-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
"יופי!"אומרות תמי וסול ביחד ואז תמי מוסיפה:"סטארלי סופה ואז תיכנס אליה ואז תשתמש בניקור לעבר באנירי!".
סטארלי מייצר סופה בזירה ואז נכנס לתוכו וכך הוא נקלע לתוך הסופה אבל פתאום המקור שלו גודל והוא עף עם הסופה לעבר באנירי.
"תראה למה אני אלופה!באנירי תקפצי ותשתמשי בקרן קרח ואז באבקת שינה עם רוח בעזרת האוזניים שלך!"אומרת סול ואז באנירי קופצת ושולחת קרח קרח לעבר הסופה.
הסופה נפגעת מהקרן קרח וכך היא נקפאת אבל פתאום באנירי מוציאה אבקה ומעיפה אותה לעבר סטארלי המוקפא.
סטארלי נפגע מהאבקת השינה בתוך הקרח שלו ומתחיל להירדם תוך כדי שהוא כלוא בסופה הקפואה.
"תגמרי את הקרב בקרן על עם קרן קרח!"אומרת סול ואז באנירי שולחת קרן קרח ועם זה קרן על שמשתלב ופוגע בסטארלי המוקפא וישר מעלף אותו.
"בגלל זה את האלופה!"אומרת תמי תוך כדי שהיא מחזירה את סטארלי לפוקדור שלה וסול הולכת משם עם באנירי שלה בשמחה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047121][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"יופי!"אומרות תמי וסול ביחד ואז תמי מוסיפה:"סטארלי סופה ואז תיכנס אליה ואז תשתמש בניקור לעבר באנירי!".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]סטארלי מייצר סופה בזירה ואז נכנס לתוכו וכך הוא נקלע לתוך הסופה אבל פתאום המקור שלו גודל והוא עף עם הסופה לעבר באנירי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"תראה למה אני אלופה!באנירי תקפצי ותשתמשי בקרן קרח ואז באבקת שינה עם רוח בעזרת האוזניים שלך!"אומרת סול ואז באנירי קופצת ושולחת קרח קרח לעבר הסופה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הסופה נפגעת מהקרן קרח וכך היא נקפאת אבל פתאום באנירי מוציאה אבקה ומעיפה אותה לעבר סטארלי המוקפא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]סטארלי נפגע מהאבקת השינה בתוך הקרח שלו ומתחיל להירדם תוך כדי שהוא כלוא בסופה הקפואה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"תגמרי את הקרב בקרן על עם קרן קרח!"אומרת סול ואז באנירי שולחת קרן קרח ועם זה קרן על שמשתלב ופוגע בסטארלי המוקפא וישר מעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"בגלל זה את האלופה!"אומרת תמי תוך כדי שהיא מחזירה את סטארלי לפוקדור שלה וסול הולכת משם עם באנירי שלה בשמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"טוב תמי, אני חושב שנמשיך להתקדם. אני רוצה למצוא מקום טוב לאמן את הפוקימונים שלי" אני אומר לתמי "אגב, אולי כדאי לך להיות מתאמת, יש לך רעיונות טובים לשילוב" אני מוסיף.
-
"עדיין לא החלטתי לגבי זה תומאס"אומרת לך תמי תוך כדי ההליכה ליציאת המעבר.
אתה יוצא עם תמי החוצה מהמעבר ואתה רואה אוהל ענקי בצד השני, מלא בניינים וגם מכון ענקי שלידו נמצא מרכז פוקימונים גם ענקי.
"יש!פה זה המכון הרוח שאני יכול להילחם!"אומרת תמי בשמחה תוך כדי שריצה לעבר המכון בלי שאתה הולך איתה.
'מעניין מה אני יכול לעשות בעיר הזאת...' אתה חושב לעצמך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047128][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"עדיין לא החלטתי לגבי זה תומאס"אומרת לך תמי תוך כדי ההליכה ליציאת המעבר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה יוצא עם תמי החוצה מהמעבר ואתה רואה אוהל ענקי בצד השני, מלא בניינים וגם מכון ענקי שלידו נמצא מרכז פוקימונים גם ענקי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"יש!פה זה המכון הרוח שאני יכול להילחם!"אומרת תמי בשמחה תוך כדי שריצה לעבר המכון בלי שאתה הולך איתה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]'מעניין מה אני יכול לעשות בעיר הזאת...' אתה חושב לעצמך.[/COLOR][/B]
אני מתחיל לסרוק את העיר בחיפוש אחר משהו מעניין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זאת העיר הארטרום כבר?
-
כן זאת העיר הארטרום.
