני רוז ! מנהלת מכון העיר ליונר ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][U][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את רואה שלביצה ישנם צבעי חום-כתמתם עם כמה פסים ונקודות צהובות, הפוקימונים הראשונים שאת חושבת עליהם הם :פידג'י,בונירי ואיווי,אך כמובן שיש עוד..את נזכרת..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]בל שואלת אותך "נל ? תגידי..אני יכולה לקבל את הביצה ? ושאני אשמור עליה ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B][U]עידן[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]*זה בסדר.. [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה יוצא מהמכון ורוז אומרת "היה קרב טוב מאוד ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ואיך שאתה יוצא אתה רואה את פרד ולידו עורב שחור ענק, "נו אתה בא כבר ! ? מחכים רק לך..." והוא הולך משם..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע אתה קולט משהו ! יש לך יריב חדש ! [/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][I]ברכותיי ! יש לך יריב ושמו פרד, פוקימונים : זורוארק,כנראה הונצ'קרו[/I][I]ו[/I][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]לאון אומר לך "לך לשם ! אני ארפא לך את הפוקימונים ! " דרומקה חוזר לפוכדור והוא רץ לשם עם הפוכדורים שלך וחוזר ונותן לך, דרומקה יוצא שוב ורץ לכיוון בניין התחרות בקולות "דרומ, מקה קה ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאון אומר "כדאי לך לחשוב על אסטרטגיה..גם לכאן וגם לרוז..." והולך אחריי דרומקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/honchkrow.png[/IMG]
-
[QUOTE=KoDaK;1057784][U][B][SIZE=6]חדשות 29.4[/SIZE][/B][/U]
[COLOR=red][SIZE=3][B]הפעם עדיין אף אחד לא זוכה..אבל מי שיכתוב כ-3 עד 4 שורות יותר ממה שהוא כותב בדרך כלל יקבל ביצת פוקימון שהוא בוחר![/B] [U][I]עד שבת יש לכם להשקיע ! [/I][/U][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=blue]מכיוון שיש הרבה שלא יוכלו להגיע לתראיך לידתם במשחק כל מי שנולד מהתאריך:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]1.6 ועד היום 29.3 שיכתוב ויקבל מתנה ! כל השאר יש לחכות לתאריכם..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]איוונט המאובנים[B] נגמר[/B] בשעה טובה ! [/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=red]שארפידו רץ לכיוון סימיסיר, וסימיסיר משתמש במטען להבה, זה מזכיר לך את הקרב של מרשטומפ ופיגנייט עם תומר.., ם פוגעים זה בזה ולבסוף סימיסיר עף אחורה ונפגע קשות,שארפידו משתמש בסילון אקווה שוב אך מיד לאחר מכן הוא קופץ על שארפידו שמתחיל ליצור את הסילון אקווה ומנווט אותו לכיוון אחד העצים, שארפידו לא מצליח לעצור ונפגע קשה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"שבירת לבנים ! ! ! " אומר לואיס.[/COLOR][/B]
G][/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"תתנגש בשבירת הלבנים שלו בסילון אקוה כך גם תחסום תהקפה שלו וגם אולי זה יפגע בו וארויד לוט חיים.לאחר מכן תשתמש במערבולת.תנסה שהמערבולת תלכוד בטוחה את סימסיר.כסימסיר היה בטוח המערבולת הוא היה חלש מרגע לרגע ואולי גם מהסיבובים של המערבולת הוא בטח יתבלבל.לאחר שתרגיש שהוא מבולבל כנס למערבולת ותקוף אותו בסילון אקוה"
-
[quote=KoDaK;1057175] [COLOR=purple][U]אלמוג[/U][/COLOR]
[COLOR=purple]אל תדאג..[/COLOR]
[COLOR=purple]~~~~[/COLOR]
[COLOR=purple]אלג'יים ואיגליבאף מהנהנים בראשם לאות הסכמה.[/COLOR]
[I][COLOR=purple]ברכותיי ! יש לך שני שותפים למסע ! רון ואנה ! [/COLOR][/I]
[COLOR=purple]"אנו נשתמש בסנובר וספוינק.." הם אומרים "ופלוסל ומיינון יעודדו אותם..כמו שראית הם טובים בזה ! " [/COLOR]
[COLOR=purple]וכולכם מצחקקים..[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם גומרים לאכול ~[/COLOR]
[COLOR=purple]"שנתחיל את הקרב ? סנובר רוח קפואה ! ספוינק העלאה פסיכית ! (psych up) " הם אומרים, ואלג'יים ואיגליבאף מחכים לפקודות.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"טוב אלג'יים תחמוק ותתמש בבלבול כדי לנסות לבל את ספוניק. ואיגליבאף תשתמשתי בגלגל הגנה כדי להגן על עצמך ולאחר מכן במתיקות!"אני אומר להם.
