אופק-טוטודייל לוקח את ורד ואתה נשאר למטה
ג'ון- לילה נראת מאושרת למראה שלך אבל קצת פחדת שרואה את תאליה אתה רואה שיש לה מחסום על הפה ועל פי הבעת הפנים שלה אתה מבין שהיא ניסתה לנשוך את אחד היילים,היא מנסה לקום אבל הגלוב קטן מידי
Printable View
אופק-טוטודייל לוקח את ורד ואתה נשאר למטה
ג'ון- לילה נראת מאושרת למראה שלך אבל קצת פחדת שרואה את תאליה אתה רואה שיש לה מחסום על הפה ועל פי הבעת הפנים שלה אתה מבין שהיא ניסתה לנשוך את אחד היילים,היא מנסה לקום אבל הגלוב קטן מידי
אני ילךליער ואבדוק שאף אחד לא רואה אותי ואהפוך לסקיטי
אופק-אחרי שאתה חושב שהקאקונה שבעץ הוא לא איום אתה נהפך לסקיטי
[QUOTE=ttrrtte;1231451]
ג'ון- לילה נראת מאושרת למראה שלך אבל קצת פחדת שרואה את תאליה אתה רואה שיש לה מחסום על הפה ועל פי הבעת הפנים שלה אתה מבין שהיא ניסתה לנשוך את אחד היילים,היא מנסה לקום אבל הגלוב קטן מידי[/QUOTE]
אוי לא לילה בואי אני אשחרר אותך ואז אומר לתאליה לעזור לי.
אני ילך ביער תוך כדי בכיו אומר לעצמי "למה זה היה ככה"
ג'ון-אתה ותאליה משחררים את לילה ומורידים את המסום שלה,אתם שם לב לכמה חורים ברגל שלה
אופק-אודיש קטן מקרב אלייך ושואל מה קרה לך
"כלום" אומר לו ואמשיך ללכת תוך כדי בכי
אופק-אתה פוגש את הטורצ'יק שנלחם מולך שלא מזהה אותך ושואל מה קרה
"כלום" אומר בכעס ואמשיך ללכת
אופק-טורצ'יק לא ירפא וימשיך לחפור לך במוח ''מה קרה מה קרה מה קר ''
[QUOTE=ttrrtte;1231469]ג'ון-אתה ותאליה משחררים את לילה ומורידים את המסום שלה,אתם שם לב לכמה חורים ברגל שלה
[/QUOTE]
מה הם עשו לך לילה אשאל אותה בכעס.
"כלום לא קרה תעוף מכאן" ואז אכה אותו באגרוף ברק
אופק-טורצ'יק יתחמק בזריזות כאילו זה קורה לו כל הזמן וימשיך לחפור לך
ג'ון- בכל צעד של לילה יוצא לה עוד דם מהחורים ברגל,היא אומרת שהיא בטעות דיברה אז הם דקרו אותה בסכין כדי שתאמר להם איך היא מדברת אבל יא לא ענתה אז הם סגרו אותה בכלוב הקטן ההוא
אני אחשוב אם להפוך לבן אדם ואז אומר טורציק "עוף מכאן חתיכת אידיוט"
[QUOTE=ttrrtte;1231509]
ג'ון- בכל צעד של לילה יוצא לה עוד דם מהחורים ברגל,היא אומרת שהיא בטעות דיברה אז הם דקרו אותה בסכין כדי שתאמר להם איך היא מדברת אבל יא לא ענתה אז הם סגרו אותה בכלוב הקטן ההוא[/QUOTE]
זה פשוט נורא אומר ואחבק אותה.