------------------------------
אתה מחפש דברים בתוך העיר הארטרום ואתה רואה רק את האוהל הענקי שכתוב אליו:"הפסטיבל הגדול של העיר הארטרום".
את המכון שכתוב בו:"מכון הרוח של העיר הארטרום" ומרכז הפוקימונים הגדול של העיר הארטרום ועוד בניינים ובתים של אנשים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047130][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כן זאת העיר הארטרום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מחפש דברים בתוך העיר הארטרום ואתה רואה רק את האוהל הענקי שכתוב אליו:"הפסטיבל הגדול של העיר הארטרום".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]את המכון שכתוב בו:"מכון הרוח של העיר הארטרום" ומרכז הפוקימונים הגדול של העיר הארטרום ועוד בניינים ובתים של אנשים.[/COLOR][/B]
אני מחליט ללכת אל עבר היציאה מהעיר ולחפש שם מקום מתאים לאמן את פרינפלאפ וגרוטל.
-
אתה מחליט לצאת מהעיר כדי לאתמן עם פרינפלאפ ועם גרוטל.
אתה הולך לעבר המעבר שנותן לך לצאת מהעיר ואחרי כמה שניות אתה מגיע אליו, נכנס אליו ואז פונה ליציאה השנייה.
אתה רואה שלט שכתוב אליו:"דרך 213" ואז אתה נכנס אליו בשמחה כדי לאמן את הפוקימונים שלך.
אחרי שאתה יוצא מהמעבר אתה רואה מלא עצים, שיחים בקיצור מלא ירוק.
לאחר מכן אתה שם לב שיש אחוזה ענקית שהיא נראת כמו בית מלון.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1046830][B][COLOR=green][U][SIZE=3]טום רידל[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]:"חבר,נראה לי הסתבכנו בצרות גדולות,תשתמש בעלי תער!" אתה צועק לטריקו ואז טריקו שולח מלא עלי תער באנירי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באנירי שמה לב למתקפה ואז שולחת קרן קרח שמקפיא את כול העלים ואז המתקפה לא פוגעת בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר מכן באנירי רצה לעבר טריקו ודוחפת אותה בחוזקה ובגלל זה הוא עף לאדמה במהירות ונפגע קלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"באנ!באנ!באנירי!"צועקת באנירי ואז רצה לעבר טריקו באגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני בועט שוב ושוב בבאנירי בראש,בידיים,ברגליים העיקר שתצא מכלל פעילות אני אומר לטריקו:"תעזור לי חבר,תשתמש במתקפות פיזיות עליה ולא בעלי תער שלא יפגעו בטעות בי!".[/COLOR][/SIZE]
-
[B][COLOR="Green"][U][SIZE="3"]טום רידל[/SIZE][/U]
אסור לך להרביץ לפוקימונים!אל תגיד לי שזה מבאס בגלל שזה משחק נורמאלי שלא מרביצים(רק אם זה לצוות בלו)
-----------------------------------
טריקו רץ לעבר באנירי בדחיפה בגלל שזה מתקפה פיזית ופוגע בבאנירי והיא פוגעת בו ומעיפה אותו לעבר העץ.
בגלל המתקפה של באנירי טריקו עף אבל הוא מתאושש ומשתמש במתקפה די מוזרה, הוא שולח מלא זרעים לעבר באנירי ופוגע בה.טריקו למד קליע זרעים!
לאחר מכן באנירי מתאוששת ואז רצה לעבר טריקו בנשיקה מתוקה אבל פתאום היא נופלת בגלל אבן קטנה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047165][B][COLOR=green][U][SIZE=3]טום רידל[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אסור לך להרביץ לפוקימונים!אל תגיד לי שזה מבאס בגלל שזה משחק נורמאלי שלא מרביצים(רק אם זה לצוות בלו)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-----------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו רץ לעבר באנירי בדחיפה בגלל שזה מתקפה פיזית ופוגע בבאנירי והיא פוגעת בו ומעיפה אותו לעבר העץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בגלל המתקפה של באנירי טריקו עף אבל הוא מתאושש ומשתמש במתקפה די מוזרה, הוא שולח מלא זרעים לעבר באנירי ופוגע בה.טריקו למד קליע זרעים![/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר מכן באנירי מתאוששת ואז רצה לעבר טריקו בנשיקה מתוקה אבל פתאום היא נופלת בגלל אבן קטנה.[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חושב לעצמי:'באנירי יכולה קצת להועיל לי' אני זורק פוכדור לכיוונה של באנירי ומחכה לראות מה יקרה,בינתיים אני משבח את טריקו על כך שלמד קליע זרעים בזמן כה קצר.[/COLOR][/SIZE]
-
רוצה שנעשה רצף תגובות אצלי ואצלך?