-
[QUOTE=KoDaK;1057784][U][B][SIZE=6]
[SIZE=4][COLOR=teal][B][U]נוקו[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]וורמפל משתצמש ביריית חוט ומפספס את נאטו, נאטו רץ במעגלים וורומפל מתבלבל ואז נאטו משתמש בניקור ומעלף את וורמפל, אמולגה מנסה להעיף אותו אך ללא הצלחה.., נאטו משתמש במתקפה על-חושית כלשהיא ופוגע חזק באמולגה.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]*[I]את לא יכולה לומר: XXX ואז אחריי שהיא תלך XXX ואז XXX .. כי מספיק שהציפור לא תתעלף וזה יהרוס לך את הכל..מבינה ?[/I][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
][/QUOTE
אני מבינה אני לא יעשה את זה יותר.. עוד ארבע ימים יש לי יומלדת!
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי אמלוגה תשתמש בהלם רעם כדי לשתק אותו ואז בהנפת זנב להעלות תדיוק ומתקפה מהירה בשיא העוצמה! וורמל תחזור !" אני אומרת ומחזירה את וורמפל \אולי אני יתפוס אותו.. הוא חזק.. \ אני חושבת לעצמי אם מלא הרהורים
-
[U][B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=red]סימיסיר פוגע בשארפידו ומתחמק מאקדח המים אך לא מהמערבולת,הוא נתקע בתוכה אך לואיס אומר "חפירה ! " והוא מצליח לצאת, "תצא עכשיו עם שבירת לבנים ! " ושארפיד מבולבל ולא יודע מה לעשות, שלפתע סימיסיר יוצא ופוגע בו חזק, כתוצאה שארפידו מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]" 3;2 ללואיס, הניצחון הוא של לואיס ! " אומר השופט..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]אלמוג[/U][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]*תקרא את ההודעה שלפניי שלמחה"ם..זה שהגיב לפנייך ? מעליו..[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]אלג'יים משת[/COLOR][/B][B][COLOR=purple]מש בבלבול אך ספוינק קופץ במהירות ואלג'יים לא מצליח להתרכז,סנובר שולח רוח קרה אל איגליבאף שנפגע ממנה אך מעט מאוד בזכות הגלגול הגנה, הוא משתמש במתיקות ומוריד לסנובר ולספוינק את ההתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]אמולגה משתק אותו ומניף את זנבו, פוגע בו במתקפה מהירה ומעיף אותו אחורה, את רואה שנאטו משתמש שוב שבאותה המתקפה מסוג העל-חושי,הוא פוגע באמולגה ומפיל אותו לכיוון אחד הסלעים "אמו,לו..." אמולגה אומר ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"מטאור דרקון ! " את שומעת את רם ובאגון מעיף כדור לשמיים שמתפוצץ, הוא פוגע בנאטו ומעלף אותו ואז הוא גם פוגע בכוונה בטוגפי שמתעצבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון נושך לך שוב את השיער,מבלגן אותו וצוחק, וורמפל יוצא ומתחיל לסדר לך אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]רם זורק פוכדור על נאו והוא משתחרר,הוא זורק עוד אחד ונאטו נתפס !
