חזרתי
Printable View
חזרתי
[quote=~Donphan~;1316811]רומה, למה לפרט יותר?
בעקרון, אפילו לא הייתי חייב להוסיף את החלק הראשון.. זה חלק שכבר עבר.[/quote]
תחלק שאתה מוציא את הפוכדור הפירוט המחשבות שעוברות בראש כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון המחשבות וההשערות לגבי הפוקימון שבפוכדור ההיתרגשות קיצור לפרט יותר ויותר לחפור בתגובות תגיב כמו שהיית רוצה שיגיבו לך.
[quote=The Sir;1316814]תחלק שאתה מוציא את הפוכדור הפירוט המחשבות שעוברות בראש כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון המחשבות וההשערות לגבי הפוקימון שבפוכדור ההיתרגשות קיצור לפרט יותר ויותר לחפור בתגובות תגיב כמו שהיית רוצה שיגיבו לך.[/quote]
ו... אם הוא רוצה שיגיבו לו תגובות תמציתיות? (סתם בוחן את הלוגיקה שלך)
איך עכשיו?
[quote=LordAbizi;1316816]ו... אם הוא רוצה שיגיבו לו תגובות תמציתיות? (סתם בוחן את הלוגיקה שלך)[/quote]
אז הוא יקבל המשכים דלים ולא מעניינים.
[quote=The Sir;1316819]אז הוא יקבל המשכים דלים ולא מעניינים.[/quote]
אבל אם זה בסדר מבחינת השחקן, אז אין שום בעיה עם זה, נכון?
חח אביזי
אבל אתה צודק.
[quote=LordAbizi;1316820]אבל אם זה בסדר מבחינת השחקן, אז אין שום בעיה עם זה, נכון?[/quote]
יש בעיה עם זה כי אם התגובות של השחקן מוציאות לי תחשק להגיב והוא לא משנה את זה, אני פשוט מעיף .
[quote=The Sir;1316825]יש בעיה עם זה כי אם התגובות של השחקן מוציאות לי תחשק להגיב והוא לא משנה את זה, אני פשוט מעיף .[/quote]
אה, אז הטיעון הוא לא ב"הגב תגובות כמו אלו שתרצה לקבל", אלא "הגב תגובות כמו אלו שאני רוצה לקבל".
עכשיו הכל ברור.
[url]http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4079559-.html[/url]
פתיח של נארוטו שיפודן שמדבר על פילירים-אחלה תרגום.
אביזי, אתה צודק..
אבל זה כאילו מוציא לו את החשק להגיב אם הוא לא מקבל את התשובות שהוא היה רוצה לקבל..
מה קורה כולם?
[quote=הנואש לווינר;1316828]אביזי, אתה צודק..
אבל זה כאילו מוציא לו את החשק להגיב אם הוא לא מקבל את התשובות שהוא היה רוצה לקבל..[/quote]
אין שום בעיה עם אף אחד מהטיעונים.
מותר לכל מנהל משחק לדרוש אילו תגובות שהוא רוצה. אני רק בחנתי את הלוגיקה שלו כדי להיטיב להבין אותה, אין לי טענות נגדה. ברור שזו אינה הלוגיקה שלי, אבל זה לא קשור.
[QUOTE=monster;1316827][url]http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4079559-.html[/url]
פתיח של נארוטו שיפודן שמדבר על פילירים-אחלה תרגום.[/QUOTE]
XDDDDDDD
אוי קטלני.
[quote=LordAbizi;1316826]אה, אז הטיעון הוא לא ב"הגב תגובות כמו אלו שתרצה לקבל", אלא "הגב תגובות כמו אלו שאני רוצה לקבל".
עכשיו הכל ברור.[/quote]
לא נראה לי שיש שה"מ שמעוניין לקבל תגובות שמוציאות לו את החשק להגיב,
טוב חברה עפתי למכון .