-
[quote=PikaRevolution;1122837]אז מותר לי לעשות את זה או שטעיתי?..
עריכה: לא הוא לא,הוא כתב משהו ארוך,אני לא זוכר ממש כי קראתי את זה אתמול בערב אבל גם אם הוא כן,שיגיד בהודעה פרטית והוא לא רק א תזה עשה,אני יגיד לך מה בדיוק עוד דקה.[/quote]
סבבה, אז הוא כן עשה משהו רציני O:
דרך אגב, בנוגע לספרטה, אל תלמד מדניס O:
-
אם אתה באמת נפגעת, אז לדעתי מומלץ לך לעשות את זה.
כי אם היום לא תתייחס למשהו פוגעני, אז הוא יחשוב שזה בסדר ואז בהודעה הבאה הוא ילך יותר רחוק.
אני בכלל לא מבין מה הטעם להחזיק דבר כזה בפורום. הוא לא תורם כלום ורק מוסיף אנרגיות רעות לפורום.
במקומך, הייתי בהחלט פונה להנהלה הגבוהה ומנסה להוציא לפועל את העונש על תנאי שהוא נמצא בו.
-
אבל בשביל מה למחוק?
בשביל זה יש אזהרות ><
אם לא תמחק וכולם יראו את ההודעה הפוגעת הוא יוענש בצורה יותר קשה.
-
אני רוצה לראות איך זה שהוא יפנה להנהלה הגבוהה,ניראה מה יהיה. אני פעלתי בצדק,ושקד,אתה חושב שזה לא פוגע? אם הוא היה רושם את זה אולי בדרך לא פוגענית הייתי אפילו מוותר,אבל בדרך הזאת?
[quote]
מצטער, אבל אפילו יפה על העידכון לא אגיד לך. פשוט נוראי התירגום שלך. פשוט אל תתרגם יותר מפוקיביץ' אם אתה לא מבין באותו עניין. כמו שאמרתי בעידכון קודם, אתה רק מטעה את הקוראים ולא יותר מזה.
למכשיר החדש של נינטנדו לא קוראים "קיינוט", אלא ווי-יו. ראיתי מה שכתוב בפוקיביץ' ואתה פשוט כתבת בעברית את המילה Keynote, שפירושו הוא הרעיון המרכזי. לא היה לי אפילו כוח להמשיך לקרוא מה כתבת על המכשיר.
בחדשות על המשחק החדש; "פי המידע הידוע,הפוקימון לא יהיו מהדור הריאשון ולא מהחמישי,במקרה הזה שחור ולבן.". דבר ראשון, המשחק יציג רק פוקימון מהדור הראשון והחמישי, שזה ההפך הגמור ממה שכתבת. מה גם שההמשך אחרי זה ממש לא מובן. ונחשף כבר עוד מידע על המשחק אתמול.
את החדשות על הקלפים גם לא היה לי כוח לקרוא, כי אני כבר יודע איך זה יראה. בכל מקרה, רק אגיד לך שוב, שהקלפים עדיין לאשוחררו, רק נחשפו.[/quote]
עריכה:עומר הם יכולים לראות את ההודעה,ואני רוצה למחוק את זה כי אז אנשים יראו את זה,יחשבו שאני סתם מתרגם דברים שטותיים ולא יקראו,ויחשבו שאני לא מנסה בכלל להשקיע וסתם עושה..
-
[quote=PikaRevolution;1122841]אני רוצה לראות איך זה שהוא יפנה להנהלה הגבוהה,ניראה מה יהיה. אני פעלתי בצדק,ושקד,אתה חושב שזה לא פוגע? אם הוא היה רושם את זה אולי בדרך לא פוגענית הייתי אפילו מוותר,אבל בדרך הזאת?
עריכה:עומר הם יכולים לראות את ההודעה,ואני רוצה למחוק את זה כי אז אנשים יראו את זה,יחשבו שאני סתם מתרגם דברים שטותיים ולא יקראו,ויחשבו שאני לא מנסה בכלל להשקיע וסתם עושה..[/quote]
אז הוא כן פגע.. הוא היה יכול להגיד את זה בצורה אחרת.. תפנה להנהלה, כמו שהיטמן אמר..
-
שמע לאחד שהיה מעדכן, עשית עבודה טובה !
-
[quote=PikaRevolution;1122841]אני רוצה לראות איך זה שהוא יפנה להנהלה הגבוהה,ניראה מה יהיה. אני פעלתי בצדק,ושקד,אתה חושב שזה לא פוגע? אם הוא היה רושם את זה אולי בדרך לא פוגענית הייתי אפילו מוותר,אבל בדרך הזאת?
עריכה:עומר הם יכולים לראות את ההודעה,ואני רוצה למחוק את זה כי אז אנשים יראו את זה,יחשבו שאני סתם מתרגם דברים שטותיים ולא יקראו,ויחשבו שאני לא מנסה בכלל להשקיע וסתם עושה..[/quote]
האם לדעתך, הוא כותב שטויות שפשוט יש להתעלם מהן? אני בטח לא קראתי את המידע הזה, אבל אם הוא טוען משהו יש לך שתי ברירות:
להיווכח שהוא צודק.
להוכיח לו שהוא טועה.
סתם למחוק את ההודעה שלו לא יתרום לשום דבר.
-
[QUOTE=PikaRevolution;1122841]אני רוצה לראות איך זה שהוא יפנה להנהלה הגבוהה,ניראה מה יהיה. אני פעלתי בצדק,ושקד,אתה חושב שזה לא פוגע? אם הוא היה רושם את זה אולי בדרך לא פוגענית הייתי אפילו מוותר,אבל בדרך הזאת?