לפתע וורמפל זוהר בלבן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1057821][U][B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=red]סימיסיר פוגע בשארפידו ומתחמק מאקדח המים אך לא מהמערבולת,הוא נתקע בתוכה אך לואיס אומר "חפירה ! " והוא מצליח לצאת, "תצא עכשיו עם שבירת לבנים ! " ושארפיד מבולבל ולא יודע מה לעשות, שלפתע סימיסיר יוצא ופוגע בו חזק, כתוצאה שארפידו מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]" 3;2 ללואיס, הניצחון הוא של לואיס ! " אומר השופט..[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר ללאויס"ואו אתה חזק פוקימן מים שלי הפסיד לפוקימון אש.באסה שהפסדתי לך.אבל אני אחזור לקרב חוזר נגדך מתישהו.אזז תתכונן לקר החוזר שלנו.בקר החוזר שלנו אני אנצח אותך.הפוקימונים שלי היו הרבה יותר חזקים בקרב הבא שלנו".אני מחזיר את שארפידו לפוכדור שלו ואומר לקווין"טוב עכשיו אתה נלחם נגד לאויס?.אם כן בהצלחה לך"
-
[QUOTE=KoDaK;1057784][U][B][SIZE=6]חדשות 29.4[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]*...תעשה מה שתרצה, מי אני שאחליט לך באיזה משחק תשחק ואיזה לא..עצה שלי: אל תפרוש..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]דסקול משתמש בכדור רדיפה שמתפצל לעוד 2 כדורים שחורים וקטנים, הוא פוגע באקדח המים ונוצרים אדים בזירה,אתה בודק את סימפור בפוקדע והוא אומר :[/B][/COLOR]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simipour.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימפור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגייזר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]המים בלחץ הגבוה שמושפרצים מזנבו הם כלכך מלאי עוצמה,הוא יכול להרוס קיר מבטון
שלפתע עולה בראשך מחשבה, 'אולי כדאי שדסקול ינסה שלא להתקרב לזנבו וכך המים לא ייפגעו בו..'
דסקול רואה שאתה לא אומר לו מה לעשות ומשתמש בהבהלה, הוא פוגע בסימפור שמיד מתארגן שולף את זנבו ומכוון קרן זוהרת בצבע לבן, "קרן קרח ! " לואיס אומר לו ..
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/CENTER]
[/QUOTE]
"דסקול יש לי רעיון!"אגיד לדסקול תוך כדי שאני קופץ מהתרגשות מהרעיון שצץ לי פתאום
ואז אסתכל קודם על כול הזירה ואז אגיד ישר לדסקול:"דסקול! תשתמש בכדור רדיפה לעבר הקרן קרח ותוך כדי תשלח לצד הימין שלך, והשמאל שלך גם כדורי רדיפה!."
לאחר שסקול יעשה זאת אוסיף במהירות:"דסקול לאחר שאתה עושה את כול הפוקדות שנתתי לך תשתמש בכדור צל לעבר סימפור ולעבר הרצפה, אחרי שהכדור פוגע באדמה תיכנס אליו ותשלח כדור רדיפה שתרדוף אחרי סימפור בתוך האדמה של הזירה הזאת!,
זה לא קשה ואם אפילו תתפתח תוכל לעשות את זה יותר טוב! אני מאמין בך דסקול שלי!"
