-
[QUOTE=Sire Despair;1285084]צודק...נצטרך לבקש אישור מארכימדס.[/QUOTE]
מאלון, ארכמידס מהל שרשורים רק כי זה תת פורום של חת"ם
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1285086]עברתי את
הפרק הזה מזמן.. רק עכשיו נפל לי האסימון.. אני כבר בסוף הפילרים עם סןרה..[/QUOTE]
[COLOR="Yellow"]אתה עומד להגיע לפרקים עצובים[/COLOR]
למה אתה רואה פילירים.?
-
כי זה כיף לי.. חבר שלי עשה לי ספויילר שדיידרה מת אבל אחרי זה הוא אמר לי שהוא לא מת כי הוא ניסה לבלבל אותי. כי הוא לא אוהב לעשות ספויילרים.. הוא מת או לא?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1285090]כי זה כיף לי.. חבר שלי עשה לי ספויילר שדיידרה מת אבל אחרי זה הוא אמר לי שהוא לא מת כי הוא ניסה לבלבל אותי. כי הוא לא אוהב לעשות ספויילרים.. הוא מת או לא?[/QUOTE]
ספויליר מהאנימה
[SPOILER]מת [/SPOILER]
ספויליר מהמנגנה עוד מעט האנימה מגיעה לפרק הזה אם אתה בקצב של יפן
[SPOILER]הוחזר לחיים ועומד להופיע בעוד מס' פרקים באנימה [/SPOILER]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48302[/url]
למה לא מגיבים לי? השקעתי
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1285088]מאלון, ארכמידס מהל שרשורים רק כי זה תת פורום של חת"ם[/QUOTE]
כן,הוא מתכחש לשרשורים ^^
רגע...אם אני כתבתי את החוקים,זה נותן לי סמכות מסוימת על הפורום,נכון :)?
-
[quote=Uzumaki Naruto;1285090]כי זה כיף לי.. חבר שלי עשה לי ספויילר שדיידרה מת אבל אחרי זה הוא אמר לי שהוא לא מת כי הוא ניסה לבלבל אותי. כי הוא לא אוהב לעשות ספויילרים.. הוא מת או לא?[/quote]
בסוף, כמו כל בני האדם (להוציא אולי את מאדארה שמשום מה חי באופן בלתי מוסבר הרבה יותר מדי זמן) הוא מת.
יתר על כן, זה גם מוצג באנימה.
-
[QUOTE=Sire Despair;1285094]כן,הוא מתכחש לשרשורים ^^
רגע...אם אני כתבתי את החוקים,זה נותן לי סמכות מסוימת על הפורום,נכון :)?[/QUOTE]
לא, ממש לא
-
[QUOTE=Sire Despair;1285094]כן,הוא מתכחש לשרשורים ^^
רגע...אם אני כתבתי את החוקים,זה נותן לי סמכות מסוימת על הפורום,נכון :)?[/QUOTE]
לא -.-
זה נותן לך סמכות לבקש מפקח להקפיץ את השרשור :nose_pick:
-
[QUOTE=DarkTiger;1285099]לא -.-
זה נותן לך סמכות לבקש מפקח להקפיץ את השרשור :nose_pick:[/QUOTE]
הממ.מבאס ^^
אוקיי,נבקש מאלון :)
-
[QUOTE=Sire Despair;1285100]הממ.מבאס ^^
אוקיי,נבקש מאלון :)[/QUOTE]
רגע, היה אסור לי להגיב בשירשור את התגובה המגניבה ביותר שלי? אופס, נבקש אישור מהר...
תראה איזו תגובה מגניבה ומושקעת.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1285080]אין לי מושג מה זה המבחנים של מכון ויצמן, אבל יפה (שהגעת לאיזשהו שלב שהוא לא שלב האפס).[/QUOTE]
אתה פוגע בי, אני מאוד מחונן. לא עליתי בגלל שצריך להיות עם חומר של כיתה י"ב בראש כדי לענות על השאלות וזה נועד לסנן כל אחד אחד חוץ מילדים שמתגברים אותם במתמטיקה / ילדים בכיתה י"ב.
-
יו! מה המצב חברה'? משעמם מאוד. אולי תביאו הצעה לאיזה משחק שדומה לרונסקייפ או משהו כזה?
-
[quote=HyperNoob;1285105]אתה פוגע בי, אני מאוד מחונן. לא עליתי בגלל שצריך להיות עם חומר של כיתה י"ב בראש כדי לענות על השאלות וזה נועד לסנן כל אחד אחד חוץ מילדים שמתגברים אותם במתמטיקה / ילדים בכיתה י"ב.[/quote]
זה לא היה במטרה לפגוע, כי יש הרבה אנשים (וזה כולל אותי) שאין להם כח למבחנים מוזרים של מכון ויצמן. אז זה שאתה טורח להשתתף בזה זה כבר טוב וכל הכבוד לך על זה.
-
פרשתי מהסקייפ :cry:
הלכתי :cry: