התכוונתי ג'ארק [הדינוזאורים] ג'אנק זה ארצ'טייפ שלפעמים יוסיי אוהב להשתמש בו [ג'אנק סיכרנו,ג'נאק ווריור וכו']
Printable View
התכוונתי ג'ארק [הדינוזאורים] ג'אנק זה ארצ'טייפ שלפעמים יוסיי אוהב להשתמש בו [ג'אנק סיכרנו,ג'נאק ווריור וכו']
אני יודע מה זה ג'אנק, יש לי דק כזאת שבשלבי בנייה..
וג'וראק נראלי זה דק הדינוזאורים השימושי היחיד Xd לפחות הוא פועל!
זה גם אחד היחידים שהם גם ארצ'טייפ
דואל מישהו?
[quote=Blackbeard;1234133]תגיד טיגארו הג'וראק שבנית זה בעקבות הקרב נגדי? O:
מור כל הכבוד שאתה מצליח עם אייס בריאר תמיד הצלחה עם דק עם שם שנחשב לנחות זה מבורך והלוואי שיכול הייתי להבין יותר בכל מה שאמרת Xd למרות שטריאנגל נשמע לי מצבי קצת כי צריך 3 שונים אבל...[/quote]
רן-תודה =] וכן כמעט כל הזמן בכחול אני לא מפחד להפסיד ממש לא
אביב-תודה גם :) וכן טרינגל מצבי ובגלל זה כמעט אין אצלי מפלצות בשלוש והרבה מפלצות stall-עיקוב שלא לדבר על זה שהדק עצמה היא אייס בריאר טהור =]
כעיקרון כרגע אני משתמש פחות בדק הזאת ויותר בבניש סייקיק
דואל מישהו?
אני רוצה. אם אתה רואה הודעה זו, אל תגיב פשוט תיכנס לדואלינג ותתן לי הודעה פרטית שם. אין לי כוח לרענן את העמוד כל 5 דקות. יש לי Scraps חדשים :d
היה קרב טוב,סקראפ זה דק מוזר,משמיד את כול המפלצות בזירה שלך,זה מצחיק,אבל סקראפ דרגון המקורי [Scrap Dragon] זה קלף שימושי בכול דק שמשתמש בסיכרונים
[QUOTE=Astral;1234577]היה קרב טוב,סקראפ זה דק מוזר,משמיד את כול המפלצות בזירה שלך,זה מצחיק,אבל סקראפ דרגון המקורי [Scrap Dragon] זה קלף שימושי בכול דק שמשתמש בסיכרונים[/QUOTE]
כן הרעיון זה להשמיד ולמחזר אותם. שזה מוזר אבל ממש נחמד. יש שם קלף כשכאתה מזמן אותו בזימון רגיל הוא מושמד XD [Scrap Kong] ויש כאלה שמחזירים אותם מבית הקברות. היה קרב טוב אבל לשנינו לא היה מזל אז זה התאזן :)
בסוף הצלחתי למצוא את הקלף שעוזר לי ליצור את יכולת הלופ האדירה שלי,אם לא הייתי שולף את הקלף הזה עדיין היינו נלחמים נראה לי.
רק שתדע תכננתי להביא לך את סקראפ דרגון אבל אז נזכרתי ביכולת האדירה של ארצ'פילד והבנתי שזה הקלף שאני צריך בשביל להביס אותך.
אבל היה קרב טוב
[size=4][b]שלום לכולם!!!
חזרתי עכשיו ממיון לאחר שהתפוצצה לי אתמול בבוקר במפתיע האפנדציט :( :([/b][/size]
[QUOTE=NivX10;1235231]שלום לכולם!!!
חזרתי עכשיו ממיון לאחר שהתפוצצה לי במפתיע האפנדציט :( :([/QUOTE]
ברוך שובך גם לחבר שלי התפוצץ לא נעים...
עריכה:
[COLOR="Red"][SIZE="6"]לכל אלה שרצים לבנות scrap deck אני הראשון שהיה לי אותה זאת החפיסה הראשונה שלי אז אל תגידו שגנבתי ואני יכול להגיד שהעתקתם :P[/SIZE][/COLOR]
[quote=~BarMaster~;1235242]ברוך שובך גם לחבר שלי התפוצץ לא נעים...
עריכה:
[COLOR=Red][SIZE=6]לכל אלה שרצים לבנות scrap deck אני הראשון שהיה לי אותה זאת החפיסה הראשונה שלי אז אל תגידו שגנבתי ואני יכול להגיד שהעתקתם :P[/SIZE][/COLOR][/quote]
איי ייאיי מי ישמע... אתה יצרת אותה? אתה שומע אותי מתלונן על זה שכולם משחקים בדרגוניטי? כל עוד אני תותח איתם לא מזיז לי...
וככה זה אמור להיות גם אצלך אחי, להפך תחשוב על זה ככה:
מי שקורה לך מעתיקן אומר בעצם שאתה יותר טוב ממנו :big_wink:
xddddddddddddddddddddddddddd יואו הטימטום הזה מחרפן אותי להעתיק עלאק מזה להעתיק הרכבתי סקראפ בדואלינג עוד לפני שנרשמת ומחקתי אותה כי נמאס לי מהם, מזה להעתיק אם אתה משתמש בדק כזאת אז אסור לי? פחחח הצחקתם כל אחד ומה שבאלו תראו בטורנירים בין עולמיים אפילו, רק בטופ 10\8 יש לפחות 3 דקים של אותו סגנון או ארכטייפ....
עריכה:ניב תרגיש טוב אחי מקווה שאתה בסדר עכשיו
אני רוצה לבנות דק מקלורד אמפרור טוב,איזה מקלורד כדאי לי?
ווישל,סייקל או ג'נרל,או שאולי כדאי לי משולב ואת המקלורד של אפוריה [זה עם ה-4000]
[quote=accelerator;1235370]xddddddddddddddddddddddddddd יואו הטימטום הזה מחרפן אותי להעתיק עלאק מזה להעתיק הרכבתי סקראפ בדואלינג עוד לפני שנרשמת ומחקתי אותה כי נמאס לי מהם, מזה להעתיק אם אתה משתמש בדק כזאת אז אסור לי? פחחח הצחקתם כל אחד ומה שבאלו תראו בטורנירים בין עולמיים אפילו, רק בטופ 10\8 יש לפחות 3 דקים של אותו סגנון או ארכטייפ....
עריכה:ניב תרגיש טוב אחי מקווה שאתה בסדר עכשיו[/quote]
תודה רבה רבה מור, אני מאמין שמיום ליום אני ירגיש יותר טוב עכשיו!
[B]נ.ב.[/B]
הוא פשוט אומר את זה כי מעירים לו הרבה על שהוא מעתיק מאחרים XD
הם לא מבינים שכל עוד זה מטה דק זה לא נקרה להעתיק כי יש עוד 1000 כמוך שמשתמשים באותה חפיסה
[quote=Astral;1235376]אני רוצה לבנות דק מקלורד אמפרור טוב,איזה מקלורד כדאי לי?
ווישל,סייקל או ג'נרל,או שאולי כדאי לי משולב ואת המקלורד של אפוריה [זה עם ה-4000][/quote]
נסה לשלב את זה באופן מסויים שתמצא לנכון, קודם כל תקרא את היכולות של הקלפים שאתה הולך להשתמש בהם ותתכנן קצת, אני הכי אוהב את הג'נרל!"