-
[B][COLOR=red]"אוקיי..מצטער על ההפסד..בינתיים אולי תלך להתחזק עם הפוקימונים שלך ! זה יעזור מאוד ! ואולי גם תתפוס פוקימון..מי יודע אולי גם ויקיטיני יחזור..." אומר לך קווין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"כן ובינתיים אני אלחם עם חבר שלך..אחריי זה נספר לך מה קרה ! " לואיס אומר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"לך תרפא את הפוקמונים.." קווין אומר ולואיס הולך לחדר שונה שריפא את פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מתחילים ולואיס מוציא את סימפור וקווין את ליקיליקי..[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=blue]*לא ממש הבנתי למה לצדדים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול שולח המון כדורים,צל ורדיפה..ופוגע בקרן הקרח עם כדור רדיפה כך שכדור הרדיפה מוקפא ודסקול נפגע מעט מהקרן קרח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא ממשיך המה שאמרת לו רק שבינתיים גם לואיס וסימפור מתכננים תוכנית,דסקול יורה כדור צל לכיוון האדמה שמתחת סימפור ומצליח ליצור בור קטן, סימפור רואה את זה ובמקום ליפול הוא משתמש באקדח-מים לכיוון הבור, הבור מוצף במים וסימפור משתמש בגלישה על המים ומתחיל ליצור גל גדול לכיוון דסקול, דסקול משתמש בהרבה כדורי צל ומצליח להפיל את סימפור ולהרוס את הגל, סימפור מתחיל להשתמש בקרן קרח לכיוון הסלעים שליד דסקול ומתחיל ליצור 'חומת קרח' .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1057861][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]"אוקיי..מצטער על ההפסד..בינתיים אולי תלך להתחזק עם הפוקימונים שלך ! זה יעזור מאוד ! ואולי גם תתפוס פוקימון..מי יודע אולי גם ויקיטיני יחזור..." אומר לך קווין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"כן ובינתיים אני אלחם עם חבר שלך..אחריי זה נספר לך מה קרה ! " לואיס אומר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"לך תרפא את הפוקמונים.." קווין אומר ולואיס הולך לחדר שונה שריפא את פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מתחילים ולואיס מוציא את סימפור וקווין את ליקיליקי..[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני מקשיב לטיפים שלהם והולך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפקימונים שלי.לאחר מכן אלך לדרך הקרובה לעיר לאמן את הפוקימונים שלי
-
[quote]יוגי
*את מי שאלת את השאלה?, את אמה או את המנהיגה ?
אתה הולך עם אמה למכון ורואה שמנהיגה פותחת אותו בדיוק והמון מאמנים נכנסים לשם, "הדרך הקצרה ביותר למכון ה-6 היא דרך העיר פרבריי, ולעבור את שביל מספר 14..." היא אומרת ולפתע המנהיגה רואה אותך.
היא שואלת "סליחה ?אתה רוצה להתמודד במכון ? אם לא סליחה.. ואם כן, אז נעים מאוד ! אני רוז ! מנהלת מכון העיר ליונר ! "
מה תעשה?[/quote]
את המנהיגה..
"טוב,תודה!" אומר לרוז "בקשר למכון-אני אבוא עוד מעט, אני פשוט במשימה להחזיר לאמה את המיו שלה." ואצביע על אמה.
לאחר מכן אפרד ממנה ואלך עם אמה אל העיר פרבריי ולדרך מספר 14.
-
האינטרנט חוסם את יכולת הציטוט ולכן אני אכתוב את זה מבלי לצטט אותך><מצטער
העתקה של מה שרשמת לי:
קניצ'י
*טדיאורסה ישן !
אתה הולך לשם ואתה רואה פוקימון דמוי חיפושית ופוקימון דמוי כבשה יושבים בצד אחד מפוחדים.
מהצד השני ישנם 2 דובים ענקיים שכנראה מאיימים עליהם.
מה תעשה?
תגובה שלי:
טדיאורסה ישן?חשבתי שאמרת שהוא קם איתנו,טוב לא חשוב:p
------------------------------------------------------------
תשמע ג'ולטיק,אנחנו חייבים להציל את שני הפוקימונים הקטנים שנמצאים שם.
הדובים האלו נראה לי מתאכזרים אליהם.
אני לא יודע עד כמה אתה חזק והם גם נראיםלי מסוכנים,כאן אנחנו ניאלץ לשנות טקטיקה.
