טל הורידו אותך מניהול...
נל אוי ואבוי
Printable View
טל הורידו אותך מניהול...
נל אוי ואבוי
[quote=~Ne-Yo~;1058098]אביזי. מתי שצריך צריך.[/quote]
מהחוק כפי שניסחת אותו במשחק אני מבין שאם אני לא כותב לך מספיק, ללא תלות בסיטואציה או בתגובה שלך, מספיק פעמים, אני מת.
וחוץ מזה, השקעה לא חייבת לבוא לידי ביטוי בנפח התגובה. אני מעדיף לראת השקעה דרך הרעיון, ושבתגובה השחקנים יזכרו לא לתכנן תכניות גרנדיוזיות, כי בכל זאת אני יכול להכשיל אותה בכל שלב.
אז מה יצורים עושים? בגלל משחקים לא הגיוניים בעליל אם דרישות משונות הם כל הזמן מנפחים את התגובות איפה שלא צריך, ומתכננים 482984092840284 מהלכים קדימה, [B]לשווא[/B]!
חתולים זה פיכסה..
חה חה חה חה חה לך אילן, או יותר נכון: מיאו מיאו מיאו לך אילן.
למה ליאור בבאן?
נל הכלבה שלי ניסתה לנשוך תחתולה שלי והחתולה שלי רק נשכבה ויללה לרחמים מכן אנו מסיקים ש..?
[QUOTE=Ilan;1058111]טל הורידו אותך מניהול...
נל אוי ואבוי[/QUOTE]
[B]חחחחחחחחחחחחח...!!!
תשבע שרק עכשיו שמת לב!!!,
זה כבר יותר משבועיים!...
[SIZE="3"][COLOR="Red"]וקודאק תענה זה דחוף!!![/COLOR][/SIZE] [/B]
חתולים זה חתולים
שמתי לב אתמול למען האמת
[QUOTE=sigal123;1058119]נל הכלבה שלי ניסתה לנשוך תחתולה שלי והחתולה שלי רק נשכבה ויללה לרחמים מכן אנו מסיקים ש..?[/QUOTE]
שאני ואלכס נבוא להטיף לכלבה שלך מוסר השכל:D
לא נראה לי שהבנתם.. ודרך אגב הכלבה של גלדן רטריבר ולברדור וטיפה קולי יש לך מושג מה גודל השניים?
בא לי להחליף תכינוי שלי לבלה בלה..
נל...
הלכבה שלי אוהבת לשחק אם החתולה שלי "הצייד וניצוד " החתולה בורחת והכלבה רודפת אחריה
אחר כך שהכלבה תופסת ואתה היא נושכת אותה לא בחוזקה ככה שהחתולה לא תזוז והחתולה מתחילה לילל
אביזי.
חוק זה דבר קולקטיבי, אני לא כזה שטוח.
[quote=~Ne-Yo~;1058127]אביזי.
חוק זה דבר קולקטיבי, אני לא כזה שטוח.[/quote]
מה..? אני מתחיל לאבד אותך.
אני טוען שהחוק כמו שניסחת אותו במשחק הוא בלתי הגיוני בעליל, ומכאן שכל המשחק בלתי הגיוני בעליל. נתתי את הנימוקים שלי ללמה החוק בניסוח הזה זה דבר רע מאוד ונורא. מה אתה מנסה לטעון?
שאני חקקתי את החוק הזה בידיעה ובשיקול דעת.
וואי מחכה ליום שישי
לא בגלל הראשון באפריל
הדבר הכי אגדי עומד להיפתח.
שנתנו לליאור באן