--------------------------------
אתה מוציא פוקדור קטן ואז זורק על באנירי פוקדור כדי שהיא תיכנס ובאותו זמן אתה משבח את טריקו בגלל שהוא למד קליע זרעים.
באנירי הופכת להיות אדומה ואז נכנסת לתוך הפוקדור שזרקת אליו ואז הוא נופל ומתנדנד כמה שניות.
הפוקדור שזרקת מתנדנד כמה פעמים לצד ימין וגם לשמאל ואז נעצר.תפסת באנירי!
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047170][B][COLOR=green][U][SIZE=3]טום רידל[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]רוצה שנעשה רצף תגובות אצלי ואצלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]--------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוקדור קטן ואז זורק על באנירי פוקדור כדי שהיא תיכנס ובאותו זמן אתה משבח את טריקו בגלל שהוא למד קליע זרעים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באנירי הופכת להיות אדומה ואז נכנסת לתוך הפוקדור שזרקת אליו ואז הוא נופל ומתנדנד כמה שניות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הפוקדור שזרקת מתנדנד כמה פעמים לצד ימין וגם לשמאל ואז נעצר.תפסת באנירי![/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]*למה לא בכיף,אכפת לך להגיב בנו''ד?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני מרוצה מאוד על התפיסה הראשונה שלי,אני מוציא את באנירי ואומר לה:"סליחה על כך שבעטתי בך,מעכשיו אני,את וטריקו החברים הכי טובים,בסדר?" אני מחכה לראות את התגובה שלה ושל טריקו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
-
הגבתי שם...
-------------------------
אתה מרוצה מהתפיסה של באנירי ואז מוציא אותה ואומר לה:"סליחה על כך שבעטתי בך, מעכשיו אני, את וטריקו החברים הכי טובים, בסדר?" ואז באנירי עושה עם הראש כן.
באנירי קופץ מרוב שמחה ואז קופצת על הידיים שלך בהפתעה ואתה מצליח לתפוס אותה והיא מתחילה להירדם על הידיים שלך.
"טריקו! טריקו!"אומר טריקו בתעצבנות בגלל שאתה נותן לבאנירי לישון אצלך בידיים ואז באנירי מתעוררת, קופת לאדמה ורבה עם טריקו שוב.
"את לא זוכרת מה הבטחת באנירי?!"אתה אומר לבאנירי ואז היא מפסיקה לריב עם טריקו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1047179][B][COLOR=green][U][SIZE=3]טום רידל[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הגבתי שם...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מרוצה מהתפיסה של באנירי ואז מוציא אותה ואומר לה:"סליחה על כך שבעטתי בך, מעכשיו אני, את וטריקו החברים הכי טובים, בסדר?" ואז באנירי עושה עם הראש כן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באנירי קופץ מרוב שמחה ואז קופצת על הידיים שלך בהפתעה ואתה מצליח לתפוס אותה והיא מתחילה להירדם על הידיים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"טריקו! טריקו!"אומר טריקו בתעצבנות בגלל שאתה נותן לבאנירי לישון אצלך בידיים ואז באנירי מתעוררת, קופת לאדמה ורבה עם טריקו שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"את לא זוכרת מה הבטחת באנירי?!"אתה אומר לבאנירי ואז היא מפסיקה לריב עם טריקו.[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לשני הפוקימונים שלי בזעם:"תקשיבו ולי ותקשיבו לי טוב,אני לא צריך פוקימונים שרבים,מה יקרה אם יהיה קרב זוגות,תתחילו לריב לי ולהרוס את הקרב,יש שתי אפשרויות,אחת אני זורק את שניכם ולא ניפגש עוד או שנהיה החברים הכי טובים בלי לריב,מה אתם אומרים?".[/COLOR][/SIZE]
-
אתה אומר לשני הפוקימונים שלך בזעם:"תקשיבו ולי ותקשיבו לי טוב,אני לא צריך פוקימונים שרבים,
מה יקרה אם יהיה קרב זוגות, תתחילו לריב לי ולהרוס את הקרב,
יש שתי אפשרויות,אחת אני זורק את שניכם ולא ניפגש עוד או שנהיה החברים הכי טובים בלי לריב, מה אתם אומרים?".
באנירי מורידה את ראשה ומתחילה לבכות וטריקו באה אליה ומחבק אותה ואז מתחיל לזעום אליך בגלל שצעקת אליה.
'אתם מוזרים...' אתה חושב לעצמך ואז אתה מחזיר אותם לפוקדורם שלהם.
מה תעשה?[/COLOR][/B]