עריכה:עומר הם יכולים לראות את ההודעה,ואני רוצה למחוק את זה כי אז אנשים יראו את זה,יחשבו שאני סתם מתרגם דברים שטותיים ולא יקראו,ויחשבו שאני לא מנסה בכלל להשקיע וסתם עושה..[/QUOTE]
עומר,אתה כבר ילד גדול.
הביקורת הייתה קצת קשה ואני הייתי רושם אותה אחרת,אבל היא הייתה נכונה וטוב שיש מי שמתקן את הדברים האלה.
-
תודה היטמן,זה מובן לפחות? וראיתי חלק מהסרט 300,על הספרטנים עם הקטע this is sparta.
זה אחד היפים,כזה מקללים אותם אומרים להם מלא דברים ואז המהיג בא לדקור את מי שאמר את זה ולדחוף אותו לבאר,הוא אומר "this is madness!" ואז המנהיג אומר:" Madness?,This is Sparta!"
עריכה:אבל עומר אם ביקשתי מימנו ואמראתי לו שזה פוגע,הוא היה אמור לשלוח בפרטי לא כך?.
-
[quote=PikaRevolution;1122846]תודה היטמן,זה מובן לפחות? וראיתי חלק מהסרט 300,על הספרטנים עם הקטע this is sparta.
זה אחד היפים,כזה מקללים אותם אומרים להם מלא דברים ואז המהיג בא לדקור את מי שאמר את זה ולדחוף אותו לבאר,הוא אומר "this is madness!" ואז המנהיג אומר:" Madness?,This is Sparta!"
עריכה:אבל עומר אם ביקשתי מימנו ואמראתי לו שזה פוגע,הוא היה אמור לשלוח בפרטי לא כך?.[/quote]
בשביל מה?
אם אתה טועה בעדכון ואז הוא מעיר לך, אתה מגלה שהוא צודק, ואתה מתקן, וכותב לו "וואלה צודק, אני מתקן", זה מוציא גם אותך וגם אותו יותר טוב. ואם אינך מסכים, אז הצדק את היותך מנהל פורום, והוכח לו שהוא טועה.
-
[quote=LordAbizi;1122848]בשביל מה?
אם אתה טועה בעדכון ואז הוא מעיר לך, אתה מגלה שהוא צודק, ואתה מתקן, וכותב לו "וואלה צודק, אני מתקן", זה מוציא גם אותך וגם אותו יותר טוב. ואם אינך מסכים, אז הצדק את היותך מנהל פורום, והוכח לו שהוא טועה.[/quote]
גם אם הוא צדק בטענה שלו שהמידע לא נכון הוא היה יכול להגיד את זה בצורה אחרת.. הוא השתמש בצורה פוגעת..
-
[QUOTE=LordAbizi;1122848]בשביל מה?
אם אתה טועה בעדכון ואז הוא מעיר לך, אתה מגלה שהוא צודק, ואתה מתקן, וכותב לו "וואלה צודק, אני מתקן", זה מוציא גם אותך וגם אותו יותר טוב. ואם אינך מסכים, אז הצדק את היותך מנהל פורום, והוכח לו שהוא טועה.[/QUOTE]
מסכים.
אף אחד לא מושלם,לכולם יש טעויות ואין לך מה להיפגע או להתבייש בזה.
-
אני חושב שאנשים פה מנסים לייעץ לך דברים נחמדים, אבל לדעתי הם מדברים מחוסר ניסיון.
אף אחד פה, כולל סקסטייל ולורד אביזי, לא היה חשוף לביקורת בתור מעדכן, וזה לא דבר קל.
לפעמים קל יותר לשפוט לטובת הצד הרע ולהגיד "אבל הוא עשה ככה וככה" ולא לדעת מאיפה מגיע הצד הטוב.
בשורה התחתונה, אפשר לשמוע אלף ביקורות משבחות, וביקורת אחת כזו יכולה להרוס את כל הבטחון העצמי של מעדכן.
שמא שמחקת את ההודעה מראה שאתה עדיין בעל שיפוט ולא פועל לפי "חוקים בלבד" וזה גם ראוי לציון.
-
תיקנתי,וגם אם כן הטעות בפוקימון רמבל היית שלי,הייתי חולה וחשבתי שהיה רשום שם not. בכל זאת,אני לא אעדכן פשוט וזהו,שהוא יעדכן ויעשה מה שבא לו,תסתכלו מה עשיתי. הוא הוציא כבר את החשק.. מעדכן אני כבר לא יהיה,לפחות אני יוכל להמשיך לעשות את שאר הדברים שאנ יאוהב בפורום פוקימון כללי :) למרות שזה אחד הדברים שאני אוהב ^^" תציעו רעיונות? ^^.
עריכה:היטמן,נתתי לו אזהרה אחרונה בע"פ ובגלל שראיתי שכמה משתמשים אחרים אומרים שעדיף שהשאיר את ההודעה שלו,החזרתי אותה..
-
[quote=Naruto;1122849]גם אם הוא צדק בטענה שלו שהמידע לא נכון הוא היה יכול להגיד את זה בצורה אחרת.. הוא השתמש בצורה פוגעת..[/quote]
לפעמים צריך לנסח את הדברים בצורה פוגעת מעט כדי שהם יחדרו. אחרי הכל, אנחנו עושים הכל בשם קדושת המידע.