אנחנו לא נילחם בהם פנים אל פנים,אנחנו ניאלץ להפחיד אותם.
ויש לך בדיוק את המתקפות המתאימות ביותר.
יש לנו ממש מעט זמן להכין את זה-בוא נתחיל:
אני מרים אבן גדולה יחסית מהאדמה,ג'ולטיק תחבר את האבן הזאת בעזרת מתקפת יריית החוט שלך אל העץ שנמצא בזווית 30 מעלות(אני מראה לו את הכיוון)אל הדוב הלבן ההוא.
אני מרים עוד אבן מהאדמה,ג'ולטיק תעשה את אותו דבר בדיוק רק שהפעם נכוון על אורסרינג.
אני מרים עוד אבן מהאדמה והפעם זה יכוון לאיזור בין הפוקימונים הנלחמים-לחוט הזה אני מחבר כמה אבנים.
אני ממשיך לרפד את כל האיזור באבנים(ומקלות-אני מחבר גם עוד חוטים שיפגעו במקום שהדובים עומדים עכשיו).ג'ולטיק,אנחנו צריכים לשלוט במתי כל חוט נופל,תיעזר במתקפת קורי עכביש כדי לשלוט באיך זה עומד ליפול.
ג'ולטיק עבודה מעולה,עכשיו לתוכנית-תפיל על אורסרינג את האבן הראשונה ואורסרינגים ידועים בכך שהם עצבניים.הוא ישירות יתן מכה לכיוון האבן(כי הוא יחשוב שמדובר בפוקימון שפגע בו)ויפגע בדב הקרח.
חכה עוד 10 שניות שהוא ירגע ועוד פעם תזרוק עליו אבן-התהליך יחזור על עצמו ודוב הקרח לא ישאר חייב פעמיים,הוא יתקוף בחזרה.
מיד אחר כך שניהם יבינו שהם לא לבד פה ואז התוכנית נכנסת לפעולה-אנחנו צריכים לגרום להם להרגיש שהם במיעוט.תפעיל גל רעם על קליפות העצים פה באיזור,זה ישמיע רעש גדול.ומיד אחרי כן תתחיל לזרוק אבנים בצורה רנדומלית(כלומר לשחרר חוטים)כך שמכל איזור יהיה רחש ושיחים זזים.תפעיל עוד פעם גל רעם על הקליפות.ברגע הזה הדובים אמורים לשקשק מפחד.וכנראה יברחו,אם הם לא יברחו בזמן הזה תשתק אותם ונראה מה יהיה.סביר להניח שבכל זאת הם יברחו כבר אז.
אהה כן,משהו שחשוב שתעשה,כשדב הקרח בורח-תשלח קורי עכביש לרגליים שלו כך שהוא ייכשל וייפול.מייד אחרי זה תשתק אותו בעזרת גל רעם.אני הולך ללמד אותו לקח רציני.
