יאללה למי בא לפתוח סיפור חדש ומרענן? אולי לך, אבי? אולי לך, ליאור? אולי לך, מגל? אולי לך, עומר? אולי לך, שקד?
ד"א אני מחזיר את הסיפור שלי לחיים בחופשת פסח, כי אני בעומס בינתיים בלימודים.
Printable View
יאללה למי בא לפתוח סיפור חדש ומרענן? אולי לך, אבי? אולי לך, ליאור? אולי לך, מגל? אולי לך, עומר? אולי לך, שקד?
ד"א אני מחזיר את הסיפור שלי לחיים בחופשת פסח, כי אני בעומס בינתיים בלימודים.
אוהד, יש מצב שאתה נותן לי הצצה בה"פ למ"ת שאתה מתכנן לפתוח..?
חח אבי, 3-0 למוסקבה מישהו הגיב Xd
[QUOTE=Master Po;1293565]יאללה למי בא לפתוח סיפור חדש ומרענן? אולי לך, אבי? אולי לך, ליאור? אולי לך, מגל? אולי לך, עומר? אולי לך, שקד?
ד"א אני מחזיר את הסיפור שלי לחיים בחופשת פסח, כי אני בעומס בינתיים בלימודים.[/QUOTE]
לי בא!!
[quote=Cool Nick;1293567]אוהד, יש מצב שאתה נותן לי הצצה בה"פ למ"ת שאתה מתכנן לפתוח..?
חח אבי, 3-0 למוסקבה מישהו הגיב Xd[/quote]
חחחח חשבתי הוא העתיק וכתב 3-0 ריאל, אבל באמת זה מוסקבה חחח.
אני אשאל אותו כדי להיות בטוח.
[QUOTE=Responsible;1293573]חחחח חשבתי הוא העתיק וכתב 3-0 ריאל, אבל באמת זה מוסקבה חחח.
אני אשאל אותו כדי להיות בטוח.[/QUOTE]
כתבתי את שלי, זה הניחוש הכי טוב D:
הוא רציני.. אגב אם יש לשניים תשובה נכונה, שניהם מקבלים ווינר?
[b]אה ושימו לב לתת לי ווינר אחרי הווינר שיש לי עכשיו אם אני ינצח..~[/b]
[quote=Cool Nick;1293576]הוא רציני.. אגב אם יש לשניים תשובה נכונה, שניהם מקבלים ווינר?
[B]אה ושימו לב לתת לי ווינר אחרי הווינר שיש לי עכשיו אם אני ינצח..~[/B][/quote]
כן,
אם היו 2 אז הם יזכו בווינר (תלוי כמה תוצאות הם ניחשו נכונה, אם אחת נכון ואחת לא ווינר ליום, אם שתיהם לא אז הוא לא זכה בכלום ואם 2 נכונים אז ווינר ליומיים).
חח, הווינר שלי לא רוצה לעזוב אותי, בוא נראה אם גם הפעם אני יצליח לקבל (בלי לפתוח פה לשטן).. Xd
[QUOTE=Cool Nick;1293567]אוהד, יש מצב שאתה נותן לי הצצה בה"פ למ"ת שאתה מתכנן לפתוח..?
חח אבי, 3-0 למוסקבה מישהו הגיב Xd[/QUOTE]
הצצה, מה? לשם מה?
דרך אגב- יש רק 6 מקומות במשחק שלי, אז כדאי להירשם מהר לפני שייחטף.
עומר הוא נחש 3-0 לריאל, לא מוסקבה, שאלתי אותו.
[QUOTE=Master Po;1293565]יאללה למי בא לפתוח סיפור חדש ומרענן? אולי לך, אבי? אולי לך, ליאור? אולי לך, מגל? אולי לך, עומר? אולי לך, שקד?
ד"א אני מחזיר את הסיפור שלי לחיים בחופשת פסח, כי אני בעומס בינתיים בלימודים.[/QUOTE]
אולי איפשהו בתת מודע שלי אני רוצה, אבל לא D:
אני עדיין חלוק בדעתי ואף אחד לא עוזר לי ):
אני יודע שהוא החליף כי הוא שם לב שזה תוצאה לא הגיונית כי כולם אומרים, אבל שיהיה.. S:
אוהד, כדי לראות את המשחק.. מתי אתה פותח אותו?
[QUOTE=Cool Nick;1293585]אני יודע שהוא החליף כי הוא שם לב שזה תוצאה לא הגיונית כי כולם אומרים, אבל שיהיה.. S:
אוהד, כדי לראות את המשחק.. מתי אתה פותח אותו?[/QUOTE]
[SIZE="7"][FONT="Arial Black"][FONT="Impact"][B][I][U]לא החלפתי בכלל!!![/U][/I][/B][/FONT][/FONT][/SIZE]
[quote=Cool Nick;1293585]אני יודע שהוא החליף כי הוא שם לב שזה תוצאה לא הגיונית כי כולם אומרים, אבל שיהיה.. S:
אוהד, כדי לראות את המשחק.. מתי אתה פותח אותו?[/quote]
לערוך עד תשע וחצי אפשר,
מי שהימר ולא בטוח עדיין יכול להתלבט עד תשע וחצי.
מי שלא הימר, שיהמר בבקשה.
אין לי כוח לריב איתך שוב..
אני לא רוצה שתחשבו שאני רוצה ברעתו, ממש לא. אבל אני יודע שהוא החליף.
אבל אל תגיד "לא וזה סופי", פשוט בוא לא נדבר על זה..
עריכה: הנה, אבי פתר לנו את הבעיה.. D: