מה שאני יודע בדיג'ימון זה דיג'יגדל Xd
Printable View
מה שאני יודע בדיג'ימון זה דיג'יגדל Xd
עבודה במחשבת~
חרא.. אני בעונש.
[QUOTE=LordAbizi;1304217]תראה, בדרך כלל זה היה מקסימום שלושה משחקים שבוע. אלא שפתאום כל העולם החליט לפתוח משחקים ולכן יש לי 47749287498274982749872897 משחקים בתיבת הה"פ. זה לא המצב שבדרך כלל.
בשם האלים, אני בדקתי את המשחק של שקד, למדתי משהו על דיג'ימון משם, ובכל זאת אני עדיין לא מבין מילה ממה שכתב מאסטר ליאון. זה מפחיד.[/QUOTE]
כי זה מאסטר ליאון. מה אתה מצפה?
[quote=master lion;1304232]כי זה מאסטר ליאון. מה אתה מצפה?[/quote]
אני לא יודע, תגיד לי אתה, "מאסטר ליאון".
[QUOTE=LordAbizi;1304235]אני לא יודע, תגיד לי אתה, "מאסטר ליאון".[/QUOTE]
ניר (או אח שלו O.o), נדפקת XD
[QUOTE=LordAbizi;1304217]תראה, בדרך כלל זה היה מקסימום שלושה משחקים שבוע. אלא שפתאום כל העולם החליט לפתוח משחקים ולכן יש לי 47749287498274982749872897 משחקים בתיבת הה"פ. זה לא המצב שבדרך כלל.
בשם האלים, אני בדקתי את המשחק של שקד, למדתי משהו על דיג'ימון משם, ובכל זאת אני עדיין לא מבין מילה ממה שכתב מאסטר ליאון. זה מפחיד.[/QUOTE]
[QUOTE=Sindaquil Boy;1304194]על מה הנושא של המ"ת?[/QUOTE]
זה על הסיפור החדש שלי!
[quote=מאסטר ליאון;1304240]זה על הסיפור החדש שלי![/quote]
אבל אם הסיפור החדש שלך לא קשור לשום דבר והוא המצאה (מאפס) שלך, אז אתה צריך להסביר בערך כל דבר שיש שם.
אבל זה לא המצב כי אתה משתמש במילים כמו "סייברקוורז" שזה בטח קשור לדיג'ימון. אז אתה לקחת משהו שקשור לדיג'ימון, עיוותת חלק ממנו, חלק השארת, וקיבלת בלאגן אחד גדול.
בשביל מה?
[QUOTE=LordAbizi;1304243]אבל אם הסיפור החדש שלך לא קשור לשום דבר והוא המצאה (מאפס) שלך, אז אתה צריך להסביר בערך כל דבר שיש שם.
אבל זה לא המצב כי אתה משתמש במילים כמו "סייברקוורז" שזה בטח קשור לדיג'ימון. אז אתה לקחת משהו שקשור לדיג'ימון, עיוותת חלק ממנו, חלק השארת, וקיבלת בלאגן אחד גדול.
בשביל מה?[/QUOTE]
לקחתי מהמ"ת שלי על זה, במציאות אין סייברקוורז בדיג'ימון. ולא עיוותתי, אני אסביר בקרוב, טוב?
[quote=מאסטר ליאון;1304244]לקחתי מהמ"ת שלי על זה, במציאות אין סייברקוורז בדיג'ימון. ולא עיוותתי, אני אסביר בקרוב, טוב?[/quote]
נסתדר איתך איכשהו.
יש רק 3 מקומות במ"ת שלי, תגיד אביזי נותר במ"ת רק שתבין ושאני אוציא הכול ואוכל לפתוח
[QUOTE=LordAbizi;1304235]אני לא יודע, תגיד לי אתה, "מאסטר ליאון".[/QUOTE]
אני מאסטר אריה, למען האמת.
[QUOTE=master lion;1304251]אני מאסטר אריה, למען האמת.[/QUOTE]
איזה יואב אתה...
אהלן כולם
[quote=אלבזון;1304253]אהלן כולם[/quote]
תלך תקדיש אחי..