הודעות פרטיות:
1)אני תמיד משקיע>< אתה שם לב לזה,אני אל משקיע אם אין לי מספיק דברים לעשות.אני לא אכתוב סתם דברים><
2)נולדתי ב-12.12
3)עדיין לא אמרת לי מה אתה חושב על אסטרטגיות לפני קרב
-
[U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[B][COLOR=red]אתה חוזר לכיון היער השחור ורואה שם :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chatot.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tranquill.png[/IMG]טרנקוויל[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/herdier.png[/IMG]הדריה[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG]מיניסינו[/COLOR][/B]
[U][SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[B][COLOR=darkslategray]"לא..לא..כדאי שתישאר פה ותילחם..יקח עוד הרבה זמן עד לשם..אני מעדיפה אולי שתוך כדיי ההתקדמות במסעך אני אמשיך איתך וכך נגיע לשם ביחד..כמו שותפים לבינתיים.." היא אומרת וקורצת לכיוונך,היא אומרת לפתע בקול "צאו ! " ואתה רואה מולך לפתע שלושה פוקימונים די גדולים ליידך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]"תכירו זה יוגי.." והם לוחצים את יידך וחוזרים לפוכדור..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]"איזה פוקימונים מדהימים ! גם אני אוהבת פוקימוני חרק ! " אומרת רוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray] [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/escavalier.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/accelgor.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/volcarona.png[/IMG][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=sienna][U][B]קניצ'י[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[I][B][COLOR=sienna]*איך ג'ולטיק הקטן יכול להרים אבן גדולה ?הוא כלכך קטן..[/COLOR][/B][/I]
[COLOR=sienna][I][B]*תגובה מאוד מושקעת ! התעלית על עצמך ! כ"כ ![/B][/I][/COLOR]
[COLOR=sienna][I][B]*מה זאת אומרת אסטרג' לפני הקרב ? [/B][/I][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]ג'ולטיק מנסה לחבר את האבן הראשונה ולא מצליח..לפתע ברטיק רואה אותך ומשתמש ברסיס קרח לעברך אך פוקימון החיפושית לדיבה משתמש/ת בהגנה וחוסמ/ת את זה, מריפ משתמש/ת במכת-ברק ופוגעת באורסרינג שמתעצבן...הוא משתמש במתקפת מריבה ועומד לכסח את מריפ ולדיבה שלפתע יוצא טדיאורסה ומפהק פיהוק קטן....אתה רואה שלפתע ברטיק ואורסרינג רואים אותו ויושבים על ברכיהם לאות כבוד, לדיבה ומריפ מוד/ים/ות[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]לכם והולכ/ות/ים למקום אחר..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1057861][B][U][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=blue]*לא ממש הבנתי למה לצדדים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול שולח המון כדורים,צל ורדיפה..ופוגע בקרן הקרח עם כדור רדיפה כך שכדור הרדיפה מוקפא ודסקול נפגע מעט מהקרן קרח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא ממשיך המה שאמרת לו רק שבינתיים גם לואיס וסימפור מתכננים תוכנית,דסקול יורה כדור צל לכיוון האדמה שמתחת סימפור ומצליח ליצור בור קטן, סימפור רואה את זה ובמקום ליפול הוא משתמש באקדח-מים לכיוון הבור, הבור מוצף במים וסימפור משתמש בגלישה על המים ומתחיל ליצור גל גדול לכיוון דסקול, דסקול משתמש בהרבה כדורי צל ומצליח להפיל את סימפור ולהרוס את הגל, סימפור מתחיל להשתמש בקרן קרח לכיוון הסלעים שליד דסקול ומתחיל ליצור 'חומת קרח' .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][/COLOR][/QUOTE]
"דסקול תשמיד את החומת קרח בכדור צל ואז תשלח לעבר סימפור כדור רדיפה בכול הכוח שיש לך."אגיד לדסקול בחשש אבל לא מראה זאת.
-
[QUOTE=KoDaK;1057915][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[B][COLOR=red]אתה חוזר לכיון היער השחור ורואה שם :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chatot.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tranquill.png[/IMG]טרנקוויל[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/herdier.png[/IMG]הדריה[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/minccino.png[/IMG]מיניסינו[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טיפגניט ואומר לו"אוקי אתה תהיה הפוקימון הראשון שאמן אותו.אתה רואה את הפוקימונים האלו מולך.אז אתה הולך להילחם נגדם בקרב ולנסות להביס אותם.תוך כדי קרב אני מקוה שאתה תתחזק מאוד ואולי תמד מתקפה אחת חזקה שתעזור לנו בקרב המכון.טוב תקוף את כול הרביעיה הזאת בלהביור.לאחר מכן רוץ אל כול אחד מהם ותקוף כול אחד בהנפת הזרוע שלך.כול אחד מם סוג נורמל אז זה אומר שהם חלשים לסוג הלחימה שלך.יאלה בצלחה לך בקרב".אני צופה במה שעושה פייגניט ו4 הפוקימונים האחרים